-
@cirus said in Toyota Corolla 2019:
Δεκτό, και γω το ίδιο αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ικανοί μάστορες.
Υπάρχουν (αν και δεν ξέρω που...αχαχαχα!!) αλλά με τόση δουλειά που θέλει θα χρέωσουν πάρα πολλά για να κάνουν σωστή δουλειά.
-
@cirus said in Toyota Corolla 2019:
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Γιατί να μπει κάποιος σε αυτή την διαδικασία? Μια χαρά ειναι το αυτοκινητάκι...θεωρώ όλα αυτά επεμβάσεις χωρίς λόγο, με ρίσκο και αμφίβολο αποτέλεσμα. Ποιος θα το κάνει σωστά στην Ελλάδα?
Συζήτηση κάνουμε. Ουτε εγώ το έκανα στο δικό μου.
Κάποιος μπορεί να θέλει πολύ καλή ηχομόνωση και ας προσθέτει βάρος.
Υπάρχουν και καλοί επαγγελματίες που μπορούν να το κάνουν καλά μην είσαι άδικος.
Εγώ που το έκανα στις πόρτες μου είδα τεράστια διαφορά με πριν Φάνη. Ο ήχος στο ηχοσύστημα είναι πολύ καλός τώρα ενώ πριν εκτός ότι έτριζαν ολα ήταν και χάλια ο ήχος και μιλάμε από το 7 ένταση και πάνω που δεν το λες και δυνατά.
Αυτό το κάνουν για να κόψουν την αντανάκλαση των κώνων των ηχείων στη λαμαρίνα εσωτερικά δεν προσφέρει κάτι στην ηχομόνωση από την κίνηση του αυτοκινήτου ή τούς εξωτερικούς θόρυβος εκεί για να έχεις διάφορα πρέπει να πέσει πολύ ξηλωμα στο αμάξι σε ταμπλό μοκέτες θόλους ταπετσαρίες και άλλα...
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Αυτό το κάνουν για να κόψουν την αντανάκλαση των κώνων των ηχείων στη λαμαρίνα εσωτερικά δεν προσφέρει κάτι στην ηχομόνωση από την κίνηση του αυτοκινήτου ή τούς εξωτερικούς θόρυβος εκεί για να έχεις διάφορα πρέπει να πέσει πολύ ξηλωμα στο αμάξι σε ταμπλό μοκέτες θόλους ταπετσαρίες και άλλα...
Εδώ σε έχω.... https://www.ahifi.cz/toyota-corolla-odhlucneni.html?utm_source=ToyotaOwnersClub&utm_medium=ForumLinks
-
@noblesse said in Toyota Corolla 2019:
Εδώ σε έχω.... https://www.ahifi.cz/toyota-corolla-odhlucneni.html?utm_source=ToyotaOwnersClub&utm_medium=ForumLinks
Απ'ότι είδα 1170€ ζητάει.. (29199 κορώνες) βέβαια μετά από τόσο ξηλωμα μπορεί να γλιτώσεις από τον θόρυβο τροχασμου και να μπλέξεις με τριγμούς....
-
Άν είναι να ξηλώσεις όλο το εσωτερικό σε καινούργιο αυτοκίνητο, όπως δείχνει αυτός στις φωτο, δεν παίρνεις άλλο καλύτερα?
-
@andya3 said in Toyota Corolla 2019:
Άν είναι να ξηλώσεις όλο το εσωτερικό σε καινούργιο αυτοκίνητο, όπως δείχνει αυτός στις φωτο, δεν παίρνεις άλλο καλύτερα?
Εννοείται πως δεν το κάνεις! Απλά ήθελα να δείξω ότι οι Ευρωπαίοι το έχουν παει σε άλλο επίπεδο, χειρότερο από τις ψευτοπαρεμβάσεις που λέμε να κάνουμε εμείς
Αλλά να μου πεις, περί ορέξεως και προπάντων περί τσέπης όλα κτώνται..
-
Συγνώμη για το διπλό ποστ αλλά παρέλαβα και γω εχτές επιτέλους εν μέσω καλής " βρόχας " το corolla sedan hybrid 1,8 σε λευκό πέρλα!
Επείδη κυκλοφορώ με ένα δανεικό hatshback 1,2 turbo μπορώ να πω σαν πρώτη εντύπωση ότι ειναι πιο στιβαρό το sedan ( συγνώμη ) , και " μπαίνει " αρκέτα ωραία στις στροφές ( πάντα με λογική ταχύτητα). Σου δίνει ένα σκάλι παραπάνω στη σιγουριά.
Και το αυτόματο όοοοοοοοονειρο. Τι χαζομάρα έκανα που τόσο καιρό τα φοβόμουν! ( Υποψιν, γουρούνι στο σακί πήρα γιάτι ξέμεινα χωρίς αυτοκινητο Ούτε τεστ drive ούτε να πάω να το δω από κοντά. Βασικά είχα την εμπειρία του 1,2 αλλά αυτο με ενθουσίασε! )
-
Συγνώμη για το διπλό ποστ αλλά παρέλαβα και γω εχτές επιτέλους εν μέσω καλής " βρόχας " το corolla sedan hybrid 1,8 σε λευκό πέρλα!
