-
Εχει ερθει μηνυμα στην οθονη για ενημερωση πολυμεσων.Γνωριζει κανεις κατι πριν την κανω;
-
Σε όλα λέμε ΝΑΙ ... χαχαχχα... και στο captur έκανε πρόσφατα αλλά δεν κατάλαβα διαφορά
-
Η ενημερωση εγινε....αλλα ουτε κι εγω καταλαβα τι αλλαξε ακριβως.....κατι λεπτομερειες....
-
Καλησπερα σε ολους.σε λιγο νεος κατοχος Clio dynamic.ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια.ειδα οτι πλεον εχει παει στους 90 ιππους και σε 6ταχ κιβωτιο.υπαρχει καποιος που το εχει?ειναι πεσμενο σ σχεση με τους 100 ιππους?επισης εχει φτιαξει η καταναλωση?οπως κ αν εχει android auto η dynamic εκδοση για να ακουω μουσικη απο εκει
-
Με τις ερωτήσεις που κάνεις, δείχνεις ότι μάλλον θα έπρεπε να έχεις διαλέξει το LPG, που πλεονεκτεί και σε επιδόσεις (έχοντας διατηρήσει τα 100 άλογα) και σε κατανάλωση. Γιατί το 90άρι βενζινοκίνητο σίγουρα έχει χάσει αρκετά σε επιδόσεις...
-
Έχει android auto, με το που συνδέσεις το κινητό με καλώδιο usb θα στο φέρει (σιγουρέψου ότι το καλώδιο είναι και data, όχι μονο ρεύμα). Θεωρητικά όταν βγει νέα έκδοση Android έχουν πει θα παίζει και μέσω bluetooth το android auto. Εγώ είχα θεματάκια μέχρι να παίξει το Android Auto, αλλά ήταν θέμα του Xiaomi, όχι του αυτοκινήτου (έπρεπε να σβήσω τα dual apps που είχα κάνει για να παίξει)
Καλησπερα σε ολους.σε λιγο νεος κατοχος Clio dynamic.ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια.ειδα οτι πλεον εχει παει στους 90 ιππους και σε 6ταχ κιβωτιο.υπαρχει καποιος που το εχει?ειναι πεσμενο σ σχεση με τους 100 ιππους?επισης εχει φτιαξει η καταναλωση?οπως κ αν εχει android auto η dynamic εκδοση για να ακουω μουσικη απο εκει
-
Για να παίξει το android auto χωρίς καλώδιο πρέπει να το υποστηρίζει η οθόνη του αυτοκινήτου. Δεν έχει να κάνει με την έκδοση στο κινητό.
Για όποιον ενδιαφέρεται για πατέντα google aawireless
-
Δοκιμή του υβριδικού Clio V 140 hp:
https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-renault-clio-e-tech/
-
Για να παίξει το android auto χωρίς καλώδιο πρέπει να το υποστηρίζει η οθόνη του αυτοκινήτου. Δεν έχει να κάνει με την έκδοση στο κινητό.
Ιδιαιτερα θέλει να έχει WiFi το αυτοκινητο αν δεν κάνω λάθος. Έχω την αίσθηση στα renault θα έρθει αυτή η δυνατότητα. Ακόμα δεν ήρθε στα τωρινα μοντέλα.
-
dimitriscsd wrote:
Ιδιαιτερα θέλει να έχει WiFi το αυτοκινητο αν δεν κάνω λάθος. Έχω την αίσθηση στα renault θα έρθει αυτή η δυνατότητα. Ακόμα δεν ήρθε στα τωρινα μοντέλα.
Στην Renault Ελλάδας ακόμα να ενεργοποιήσουν την εφαρμογή myReanult απο το app store, τελικά δεν χωλαίνουν τα μοντέλα ο εισαγωγέας είναι ότι νάναι !
-
Δοκιμή του υβριδικού Clio V 140 hp:
https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-renault-clio-e-tech/
Φαίνεται πολύ καλή υλοποίηση, κρίμα που είναι πανάκριβο και εκτός αγοράς. Θα ήθελα να το οδηγήσω.
-
εχει βαλει κανεις τα Led που μπαινουν στις πορτες να μου πει αμα αξιζουν σαν συνολο ?
και μια ερωτηση ,πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε τελειως το αμαξι οταν πχ το πλενουμε ή καθομαστε μεσα του ,ωστε να μην μου βγαζει το μηνυμα οτι η μπαταρια ειναι σε safe mode..
-
Δεν βλεπω ακομα κανεις να εχει μιλησει για βλαβη, οποτε λεω να το εγκαινιασω πρωτος. Μακαρι βεβαια να μην ειναι κατι γιατι δεν εχω κλεισει ακομα χρονο.
