-
καλησπερα, ενδιαφερομαι για αγορα αυτοκινητου σχετικα ανετο να πηγαινει καλα στο δρομο και με περιθωρια βελτιωσης...ειμαι αναμεσα σε golf gt 09',seat ibiza 1200 tsi στα 135,και σε opc stock.τι προτεινετε?
-
καλησπερα, ενδιαφερομαι για αγορα αυτοκινητου σχετικα ανετο να πηγαινει καλα στο δρομο και με περιθωρια βελτιωσης...ειμαι αναμεσα σε golf gt 09',seat ibiza 1200 tsi στα 135,και σε opc stock.τι προτεινετε?
-
-
Κάτι άλλο? Π.χ. ένα Τζουλιέτα? Πάει καλά, είναι άνετο, έχει και περιθώρια βελτίωσης. Με τα πρόσθετα πλεονεκτήματα ότι αφενός είναι πιο αξιόπιστο από τα γερμανικά, αφεδύο ότι δεν θα χρειαστείς τα περιθώρια αυτά γιατί πάει καλύτερα από αυτά στην στοκ μορφή.
-
Ο χρήστης natt έγραψε:
καλησπερα, ενδιαφερομαι για αγορα αυτοκινητου σχετικα ανετο να πηγαινει καλα στο δρομο και με περιθωρια βελτιωσης...ειμαι αναμεσα σε golf gt 09',seat ibiza 1200 tsi στα 135,και σε opc stock.τι προτεινετε?Αρχικά σαν αυτοκίνητο στήσιμο κλπ,το golf και το opc δεν έχουν καμία σχέση με το Ibiza...το Ibiza για μένα δεν αξίζει και δεν συγκρίνεται με τα αλλά δυο οχήματα που είναι και πιο ολοκληρωμένα...το golf gt έχει γκάζι ,είναι καλά στημένο αλλά δεν ξέρω για αξιοπιστία..από την άλλη το opc αν το παρεις stock θα ελεγα και να το αφήσεις έτσι γιατί αν δεν το κανεις σφυρήλατο έχουν μεγάλο θέμα με την αξιοπιστία σε βελτίωση...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης natt έγραψε:
καλησπερα, ενδιαφερομαι για αγορα αυτοκινητου σχετικα ανετο να πηγαινει καλα στο δρομο και με περιθωρια βελτιωσης...ειμαι αναμεσα σε golf gt 09',seat ibiza 1200 tsi στα 135,και σε opc stock.τι προτεινετε?To GT που είχε κομπρέσορα για χαμηλά και turbo για ψηλά; Αυτά είχαν θέματα με τον κομπρέσορα αν δεν κάνω λάθος. Για το opc έχω διαβάσει και εγώ για θέματα αξιοπιστίας. Η Julieta είναι καλή επιλογή λόγω από όσο διαβάζω αξιοπιστίας και σπορτιφ χαρακτήρα στην οδήγηση. Για τα πλαστικά του εσωτερικού κάποιοι είχαν γράψει ότι έτριζαν, όμως δεν ξέρω αν ισχύει όντως.
-
Και εγώ ψηφίζω gulietta.Σαφως πιο αξιόπιστη από τα δύο γερμανικά που αναφέρεις.Ειδικα το Golf Gt με τα 170 ps το ξεχνάς.Υπηρχε αργότερα ενδοση μόνο με turbo και 122 ps με σαφώς λιγότερα προβλήματα.
Για τη gulietta προσέχεις το multi air που είναι ακριβή βλάβη .Επίσης σε πολλες το ταμπλώ φουσκώνει σε διάφορα σημεία και θέλει αλλαγή.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Καλησπέρα, εφόσον ψάχνεις κάτι με περιθώρια βελτίωσης συνάμα ψάχνεις κάτι αξιόπιστο όποτε θα έλεγα μονόδρομος ο 20vt. Κοιτά και για το Λεον 1,8 αν και το εσωτερικό του είναι σχεδόν απαρχαιωμένο. Έχει χώρους και σηκώνει βελτίωση.
αγορα αυτοκινητου