-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θύμισε μου να πάρω τις μετοχές, που δεν έχω, όταν γίνεις ceo
Δεν θα γίνω τσέος, δεν έχω τις κατάλληλες γνωριμίες.
-
@monman2 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ζοριστείτε να τον βγάλετε,ένας κλόουν είναι η καλύτερη επιλογή για πρωθυπουργός της Ελλάδας!
Δεν ζοριζόμαστε καθόλου , η κοσμοθεωρία σας το προβλέπει , ακολουθεί πιστά τις εντολές των δανειστών φέρνει αποτελέσματα και επειδή έχουμε ολιγαρχία που επιβάλει τους πρωθυπουργούς ... νάτος νάτος!
Μαζί σου ,εσύ έγραψες λανθασμένα για ζόρι.
Παρακαλαω να γίνει πρωθυπουργός με υπουργό Παιδείας τον βουλευτή την Νίκης με τους
καλικάντζαρους!
Δεν χρειάζεται καμμία κοσμοθεωρία,έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο αλάνθαστο κριτήριο του Ελληνικού λαού,μη δούμε ηλιθιο και γλειωδη νάρκισσο σε αυτή χώρα,αμέσως στο ελληνικό κοινοβούλιο μην και δεν προλάβουμε.
Προσωπικά τύπους σαν τον Αδωνι θα προτιμούσα να μην εκλέγονται καν,απλα να είναι εσαεί επίτιμοι βουλευτές ,υπουργοί κλπ. -
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@monman2 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Όταν θα γίνει πρωθυπουργός βλέπω να ζορίζεστε άσχημα
Χρόνια το έχω πει ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει ΠΘ της Ελλάδας και πολύ θα χαρώ, θα έχει τρελλό γέλιο. Ειναι η μέγιστη τρολιά και το μόνο που μας αξίζει για ΠΘ. Βέβαια προσωπικά θα ήθελα ΠΘ τον Τζήμερο, μπας και μπει μια τάξη στο κολωχανίο μας.
o Aδωνης; αυτος ρε συ ειναι ο καραγκιοζης του συστηματος. Τον βαζουν στην τηλεοραση για το μπλα μπλα δεν ειναι που τρεχει την χωρα/το κομμα. Για να γινεις πρωθυπουργος πρεπει να εισαι απο τις γνωστες πολιτικες οικογενειες Μητσοτακη - Καραμανλη- Σαμαρα. Επομενος πρωθυπουργος θα ειναι ο Μπακογιαννης η ο υιος Μητσοτακης.
-
Καλο του ταξιδι.
-
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]