Πριν καμια βδομαδα ειδα κατι νερα να τρεχουν κατω απο το αμαξι με το που το σταματησα. Επειδη ειχα το air condition σκεφτηκα οτι θα ηταν απο αυτο. Την επομενη μερα ομως που κοιταξα το ψυγειο, η σταθμη του υγρου ηταν στο min. Πηρα τηλ. στον αντιπροσωπο, και μου ειπε οτι να μην πειραξω τιποτα, γιατι το ψυγειο ειναι κλειστο συστημα κ κατι τετοια, κι αν υπαρχει θεμα θα το εβγαζε στο ταμπλο.
Ρε μαγκες, κοιταει κανεις το ψυγειο του τακτικα; ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο;
-
Σε μένα έπεσε η στάθμη κάνα δάχτυλο μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας, αλλά μετά, που το κοιτάω κάθε 10-15 μέρες, έμεινε εκεί εδώ και έξι μήνες. Κανονικά θα συμπλήρωνα, αλλά δεν έχω πρόχειρο από το κίτρινο paraflu που βάζει η Renault, θέλει να βρω για να πάρω.
-
Σε μένα έπεσε η στάθμη κάνα δάχτυλο μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας, αλλά μετά, που το κοιτάω κάθε 10-15 μέρες, έμεινε εκεί εδώ και έξι μήνες. Κανονικά θα συμπλήρωνα, αλλά δεν έχω πρόχειρο από το κίτρινο paraflu που βάζει η Renault, θέλει να βρω για να πάρω.
Τωρα που γινετε κ σε σενα δεν ξερω αν πρεπει να χαρω γιατι σημαινει οτι ειναι φυσιολογικο κ ετσι κανουν τα Clio ή να αγχωθω οτι ετσι κανουν ολα τα Clio. Θα κλεισω κ ενα ραντεβου στο συνεργειο καλου κακου.
Αν μπορει κ κανας αλλος να τσεκαρει το υγρο στο ψυγειο του θα το εκτιμουσα.
-
Σε μένα δεν έχασε από κάπου. Πιθανόν δεν είχε γίνει καλή εξαέρωση από το εργοστάσιο και με το που γύρισαν τα νερά για λίγο καιρό, απλά επέστρεψε ο αέρας στο δοχείο διαστολής και έπεσε λίγο η στάθμη.
Αν σε σένα χάνει από κάπου και το ξανακάνει, πρώτον να πάρεις ένα 4λιτρο απιονισμένο νερό να έχεις για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για να συμπληρώσεις το δοχείο αν χρειαστεί (αν το βρεις να μην έχει καθόλου ψυκτικό στο δοχείο, τότε γεμίζεις), και αφετέρου να πας αντιπροσωπεία να το δούνε σε περίπτωση που χάσει κι άλλο.
-
**1.0 SCE 65 HP AUTHENTIC** **13790** **1.0 TCE 90 HP AUTHENTIC** **15640** **1.0 TCE 90 HP EXPRESSION** **16440** **1.0 TCE 90 HP EXPRESSION PLUS** **17440** **1.0 TCE 90 HP DYNAMIC** **18140** **1.0 TCE 90 HP EXPRESSION CVT** **18370** **1.0 TCE 90 HP EXPRESSION PLUS CVT** **19370** **1.0 TCE 100 HP DYNAMIC CVT** **20040** **1.0 TCE 100 HP GPL AUTHENTIC** **15640** **1.0 TCE 100 HP GPL EXPRESSION** **16440** **1.0 TCE 100 HP GPL EXPRESSION PLUS** **17440** **1.0 TCE 100 HP GPL DYNAMIC** **18140**
Η κατακόρυφη πτώση πωλήσεων του Clio τον Απρίλη, έφερε μεγάλη πτώση τιμών καταλόγου, παράλληλα με όλα τα προωθητικά που τρέχουν. Προστέθηκαν επίσης η εισαγωγική με τα 65 άλογα και η Expression Plus με CVT.
-
Για τι πτώση τιμών μιλάμε; πόσο;
Μεση καταναλωση lpg στο clio ποια είναι, η πραγματική στην αντλία;
-
Και πάλι ακριβό είναι, και η βενζίνη είναι τιμολογημενη έτσι ώστε να μην πάρει κανένας!
Πωλήσεις 1) Yaris 2) 208 3) Corsa 4) 2008 5) C3!
Δηλαδή 4 από τα 5 ανταγωνιστές του Clio..δεν το βλέπω να σηκώνει κεφάλι..
-
Για τι πτώση τιμών μιλάμε; πόσο;
Μεση καταναλωση lpg στο clio ποια είναι, η πραγματική στην αντλία;
Περιαστικές διαδρομές που κάνω, 7-7.5 λίτρα τα 100 υγραέριο. Με ταξίδι στα όρια ταχύτητας λίγο παρακάτω και με ένα 30-40% πόλη πάει σχεδόν στο 8.
Renault Clio V