-
-
-
-
Βέβαια ο αγώνας ήταν κάτι παραπάνω από σούπα...
-
Έτσι κι έτσι αποτέλεσμα. Νίκη μεν, αλλά κλείσαμε λίγο την διαφορά στο Πρωτάθλημα. Ο Κίμι δεν τράβηξε...
-
Τί να το κάνω που στο κατασκευαστών είμαστε πρώτοι;
Ο Χάμιλτον πέρασε δεύτερος
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έτσι κι έτσι αποτέλεσμα. Νίκη μεν, αλλά κλείσαμε λίγο την διαφορά στο Πρωτάθλημα. Ο Κίμι δεν τράβηξε...O Κίμι βλέπω πλέον ότι γενικά δεν τραβάει. Λογικό βέβαια μιας και έχει φτάσει τα 38...
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Τί να το κάνω που στο κατασκευαστών είμαστε πρώτοι;Ο Χάμιλτον πέρασε δεύτερος
Υποστηρίζεις τον υπάλληλο; Στο ποδόσφαιρο ήσουν Σαραβάκος δηλαδή;
O Κίμι βλέπω πλέον ότι γενικά δεν τραβάει. Λογικό βέβαια μιας και έχει φτάσει τα 38...
Είμαι προβληματισμένος. Το καλό είναι ότι έχουμε το καλύτερο μονοθέσιο.
-
Υποστηρίζεις τονυπάλληλο; Στο ποδόσφαιρο ήσουν Σαραβάκος δηλαδή;
Άλλο άθλημα το τόπι κι άλλο αυτό, μην τα συγχέουμε.
Στην F1 κατά σειρά υποστήριζα Ronnie Peterson, Alain Prost, Michael Schumacher και τώρα Lewis Hamilton. Και από ομάδες: Lotus, Prost τη διετία που έτρεχε και τα πιο πολλά χρόνια Ferrari γιατί αυτήν υποστήριζε ο πατέρας μου όταν ζούσε και βλέπαμε μαζί τους αγώνες παλιά...
-
O Kimi γενικά απογοήτευση χθες.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Υποστηρίζεις τονυπάλληλο; Στο ποδόσφαιρο ήσουν Σαραβάκος δηλαδή;
Άλλο άθλημα το τόπι κι άλλο αυτό, μην τα συγχέουμε.
Στην F1 κατά σειρά υποστήριζα Ronnie Peterson, Alain Prost, Michael Schumacher και τώρα Lewis Hamilton. Και από ομάδες: Lotus, Prost τη διετία που έτρεχε και τα πιο πολλά χρόνια Ferrari γιατί αυτήν υποστήριζε ο πατέρας μου όταν ζούσε και βλέπαμε μαζί τους αγώνες παλιά...
H F1 είναι ομαδικό σπορ. Από μόνος του ο πιλότος δεν μπορεί ούτε το μονοθέσιο να βάλει μπροστά.
-
Είμαι προβληματισμένος. Το καλό είναι ότι έχουμε το καλύτερο μονοθέσιο.
Εγώ πλέον όχι. Όλα δείχνουν ότι είναι κοντά στο τέλος της καριέρας του (στην F1). Η ηλικία παίζε πολύ μεγάλο ρόλο.
-
Ronnie Peterson, Alain Prost, Michael Schumacher, and now Lewis Hamilton were my favourite F1 drivers in that order. In terms of teams, my father supported Ferrari when he was alive and we used to watch races together, so Lotus, Prost for the two years he competed, and Ferrari for the most years...
FORMULA 1 GRAND PRIX HEINEKEN DU CANADA 2018