-
Υπάρχει αναφορά σε διάφορα sites οτι η Toyota μειώνει την παραγωγή κατά 40% με ότι αυτό και να σημαίνει σε τυχόν αύξηση κόστους απόκτησης και χρόνου παράδοσης.
Ναι είναι αλήθεια!
https://www.newsauto.gr/news/toyota-miosi-tis-paragogis-akolouthoun-ke-alli
Αντιστάθηκε περισσότερο από όλους, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Τι σημαίνει αυτό για τις πραδόσεις δεν γνωρίζω...μάλλον θα έχει επίπτωση, δεν γίνεται να μην επηρρεαστούν καθόλου.
-
Βασικά αφού αγόρασε ο Φάνης , έκλεισε σαν εταιρεία...
-
Tα φωτα του αυτοκινητου πως θα τα χαρακτηριζατε;
Εαν το παραγγειλω τωρα, και μεχρι να ερθει ανακοινωθει αυξηση της τιμης, θα την χρεωθω;
-
Tα φωτα του αυτοκινητου πως θα τα χαρακτηριζατε;
Εαν το παραγγειλω τωρα, και μεχρι να ερθει ανακοινωθει αυξηση της τιμης, θα την χρεωθω;
Έχω τα απλά LED (οχι τα bi-led) και είναι πάρα πολύ καλά, δεν έχω νοιώσει την ανάγκη γι ακάτι καλύτερο (καλοδεχούμενο φυσικά).
Οχι, εαν το παραγγείλεις τώρα κλεινεις την τιμή (έτσι μου είχαν πει εμένα), εκτός εαν η αύξηση αφορά φόρους του κράτους. Για αυτό το είχα κλείσει, για να κρατήσω την χαμηλή τιμή (που τελικά καλά έκανε γιατί πήρε πολύ σε 2 μήνες μέσα).
-
Για τον φιλο που ρωτούσε για απότομες ανηφόρες... ανεβαίνω κατεβαίνω τις πλαγιές της Ιθάκης και δεν ασχολούμαι καν. Ξεκινάω σε ανηφόρες χωρίς να με νοιάζει. Ούτε άγχος ούτε κούραση, η πιο ξένοιαστη διαδρομή σε νησί ever. Το ίδιο με την ανάβαση της ράμπας στο πλοίο.
Επισης το κλιματιστικό αρκετά δυνατό, όταν το βάλεις στο Low κρυώνει αρκετά γρήγορα την καμπίνα. Δεν κόβει καθόλου από τράβηγμα.
-
το κλιματιστικο δεν κοβει καθολου γιατι παιρνει ενεργεια απο την μπαταρια.
-
η διαφορα στην καταναλωση μεταξυ 16'' & 17''. Ειναι για το yaris βεβαια, αλλα παιρνεις μια ιδεα.
-
Πολύ πρώτες εντυπώσεις μετά από σχεδόν 500 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο, επι ελληνικού εδάφους πλέον.
Μεσα στην Αθηνα όνειρο. Ειδικά σε στενάκια το τιμόνι κόβει παρά πολύ, παρκάρισμα σε ανηφόρα πανεύκολο. Είχα ξεχάσει τις λακούβες της Αθήνας, σίγουρα δεν είναι μαγικό χαλί αλλά δεν έχω παράπονο. Άκουσα κάποιους τριγμούς και συντονισμούς και ξενέρωσα αλλά ήταν οι η ρύθμιση ύψους στις ζώνες ασφάλειας, τις έκανα πάνω κάτω λίγες φορές και σταμάτησαν. Σε κάποιες παρά πολύ φθαρμένες άσφαλτους σε κατι παρόδους του Κηφισού τα λάστιχα (continental 16') κάνουν διαολεμένη φασαρία, ανυπόφορη.
Στην εθνική ταξίδι Αθηνα Πάτρα με τα όρια, κανένας αεροδυναμικός θόρυβος (εκτός από κάτι πλαϊνές ριπές ανέμου) και επίπεδα θορύβου από λάστιχα παρά πολύ ανεκτά, μιλούσαμε μπρος πίσω κάθισμα χωρις πρόβλημα. Παρά πολύ καλο ταξίδι, παρά πολύ άνετο με acc και lta. Ο κινητήρας ήταν περίπου στις 1500-2000 στροφές, πρακτικά δεν ακουγοταν καθόλου, και πάντα δούλευε και ο ηλεκτρικός μαζί. Ένα πάτημα που έκανα να προσπεράσω κατι επειγόντως δε με προβλημάτισε καθόλου.
Χωροι με παιδί 2 ετών... δύσκολοι. Αν θες καρότσι game over, εγώ το έχωσα στο πάτωμα του συνοδηγού. Βέβαια ήμουν με βαλίτσες αεροδρομίου, θεωρώ ότι αν είχα προλάβει να εξοπλιστώ καλύτερα ίσως να χωρούσαν όλα πίσω. Για τις ανάγκες του ταξιδιού ψήλωσα λίγο τη θέση μου για να έχει χώρο ο πίσω για τα πόδια.
Για κάποιο λόγο περίμενα ότι θα έχει αεραγωγούς πίσω όπως οδηγούσα στη Δανία, κρίμα γιατί είμαστε χώρα που θα βοηθούσε. Βέβαια στην πράξη το κλιματιστικό στέλνει παρά πολύ αέρα πίσω τόσο που στο ταξίδι εγώ ζεσταινόμουν λόγω ηλίου και οι πίσω κρύωναν. Οπως περίμενα και δεύτερη θύρα usb στο υποβραχιόνιο αλλά τελικά δεν έχει. Το υλικό του τιμονιού είναι διαφορετικό από το δερμάτινο που θυμόμουν, όχι τόσο ωραίο στην αίσθηση, τουλάχιστον δε ζεσταίνεται.
