-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Ποστ 'όαση στην έρημο'! Βαρέθηκα να διαβάζω για δόσεις σε Χ1...Ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας την πληροφορία
Εμένα να ευχαριστεις που έκανα την ερώτηση [emoji13][emoji13][emoji13]
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Χααχα σωστός!
Ενδιαφέρουσα κουβέντα. Έχω ένα φιλαράκι με ένα Punto του '08 που έχει θέμα με το μοτέρ που καίει λάδια και ότι πληροφορία γραφτεί είναι πολύτιμη! Το προηγούμενο ποστ βέβαια ήταν όλα τα λεφτά!
Αν έχει κανείς κανένα μάστορα Αθήνα που να το εμπιστεύεται, ας μου στείλει ένα ΠΜ.
Ευχαριστώ!
-
Έχεις πμ, Πορτογάλε σέντερ φορ
-
Δοκιμάστε λάδι lidl εμένα σε κινητήρα nissan z16 μου περιόρισε πάρα πολύ το κάψιμο λαδιού και τον μπλε καπνό σε κρύες εκκινήσεις. Απλώς σαν μάθημα - πάθημα αποφεύγω τα φθηνά no name λάδια στα πρατήρια γιατί προφανώς συμπλήρωνα συνέχεια με τέτοια και καίγονταν το λάδι συνεχώς. Προχώρησα σε πλήρη αλλαγή λαδιών βάζοντας 15W 40 από το lidl και δικαίωσα τον 21 quadra που επέμενε......
-
Βρες ενα μοτερ μεταχειρισμενο και πηγαινε με εναν μαστορα να μετρησει συμπιεση.
Διαφορετικα κανεις επισκευη. -
Το λαδι του lidl απο που γνωριζουμε οτι ειναι πανασολ;
@Ωραιοτατο ποστ, αυτο σημαινει αυτοκινηση
-
Σε ένα ποστ το ειχε αναφέρει ο quadra.
-
Η πληροφορία ότι τα λάδια του λιντλ είναι πενασολ ξεκινησε πριν αρκετα χρονια μέσω του ίντερνετ και έκτοτε αυτή η φήμη αναπαράγεται χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται. Μπορεί και σήμερα να είναι της πενασολ ή και όχι καθώς οι εταιρείες με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας συνηθίζουν να αλλάζουν προμηθευτές ανάλογα με το από οποια εταιρεία δέχτηκαν καλυτερη προσφορά. Βέβαια αυτό που μετράει οι προδιαγραφές που αναφέρονται στη συσκευασία να είναι συμβατές με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με τα 15-40 του λιντλ και μένα μου μειωθηκε πολύ η κατανάλωση. Με τα 5-40 όμως ελάχιστα σε σχέση με αυτά που ειχε οταν το πήρα. Ίσως κρύο να ακούγεται σαν ήχος piston slap αρα και το υψηλο ιξωδες κρύο να βοηθησε στην κατανάλωση λιπαντικου.
Καίει πολύ λάδι, τι να κάνω?