-
Πω πω, τα σπάει το εργαλείο!
-
https://www.auto-motor-und-sport.de/neu ... und-preis/
Έχει και τρισδιάστατη απεικόνηση στον πίνακα οργάνων.
Δείτε το βίντεο.https://i.auto-bild.de/ir_img/2/2/5/2/6 ... 4d309b.jpg
Αυτην την σιλουέτα με πιο κάθετη κλίση στην εμπρόσθια κολώνα την πρωτοεισήγαγε στην κατηγορία η Κia με το νέο Rio.
https://www.netcarshow.com/Kia-Rio_5-do ... 800-13.jpg
Μακρύ καπό μπροστά, μικρός χώρος των πίσω επιβατών και αποσκευών.
Οι μεγαλύτεροι εσωτερικοί χωροί επιτυγχάνονται με άλλες σιλουέτες, η οποίες για πολλους δεν ειναι αποδεκτές.
https://www.netcarshow.com/Suzuki-Balen ... 800-3d.jpg
Γενικά όμως μ αρέσει πάρα πολύ το 208 στην έκδοση gt line. Ιδιαίτερα με το 8αρι αυτόματο κιβώτιο με μετατροπεα ροπής.
Είναι υπερβολικά θελκτικό
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Πολύ όμορφο και μέσα και έξω.
Η Peugeot μετά από μία 15ετια άσχημων αυτοκινήτων (από εποχές 405coupe &206 είχαμε να δούμε όμορφο peugeot) με το 308, 508 και τώρα με το 208 επιστρέφει στα όμορφα.
Είναι και καλό μηχανικά, θα έχει και πλήρη γκάμα κινητήρων (πετρέλαιο, βενζίνη, υβριδικά) πολύ καλό σε όλαΉταν άσχημο το 407?
Sent from my CUBOT NOTE Plus using Tapatalk
-
https://i.auto-bild.de/ir_img/2/2/5/2/6 ... e5a3fa.jpg
-
Πάντως με αυτό το εσωτερικό , κάτι Α1 μοιάζουν 20ετίας τουλάχιστον...
-
Κάπου εκεί μέσα στα HQ του VAG θα πέφτουν...'γαλλικά'
-
Πολύ ξεχωριστό.. Μπροστά δεν μου αρέσουν οι χαυλιοδοντες, όπως και τα αντίστοιχα λεντ του μεγκαν
Πολύ πριμιουμ φαίνεται, αλλά σχεδιαστικά ειδικά μέσα είναι too much.. Αυτό το ταμπλό ταίριαζει μια χαρά στο 3008 που έχει και ένα σεβαστό φάρδος. Σε αυτό νομίζω το παράκαναν. Εντάξει το τιμόνι είναι σε σχέση με το ταμπλό είναι ο ισχυρότερος λόγος που δεν θα αγοραζα ποτέ πεζό τέτοιας γενιάς. Δεν με βόλεψε σε κανένα μοντέλο εκτός από το 3008 που είναι τεράστιο.Εμφανισιακά νομίζω ότι το κλιο είναι αξεπέραστο. Το απερχομενο έτσι; κρίμα που ήταν μινιατούρα μέσα.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το πορτπαγκαζ γιατί δεν είναι στα +
Στο γαλλικό βιντεάκι που έβαλα στην αρχή, λένε για χωρητικότητα 265 λίτρων!
-
Σε άλλο βίντεο λένε 317 λίτρα
-
Μαλλον εχει να κανει με την ρεζέρβα ανάγκης με παράλληλα το subwoofer στα πλαϊνά του χώρου αποσκεύων.
Παιδιά αυτη η έκδοση με το 8 αρι αυτόματο έχει κολλήσει στο μυαλό μου.
8αρι αυτόματο με μετατροπέα ροπής σε αυτοκινητο πολης, δεν περιγραφω αλλο
Εγω πάλι είμαι πολύ προσαρμοστικός τύπος.
Όλα μ αρέσουν. Βλέπω τα πραγματικά θετικά κάθε αυτοκινήτου και αυτά κοιτώ συνέχεια.Έχει δικιο ομως ο Πολύβιος. Το φάρδος ίσως δημιουργησει μια πιο φλύαρη αίσθηση και αισθητική όταν το δούμε απο κοντά.
Αλλα και πάλι, είναι υπέροχο.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Το πορτπαγκαζ γιατί δεν είναι στα +
Στο γαλλικό βιντεάκι που έβαλα στην αρχή, λένε για χωρητικότητα 265 λίτρων!
265dm είναι και 311 λίτρα...
Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως το οτι το μεταξόνιο παραμένει ίδιο παρα την νέα πλατφόρμα μου προκαλεί εντύπωση.
-
https://www.autoevolution.com/news/2020 ... 32689.html
Καταπληκτική ιδέα.
