-
Έχουν αρχίσει και σκάνε μύτη οι πρώτες εντυπώσεις από τις δοκιμές.
Autocar, από τον Matt Prior: https://www.autocar.co.uk/car-review/peugeot/208/first-drives/peugeot-208-12-puretech-gt-line-2020-review
Auto Express, από τη Vicky Parrott: https://www.autoexpress.co.uk/peugeot/208/107432/new-peugeot-208-2019-prototype-review
CAR, από τον Phil McNamara: https://www.carmagazine.co.uk/car-reviews/peugeot/208-hatchback/
4Τροχοί, από τον Στρατή Χατζηπαναγιώτου: https://www.4troxoi.gr/odigoyme/paroysiaseis/galliki-pandaisia
Ένας από τους συντάκτες έχει εντελώς διαφορετικό ύφος γραφής από τους υπόλοιπους. Θα σας αφήσω να μαντέψετε ποιος.
-
Περιμενα να δω αν θα το αναρτησει κανεις, αρχισα να ανησυχω...
Συγνωμη αλλα ειναι το καλυτερο αρθρο ολων.... αυτο ειναι τα αυτοκινητα για εμας τους φαν.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
:lol:
Περιμενα να δω αν θα το αναρτησει κανεις, αρχισα να ανησυχω...Συγνωμη αλλα ειναι το καλυτερο αρθρο ολων.... αυτο ειναι τα αυτοκινητα για εμας τους φαν.
Μιλάς για τον ένα συντάκτη που έχει βγάλει το λιβανιστήρι και όλα του φαίνονται τέλεια;
-
Φυσικα....
Οταν χαϊδευεις την λαμαρινα και εισαι petrolhead ετσι τα βλεπεις ολα -
Υπάρχει και μια λίγο διαφορετική εξήγηση για το θέμα...
Οι άλλοι τρεις, έστω και 'στρογγυλά' λένε ότι τα αυτοκίνητα που δοκίμασαν (με το ερωτηματικό ότι είναι προπαραγωγής και πιθανόν οι ρυθμίσεις δεν είναι οι τελικές) είναι προσανατολισμένα προς την άνεση. Στην ουσία και πίσω από τα δημοσιογραφικά 'στρογγυλέματα' καταλαβαίνουμε ότι η ρύθμιση της ανάρτησης είναι μάλλον υπερβολικά μαλακή.
Ο τέταρτος όμως, το κάνει τελείως γαργάρα. Και με ποιόν τρόπο; Ενώ υπάρχει στο άρθρο του ενότητα 'οδηγώντας', σε αυτήν δεν αναφέρει απολύτως τίποτα για την οδική συμπεριφορά και περιορίζεται σε άσχετα με το θέμα γενικόλογα περί ποιότητας, COTY, ανταγωνισμού, διαθέσιμους κινητήρες κτλ. Στην ουσία το άρθρο θα μπορούσε να είναι και το δελτίο τύπου της Peugeot Hellas. Πραγματικά αστείο να παρουσιάζεται ως πρώτη δοκιμή στο δρόμο και ίσως ενδεικτικό του επιπεδου της αυτοκινητιστικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα...
-
Ρε παιδιά τα εχουμε πει χιλιάδες φορές, ο ΣΧ έχει «άλλη» σχέση με τον ομιλο Σ. Παρατηρείστε τι κ πως γράφει για ό,τι εισάγει ο Σ.
-
Ανακοινώθηκαν οι τιμές στη Γαλλία. Ακριβώς όπως τα είχα προβλέψει, είναι πιο ακριβό από το 308
1.2 τούρμπο με 100 άλογα σε μεσαία έκδοση (allure) 20.400 ευρώ το χειροκίνητο
Το αυτόματο 22.100 ευρώ
Της είπαν της Peugeot να γίνει premium και αυτή ξεκωλώθηκε.
-
Ανακοινώθηκαν οι τιμές στη Γαλλία. Ακριβώς όπως τα είχα προβλέψει, είναι πιο ακριβό από το 308
1.2 τούρμπο με 100 άλογα σε μεσαία έκδοση (allure) 20.400 ευρώ το χειροκίνητο
Το αυτόματο 22.100 ευρώ
Της είπαν της Peugeot να γίνει premium και αυτή ξεκωλώθηκε.
η τιμή για την έκδοση active είναι 500 ευρώ πιο πάνω από το παλιό 208. Μη σε μπερδεύουν οι τιμές Γαλλίας. Όλες οι εκδόσεις είναι 3000-5000 ακριβότερες από Ελλάδα. Το θέμα είναι με τι εξόπλισμο θα έρθουν εδώ οι αντίστοιχες. Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι από τις εισαγωγικές.
-
Πω πω....εχω κολλησει.....
Παλι peugeot ρε γαμωτο, να θελεις να φυγεις απο την εταιρεια και να σε τραβα πίσω....ελεος
Στο 9:45...απολαυση.
Να εβγαινε και αυτοματο σε ντιζελ
-
Ας το βγάλουν με 6άρι τουλάχιστον αντί για το θεόμακρο 5άρι που έχει τώρα.
-
Μομο αυτο;;;; γενικα δεν μ αρεσει η αισθηση τους... στα suzuki ειναι πολυυυυυ καλυτερα τα κιβωτια.
Αλλα περαν του κιβωτιου διαβαζω πως εχει εκπληκτικη ηχομονωση για την κατηγορια (ισως ειναι με το πακετο του hi fi που εχει ηχομονωτικο παρμπριζ και εξτρα ηχομονωση) αλλα οπως αναφερουν θυμιζεο λιμουζινα σε ηχομονωση.
Βαλε το εσωτερικο απο supercar .... ξεχνας λιγο το κιβωτιο αν και αυτο μονο με κανει να φευγω απο την εταιρεια...
-
Να εβγαινε και αυτοματο σε ντιζελ
Θέλω να πιστεύω ότι θα βγεί σύντομα, μάλλον είναι θέμα ομαλοποίησης της παραγωγής, αποκλείεται να μην βγεί diesel αυτόματο.
-
Και εγω φανη μου, αλλα εβλεπα το 2008 και ειπαν εξ αρχης πως θα εχει αυτοματο στο diesel, στο 208 δεν ειπαν κατι.
Ε τω μεταξυ το 2008 θα ταν ιδανικο αλλα πιθανοτατα πανακριβο.
-
Και εγω φανη μου, αλλα εβλεπα το 2008 και ειπαν εξ αρχης πως θα εχει αυτοματο στο diesel, στο 208 δεν ειπαν κατι.
Ε τω μεταξυ το 2008 θα ταν ιδανικο αλλα πιθανοτατα πανακριβο.
Θα πούνε μετά! Ίσως επειδή κατασκευάζονται σε διαφορετικά εργοστάσια (Ισπανία-Πολωνία), να υπάρχει κάποιο περιορισμός με το αύτόματο ή να μην επακρεί ακόμα...κάτι τέτοιο που κάνει εμένα. Μπορεί να κάνω και τελείως λάθος!
Για το πανάκριβα μην σε ανησυχεί, και τα 2 πανάκριβα θα είναι....οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα!
-
Χαχαχα οντως παρηγοριά....
Εντωμεταξυ χθες μιλαγα με την λαπαινα για αυτο. Ελεγα πως δεν θελω πολλα απο την ζωη μου ενα καλο σπιτι και ενα καλο αυτοκινητο..... καλα μεχρι να ερθει το καλο σπιτι, θελω ενα καλο αυτοκινητο....και δεν το εχω.
Νιωθω ανεκπληρωτος....
Εσυ της λεωεχεις χομπυ τις κρεμες σου και καθε μερα αγοραζεις απο μια και νιωθεις εκοληρωση του υλισμου.
Υποψιν μιλαμε για εκστονταδες ευρω σε κρεμες..
Μου λεει να αρχιζω να βαζω κρεμες και εγω γιατι κατι ρυτιδουλες αρχισαν να εμφανιζονται....και ετσι θα νιωθω γεματος.....
-
Μου λεει να αρχιζω να βαζω κρεμες και εγω γιατι κατι ρυτιδουλες αρχισαν να εμφανιζονται....και ετσι θα νιωθω γεματος.....
Αχαχαχα!!!
Πλάκα πλάκα και γεμάτος θα νοιώθεις και γαμάτος και πιο νέος και φρέσκος, μπορείς να βρείς και γκόμενα!!
Οπόταν γιατί δεν το δοκιμάζεις, πιο φτηνά θα σου έρθει σίγουρα!
-
Αν βρει γκόμενα αποκλείεται να του βγει πιο φθηνά...
Για τις κρέμες πάω πάσο....
-
Tο 6αρι (ακόμα και το 5αρι BE) μια χαρά είναι. Σίγουρα δεν είναι S2000, αλλά δεν είναι και χάλια. To 5αρι MA είναι λίγο χάλια πλέον, συμφωνώ, αλλά δεν ξέρω ποιά φοράνε ποιό πλέον.
-
Λογικα το BE θα φοραν ολες οι εκδοσεις του νεου 208 ή οχι;;;
-
Παντως σημερα πρωι κοιταζα στον καθρεφτη να δω αν εχω ρυτιδες....τελικα εχω λιγες...
Αχαχαχαχαχα
2019 Peugeot 208 II