-
Καλο θεμα με ενδιαφερει και εμενα
-
Επί του θέματος μόλις πήρα μια προσφορά και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να είναι τοοοσο υψηλή $$$$
-
Επί του θέματος μόλις πήρα μια προσφορά και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να είναι τοοοσο υψηλή $$$$
δλδ ? για πες λεπτομέρειες , που πήγες? τι μάρκα? κόστος?
-
Δεν θα αναφέρω μαγαζι για ευνόητους λόγους
Η μεμβράνη καλύπτει το μπροστινό μέρος του αμαξιου δλδ.. καπο ,προφυλακτήρας, φτερά ,καθρέφτες και φαναρια-φωτα.
Η μάρκα είναι XPEL Ultimate plus Η οποία είναι παρα πολυ γνωστή και καλή, για την ακρίβεια μαζί με 3Μ ειναι απο τις καλύτερες
Υπάρχει εγγυηση και η τιμή είναι στα 1200 γιουρο, εγω προσωπικά το βρίσκω εξωφρενικό ποσό και δεν κανεις καν ολο το αμάξι
-
Έχασα την λαλιά μου ...
1200ε (ή και περισσότερα)δεν κοστίζει περίπου ένα καλό ολικό βάψιμο? δεν τα κρατάω και σε 7-8 χρόνια να κάνω ένα ολικό βάψιμο αν χρειαστεί ?!
-
Υποθέτω πως αμα πας σε ολο το αμαξι θα βγει 2 - 2500 το κόστος (ισως παραπάνω? ) γιατι πρόσεχε μιλάμε για το μπροστα ΜΟΝΟ
δεν ξερω ρε παιδιά εμένα μου φαίνεται εξωφρενικό μονο αμα τα έχεις.. και αμα εχεις αμαξι που κοστίζει ένα πολύ δυνατό ποσό να κανεις κάτι τέτοιο..
Και επισης με αυτά τα λεφτά νοικιαζεις ένα γκαράζ και το έχεις εκει μέσα μόνιμα..
-
Wrapping κάνουν σε πολύ ακριβά αυτοκίνητα (Ferrari, Rolls Royce κλπ) και οι καλές εφαρμογές κοστίζουν αρκετά χιλιάρικα. Πεταμένα λεφτά όταν μιλάμε για καθημερινά αυτοκινητάκια.
-
Υποθέτω πως αμα πας σε ολο το αμαξι θα βγει 2 - 2500 το κόστος (ισως παραπάνω? ) γιατι πρόσεχε μιλάμε για το μπροστα ΜΟΝΟ
δεν ξερω ρε παιδιά εμένα μου φαίνεται εξωφρενικό μονο αμα τα έχεις.. και αμα εχεις αμαξι που κοστίζει ένα πολύ δυνατό ποσό να κανεις κάτι τέτοιο..
Και επισης με αυτά τα λεφτά νοικιαζεις ένα γκαράζ και το έχεις εκει μέσα μόνιμα..
Εξωπραγματικό όχι εξωφρενικό! ! ! Το γκαράζ σε σώζει από πολλά αλλά τα ποιο πολλά τα παθαίνεις σε super market - εμπορικά - καράβια ( εκεί να δεις back pack να σέρνονται στα πλαϊνά των αυτοκινήτων) κ.α. καθημερινά !Νομίζω κρατάς τα λεφτά και σε κάποιο χρονικό διάστημα αν έχουν μαζευτεί πολλά πάς σε detailer ή αν είναι ποιο 'βαριά' χτυπήματα πας σε έναν φαναρτζή και κάνεις ένα μάζεμα καλό !
-
Δεν θα αναφέρω μαγαζι για ευνόητους λόγους
Η μεμβράνη καλύπτει το μπροστινό μέρος του αμαξιου δλδ.. καπο ,προφυλακτήρας, φτερά ,καθρέφτες και φαναρια-φωτα.
Η μάρκα είναι XPEL Ultimate plus Η οποία είναι παρα πολυ γνωστή και καλή, για την ακρίβεια μαζί με 3Μ ειναι απο τις καλύτερες
Υπάρχει εγγυηση και η τιμή είναι στα 1200 γιουρο, εγω προσωπικά το βρίσκω εξωφρενικό ποσό και δεν κανεις καν ολο το αμάξι
1200€ για Clio; Mad priest baptised you να του πεις...
