-
Καλημερα παιδια ειμαι πολυ κοντα στο captur lpg...Μηπως υπαρχει καποιος που το εχει να μου τν γνωμη του...;;ευχαριστω
-
@dpit said in Renault Captur II:
Καλημερα παιδια ειμαι πολυ κοντα στο captur lpg...Μηπως υπαρχει καποιος που το εχει να μου τν γνωμη του...;;ευχαριστω
Μονο Yem θα σε κατατοπίσει πληρως
-
@yem φιλε θα μου δωσεις τα φωτα σου;;
-
Η εκδοση που θα παω ειναι η dynamic...
Οι βασικες μου ερωτησεις ειναι 3:
1.Αν η καταναλωση ειναι γυρω στο 8χιλ ανα 100 χιλιομετρα(καθως κανω καθε μερα 45 χιλ για δουλεια κ πισω)
2.Αν τα 100 αλογα τα βγαζουν περα για ενα ταξιδι με ταχυτητα 130-140 (οχι κατι extreme)...πχ με ενα παιδι κτλ...στο μελλον
Καθως το αμαξι δν εχω σκοπο να το κρατησω για 2-3 χρονια*
3.Αξιοπιστια μεχρι στιγμης...Ευχαριστω...:)
-
@dpit said in Renault Captur II:
Η εκδοση που θα παω ειναι η dynamic...
Οι βασικες μου ερωτησεις ειναι 3:
1.Αν η καταναλωση ειναι γυρω στο 8χιλ ανα 100 χιλιομετρα(καθως κανω καθε μερα 45 χιλ για δουλεια κ πισω)
2.Αν τα 100 αλογα τα βγαζουν περα για ενα ταξιδι με ταχυτητα 130-140 (οχι κατι extreme)...πχ με ενα παιδι κτλ...στο μελλον
Καθως το αμαξι δν εχω σκοπο να το κρατησω για 2-3 χρονια*
3.Αξιοπιστια μεχρι στιγμης...Ευχαριστω...:)
1.Στο αέριο θα είσαι 8-10 (πιο κοντά στο 10) σε συνθήκες Αθήνας με κίνηση και σταμάτα ξεκίνα σε στενάκια .Εθνικη και ανοιχτό δρόμο απο τα 100-130 θα είσαι στο 6-7 max, με το 6άρι σασμάν φαντάζομαι θα πηγαίνει πιο ξεκούραστα με 140
2. Εγώ με τις επιδόσεις δεν έχω πρόβλημα κάτι θυσιάζεις κάτι κερδίζεις , φορτωμένος με 2 παιδιά που έχω κάνει κοντινές εκδρομές εθνική και στροφές σε επαρχιακό με πήγε μια χαρά.
ΑΝ τα χιλιόμετρα σου δεν είναι όλα σταμάτα ξεκίνα στην πόλη δες και κανένα diesel γιατί κάνεις αρκετά χιλιόμετρα .
3. Από ζημιές δεν έχω να σου πω κάτι εκτός από ένα πρόβλημα στο κομπρεσέρ του κλιματισμού που είχαν κάποιοι σε περσινά μοντέλα 2020 ( αυτά με το 5άρι σασμάν) και 2-3 άκουγαν λίγο αέρα από την κολώνα πίσω από τον οδηγό . Αυτές ήταν ας το πούμε οι "τακτικές βλάβες" οι οποίες ήταν ίδιες και στο Ιταλικό Forum που εκεί έχει καλό δείγμα λόγο μεγάλων πωλήσεων . -
Ευχαριστω φιλε @yem για τν βοηθεια σου...!
-
Ποσης χωριτικότητας ρεζερβουάρ έχει;
-
-
@mambo6 said in Renault Captur II:
@iceman7 said in Renault Captur II:
40 lt , 31-32 ωφέλιμο
Ευχαριστώ
και το lpg? -
@mambo6 said in Renault Captur II:
40 lt , 31-32 ωφέλιμο
Ευχαριστώ
και το lpg?Το LPG είναι αυτό , η βενζίνα είναι στα 48 λίτρα
-
Έχουμε βαρεθεί....yem...
Πάρτους τηλέφωνο να δεις αν θα το φτιάξουν ποτέ. -
@lap said in Renault Captur II:
Έχουμε βαρεθεί....yem...
Πάρτους τηλέφωνο να δεις αν θα το φτιάξουν ποτέ. -
Καλησπέρα, το Captur βγαίνει άλλο σε diesel; Κάποτε θυμάμαι ότι το είχα δει και βλέπω ότι υπάρχουν και αναφορές παραπάνω. Αλλά τώρα...;;;
-
Καλησπέρα νομίζετε ότι αξίζει η αγορά καινούργιου captur dynamic lpg με όλη αυτή τη ατμόσφαιρα στην αγορά του αυτοκινήτου;Τι άλλες επιλογές θα προτεινατε;
-
@andytse13 said in Renault Captur II:
Καλησπέρα νομίζετε ότι αξίζει η αγορά καινούργιου captur dynamic lpg με όλη αυτή τη ατμόσφαιρα στην αγορά του αυτοκινήτου;Τι άλλες επιλογές θα προτεινατε;
Έχω ακούσει από ανθρώπους που έχουν πάρει προσφορά η dynamic λόγο έλλειψη microchips ΔΕΝ έχει ραντάρ για colition assisst (πεζών -δίκυκλων - αυτοκινήτων ) οπότε -1 αστεράκι ( @lap ακούς?) επίσης δεν θα έχει διακόπτη για το άνοιγμα-κλείσιμο των καθρεπτών (Η ρενό λέει ότι το μοτέρ θα υπάρχει μέσα στον καθρέπτη και με έξοδα της εταιρείας αφού ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τους ημιαγωγούς θα βάλει τον διακόπτη - πλακέτα στα αγορασμένα αυτοκίνητα) επίσης κάτι θα κόψουν απο νίκελ διακοσμητικά ... έχουν ήδη κόψει τον τεμπέλη στην έκδοση dynamic και δεν ξέρω αν θα έχει και την ασύρματη φόρτιση .
