-
Αν δεν έχεις προτζέκτορα μπορείς να βάλεις.
Υπάρχουν εξειδικευμένα μαγαζιά που ανοίγουν το φανάρι και τοποθετούν.
Θέλει όμως μάστορα με @@ και όχι @@ μάστορα.
-
- Αυτό δεν το καλύπτει καμία ασφάλεια.
Για αυτό αν καεί και έχεις μικτή ασφάλεια παίρνεις ένα σφυράκι σπάς το φανάρι και πληρώνεις την διαφορά , αν έχεις χαμηλή απαλλαγή θα είναι σχεδόν 50-50
- Για αυτό παίρνουμε αυτοκίνητα με μεγάλη διάρκεια εγγύησης (ή επέκταση).
Σωστός
- Για αυτό αλλάζουμε αυτοκίνητο όταν λήξει η εγγύηση.
Μακάρι αλλά μπα
- Μήπως ήταν Γαλλικά αυτές οι περιπτώσεις!?!?!
- Τέλος, ναι ΟΚ δεν γίνεται να έχουμε όλα τα καλά και τις ευκολίες χωρίς να πληρώσουμε...νόμος! Αλλιώς θα μέναμε με πλατίνες, χειροκίνητο αβάνς και φώτα ασετιλίνης, όλα πάμφθηνα πλέον.
-
Πανε πολλά χρόνια πάνω από δεκαετία. Lion Hellas τοτε, νομίζω Περιστέρι.
Αν εννοεις τα κεντρικα, ειχαν την καλυτερη φήμη τοτε . Ολοι ελεγαν ποσο καλη δουλεια κανουν
-
Παρότι την μεγάλη αναμονή για αυτοκίνητο εξυπηρέτησης , σήμερα πήγα και παρέλαβα ένα κουκλάκι.
Κιμπάρης ο Σφακ , με FIAT 500X 1,4 multiair a/t.
Με κάτι ποτηροθήκες για αρχοντικούς καλοκαιρινούς καφέδες....
-
Πολύ ωραίο Yem. Γράψε εντυπώσεις.. εμένα ένα κωλοPanda μου είχανε δώσει στον Σφακ
-
Να σου πω και εγώ πάντα ή κάτι τέτοιο περίμενα και μου λέει η κοπέλα αυτό εκεί το ασπρούλη είναι και ήταν δίπλα απο ένα fiesta άσπρο και σκέφτηκα και αυτό καλό είναι αλλά που να χωρέσουμε εκεί και μου δίνει τα κλειδιά απο FIAT , της λέω λάθος κλειδιά μου έδωσες ...
Μια χαρά ,Απο Δευτέρα θα αρχίσει το ξεμοντάρισμα και ο θεός βοηθός!
Αυτό είναι dsg? Στα φανάρια βάζω νεκρά? Γάτε να πάω Πισια με αυτό ?
Εκεί που έχει στον επιλογέα + & - ανεβοκατεβάζω ταχύτητες απο το λεβιέ?Να μην το πειράξω καλύτερα ε?
-
ωχ! Πρόσεχε μην και γλυκαθείς με το FIAT και μετά δεν θέλεις το Captur...
-
ωχ! Πρόσεχε μην και γλυκαθείς με το FIAT και μετά δεν θέλεις το Captur...
Χαχχαχα το αυτόματο σίγουρα θα μου λείψει, ίσως και τα γκάζια!
Κατά τα άλλα υπολείπεται σε πολλά από την καψούρα
-
Να σου πω και εγώ πάντα ή κάτι τέτοιο περίμενα και μου λέει η κοπέλα αυτό εκεί το ασπρούλη είναι και ήταν δίπλα απο ένα fiesta άσπρο και σκέφτηκα και αυτό καλό είναι αλλά που να χωρέσουμε εκεί και μου δίνει τα κλειδιά απο FIAT , της λέω λάθος κλειδιά μου έδωσες ...
Μια χαρά ,Απο Δευτέρα θα αρχίσει το ξεμοντάρισμα και ο θεός βοηθός!
Αυτό είναι dsg? Στα φανάρια βάζω νεκρά? Γάτε να πάω Πισια με αυτό ?
Εκεί που έχει στον επιλογέα + & - ανεβοκατεβάζω ταχύτητες απο το λεβιέ?Να μην το πειράξω καλύτερα ε?
γιεμ ειναι το ντι ες τζι της φιατ. ανεβοκατεβασε ελευθερα, αν δεν μπαινει θα το αποφασισει μονο του. για πισια πας και με τάιπ αρ σαυρα. γιατι οχι με αυτο?
-
Ωχ ωχ.. προβλέπω ανταλλαγή..!!
-
Στο υβριδικό 1.3 TCe 140 hp πέσανε αισθητά οι τιμές καταλόγου:
**1.0 TCE 90 HP EXPRESSION** **19130** **1.0 TCE 90 HP EXPRESSION PLUS** **19980** **1.0 TCE 90 HP DYNAMIC** **21280** **1.3 TCE 140 HP HYBRID MHEV EXPRESSION PLUS EDC** **25120** **1.3 TCE 140 HP HYBRID MHEV DYNAMIC EDC** **26390** **1.0 TCE 100 HP EXPRESSION GPL** **1****9830** **1.0 TCE 100 HP EXPRESSION PLUS GPL** **20680** **1.0 TCE 100 HP DYNAMIC GPL** **21****980** **PLUG-IN HYBRID E-TECH 160 HP EXPRESSION PLUS** **34980** **PLUG-IN HYBRID E-TECH 160 HP DYNAMIC** **36480** **PLUG-IN HYBRID E-TECH 160 HP INITIALE PARIS** **38880**
-
samatistas, το e-tech full hybrid 145hp μήπως ξέρεις πότε -κι αν- το φέρουν;
-
Καλησπέρα παιδια.