Τα τζάμια σίγουρα θα βοηθηθούν με κάποια μεμβράνη, θα ασχοληθώ μετά τις διακοπές.
Καταναλωση ταξιδιού γύρω στο 5, συνολική 5.2 μέχρι τώρα.
-
Καλώς όρισες! Εύχομαι ο εγκλιματισμός στην ελληνική πραγματικότητα να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνος! Καλορίζικο, πολλά ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα εύχομαι!
-
Welcome home!! Πολλά και καλά χιλιόμετρα με Υγεία εύχομαι. Όσο το ζείς το αυτοκίνητο θα το αγαπήσεις!
Εγώ ήδη σε 40 μέρες έχω φτάσει τα 2.800χλμ και δεν το κούνησα και καθόλου τις 2 εβδομάδες των διακοπών.
-
Καλορίζικο!
-
Kalotaxidon και ωραίο review
-
Με γεια! Φάνη εσύ τι μέση έχεις;
-
Με γεια! Φάνη εσύ τι μέση έχεις;
Σπαστή και λυγερή!!
Δέν ξέρω, γιατί εχω μηδενίσει 2 φορές ελέω ταξιδίων. Τώρα είναι στο 4.1, αλλά μονο πόλη, Α.Ο και γενικά Ατικκή/Αθήνα μόνο. Τωρα δεν θα μηδενίσω ξανα, οποτε σε μερικούς μηνες θα εχω καλύτερή εικόνα.
-
Ουάου! 4,1 για καθαρά αστική χρήση, κοτζάμ οικογενειακό (καλά, ο Θεός να το κάνει με τέτοια στρίμωγμα εκεί μέσα) είναι πολύ εντυπωσιακό νούμερο.
-
Ουάου! 4,1 για καθαρά αστική χρήση, κοτζάμ οικογενειακό (καλά, ο Θεός να το κάνει με τέτοια στρίμωγμα εκεί μέσα) είναι πολύ εντυπωσιακό νούμερο.
Όπως έχω ξαναγράψει, έχει το παράδοξο (για αυτά που έχουμε συνηθίσει) να έχει χαμηλότερη κατανάλωση εντός πόλης από ότι στην Ε.Ο. Αυτό συμβαίνει γιατί στην πόλη μπορεί να δουλεύει πολλή περισσότερη ώρα (και για μεγαλύτερη απόσταση) αμιγώς ηλεκτρικά.
Για εμένα λοιπόν, που κινούμαι κατά 85-90% αστικά και περιαστικά ήταν no-brainer επιλογή. Επίσης στάθηκα τυχερός που πέτυχα την χαμηλή τιμή, γιατί πλέον και αυξήθηκε η τιμή και κόπηκε το προωθητικό. Οι χώροι ναι δεν είναι C κατηγορίας (αλλά το υπόλοιπο αυτοκίνητο είναι), αλλά ποσώς με ενδιαφέρει....σάμπως είχε χώρους η 116?
-
Φάνη, από το MyT μπορείς να δεις τις καταναλώσεις εβδομάδος/ μηνός/ έτους ανεξάρτητα από τον υπολογιστή ταξιδιού του αυτοκινήτου. Επίσης παρέχει στατιστικά για χρόνους ηλεκτροκινητηρά/βενζινοκινητήρα, αποστάσεις και ταχύτητα.
-
Φάνη, από το MyT μπορείς να δεις τις καταναλώσεις εβδομάδος/ μηνός/ έτους ανεξάρτητα από τον υπολογιστή ταξιδιού του αυτοκινήτου. Επίσης παρέχει στατιστικά για χρόνους ηλεκτροκινητηρά/βενζινοκινητήρα, αποστάσεις και ταχύτητα.
Ναι το ανακάλυψα πρόσφατα...αχαχαχα!!
Λοιόν:
- Συνολικά είμαι στο 4.8λτ/100χλμ
- Στον μήνα είμαι στο 5.1λτ/100χλμ (που περιλαμβάνει και 2 μεγάλα ταξίδια)
- Την τελευταία εβδομάδα είμαι στο 4.3λτ/100χλμ
-
η διαφορα στην καταναλωση μεταξυ 16'' & 17''. Ειναι για το yaris βεβαια, αλλα παιρνεις μια ιδεα.
Πολύ ενδιαφέρον βίντεο !
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι αν θες οικονομία σε μεγάλες ταχύτητες παίρνεις diesel και μακρύ σεντάν αμάξωμα ,δείτε την A-180d (αλλά και το δίλιτρο octavia diesel) και αυτό μου κινεί την περιέργεια πόσο να καίει ένα corolla hybrid sedan στα 140 ;
Ωραίο το yaris hybrid έχει μικρό μήκος αλλά και πάλι καίει λιγότερο από τα corsa ,clio παντού ...και έχω δει και εκδόσεις με 185 /65/ 15 !
-
Να ρωτήσω όσους έχετε, κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα βλέπω κάτι αναμονές κλιπσακια που θα περίμενε κανεις να μην είναι έτσι εκτεθειμένα. Σαν να κουμπώνει κάποιο αξεσουάρ ή πλαστικό τελείωμα που δεν μπήκε ή κάτι τέτοιο. Το βλέπετε και άλλοι;
Toyota Corolla 2019