-
27 είναι το μικρό με την επιδότηση. Το 85 έχει 45 χωρίς την επιδότηση, όσο και το id3 δηλαδή.
-
Ααααααα!
Καλά εντάξει.Κάτσε να δω ξανά το ινδικό.
-
@ataim said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
27 είναι το μικρό με την επιδότηση. Το 85 έχει 45 χωρίς την επιδότηση, όσο και το id3 δηλαδή.
στα 27, ναι θα το προτιμησω απο το αττο. Αλλα 45 για το μεγαλο, δεν θα εδινα, εκτος αν δεν χωραει στο γκαραζ μου ή τιθενται αλλου ειδους χωροταξικα ζητηματα.
-
Θα έρθουν Ευρώπη τα mahindra γράφουν τα sites. Άντε να δούμε
-
https://www.financialexpress.com/wp-content/uploads/2024/11/mahindra-ev-launch.jpg
Από σχεδίαση σαν concept car είναι!
Θα βγαίνει χοντρικά ίδιες τιμές με το ec3...
Τι να πρώτο συγκρίνεις.
Την πίσω κίνηση, τα διπλά ψαλίδια και πολλαπλών συνδέσμων την ηλεκτρονική ανάρτηση, την 80kwh μπαταρία, τα 0-100 σε 6,5'', την σούπερ τρουπερ μπαταρία που διαφημίζουν φυσικά με υγρή ψύξη και όπως λένε advanced συστήματα διαχείρισης θερμοκρασίας, το πραγματικό Dolby atmos ηχοσύστημα, την AI του αυτοκινήτου, τα 455λιτρα πορτ παγκαζ, την σχεδίαση; Την μεγάλη προσοχή στην παθητική ασφάλεια όπως μας διαφημίζουν και πάλι;
@criuser κάπως πρέπει να το αντικρούσεις όλο αυτό, κράτα τη μετοχή ψηλά!
-
Ετοιμάζουν και ev αλά wrangler
Ο τύπος αυτός είναι ο διευθυντής σχεδίασης της mahindra. Πραγματικά πολύ καλός στην δουλειά του.
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
https://www.financialexpress.com/wp-content/uploads/2024/11/mahindra-ev-launch.jpg
Από σχεδίαση σαν concept car είναι!
Θα βγαίνει χοντρικά ίδιες τιμές με το ec3...
Τι να πρώτο συγκρίνεις.
Την πίσω κίνηση, τα διπλά ψαλίδια και πολλαπλών συνδέσμων την ηλεκτρονική ανάρτηση, την 80kwh μπαταρία, τα 0-100 σε 6,5'', την σούπερ τρουπερ μπαταρία που διαφημίζουν φυσικά με υγρή ψύξη και όπως λένε advanced συστήματα διαχείρισης θερμοκρασίας, το πραγματικό Dolby atmos ηχοσύστημα, την AI του αυτοκινήτου, τα 455λιτρα πορτ παγκαζ, την σχεδίαση; Την μεγάλη προσοχή στην παθητική ασφάλεια όπως μας διαφημίζουν και πάλι;
@criuser κάπως πρέπει να το αντικρούσεις όλο αυτό, κράτα τη μετοχή ψηλά!
Το θερμικό 3 στην Ινδία κάνει 7500 ευρώ...
Οπότε βάλε επι 3 τα ποσά που λές για το Μαχίντρα να έρθεις στα ίσια σου...
-
Δεν κατάλαβες. 22_28Κ κοστίζει η παγκόσμια έκδοση του mahindra. Βγαίνει ως παγκόσμιο αυτοκίνητο. Οι διαφορές ανά αγορές θα είναι μικρές, ίσως σε προφυλακτήρες κτλ
Φυσικά εδώ στην Ευρώπη αναλόγως δασμών και μεταφοράς θα είναι λίγο διαφορετική η τιμή. Αλλά γενικότερα η τιμή που πλασάρεται είναι αυτή.
Καμία σχέση με το ινδικό θερμικό c3
-
Καλά άλλαξε πλευρό...
-
Το ίδιο έλεγες για το leapmotor όπου τελικά στα 16.000 ευρώ το δινουν εδώ στην Ελλάδα.
-
Πάω για δουλειά και έχω αργήσει..
Αργότερα τα υπόλοιπα.
-
Κάποτε λέγαμε για Ινδικά αυτοκίνητα και γελαγαμε
-
Μου τη δίνει που η Ευρώπη έχει μείνει πίσω. Όλοι αυτοί οι φοβεροί ceo με τις εκπληκτικές στρατηγικές τους χάθηκαν, πήγαν να εργαστούν σε άσχετους κλάδους και μη ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.
Από αυτόν της Renault nissan, από τον άλλον που χαντάκωσε την Citroen κτλ κτλ
-
@spiros-0 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Κάποτε λέγαμε για Ινδικά αυτοκίνητα και γελαγαμε
και για τα κινέζικα το ίδιο
πιο παλια και για τα κορεατικα
πολύ πιο παλιά και για τα Γιαπωνέζικα
ΥΓ Για τα Ινδικά ακόμα το ίδιο μεχρι να δω με τα μάτια μου κάτι της προκοπής.
-
https://electrek.co/2024/12/10/after-buying-an-ev-less-than-1-drivers-go-back-gas-cars/
Η ποιότητα των αποτελεσμάτων εξαρτάται από την μεθοδολογία της έρευνας και το δείγμα, τα οποία δεν είμαι σε θέση να κρίνω. Πάντως προσωπικά συμφωνώ απόλυτα!
-
-
Πήρε ο gatoz νέο του αυτοκίνητο;
-
Πήρα καινούριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο....τον γάτο δεν ξέρω τι θα τον κάνω...
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης