-
Είδα στο Ιταλικό facebook group 2 Captur με αυτές τις ζάντες , και 16' και πολύ ωραίες !
Επίσης στον Ιταλικό διαμορφωτή μόνο στον lpg έχει το 1.0tce και με 6 ταχύτητες στην βενζίνα έχει το 0.90!
@mambo6 έχεις δει πως μηδενίζουμε τον μερικό χιλιομετρητή?
@mambosix όπως και να έχει για το υλικό της οροφής σίγουρα μας καλύπτει η εγγύηση του χρώματος
@mambo6(six) και @mambosix είσαστε συγγενικά 6άρια ?
Πάρε και άλλη μία διαφορά
-
Σίγουρο δεν είναι τίποτα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν και τα ψιλά γράμματα...
Κρατώντας το 0 στο δεξί πλήκτρο τιμονιού
-
Το χρώμα της 2ης φώτο απλά άθλιο, σαλονικιωτικο ταξί.
-
Το χρώμα της 2ης φώτο απλά άθλιο, σαλονικιωτικο ταξί.
Χαχαχαχαχ
Που ξέρεις μπορεί να είναι πρώην ταρίφας που μένει στη Βενετία και να του έλειψε το Χρώμα...
Χχαχααχ
Η ζαντουλα πάντως πολύ ωραία και είναι και 16αρα, θα δίνει ποιο πολύ άνεση από την 17' και ποιο φτηνά λάστιχα!
-
Όσο ωραία και να είναι η μαύρη οροφή, τόσο λάθος είναι για μεσογειακές χώρες με τον ήλιο που έχουμε. Με το μαύρο punto που είχα πριν, είχαμε σκάσει κανονικά, από πάνω λες και ήμασταν κοτόπουλα στο grill νιώθαμε.
Βέβαια και το μπλέ-άσπρο είναι όντως σαν τα ταξί μας εδώ πάνω. Κάνα full κοκκινάκι σαν το Clio μου, ή το πορτοκαλί το έπαιρνα ωραίο είναι...
-
Ειδικά το ασημί με πορτοκαλί οροφή και πλαστικά πορτοκαλί!
-
Ξέχασα να πω ότι όταν με πήρανε τηλέφωνο από την Teoren μου είπαν ότι διάβασαν στο email μου ότι ζήταγα τον κατάλογο των αξεσουάρ ( των after sales αξεσουάρ όχι αυτά που μπαίνουν μόνο στο εργοστάσιο) και με ενημέρωσαν ότι έχει σταλεί και υπάρχει είδη στην αντιπροσωπεία . Αφήνοντας το αυτοκίνητο στο συνεργείο ανέβηκα στις πωλήσεις και ζήτησα τον κατάλογο από τον πωλητή ο οποίος δεν είχε ιδέα και με έστειλε κάτω στα ανταλλακτικά , πάω στα ανταλλακτικά και ζητάω τον κατάλογο και μου λέει ο αποθηκάριος ότι δεν υπάρχει κατάλογος και αν θέλω κάτι του το ζητάω να το βρει , μας ακούει και ο τεχνικός σύμβουλος και μου λέει έχουμε τα πάντα τι χρειάζεσαι ? Του λέω τον κατάλογο θέλω με τα έξτρα ( πατάκια καμπίνας -πορτ παγκαζ , σποιλερ , ράγες οροφής , κοτσαδόρους .... χίλια δυο πράγματα , αν δεν τα δω σε φυλλάδιο πως θα ξέρω τι έξτρα έχει το αμάξι?
Οι αντιπροσωπείες δεν έχουν τέτοιους καταλόγους ?
Στο kamiq που κοίταγα τα έχουν και στο site ανεβασμένα με φωτογραφίες - κωδικούς και τιμές !
Είμαι περίεργος ή υπάρχει ακόμα μεγάλη ανοργανωσιά ?
Μόνο αυτό βρήκα σε άλλο site
-
Για το Clio υπάρχει. Στο Captur μάλλον δεν κάναν τον κόπο να το μεταφράσουν στα ελληνικά, οπότε για αυτό δεν το βάλαν στο site.
-
Σίγουρο δεν είναι τίποτα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν και τα ψιλά γράμματα...
Κρατώντας το 0 στο δεξί πλήκτρο τιμονιού
Στο αριστερό μέρος του τιμονιού είναι το (0) αυτό εννοείς?
Άλλη λαλακία του update ενώ είχε άλλα 100χλμ αυτονομία άναψε το κόκκινο λαμπάκι στο lpg και η αυτονομία μηδέμισε και βγήκαν πάυλες --.-χλμ , αν ταξιδεύεις δλδ και δεν έχεις το νού σου αν ανάψει ρεζέρβα στο αέριο θα μαντέψεις πόσα χιλιόμετρα έχεις ακόμα!
