-
Πλιτς
Μαύρο και γκρι επρεπε να απαγορευτούν -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πλιτς
Μαύρο και γκρι επρεπε να απαγορευτούνΣυμφωνώ!!!
-
Μου θυμίζει λίγο baleno στο σουλούπι...
-
Το αλλο οξύμωρο σε πολλα νεα αυτοκινητα οι εμπρος προφυλακτηρες εχουν αντικατασταθειω απο πλαστικες σιτες!!!! Δειτε πχ yaris
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάποιο λάθος έχει γίνει στο άρθρο με τις εκδόσεις του Puretech. Αυτές είναι οι ιπποδυνάμεις του πετρελαίου. Ευτυχώς προστέθηκε και ο Puretech με τα 130hp που θα είναι λουκουμάκι και θα γίνεται το αμάξι ψευτό hothatch, ειδικά σε GT-line.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Η Peugeot προσφέρει, τέλος, τη δυνατότητα «απομεμακρυσμένης φόρτισης» με την αρωγή του Remoted Navigation ή της εφαρμογής MyPeugeot.Τι είναι αυτό πάλι?
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Εγώ πάλι θα πω ότι τα αλάρμ μου αρέσουν εκεί που είναι, δένουν στο σύνολο. Αρκετοί όμως μου φαίνεται ξεχνούν την πραγματική χρήση τους..Δλδ πάσο ελεύθερης στάθμευσης όπου μας καπνίσει
-
Και τέλος για να πω την αποψη μου,είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο, αν δεν είχε τους Ledoχαυλιοδοντες θα ήταν μακραν το ομορφότερο της κατηγορίας. Επίσης η ποιότητα του εσωτερικού επίσης φαίνεται κορυφαία. Θα μοιράσει εγκεφαλικά το αυτοκίνητο, ελπίζω μόνο να μην είναι για την τιμή του .
-
Ας έχουμε τα υπογλώσσια έτοιμα πάντως.....
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει καλές τιμές. Το τωρινό 208 είναι τιμολογημένο στο άνω άκρο της κατηγορίας παρότι τόσα χρόνια στην αγορά.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικά,στα + σχεδίαση,ποιότητα μέσα-έξω και η πρωτότυπη θέση για το κινητό χαμηλά στην κονσόλα, στα - πίσω θέσεις και χώρος πορτμπαγκάζ
-
Απλά απίθανο το εσωτερικό του όπως δείχνει στο παραπάνω βίντεο του carbyer!
Μικρές πινελιές σε σχέση με το 3008 και 508 που το έκαναν ακόμη καλύτερο , χωρίς αντίπαλο πραγματικά .
Φυσικά είναι στην φουλ έκδοση του όμως με την wide μεγάλη οθόνη , το ίδιο και η ψηφιακή 3D οθόνη μπροστά από τον οδηγό.
Το πίσω μέρος είναι τελικά το πιο όμορφο στοιχείο της σχεδίασης , μπροστά χρειάζεται τα καλά φωτιστικά σώματα και πιο άγρια μάσκα για να δείξει. Από την μεσαία κολώνα και πίσω θυμίζει κάπως το 205.
Σε πιο απλές εκδόσεις και με μικρότερες ζάντες από την μέση και μπρος δυστυχώς θα χάνει αρκετά.
Με 20.000 περίπου το 1.2 130 EAT 8 φουλ εξοπλισμένο θα είναι ακριβό για supermini , αλλά κλοπή σε σχέση με ...το A1
Είδατε τι κάνει πάλι η Peugeot , όπως με το 3008 θα χυθεί πολύ μελάνι!
Ανυπομονώ πολύ να δω τι θα κάνει με το 308 , εκεί έχει την δυνατότητα να δώσει πόνο σχεδιαστικά μέσα - έξω , πόλεμος πραγματικός θα γίνει , ξύλο θα πέφτει κυριολεκτικά στο θέμα του με αναφορές στην Α , στο A3 και στην 1 !!!!