Τελικά αφού πέρασε σχεδον ενα μιση μήνας χωρις AC στο CAPTUR, την Παρασκευή θα πάω για να μου αλλάξουν τον κομπρέσορα. Ειχα παει πριν 15 μέρες απο ΑΛεξανδρούπολη στις Φέρες για το εμβόλιο ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ και στο γυρισμό ίδρωνα, με συνέπεια να αγχώνομαι στο γυρισμό εαν είναι από την ζέστη ή εάν υπάρχει κάποια μικρή πιθανότητα έστω να είναι από τυχον παρενεργειες του εμβολίου.
Δυστυχώς η RENAULT έπρεπε να βγάλει νωρίτερα κάποια ενημέρωση στις αντιπροσωπείες για το εν λόγο θέμα και να μην πηγαινοερχόμαστε για πειραματισμούς.
-
xak σου είπαν από την αντιπροσωπεία ποια είναι η διαδικασία για την αντικατάσταση?
ΠΧ : το πηγές μια μέρα και το έκαναν βόλτα είδαν ότι δεν βγάζει κρύο και σου έκανε αντικατάσταση?
-
Έχω ένα μήνα που παιδεύομαι με το πήγαινε έλα στην αντιπροσωπεία
Μου έχουν έκλεισαν ραντεβού την προηγούμενη Παρασκευή για αυτήν. Το αμάξι όταν έβαζα κλιματισμό ξεκινούσε για 5 λεπτά και έπειτα έβγαζε ζεστό αέρα. Του συμπλήρωσαν φρέον , έκαναν κάποιες δοκιμές που είπε η Κεντρική αντιπροσωπεία από Αθήνα και κατέληξαν ότι χρειάζεται αλλαγή. Όμως για κάθε δοκιμή πέρναγε και από μία εβδομάδα, όποτε πάει το μισό καλοκαίρι.
-
Διάβασα στα τεχν.χαρακτηριστικά για το full hybrid -σε ιταλικό site αυτοκινήτου- ότι πίσω έχει δισκόφρενα (και νομίζω το γράφει και για το PHEV). Δυστυχώς,δεν βρήκα αλλού στοιχεία για επιβεβαίωση,γνωρίζει κανείς τίποτα επ'αυτού;
Είδα και μια φώτο από test drive του e-tech 145 rs line,αλλά ακόμη και μεγεθύνοντας τη,δεν μπορώ να διακρίνω ξεκάθαρα αν τα πίσω είναι δισκόφρενα:
-
Ναι δισκόφρενα έχει πίσω.
https://www.renault.com.gr/cars/allnewcliohybrid/specifications-and-equipment.html
-
Παιδιά τελικά σήμερα μου έβαλαν καινούργιο κοπρεσορα και είναι μία χαρά.
Επίσης παραγγέλθηκε ένας ακόμα για ένα φίλο μου με το ίδιο πρόβλημα. Οπότε αν τυχόν συμβεί και σε άλλους, να το γνωρίζουν. Πάντως έχω απογοητευθεί από την renault εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης για την αποκατάσταση της βλάβης -
Ναι δισκόφρενα έχει πίσω.
https://www.renault.com.gr/cars/allnewcliohybrid/specifications-and-equipment.html
Φάνη,αυτό το link σε πάει στο Clio full hybrid
Για το Captur: https://www.renault.com.gr/cars/allnewcapturhybrid/overview.html
Και κατεβάζοντας το pdf με τα χαρακτηριστικά λέει δισκόφρενα πισω κι επιπλέον πολλ/λους η πίσω ανάρτηση(!) Άραγε και το full hybrid είναι έτσι;
xak,
Από τη μια ευχάριστο που βρήκαν το πρόβλημα εντός εγγύησης (προφανώς κάποια παρτίδα προμηθευτή στο εργοστάσιο είχε αστοχία),απ'την άλλη κρίμα για τον κομπρέσορα του air condition να σε καθυστερούν τόσο.. Εύχομαι να είναι το τελευταίο πρόβλημα και να χαρείς ένα ωραίο κι αξιόλογο αμάξι από εδώ και στο εξής.
-
Είναι λίγο δυσκίνητοι στη Renault. Θέλει λέει πρώτα test drive να δούνε απόδοση και μετά να κάνουν ρυθμίσεις μέσω υπολογιστή και ίσως χρειαστεί και συμπλήρωμα φρεον, εμένα μου είπαν ότι θέλουν να τραβήξουν βίντεο (?) για να τκ στείλουν στη Γαλλία και αν όλα αυτά δεν πιάσουν τότε παίρνεις το Οκ για καινούριο μηχάνημα.
Όλα καλά
Renault Captur II