-
Να ρωτήσω κάτι, ο δείκτης στάθμης καυσίμου για το lpg δουλεύει σωστά ή δείχνει ότι να ναι όπως στα aftermarket; ρωτάω γιατί στο φιέστα μου όπως και στις περισσότερες μετατροπές που έχω δει μόλις η στάθμη πάει περίπου στη μέση μπορεί να σου έχει αναμμένα 2 πράσινα λαμπάκια μπορεί να δείχνει και κόκκινο. Αυτό συμβαίνει επειδή το ρεζερβουάρ του αεριου δεν έχει διαφράγματα και το καύσιμο κάνει πλατσα πλουτσα μέσα του.
-
Το παρατηρώ από την αρχή που το πήρα Αλλα ακόμα είναι νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν η δεξαμενή γεμάτη βγάζει πχ 450χλμ το πρώτο από τα 4 λαμπάκια αντέχει για 150χλμ και μετά σβήνει το 3και το 4 λαμπάκι σβήνουν πολύ γρήγορα και μετά μένει το 5 (κόκκινο - ρεζέρβα)... Τώρα θα τα συγκρίνω με τον trip computer που έβαλε το update! Αν και διαβάζω στο Ιταλικό forum ότι βγάζει λίγο ότι να ναι στις μετρήσεις...
-
100 στρογγυλά ανά λαμπάκι στο Clio μου. Άντε να είναι 90 το 1ο και το 5ο και λίγο παραπάνω τα τρία ενδιάμεσα. Αλλά σαφώς βγάζεις άκρη που περίπου είσαι από καύσιμο και δεν βρίσκεσαι ποτέ εξ' απροόπτου.
Στα aftermarket που φοράνε έξω, σχεδόν ποτέ δεν βάζουν ίδια μάρκα φλοτέρ με το υπόλοιπο σύστημα. Σαν αποτέλεσμα δείχνει πάντα ότι νάναι. Σε ένα Panda που είχα, πείραξα μόνος μου τα Ωμ της ρύθμισης μέσα στον εγκέφαλο και το συμμάζεψα να δείχνει Οκ. Οι εγκαταστάτες δεν ασχολούνται, ή δεν ξέρουν κιόλας. Να βρουν ποιό είναι το πιό φτηνό φλοτεράκι στην αγορά και να γλυτώσουν 3-4€, μιά χαρά ξέρουν όμως...
-
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το φλοτερ αλλά με την έλλειψη διαφραγμάτων όπως έγραψα παραπάνω. Εφόσον το καύσιμο μετακινείται ελεύθερα μπρος πίσω λογικό είναι να σου δείχνει τη μία 1 λαμπάκι και αμέσως μετά 3.
Δε ξέρω αν η ρενω έχει βρει πατέντα για να δείχνει σωστά, αυτό ρώτησα.
Άσχετο γνωρίζουμε αν το lpg θα έρθει με 6αρι; Το ψήνω σε κάνα χρονο, να δώσω το scala για captur lpg dynamic. Από χρώμα το γκρι με πορτοκαλί οροφή και την ασημί 17αρα τα σπάει.
-
Γκουχ γκουχ
-
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το φλοτερ αλλά με την έλλειψη διαφραγμάτων όπως έγραψα παραπάνω. Εφόσον το καύσιμο μετακινείται ελεύθερα μπρος πίσω λογικό είναι να σου δείχνει τη μία 1 λαμπάκι και αμέσως μετά 3.
Δε ξέρω αν η ρενω έχει βρει πατέντα για να δείχνει σωστά, αυτό ρώτησα.
Άσχετο γνωρίζουμε αν το lpg θα έρθει με 6αρι; Το ψήνω σε κάνα χρονο, να δώσω το scala για captur lpg dynamic. Από χρώμα το γκρι με πορτοκαλί οροφή και την ασημί 17αρα τα σπάει.
Και σωστά δείχνει και δεν έχει σκαμπανεβάσματα που λες. Πλέον όλα έχουν κύκλωμα μέσου όρου, δεν δείχνουν απευθείας ότι διαβάζει το φλοτέρ, δείχνουν τον μέσο όρο των τελευταίων 5-10 δευτερολέπτων και μάλιστα με χρονοκαθυστέρηση.
Επίσης, 6άρι LPG πουλιέται ήδη στην Γαλλία, οπότε είναι θέμα εδώ αντιπροσωπείας να το ζητήσει έτσι και να έρθει.
-
Γκουχ γκουχ
Eδώ ο Λάπης θέλει να περάσει το μήνυμα του 6αρι κιβωτίου και του αναλυτικού μετρητη lpg όπως στη βενζίνη;
Κάτι τέτοιο θέλει να περάσει με τις φωτό και τον ξερόβηχά του.
-
χχαχα , μια χαρά lap τα έχουμε πλέων και εμείς οι πληβείοι ,
@Georgmit δεν μου έχει δείξει ποτέ τέτοια αστάθεια να δείχνει φουλ και μετά στη μέση ! Το 6άρι είναι Γαλλία και Ιταλία λογικά θα το φέρει και εδώ!
-
@ Parikon
Precisely!
-
Ποσο με το κλειδι...για θύμισε λιγο
-
Ποσο με το κλειδι...για θύμισε λιγο
21.000€ στρογγυλά
Renault Captur II