Εγώ προσωπικά στα σχεδόν 23.000ε που έχει φτάσει Dynamic Lpg δεν θα αγόραζα ( το είχα πάρει 21κ) , θα περίμενα υπομονετικά να φύγει το 2021 και το καλοκαίρι το 2022 αν είχε στρώσει η κατάσταση θα ξεκίναγα το ψάξιμο . -
Ορίστε, άρχισαν τα όργανα....
Από εμένα....ΜΗΔΕΝ
-
Από εμένα....ΜΗΔΕΝ
Φοβάμαι προ εκπλήξεων θα βρεθούν πάρα πολλοί καταναλωτές και από άλλες μάρκες που έχουν δώσει προκαταβολή πριν κάνα δίμηνο και θα παραλάβουν του χρόνου , οι περικοπές σε εξοπλισμό και αυτοματισμούς συμβαίνει ήδη σε πάρα πολλά μοντέλα αλλά το να αφαιρέσεις το ραντάρ (που ίσως είναι υπεύθυνο και για το lane assist -1 αστεράκι) χωρίς την υποχρέωση να το τοποθετήσεις μετά ή έστω να δώσεις την δυνατότητα αυτή στον αγοραστή να το κάνει After market και να ζητάς τα ίδια λεφτά το βρίσκω κοροϊδία .
Βρες λες να βάλω αγγελία ?
Πωλείται :
Renault Captur Dyanmic Lpg χρώμα Atacama ?
Δώρο Usb με τα The Best Of Tassos Krystallis -
@yem said in Renault Captur II:
Από εμένα....ΜΗΔΕΝ
Φοβάμαι προ εκπλήξεων θα βρεθούν πάρα πολλοί καταναλωτές και από άλλες μάρκες που έχουν δώσει προκαταβολή πριν κάνα δίμηνο και θα παραλάβουν του χρόνου , οι περικοπές σε εξοπλισμό και αυτοματισμούς συμβαίνει ήδη σε πάρα πολλά μοντέλα αλλά το να αφαιρέσεις το ραντάρ (που ίσως είναι υπεύθυνο και για το lane assist -1 αστεράκι) χωρίς την υποχρέωση να το τοποθετήσεις μετά ή έστω να δώσεις την δυνατότητα αυτή στον αγοραστή να το κάνει After market και να ζητάς τα ίδια λεφτά το βρίσκω κοροϊδία .
Βρες λες να βάλω αγγελία ?
Πωλείται :
Renault Captur Dyanmic Lpg χρώμα Atacama ?
Δώρο Usb με τα The Best Of Tassos KrystallisΧαχαχα ποιος είναι αυτός; Αμαααν βρε Γιέ του...
Βρε λες ;
Βάλτο στο Car και γράψε στην περιγραφή: Renault captur Dynamic LPG έκδοση πριν τις περικοπές των καινούργιων και .......παρκάρει πιο εύκολα σε στενό πάρκιγκ από τα υπόλοιπα Captur
-
Αοιδός μεγάλος :
*
Βρέχει η νύχτα το κορμί σου με σκοτάδι
κι αναρωτιέσαι πως να ζούνε μες στο φως
κρύβεις με πείσμα την καρδιά σου κάθε βράδυ
μην σου την κάψει του έρωτα ο κεραυνόςΠαιδί της νύχτας παιδί χαμένο
σ' άκαρδους δρόμους πως περπατάς
είσαι για όλους έργο παιγμένο
στο σινεμά της γειτονιάς*Τι να λέμε τώρα ... τσουτσούριασα .-
Μιας και που έθιξες την καψούρα ένα θα σου πω ... μάλλον θα σου δείξω
Επιτέλους ,έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα μονταρίστηκε και πέρασε ένα χέρι βαφή ( μάλλον αστάρι) λογικά μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα είναι έτοιμο , αν δεν λείπει κανένα ακόμα ανταλλακτικό .
άλλο ένα αγκάθι η έλλειψη τον ημιαγωγών με κλειστά εργοστάσια παραγωγής και δεν εννοώ μόνο το τμήμα που μοντάρουν αμάξια αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα που υποστηρίζουν την παραγωγή. Έχει ένα καινούριο φόκους που την έχει φάει πίσω πολύ άσχημα και μου λέει ο προϊστάμενος του φανοποιείου ότι πρέπει να πει στον άνθρωπο καλές Απόκριες...
-
Πω νταλκας! Ωραίο!!!
Ουαου. Εντυπωσιακή δουλειά. Ολοκαίνουργιο!!!
Το γεγονός ότι έβαλες ολοκαίνουργια μέρη και δεν σου τράβηξαν τα παλιά αλλάζει τα πάντα...
Renault Captur II