-
@super-t said in VW Golf MK 8:
@antonakis said in VW Golf MK 8:
@dettol said in VW Golf MK 8:
@antonakis said in VW Golf MK 8:
@lap said in VW Golf MK 8:
Ειναι εντυπωσιακό πως ένα αυτοκινητο με το βάρος του και τα αλογα που έχει γράφει τέτοια κατανάλωση.
Συμφωνώ... τέτοια νούμερα οριακά με το Polo 115 έγραφα...
Φαντάσου να έβαζε αυτό το μοτέρ στο T-roc...γιατι δεν εχει μπει το 1.5 etsi στα αλλα vag?
Θεωρητικά δεν έχει μπει σε όσα έχουν παλιότερα πατώματα.
Έχει μπει σε αρκετά seat / Skoda.Το έτσι δεν έχει μπει, έχει μπει το τσι έστω.
To Leon και το Octavia το έχουν σίγουρα. Συν τα κουπρα.
-
Να ρωτήσω είδα φευγαλέα πως το fl θα έχει τον 1,5 με 115 αλογα ως βασικό μοτέρ, ισχύει;
-
Έτσι! Να πέφτει η ισχύς των θερμικώνε να μοσχοπουλήσουμε τα δικά μας σε 4 - 5 χρονάκια και να κάνουμε την ηλεχτρικιά μετάβασις.
Αυτό το MG4 με τα 245 πολύ το ζαχαρώνω. -
Αχαχαχα ειδα τιμη βασικής έκδοσης. 28Κ
Οκ!!!!!
Όλοι έχουν μουρλαθεί
-
Λογική τιμή για c hatch τη σήμερον ημέρα.
-
Για βασική, καινοχι suv θα έλεγα τα 22-23Κ και 28Κ να τα έχει όλα. Αν είναι να φτάσουμε στα 35-37 με 115 αλογα για ένα καλά εξοπσλιμενο c hatch.....τι να πω;
Ας τα φτιάχνουν και ας τα βάλουν ......στο πάρκινγκ τους απούλητα.
-
To golf ήταν ευκαιρία όταν το πήρα εγω, 22500 το etsi1,0 life και 27000 το etsi1.5 style.
Τώρα έχουν ακολουθήσει τιμολογιακά όλα τα υπόλοιπα και φοβάμαι τις τιμές στα facelift. -
Οκ!!!!!
Όλοι έχουν μουρλαθεί
Ωρε που φτάσαμε (και προ μερικών μηνών είχε 22,8 k €)
-
Εντάξει...ρισπεκτ στην BMW
-
Εντάξει...ρισπεκτ στην BMW
Για ποσο ακομα;Ερχεται φεις λιφτ.Ομοιως και το Α3 αρχιζει στα 25 νομιζω και ερχεται και εδω φεις λιφτ χωρις τον 1000αρι που καταργηθηκε και εδω.Θα δουμε τιμες Α κλας σε λιγο και εδω.
-
Όχι fl, αλλά νέα γενια
-
-
Ναι
-
-
Αλλα ρε παιδια ακομη καινε λαδια τα φαουβε;
Ωρες ωρες νοιωθω πολυ τυχερος που δεν ξαναπηρα.
Εχω το Κλιο 3,5 χρονια και νομιζω οτι ειναι πιο ποιοτικο απ το Γκολφ στο αντιστοιχο διαστημα και ας μην εχει το ονομα.
-
@ad276 said in VW Golf MK 8:
Εχω το Κλιο 3,5 χρονια και νομιζω οτι ειναι πιο ποιοτικο απ το Γκολφ στο αντιστοιχο διαστημα και ας μην εχει το ονομα.
καλα δεν ειναι και κατι τραγικονα συμπληρωνεις λιγο οταν αναβει το λαμπακι. Ειχα ενα μπουκαλι μεσα στο τιγκ και οποτα χρειαζοταν εβαζα.
-
@stefan147 said in VW Golf MK 8:
Δε νομίζω ότι MQB με MQBevo έχουν τέτοιους περιορισμούς. Ή και εάν έχουν τότε μάλλον προτίμησαν στο group να στρέψουν τα κονδύλια προς τα ηλεκτρικά και το καλύτερο που κατάφεραν είναι κάτι μετριότητες τύπου ID.
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί τα phev τους έμειναν με τον "αρχαίο" 1.4 και 6αρι dsg ενώ είχαν έτοιμα ένα κάρο πιο συγχρονα μηχανικά σύνολα.
Προφανώς με μια λέξη είναι το κόστος. Στις διάφορες μορφές του.
-
Εσύ καλά τα λες, το θέμα είναι ότι όλα πουλάνε και οι τιμές δεν πέφτουν...
-
@dettol said in VW Golf MK 8:
@argyn said in VW Golf MK 8:
Σύντομο ενδεικτικό χρωστούμενο καταναλώσεων από προηγούμενη συζήτηση αλλού - θυμίζω Golf eTSi 1.5/150/DSG:
Αυθημερόν ντιλίβερι από Αθήνα στα Μαστοροχώρια Κόνιτσας μετ επιστροφής (πήγαινε 3 άτομα με μπαγκάζια, γύρνα 1 άτομο χώρις μπαγκάζια) - ο ταρίφας της γειτονιάς σας.
95άρα βενζίνη, με το ±60% των χιλιομέτρων εντός εθνικών οδών και το ±40% σε καλούς επαρχιακούς/αστικούς αργούς αλλά και γρήγορους ασφάλτινους, μοτέρ άσβηστο με μικρομεσαίες στάσεις (άρα σημαντικό κατέβασμα Μέσης Ωριαίας Ταχύτητας), οδηγική διάθεση νορμάλ χωρίς καφριλίκια, κίνηση μέτρια προς ανύπαρκτη, sport mode στο dsg στο ±50% της απόστασης, θερμοκρασίες εξωτερικές από 5 μέχρι 17 και με AC στους 20, πιέσεις στα λάστιχα δεν μέτρησα, πάει καιρός, εργοστασιακές υποθέτω:
ωραιος! πολυ ωραια βολτα. Το γρεβενα - καλαμπακα παντως δεν το συμπαθω ιδιαιτερα. Το ειχα κανει βραδυ (καλαμπακα->γρεβενα) πηγαινοντας για καστορια και δεν το συνιστω. Ωραια διαδρομη για ημερα. Να υποθεσω οτι το πηγαινε ηταν η ανατολικη διαδρομη και γυρισες απο ιωαννινα;
Ίδιο μοντελο ακριβώς 5.1 δεν το έχω γράψει ποτέ. Τέτοιο ταξίδι δεν μπορώ να το φέρω με 72χλμ ΜΩΤ. Γράφω 5.5+ αλλά με πιο υψηλές ταχύτητες. Συνήθως βάζω το ACC στο 130
-
@ad276 said in VW Golf MK 8:
Δυο κλιο 4 που έχουμε στην εταιρία μας έχουν πεθάνει στις ακριβές βλάβες.
VW Golf MK 8