-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ναι αλλά και 13-14 μισθός
Μπα....ιδιωτικά δουλεύει μόνο. ΕΕ ειναι.
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ναι αλλά και 13-14 μισθός
Μπα....ιδιωτικά δουλεύει μόνο. ΕΕ ειναι.
Αααα οκ τότε. Δύσκολο.
Σκέψου τους άλλους τους διορισμένους. ΖΩΑΡΑ
-
ΖΩΑΡΑ
Όλα έχουν θετικά και αρνητικά. Διακοπές Ιούλιο και Αύγουστο = μηδενικό εισόδημα αυτούς τους μήνες = μόνο έξοδα και μάλιστα αυξημένα.
εξαρταται που λες, εξαρταται....
η δικη μου που ειναι σε επαλ τους μηνους αδειας ασχολιεται με το διδακτορικο και με πρηζει και χαλαει λεφτα γιατι πηζει -
@gatoz said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ΖΩΑΡΑ
Όλα έχουν θετικά και αρνητικά. Διακοπές Ιούλιο και Αύγουστο = μηδενικό εισόδημα αυτούς τους μήνες = μόνο έξοδα και μάλιστα αυξημένα.
η δικη μου που ειναι σε επαλ τους μηνους αδειας ασχολιεται με το διδακτορικο και με πρηζει και χαλαει λεφτα γιατι πηζειΕργαζόμενος με χρόνο για διδακτορικό...χαχαχα
ΖΩΑΡΑ
-
ΖΩΑΡΑ
η δικη μου που ειναι σε επαλ τους μηνους αδειας ασχολιεται με το διδακτορικο και με πρηζει και χαλαει λεφτα γιατι πηζειΕργαζόμενος με χρόνο για διδακτορικό...χαχαχα
ΖΩΑΡΑ
ε ναι, φυσικα....
βεβαια αφησε το μακρυνο 96 1.5μυριο δραχμαι μισθο και μου το χτυπαει χρονια τωρα -
Μέχρι τη σύνταξη. Μετά θα το ξεχάσει
-
Δασκάλα η δικιά μου = διακοπές όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο. Είμαι τυχερός!!
ΖΩΑΡΑ
Για μας κελαηδούν τα πουλιά
Τι ζωάρα, η χειρότερη τιμωρία για τον εαυτό σου είναι να έχεις άφθονο χρόνο, να μην πληρώνεσαι καλά, να μην επιτρέπεται να κάνεις άλλη δουλειά και να μην αλλάζεις δουλειά. Αν όμως ο οικογενειακός προϋπολογισμός επαρκεί τότε μια χαρά, υπάρχει χρόνος για να κοιτάξει και την οικογένειά της.
-
Οικογενειακές στιγμές όπως λες. Δύο μήνες με τα παιδιά. Δημιουργία μνημών και δέσιμο γονέα και παιδιού.
Βασικά είναι τρείς μήνες όλο το έτος
Όχι σαν τους άλλους που εργάζονται 10 ώρες και γυρίζουν κουρασμένοι και θυμωμένοι ακόμα και το καλοκαίρι όπου το παιδί κάθετε και δεν πάει σχολείο.
-
δικαιο και οι δυο
ειναι αρκετα ζορικα να πεσεις τοσο πολυ σε οικονομικα και σε επιδιωξεις καριερας.
απο την αλλη λαικα παιδια αφου, πηραμε τον δρομο της φτωχιας. και ξερουμε μονο το 'η μανα στο σπιτι'
οκ, καποια στιγμη εφυγε. η φτωχια. η δουλεια εμεινε.αλλα τουλαχιστον σαν εκπαιδευτικος και μονο εχεις πολλες ευκαιριες να ασχοληθεις με το ουσιαστικοτερο επαγγελμα, να δωσεις μορφωση στα παιδια. γενικα η γατα το κανει στο επακρο, εχει φτασει σε σημειο πανω στις διακοπες με σπασμενο χερι να επιστρεψει στη δουλεια για να βοηθησει τα παιδια στα μηχανογραφικα. η αμοιβη βεβαια παραμενει αστεια και η ανταμοιβη σε ενα συστημα που μονο οι κομματοδεξοι ή κομματομπασοκοι ευνοουνται ειναι μηδενικη. και ομως η εγνοια για τα παιδια και η προσφορα σε αυτα γενικα σε κανει να το αγνοεις.
-
@jamesd said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Δασκάλα η δικιά μου = διακοπές όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο. Είμαι τυχερός!!
ΖΩΑΡΑ
Για μας κελαηδούν τα πουλιά
Τι ζωάρα, η χειρότερη τιμωρία για τον εαυτό σου είναι να έχεις άφθονο χρόνο, να μην πληρώνεσαι καλά, να μην επιτρέπεται να κάνεις άλλη δουλειά και να μην αλλάζεις δουλειά. Αν όμως ο οικογενειακός προϋπολογισμός επαρκεί τότε μια χαρά, υπάρχει χρόνος για να κοιτάξει και την οικογένειά της.
Ακομα χειροτερο , καμμια αξιολογηση , ζμπουτσασ , ολοημερο σε σχολειο με 15 παιδια 2 χιλιομετρα απο το σπιτι σου ,να εμφανιζεσαι στις 2 με τον καφε στο χερι και το λαπτοπ μεχρι τις 4 να σερφαρεις ενω τα παιδια παιζουν στο προαυλιο .