Μπράβο στην Peugeot , δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια καλύτερη στρατηγική business τα τελευταία χρόνια , από εκεί που κάποια στιγμή κινδύνευε με καταστροφή όχι απλά το γύρισε αλλά το Group της PSA δείχνει πως τα επόμενα χρόνια θα κυριαρχήσει. Ωραίο Case study για φοιτητές MBA !Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Αυτή η πλατφόρμα δεν έχει δοκιμαστεί για οδηγικά χαρακτηριστικά. Μόνο το DS3 Crossback την φοράει προς το παρόν που δεν έχει γίνει από κανέναν test drive. Ωστόσο αν είναι κοντά στο handling του fiesta θα είναι εξαιρετικό πακέτο για supermini.
Μην ξεχνάτε ότι με παρόμοιο εξοπλισμό τα ibiza/polo με τον 1.5, όταν έρθουν, εκεί γύρω στα 20-21.5 χιλιάρικα θα παίζουν. Το Α1 δε, ξεφεύγει κάνα δεκαχίλιαρο. Έχοντας όμως κατά νου τα θέματα αυτού του κινητήρα δεν ξέρω ποιος θα πήγαινε συνειδητοποιημένα να τον αγοράσει.
Και το mini cooper όμως, που στοχεύει το 208 ως αντίπαλο, έχει εξαιρετικό τιμόνι οπότε πιθανολογώ πως θα έχουν δώσει βάση σε αυτόν τον τομέα οι Γάλλοι.
Ο Mat Watson κάνει λόγο για 970 κιλά βάρος βασικής εκδοσης. Το τωρινό 208 110ps EAT8 έχει βάρος 1165 κιλά. Αν υποθέσουμε ότι πρόκειται για το ίδιο βάρος κινητήρα, με 30 κιλά δίαιτας της CMP πάμε στα περίπου 8,5 κιλά/ίππο που δεν είναι άσχημα! Μόνο το swift sport τα πάει καλύτερα που όμως είναι και μικρότερο αυτοκίνητο με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε χώρους. Από την στιγμή πάντως που δίνουν για το ηλεκτρικό με 134 άλογα και 240nm ροπης, 8.1 δευτερόλεπτα για το 0-100 η ελαφρύτερη βενζινοκίνητη έκδοση με παρόμοια νούμερα επιδόσεων φαντάζομαι θα είναι καλύτερη ή έστω κοντά σε αυτό!
Ίσως αργότερα να δούμε και μια έκδοση με πιεσμένο τον 1200άρη στα 150 άλογα και μια GTi με τον 1600άρη. Είπαν ότι το GTi θα το βγάλουν και σε ηλεκτρικό αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρει πολλούς στην Ελλάδα! -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Γενικά,στα + σχεδίαση,ποιότητα μέσα-έξω και η πρωτότυπη θέση για το κινητό χαμηλά στην κονσόλα, στα - πίσω θέσεις και χώρος πορτμπαγκάζΤο πορτπαγκαζ γιατί δεν είναι στα +
-
Στα 314 λίτρα χώρο αποσκευών νομίζω είναι στο μέτριο προς μεγάλο...βέβαια θέλω να δω και το Clio V με τά 390 λίτρα....
-
Μικρό έως πολύ μικρό είναι πλέον στα 314 (τόσο είναι;) με βάση τον ανταγωνισμό.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Μικρό έως πολύ μικρό είναι πλέον στα 314 (τόσο είναι;) με βάση τον ανταγωνισμό.https://www.netcarshow.com/peugeot/2020 ... per_1c.htm
311... έπεσα 3 λίτρα έξω....
-
Σαργκους θυμιζει μπαλενο το σουλουπι;
θα βαλω εξετασεις, να δισβασεις τα ςος@στεφαν το δικο σου ποσο βγηκε;
Δηλαδη με 20.000 παιρνεις το 8 αρι αυτοματο και 130 αλογα και ολα μεσα;;
Αν περασει τα 20.000 τοτε δεν θα μεινει χωρος για το 2008Η σχεδιαση με το μακρυ ισιο καπο φερνει και μικρους εσωτερικους χωρους στους πισω.
-
Αν κρίνω από τις πρώτες ενδεικτικές τιμές του 508 (38 το αυτόματο πετρέλαιο),θα χρειαστούμε πολλά υπογλώσσια....
-
Το passat, το mondeo και το insignia πόσο κοστίζουν αυτόματα πετρέλαια;
2019 Peugeot 208 II