-
Καλησπέρα και πάλι σήμερα ενημερώθηκα ότι το αμάξι έχει έρθει από τις 19 του μηνα και είναι στο τελωνείο....γνωρίζει κανεις ποσό κάνει να εκτελωνιστεί και μα έρθει στα χέρια μου ;
-
Έχω ακούσει 7-14 μέρες μαζί με πινακίδες Νικήτα, αλλες αντιπροσωπείες έδιναν αλλά νούμερα όταν εκανα διερεύνηση. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τις διαδικασίες όμως.
-
Ελπίζω να είναι όσο λιγότερο γίνεται γατί η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ αγωνία να το παραλάβω και να είναι όλα καλά...μ είπαν θα με πάρουν για εξόφληση Και να μετά θα βάλουν τα δώρα και θα το παραλάβω
-
τι δωρα σου εκαναν?
-
Πρώτο σέρβις,φιμέ,πατάκια πλαστικά μπρος πίσω και πορτ παγκαζ,μπουλόνια ασφαλείας
-
Έχω ακούσει 7-14 μέρες μαζί με πινακίδες Νικήτα, αλλες αντιπροσωπείες έδιναν αλλά νούμερα όταν εκανα διερεύνηση. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τις διαδικασίες όμως.
Εμένα έκανε 5 εργάσιμες απο την ημέρα που εξόφλησα. Δευτέρα πλήρωσα, Παρασκευή παρέλαβα.
-
Καλησπέρα,
Το παρέλαβα σήμερα και εγώ, ίδιο χρώμα με του φίλου Φανή, αλλά το Eco.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από ηχομόνωση και κατά την επιτάχυνση ο θόρυβος είναι λιγότερος και από ανάλογο αυτοκινήτου κατηγορίας C που είχα (βενζίνη B 200). Σε cruise mode ο θόρυβος ούτε καν ενοχλεί.
Εχει τα Bridgestone με τάσια (το μόνο που με στεναχωρεί σε σχέση με Active Plus) αλλά και σε τοπικό δίκτυο και σε Αττική Οδό και με μικρή και με μεγάλη 160+ ταχύτητα δεν με ενοχλεί κάτι.
Ο κλιματισμός αποδίδει άμεσα.
Δεν περίμενα να έχει αυτόματα μεγάλα φώτα και κινούμενο τεμπέλη αλλά έχει.
Android Auto έπαιξε με την πρώτη. Ούτε δύο λεπτά υπόθεση να συνδέσω το κινητό.
Απλά δεν ξέρω και δεν νομίζω κιόλας να έχει το σύστημα στον καθρέφτη που ειδοποιεί αν έρχεται αμάξι αν πας να αλλάξεις λωρίδα.
Toyota Corolla 1.8 ECO Hybrid λοιπόν. Η αναμονή άξιζε.
-
Απλά δεν ξέρω και δεν νομίζω κιόλας να έχει το σύστημα στον καθρέφτη που ειδοποιεί αν έρχεται αμάξι αν πας να αλλάξεις λωρίδα.
Απο ολες τις ηλεκτρονικες παπαριες, αυτο ειναι το πιο χρησιμο, και δυστυχως δε το εχουν πολλα αυτοκινητα ουτε το παρεχουν σαν extra. ,Πολυ κριμας.....
κατα ταλλα, μεγεια!
-
Καλορίζικο!! Blind Spot Monitor δυστυχώς δεν έχει καμία έκδοση που να έρχεται στην Ελλάδα απ´οσο ξέρω, και όντως είναι από τα πιο χρήσιμα ηλεκτρονικά που μπορείς να έχεις...
-
Ευχομαι πολλα και καλα, απροβληματιστα χιλιομετρα.
-
καλους δρομους....
-
Το παρέλαβα σήμερα και εγώ, ίδιο χρώμα με του φίλου Φανή, αλλά το Eco.
Ο κλιματισμός αποδίδει άμεσα.
Δεν περίμενα να έχει αυτόματα μεγάλα φώτα
-
Καλοτάξιδο και να το χάρεις με Υγεία! Το πήρες σε εξαιρετικό χρώμα
-
Ναι είναι σούπερ ο κλιματισμός γιατί λειτουργεί ηλεκτρικά, ειναι inverter.
-
Ναι είναι μέρος της 'σουϊτας' toyota safety sense.
-
Δυστυχώς το blind spot δεν το έχει καμία έκδοση που έρχεται στην Ελλάδα, λάθος τους αυτό γιατί είναι ίσως το πιο χρήσιμο βοήθημα.
-
-
Καλοτάξιδο και σε εσένα!
-
και κατα τη δικη μου αποψη ειναι λιγα τα 122 αλογα για το συστημα αυτο, οχι ομως συναρτησει του αυτοκινητου.
Ο 1.5 hybrid των Yaris(cross) εχει απο τον ατμοαφαιρικο 1.5 92 αλογα και ετσι φτανει τα 116 συνδιαστικα.
Ο 1.8 hybrid παιρνει απο τον ατμοσφαιρικο μονο 98 αλογα και γιαυτο φτανει τα 122 συνδιαστικα.