Επείδη κυκλοφορώ με ένα δανεικό hatshback 1,2 turbo μπορώ να πω σαν πρώτη εντύπωση ότι ειναι πιο στιβαρό το sedan ( συγνώμη ) , και " μπαίνει " αρκέτα ωραία στις στροφές ( πάντα με λογική ταχύτητα). Σου δίνει ένα σκάλι παραπάνω στη σιγουριά.
Και το αυτόματο όοοοοοοοονειρο. Τι χαζομάρα έκανα που τόσο καιρό τα φοβόμουν! ( Υποψιν, γουρούνι στο σακί πήρα γιάτι ξέμεινα χωρίς αυτοκινητο Ούτε τεστ drive ούτε να πάω να το δω από κοντά. Βασικά είχα την εμπειρία του 1,2 αλλά αυτο με ενθουσίασε! )
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα σήμερα έφτασε Θεσσαλονίκη και το δικό μου την άλλη βδομάδα παραλαμβάνω..
Και εγώ μόνο hatchback έκανα τέστ drive sedanτο δικό μου θα οδηγήσω πρώτη φορά. -
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα σήμερα έφτασε Θεσσαλονίκη και το δικό μου την άλλη βδομάδα παραλαμβάνω..
Και εγώ μόνο hatchback έκανα τέστ drive sedanτο δικό μου θα οδηγήσω πρώτη φορά.Καλορίζικο και σε εσένα! Θα καταλάβεις τι εννοώ με την οδική συμπεριφορά όταν με το καλό το παραλάβεις και εσυ!
-
Και εγώ μόνο hatchback έκανα τέστ drive sedanτο δικό μου θα οδηγήσω πρώτη φορά.Καλορίζικο και σε εσένα! Θα καταλάβεις τι εννοώ με την οδική συμπεριφορά όταν με το καλό το παραλάβεις και εσυ!
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Η πέρλα που έβαλες είναι η 089; Προσθεσες τίποτα από έξτρα; Από πια αντιπροσωπεία το πήρες; Από δώρα τι σου έκαναν;
Σόρρυ για την ανάκριση... -
Όσοι είστε σε αναμονή παράδοσης, πόσους μήνες περιμένατε;
-
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Η πέρλα που έβαλες είναι η 089; Προσθεσες τίποτα από έξτρα; Από πια αντιπροσωπεία το πήρες; Από δώρα τι σου έκαναν;
Σόρρυ για την ανάκριση...Χαχαχα σιγά την ανάκριση! Γιαυτό υπάρχει και το threat για να τα λέμε
Το χρώμα ειναι το 089 PLATINUM WHITE PEARL MC. Όπως έγραψα και πιο πάνω είχα ανάγκη από αυτοκίνητο και έπεσα στην περίπτωση που ο αντιπροσωπος είχε προβεί σε προπαραγγελία από μόνος του . Το αυτοκίνητο το πήρα στην έκδοση Active και ήθελα να του προσθέσω μια αέροτομη ( καθότι ολίγον κάγκουρας ) αλλά υπηρχε ένα μικρό θέμα με το φανοποιείο γιατί το χρώμα αυτό είναι λίγο περιεργο οπότε και το ακύρωσα.
Εγώ με τη σειρά μου θα προσθέσω ζάντες και φιμέ.
Το πήρα από την Toyota Γιαραμάζης που είναι στην Κοζάνη. Και από δώρα πήρα τα λαστιχένια πατάκια, το καλυμμα του πορτμπαγκαζ και ένα σπρέυ για την αδιαβραχοπίηση των καθισμάτων.
-
καλοτάξιδο, να το χαρείς όσο δεν πάει !!!!!
-
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Σόρρυ για την ανάκριση...Χαχαχα σιγά την ανάκριση! Γιαυτό υπάρχει και το threat για να τα λέμε
Το χρώμα ειναι το 089 PLATINUM WHITE PEARL MC. Όπως έγραψα και πιο πάνω είχα ανάγκη από αυτοκίνητο και έπεσα στην περίπτωση που ο αντιπροσωπος είχε προβεί σε προπαραγγελία από μόνος του . Το αυτοκίνητο το πήρα στην έκδοση Active και ήθελα να του προσθέσω μια αέροτομη ( καθότι ολίγον κάγκουρας ) αλλά υπηρχε ένα μικρό θέμα με το φανοποιείο γιατί το χρώμα αυτό είναι λίγο περιεργο οπότε και το ακύρωσα.
Εγώ με τη σειρά μου θα προσθέσω ζάντες και φιμέ.
Το πήρα από την Toyota Γιαραμάζης που είναι στην Κοζάνη. Και από δώρα πήρα τα λαστιχένια πατάκια, το καλυμμα του πορτμπαγκαζ και ένα σπρέυ για την αδιαβραχοπίηση των καθισμάτων.
Έχουμε ίδια έκδοση και έβαλα την αεροτομή και εγώ η οποία είναι και ένα από τα δώρα αλλά δεν μου είπε τίποτα σχετικό με το χρώμα νόμιζα ότι έρχεται βαμμένη και απλά την κολλάνε.. αν δεν σου κάνει κόπο ανέβασε καμία φωτογραφία έχω πάρει το ίδιο χρώμα και το έχω δεί από κοντά σε ένα μικρό λαμαρινακι δειγματολογιου είμαι πολύ περίεργος να δω πως φαίνεται στο αμάξι.
Κοζανίτης είσαι; Ήμουν φοιτητής στο ΤΕΙ 2000-2004.. -
Έχουμε ίδια έκδοση και έβαλα την αεροτομή και εγώ η οποία είναι και ένα από τα δώρα αλλά δεν μου είπε τίποτα σχετικό με το χρώμα νόμιζα ότι έρχεται βαμμένη και απλά την κολλάνε.. αν δεν σου κάνει κόπο ανέβασε καμία φωτογραφία έχω πάρει το ίδιο χρώμα και το έχω δεί από κοντά σε ένα μικρό λαμαρινακι δειγματολογιου είμαι πολύ περίεργος να δω πως φαίνεται στο αμάξι.
Κοζανίτης είσαι; Ήμουν φοιτητής στο ΤΕΙ 2000-2004..Όχι, Καρπενησιώτης που μένω αρκέτα χρόνια στην Αττική. Τυχαία τον βρήκα στην Κοζάνη χαχαχα. Το αυτοκίνητο να φανταστείς όταν έφτασε Ελλάδα και πέρασε τελωνείο, το έστειλαν κατευθείαν στην αντιπροσωπεία που με βολευε για παραλαβή και μου έστειλαν άδεια, πινακίδες, δώρα με κουριερ στο σπίτι!
Θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία, να είναι μέρα. Πάντως να ξέρεις ότι το χρώμα αυτό δεν έχει καμία σχέση με το κλασσικό λευκό. Του ταιριάζει απίστευτα.
-
Κοζανίτης είσαι; Ήμουν φοιτητής στο ΤΕΙ 2000-2004..Όχι, Καρπενησιώτης που μένω αρκέτα χρόνια στην Αττική. Τυχαία τον βρήκα στην Κοζάνη χαχαχα. Το αυτοκίνητο να φανταστείς όταν έφτασε Ελλάδα και πέρασε τελωνείο, το έστειλαν κατευθείαν στην αντιπροσωπεία που με βολευε για παραλαβή και μου έστειλαν άδεια, πινακίδες, δώρα με κουριερ στο σπίτι!
Θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία, να είναι μέρα. Πάντως να ξέρεις ότι το χρώμα αυτό δεν έχει καμία σχέση με το κλασσικό λευκό. Του ταιριάζει απίστευτα.
Χαίρομαι που το ακούω γιατί δεν το έχω δει σαν χρώμα. Εσωτερικό μαύρο; Εγώ διάλεξα το μπεζ- καφέ για ποιο φωτεινό.. ααα οκ είπα μήπως ήσουν από εκεί γύρω.. πέρσι τέτοια εποχή και εγώ Αθήνα έμενα και είχα ξεκινήσει να το κλείσω από εκεί μετά μετακόμισα και κατέληξα να το κλείσω από Θεσσαλονίκη δεν ρώτησα ποτέ αν γίνεται να παραδοθεί όπου θέλω.
-
Ερώτηση.
Σε περίπτωση που αλλάξω λάμπες με led χρειάζεται να έχει canceller βγάζει σφάλμα αν δεν έχει; Στο manual που κατέβασα δεν αναφέρει τίποτα. -
πρεπει να παρεις λαμπες που να ειναι συμβατες με can bus.
παραγγειλα απο Κινα, περιμενω να ερθουν για να γραψω εντυπωσεις.
μιλαω για led για το εσωτερικου του αυτοκινητου.
-
@famas said in Toyota Corolla 2019:
Όσοι είστε σε αναμονή παράδοσης, πόσους μήνες περιμένατε;
Βασίλη αρχικά ήταν 6 μήνες που έπεσε σε 5 τελικά
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
πρεπει να παρεις λαμπες που να ειναι συμβατες με can bus.
παραγγειλα απο Κινα, περιμενω να ερθουν για να γραψω εντυπωσεις.
μιλαω για led για το εσωτερικου του αυτοκινητου.
Λογικά η μέσα δεν θα ελέγχονται από τοcan bus σε όσα αυτοκίνητα άλλαξα λάμπες έβγαζαν σφάλμα μόνο οι εξωτερικές. Εγώ θέλω να τις αλλάξω όλες μέσα έξω μόλις το πάρω.
Toyota Corolla 2019