Όπως το Clio Sportourer που το θεωρώ πανέμορφο και παλιότερα το Ibiza ST (όχι τόσο όμορφο) .
Νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση για ένα ζευγάρι με ένα παιδί ή και δύο ακόμη με καλό Πορτ μπαγκαζ σε σχέση με τα χατσμπακ της ανώτερης κατηγορίας και καλύτερη σχέση τιμής εξοπλισμού επίσης.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Βλέποντας το βίντεο του motor1, που δείχνει τις απλές εκδόσεις εκτός της φοβερής του gt line, εντάξει.
Εκτός της αναβάθμισης της κεντρικής οθόνης δεν εντυπωσιάζει υπερβολικά συγκριτικά με το σημερινό, θα το δω και απο κοντά να έχω καλύτερη άποψη
Οι χώροι πάλι μικροί
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Πολύ όμορφο και μέσα και έξω.
Η Peugeot μετά από μία 15ετια άσχημων αυτοκινήτων (από εποχές 405coupe &206 είχαμε να δούμε όμορφο peugeot) με το 308, 508 και τώρα με το 208 επιστρέφει στα όμορφα.
Είναι και καλό μηχανικά, θα έχει και πλήρη γκάμα κινητήρων (πετρέλαιο, βενζίνη, υβριδικά) πολύ καλό σε όλαΉταν άσχημο το 407?
Sent from my CUBOT NOTE Plus using Tapatalk
Ναι το 407 δεν μου άρεσε, ακόμα και το station, που γενικά μου αρέσουν τα SW ήταν κάπως πρησμένο και ασουλούπωτο. Γενικά τα πεζώ σε -7 ήταν άσχημα (107, 207, 307, 407, 607!!! Χάλια και το 4007, αλλά αυτό συγχωρούνταν ως Mitsubishi-καμία αισθητική στα μοντέλα της). Περίεργες γωνίες, προφυλακτήρας μπροστά σαν ξένο σώμα, εσοχές και σπασίματα, γενικά δεν. Εάν δει κάποιος το 407 coupe σε σχέση με το 406 coupe είναι σαν να το σχεδίασε Ιάπωνας.
Τα μοντέλα σε 08 (εξαίρεση το 108) είναι πολύ ομορφότερα μέσα-έξω -
Δεν είμαι τόσο σίγουρος φίλε. Το 207 άρεσε σε όλους ενώ όταν παρουσιάστηκε το πρώτο 208 εδώ μέσα γράφαμε «ξεράστε ελεύθερα». Επίσης το 407 σαφώς πιο ωραίο από το 508 που το διαδέχθηκε.
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Δεν είμαι τόσο σίγουρος φίλε. Το 207 άρεσε σε όλους ενώ όταν παρουσιάστηκε το πρώτο 208 εδώ μέσα γράφαμε «ξεράστε ελεύθερα». Επίσης το 407 σαφώς πιο ωραίο από το 508 που το διαδέχθηκε.Στο θέμα 'αισθητική' και ιδίως τι είναι όμορφο είναι απολύτως υποκειμενικό, οπότε δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, ο καθένας έχει προσωπική οπτική και γούστα.
Επίσης το τι πιστεύουν οι περισσότεροι δεν αλλάζει γνώμη στους λιγότερους. Κουβέντα να γίνεται -
Για αρχή μία μόνο απορία/σχόλιο.
Διατηρούν την ονομασία 208;
Γιατί 208 και όχι 209?
Στην ουσία δεν είναι ένα νέο μοντέλο και όχι απλά ένα φρεσκάρισμα του 208;Περίεργα πράγματα.
-
Η Peugeot έχει εδώ και κάποια χρόνια ορθως αποφασίσει η κανονική της γκάμα να τελειώνει σε 8. Πλέον και το 308 που κυκλοφορεί πέντε χρόνια, αλλά και το τωρινό 3008 και το νέο 508 κράτησαν το όνομα του προκατόχου τους. Αυτό συμβάλει στην διατήρηση της αξίας των παλιότερων μοντέλων (καλύτερη μεταπώληση) αλλά και στο χτίσιμο του ονόματος του κάθε μοντέλου, όπως γίνεται δεκαετίες στα γερμανικά μοντέλα που δεν αλλάζουν σχεδόν ποτέ το όνομα τους. Μόνο σε κάποια που είναι αποτυχημένα έχουν αλλάξει, πχ VW Lupo, VW Bora κλπ.
Επιπλέον η Peugeot θέλει η γκάμα της να τελειώνει σε 1 για τα low badged μοντέλα της, όπως το 301
-
Δεν το ήξερα. Πολύ ενδιαφέρον. Οπότε έτσι δικαιολογείται και η ονομασία του νέου 208.
2019 Peugeot 208 II