Ποιος θα αντεχε αυτη την ζωη ;
Να μην νοιωθεις παραγωγικος και την πιεση του ελλ επιχειρηματια το οχταωρο που ειναι 10αωρο την βρισια και το φτιαξε μου εναν καφε .
Οποιος δεν μπορει να μπει στο δημοσιο στην ελλαδα πρεπει να ριχνει μαυρη πετρα πισω του και 10 φασκελα .
Και οχι στην σκανδιναυια δεν υπαρχει ουτε υπηρχε μονιμοτητα , προσλαμβανονται απο την περιφερεια αξιολογουνται και οχι δεν καθονται το καλοκαιρι , υπαρχουν δουλειες που πρεπει να διεκπερωθουν και επιμορφωση . -
δικαιο και οι δυο
ειναι αρκετα ζορικα να πεσεις τοσο πολυ σε οικονομικα και σε επιδιωξεις καριερας.
απο την αλλη λαικα παιδια αφου, πηραμε τον δρομο της φτωχιας. και ξερουμε μονο το 'η μανα στο σπιτι'
οκ, καποια στιγμη εφυγε. η φτωχια. η δουλεια εμεινε.αλλα τουλαχιστον σαν εκπαιδευτικος και μονο εχεις πολλες ευκαιριες να ασχοληθεις με το ουσιαστικοτερο επαγγελμα, να δωσεις μορφωση στα παιδια. γενικα η γατα το κανει στο επακρο, εχει φτασει σε σημειο πανω στις διακοπες με σπασμενο χερι να επιστρεψει στη δουλεια για να βοηθησει τα παιδια στα μηχανογραφικα. η αμοιβη βεβαια παραμενει αστεια και η ανταμοιβη σε ενα συστημα που μονο οι κομματοδεξοι ή κομματομπασοκοι ευνοουνται ειναι μηδενικη. και ομως η εγνοια για τα παιδια και η προσφορα σε αυτα γενικα σε κανει να το αγνοεις.
Μπράβο της, έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου, ειδικά όταν γύρισε με σπασμένο χέρι ενώ θα μπορούσε να πετάει χαρταετό και να μην της πει και κανεις τίποτα.
Δυστυχώς εκεί βασίζετε η δημόσια εκπαίδευση, στο φιλότιμο μιας χούφτας διδασκόντων. -
ΖΩΑΡΑ
η δικη μου που ειναι σε επαλ τους μηνους αδειας ασχολιεται με το διδακτορικο και με πρηζει και χαλαει λεφτα γιατι πηζειΛογικό η ανεργία/αεργία θέλει χρήματα για να καλύπτεις τον πολύ ελευθερο χρόνο που διαθέτεις, αλλιώς φέρνει κατάθλιψη...
-
ΖΩΑΡΑ
η δικη μου που ειναι σε επαλ τους μηνους αδειας ασχολιεται με το διδακτορικο και με πρηζει και χαλαει λεφτα γιατι πηζειδηλ παει καθε μερα στο Starbucks και αγοραζει καφεδες των 6-7 ευρω?
-
@wantone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ΖΩΑΡΑ
η δικη μου που ειναι σε επαλ τους μηνους αδειας ασχολιεται με το διδακτορικο και με πρηζει και χαλαει λεφτα γιατι πηζειδηλ παει καθε μερα στο Starbucks και αγοραζει καφεδες των 6-7 ευρω?
όχι, μιλαμε για πανακριβη βιβλιογραφια online και μη, συνδρομες και αγορες λογισμικου και κομπονεντς αναπτυξης που επισης κοστιζουνε.
αααα
και φυσικα με εχει μαδησει στην εταιρεια με την 'κοινωνικη ευθυνη'
δηλαδης ολος ο εξοπλισμος των εργαστηριωνε - προσφατα, την προπεραζμενη εβδομας, μια κουτα με ssd 2t -
και φυσικα με εχει μαδησει στην εταιρεια με την 'κοινωνικη ευθυνη'
δηλαδης ολος ο εξοπλισμος των εργαστηριωνε - προσφατα, την προπεραζμενη εβδομας, μια κουτα με ssd 2tΓια αυτό φταις εσύ. Αριστερή γυναίκα έχει ενσυναίσθηση. Βοηθά όπου μπορεί. Την πληρώνεις την ενσυναίσθηση.
Καλά σου κάνει.
-
ssd
μιας και πιασατε ssd και σας βρισκω εδω ποιος ειναι καλυτερος εννοω vfm στα 1T ;
-
Τον γάτο ρωτα, δεν γνωρίζω.
-
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ssd
μιας και πιασατε ssd και σας βρισκω εδω ποιος ειναι καλυτερος εννοω vfm στα 1T ;
https://www.skroutz.gr/s/26796338/Samsung-870-Evo-SSD-1TB-2-5-SATA-III-MZ-77E1T0B-EU.html
-
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ssd
https://www.skroutz.gr/s/26796338/Samsung-870-Evo-SSD-1TB-2-5-SATA-III-MZ-77E1T0B-EU.html
kiitos
-
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης