-
-
Καλημέρα, στο dolphin πως σας φαίνεται η λειτουργία της αυτόματης εναλλαγής μεγάλης σκάλας προβολέων? σε εμένα δεν με έχει ικανοποιήσει πλήρως καθώς ενώ ενεργοποιείται σε σχετικά σωστές συνθήκες, αργεί να απενεργοποιηθεί με αποτέλεσμα να είναι ενοχλητικό για τους απέναντι οδηγούς.
-
Καλημέρα, στο dolphin πως σας φαίνεται η λειτουργία της αυτόματης εναλλαγής μεγάλης σκάλας προβολέων? σε εμένα δεν με έχει ικανοποιήσει πλήρως καθώς ενώ ενεργοποιείται σε σχετικά σωστές συνθήκες, αργεί να απενεργοποιηθεί με αποτέλεσμα να είναι ενοχλητικό για τους απέναντι οδηγούς.
Για δες μήπως έχει στα settings κάποια κλίμακα ευαισθησίας και ρυθμίζεται
-
Εγώ δεν ήξερα καν ότι έχει αυτή τη δυνατότητα και ξαφνιάστηκα όταν ενεργοποιήθηκαν αυτόματα την πρώτη φορά. Ρύθμιση δεν έχει πάντως, μόνο ενεργοποίηση - απενεργοποίηση της λειτουργίας.
7 μέρες και το app δεν έχει ενεργοποιηθεί. 🥲
Από ότι βλέπω άλλοι έφτασαν μέχρι και 3 εβδομάδες -
Δεν ρυθμίζεται,σε μικρές περιαστικές σκοτεινές διαδρομές, δεν με προβλημάτισε. Ίσως λίγο να αργούσε να ενεργοποιηθεί, αλλά αμέσως είχε φωτισμό οπότε δεν προβληματίζει. Το συγκρίνω με Toyota που στο ίδιο σημείο ανάβει κ σβήνει.
BYD forum