-
Ναι λευκό αλλά με μαύρη οροφή. Αυτό που φαίνεται έχει και άλλη ζάντα από όσο πρόσεξα.
-
Άργησε το φθινόπωρο φέτος, αλλά ήρθε
-
Πανέμορφα χρώματα!!!
-
Είμαστε ακόμα στην διαδικασία παραλαβής πινακίδων αλλά υποσχέθηκα φωτό.
-
Ουπς κάτι δεν πηγε καλα με την εικόνα νομίζω. Κάποιος να βοηθήσει?
-
Κοντεύω τα 3000 χλμ , μερικά στατιστικά για κατανάλωση από το app.
Το αυτοκίνητο είναι βενζίνη ΤΗΡ 165 αυτόματο .
Στο app έχει κρατήσει όλες τις μετακινήσεις από την πρώτη μιζια, εγώ μόνο τις έχω χωρίσει σε τρία γκρουπ :
-άπο και προς τη δουλειά, και delivery τα παιδιά σχολείο, στις πιο πηγμενες ώρες σε κίνηση
-ελεύθερου χρόνου, βασικά οτιδήποτε άλλο μέσα στη πόλη, σουπερμάρκετ, βόλτες εξόδους κτλ
-ταξίδια, όπου γράφει οτιδήποτε εκτός Βιέννης, εθνική επαρχία χωριά κτλΟι καταναλώσεις αντίστοιχα είναι
9.2 - 7.4 - 6.4 -
Δεν θα τις έλεγα κακές . Ιδιαίτερα με τον όγκο που έχει το αμάξι .
Σε σχέση με την c5 πως είναι ?
-
Εξαιρετικές καταναλώσεις για το μέγεθος του αυτοκινήτου και τον κινητήρα που έχει!
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Σε σχέση με την c5 πως είναι ?
Έχω κρατήσει όλα τα γεμίσματα της C5 σε ενα σχετικό αππ για καταναλώσεις και χρησιμοποιώ το ίδιο και στο νέο αυτοκίνητο. Ειναι νωρίς να πω με βεβαιότητα τη διαφορά στο μέσο όρο καθώς εχω βάλει λίγες φορές βενζίνη στο 5008, άντε να το γέμισα ..πέντε φορές;
Προς το παρόν ειναι πρακτικά στα ίδια , να ειναι ενα 2%-3% πιο πάνω το πεζω -
Εγώ με την δίλιτρη είμαι 0,5 λίτρο πάνω γενικά . Βέβαια εδώ έχουμε και ανηφοροκατηφόρες πολλές ...
-
EAT6 ή ΕΑΤ8 είναι το 5008? Λογικά ΕΑΤ6 γιατί νομίζω το 8αρι μπήκε στο 1.6 με τα 180hp.
Το EAT8 είναι αισθητά οικονομικότερο. Μπορεί να έβλεπες και 1λτ κάτω κυρίως στην αμιγώς αστική χρήση.
-
Πιθανώς ναι , τις αλλαγές απο εκκίνηση μέχρι Τρίτη σε κίνηση πχ ίσως τις κάνει το 8ταχυτο λίγο πιο οικονομικά
Εχω σκεφτεί να δοκιμάσω για λίγο καιρό σε manual να δω αν τις αλλάζω εγώ πως θα πάει ... αλλά κάθε φορά βαριέμαι να βάλω χέρι.... τέλος πάντως ετσι για τα στατιστικά το ανέφερα. -
Σκάω μύτη στο επιπλαδικο, λέω να παρω την παραγγελία που έχω αγοράσει από το internet.βγαίνει ο αποθηκαριος και μου λέει να δω τί αμάξι έχεις... Του λέω να...
Ααα ωραίο λέει, κάνει.
Και μου βγάζει τη γκουμουτσα ...
Το πήρε άνετα όμως... Μεγάλη η χάρη του, κυριολεκτικά -
Αυτό ακριβώς εννοούμε όταν λέμε οτι υπάρχουν άφθονοι χώροι σε αυτό το αυτοκίνητο. Σε παλιότερη ανάρτησή μου εχω πει οτι το πορτμπαγκάζ του 5008 ειναι εφάμιλλο σχεδόν όλων των μεγάλων SUV (εννοώ τα μεγαλύτερης κατηγορίας SUV όπως τα Χ5’ XC90, GLE, TUAREG κλπ).
-
Εδώ και δυο μέρες κάτοχος ενός 5008 GT EAT 8. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι πρόκειται περί ενός εξαιρετικού επιβατικού αυτοκινήτου σε όλα τα επίπεδα. Ακριβό μεν αλλά και φτηνό δε σε σύγκριση με τα πιο ακριβά της κατηγορίας του από τα οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Μάλλον το αντίθετο. Είμαι εντυπωσιασμένος από το ποσό καλοφτιαγμένο και προσεγμένο είναι.
-
Καλοταξιδο φίλε . Πόσο βγήκε ; Ανέβασε καμία φωτογραφία. Η 7η και 8η πρόλαβες να προσέξεις σε τι χλμ κουμπωνουν;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Πάντα με υγεία!
-
Καλοτάξιδο . Να είστε καλά να το χαρείτε...
-
Καλοτάξιδο και με ασφάλεια!
-
Με το καλό! Πόσο καιρό έκανε να έρθει;
Peugeot 5008 (SUV)