-
Καλησπέρα σε όλους, έχω κάνει μια παραγγελια ενός αυτοκινητου ford fiesta (ετοιμοπαράδοτο)...το αυτοκίνητο το παράγγειλα πριν 2 μήνες περίπου και έφτασε πριν 1 βδομάδα στην αντιπροσωπεία.Έχει γίνει εκτελωνισμός πριν 2 βδομάδες περίπου.
Η ερώτηση μου είναι η εξής...τώρα που βρίσκετε στην αντιπροσωπεία...πια είναι η διαδικασία για να πάρω τα κλειδιά στο χέρι ? πχ άδειες,πινακίδες κλπ. Μου λένε θα τα κάνουν αυτοί αλλα λένε θέλει αρκετό καιρό αυτή η διαδικασία μέχρι να το πάρω στα χερια μου.Γνωρίζει κανεις από εσάς ποιες είναι αυτές οι διαδικασίες ακριβώς ?
Επειδή έτσι όπως μου τα λένε νιώθω λες και επειδή πήραν τα λεφτά δεν τους πολυενδιαφέρει κιόλας με το πάσο τους.Και το αυτοκίνητο βρίσκεται εκεί.Επειδή δεν γνωρίζω οποιος μπορεί να με βοηθήσει με την γνώση του η την εμπειρία του θα το εκτιμούσα ιδιαιτερα.Ευχαριστώ πολύ. -
Καλησπέρα σε όλους, έχω κάνει μια παραγγελια ενός αυτοκινητου ford fiesta (ετοιμοπαράδοτο)...το αυτοκίνητο το παράγγειλα πριν 2 μήνες περίπου και έφτασε πριν 1 βδομάδα στην αντιπροσωπεία.Έχει γίνει εκτελωνισμός πριν 2 βδομάδες περίπου.
Η ερώτηση μου είναι η εξής...τώρα που βρίσκετε στην αντιπροσωπεία...πια είναι η διαδικασία για να πάρω τα κλειδιά στο χέρι ? πχ άδειες,πινακίδες κλπ. Μου λένε θα τα κάνουν αυτοί αλλα λένε θέλει αρκετό καιρό αυτή η διαδικασία μέχρι να το πάρω στα χερια μου.Γνωρίζει κανεις από εσάς ποιες είναι αυτές οι διαδικασίες ακριβώς ?
Επειδή έτσι όπως μου τα λένε νιώθω λες και επειδή πήραν τα λεφτά δεν τους πολυενδιαφέρει κιόλας με το πάσο τους.Και το αυτοκίνητο βρίσκεται εκεί.Επειδή δεν γνωρίζω οποιος μπορεί να με βοηθήσει με την γνώση του η την εμπειρία του θα το εκτιμούσα ιδιαιτερα.Ευχαριστώ πολύ. -
Περίπου 1-2 εβδομάδες παίρνει αυτή η διαδικασία.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
5-10 εργασιμες θελει απο την στιγμη που γινεται εκτελωνισμος. Να κανονισεις την ασφαλεια πριν την παραδοση. Παραπανω δεν πρεπει να παρει, δεν νομιζω οτι εχουν καποιο λογο να το κρατησουν, ισως να μην εχουν αρκετο κοσμο για να κανουν την παραδοση.
-
Ακριβώς, ίσα ίσα να τιμολογησουν θέλουν και να το διώξουν.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Λίγο εκτός θέματος. Στη Γαλλία οι πινακίδες δεν πάνε με το αυτοκίνητο αλλά με τον οδηγό. Αν δηλαδή εγώ πουλήσω το αυτοκίνητό μου τις πινακίδες τις κρατάω και τις βάζω στο επόμενο. Δεν έχει αυτό να περιμένεις να βγούνε πινακίδες όταν είναι να αγοράσεις αυτοκίνητο, εκτός αν δεν έχεις πινακίδες.
-
Χαζεύοντας στο διαδίκτυο βρήκα αυτό: https://carhero.gr/
... και πέραν το ότι μου φαίνεται σχεδόν πιστή αντιγραφή αυτού: https://www.carwow.co.uk/,
αναρωτιέμαι τι όφελος έχει το site αφού δεν είναι -όπως λέει- ο μεσάζοντας της αγοραπωλησίας; (αντίθετα στο αγγλικό και σε άλλα εξωτερικού,απ'όσο έχω καταλάβει,έχεις κάποιες προσφορές-εκπτώσεις extra αν αγοράσεις μέσω του site).
-
Υποθέτω ότι βγάζουν χρήματα από τις διαφημίσεις στο σάιτ (αν υπάρχουν), μικρή προμήθεια από την αγοραπωλησία και συνδρομή από τους dealers.
Αυτά είναι τα πιθανά revenue streams χωρίς να σημαίνει ότι παίζουν ταυτόχρονα και τα 3. -
Στο οποίο carhero είναι ταχύτατοι, ψάχνοντας για καινούριο μικρό, είχα προσφορές στο mail μου από αυθημερόν με την αίτηση μου.
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
Διαδικασία αγοράς καινούριου αυτοκινητου.