Ειναι υπερβολικα χαμηλα ρυθμισμενος και καποιος που θελει κατι παραπανω πρεπει να παει στον 2.0 με τα 184 αλογα και ολα τα αρνητικα παρελκομενα φορολογιας.
σκεφτειτε το χασμα δηλαδη,
1.5 hybrid - 116 αλογα
1.8 hybrid - 122 αλογα
2.0 hybrid - 184 αλογα
Ενας νεας γεννιας 1.8 hybrid με 140-150 αλογα θα ηταν οτι πρεπει για Ελλαδα!
-
Σε αυτό συμφωνώ 100% και μακάρι να το δούμε. Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται, γιατι τα κυβικά ΔΕΝ απασχολούν τον πολιτισμένο κόσμο, οπότε η Τογιότα δεν έχει λόγο να το κάνει. Επίσης τα 2λτ και 1.5λτ είναι η νεότερη γενιά υβριδικών (αποδίδουν καλύτερα από τον 1.8) και φαίνεται στην οδήγηση. Επίσης το 1.5λτ υβριδικό σύνολο έχει και πιο δυνατό ηελκτροκινητήρα (κάτι που επίσης φαίνεται), κατά 9 άλογα.
Δεν ξέρω εαν θα αποσυρθεί ο 1.8 (που θα μπορούσε και να αντικατασταθεί από τον 1.5 με λίγο μεγαλύτερη δύναμη). Για εμένα η λύση είναι πιο δυνατός ηλεκτροκινητήρας (από 72 άλογα να πάει στα 85-90 τουλάχιστον), θα βελτιώσει πολύ το όλο σύνολο.
-
Τα 100αλογα στο λίτρο βγαίνουν πολύ άνετα, το note aura έχει 130+ από 1,2
Οπότε ο 1,8 έπρεπε/θα μπορούσε να έχει 180 και να μην γκρινιάζει κάνεις, η Toyota όμως έχει αρκετά συντηρητικες προσεγγίσεις με γνώμονα την αξιοπιστία και τους χαμηλούς ρύπους, με κάποιες εξαιρέσεις, gs450h, rav4 prime.
-
Πάντως πολύ λίγα τα 122 άλογα για τον υβριδικό 1800αρι.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΣ, αλλά τα 122 άλογα είναι μια χαρά για το κορόλα..!!
Είναι τόσα,όσα χρειάζεται ο μέσος οδηγός για να κινηθεί με όση ενεργητική ασφάλεια απαιτείται εντός των ορίων του νόμου...!!!
Όποιος θέλει κάτι άλλο, ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, πρέπει να κοιτάξει αλλού..!!!
Αναφέρομαι στο HB,χωρίς να ξέρω αν αλλάζει κάτι στα κιλά των άλλων δύο μοντέλων.Είναι αυτό που έχω.
-
Τα 100αλογα στο λίτρο βγαίνουν πολύ άνετα, το note aura έχει 130+ από 1,2
Οπότε ο 1,8 έπρεπε/θα μπορούσε να έχει 180 και να μην γκρινιάζει κάνεις, η Toyota όμως έχει αρκετά συντηρητικες προσεγγίσεις με γνώμονα την αξιοπιστία και τους χαμηλούς ρύπους, με κάποιες εξαιρέσεις, gs450h, rav4 prime.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ,το έγραψες πιο καλά από όλους μας..!!!
-
OSFP wrote:
Σε αυτό συμφωνώ 100% και μακάρι να το δούμε. Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται, γιατι τα κυβικά ΔΕΝ απασχολούν τον πολιτισμένο κόσμο, οπότε η Τογιότα δεν έχει λόγο να το κάνει. Επίσης τα 2λτ και 1.5λτ είναι η νεότερη γενιά υβριδικών (αποδίδουν καλύτερα από τον 1.8) και φαίνεται στην οδήγηση. Επίσης το 1.5λτ υβριδικό σύνολο έχει και πιο δυνατό ηελκτροκινητήρα (κάτι που επίσης φαίνεται), κατά 9 άλογα.
Δεν ξέρω εαν θα αποσυρθεί ο 1.8 (που θα μπορούσε και να αντικατασταθεί από τον 1.5 με λίγο μεγαλύτερη δύναμη). Για εμένα η λύση είναι πιο δυνατός ηλεκτροκινητήρας (από 72 άλογα να πάει στα 85-90 τουλάχιστον), θα βελτιώσει πολύ το όλο σύνολο.
αν εμπαινε πιο ισχυρος ηλεκτροκινητηρας θα επρεπε να βαλει και μεγαλυτερη μπαταρια. Οποτε το κοστος θα πλησιαζε αυτο του 2.0
-
αν εμπαινε πιο ισχυρος ηλεκτροκινητηρας θα επρεπε να βαλει και μεγαλυτερη μπαταρια. Οποτε το κοστος θα πλησιαζε αυτο του 2.0
Δεν διαφωνώ....αλλά η μπαταρία του Yaris με το ηλεκτρομοτέρ των 81 ίππων είναι πιο μεγάλη? Πόσο πιο ακριβή είναι?
Toyota Corolla 2019