Που δεν προστατεύει καν από λακκούβες του supermarket, μόνο για κάνα χαλικάκι είναι, ή άμα σε ξύσει κανείς στο ξεπαρκάρισμα. Με τόσα το ξαναβάφω τριπλής ή το δίνω 500€ κάτω στον επόμενο, άμα είναι τόσο χάλια...
-
Τελικα ευθυνεται το κινητο μου που δεν μπορει να συνδεθει μεσω android auto.Ο λογος ειναι οτι δεν διαθετει google mobile services (εχω το Huawei p40 lite).
To Honor 20 lite της γυναικας μου συνδεεται κανονικα χωρις προβλημα.Αυτο εχει GMS.
Ελπιζω αργοτερα να δουμε και στα huawei το android auto.Δεν ειναι κατι αναγκαιο για εμενα.Το κινητο μου,τουλαχιστον,μπορει να συνδεθει μεσω bluetooth κανονικα.Οποτε κλησεις μπορουν να γινουν,τωρα για πλοηγηση.....ειδωμεν.
-
Εχω το ίδιο πρόβλημα αλλα εχω s10plus
Βεβαια όταν το συνδέσω με usb μου κανει κανονικά συνδεση με android auto με Bluetooth κανει απλα σύνδεση για μουσική τηλέφωνα κτλ χωρις χάρτες
-
Όσο δεν τα βρίσκουν οι κινέζοι της Huawei με τους αμερικάνους, δεν υπάρχει περίπτωση να δεις google services και Android Auto!
Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να μην έχεις πλοήγηση στο αυτοκίνητο για να κρατήσεις το παρόν κινητό σου. Οπότε, πούλημα και αγορά οποιουδήποτε άλλου πλην των σύγχρονων Huawei.
-
Φιλε μου harisma123.Αν θυμασαι μενω στη Συρο.Εδω πλοηγηση δεν χρειαζεται.Την χρειαζομαι μονο σε μελλοντικα ταξιδια,που με αυτη τη κατασταση δεν με βλεπω να πηγαινω συντομα.Ειναι αδικο νομιζω να πουλησω το κινητο για ενα ταξιδι.Μεχρι να μας επιτρεψουν να ταξιδεψουμε θα εχει παλιωσει το κινητο....!!!!!
Απλως ανεφερα το προβλημα για να γνωριζουν κι αλλοι που πιθανον εχουν huawei/honor χωρις GMS...
-
Κουβέντα να γίνεται , σήμερα δέχθηκα και αλλη τιμή από άλλο μαγαζί σχετικά με το wrap που λέγαμε στα 1400 αυτη τη φορά (200 up)
Μπηκε και ο τεμπέλης καλούτσικος κ ικανοποιητικός ειναι ,μην έχετε και τρελες απαιτήσεις όμως
-
Κουβέντα να γίνεται , σήμερα δέχθηκα και αλλη τιμή από άλλο μαγαζί σχετικά με το wrap που λέγαμε στα 1400 αυτη τη φορά (200 up)
Μπηκε και ο τεμπέλης καλούτσικος κ ικανοποιητικός ειναι ,μην έχετε και τρελες απαιτήσεις όμως
Μην ξαναρωτήσεις για wrap θα πουλήσουμε νεφρό στο τέλος , καμία φωτογραφία με τον τεμπέλη ανέβασε να δούμε!
Το αντροιντ οτο παίζει και χωρίς καλώδιο? με το μπλέ δόντι? Και εγω χαβάη κινητό εχω αλλά μονο με καλώδιο παιζει.
-
@yem δεν το εχω δοκιμασει χωρις καλωδιο....Τα huawei ειναι πολλα που εχουν GMS, κυριως παλαιοτερα μοντελα.
-
Τεμπέλης
https://ibb.co/cwjnRBN
https://ibb.co/R2tPLqk
https://ibb.co/DGTWdNvΜε το μπλε δόντι κανει απλη σύνδεση(μουσική τηλέφωνο κοκ).. με καλώδιο κάνει car auto για gps . Εχω samsung
-
Πολύ ωραίο , είναι στιβαρό ? Οπότε και εγώ που έχω χαβάη μια χαρά συνδέομαι , έλεγα μήπως είχε android auto και ασύρματο!
-
Μπορει να μην σε γεμίζει στο μάτι , αλλά κάθεται παρα πολυ καλά..
-
Μετά από αλλαγή σε 5W-30 Castrol GTX RN17, ο κινητήρας είναι πιό ήσυχος και στον δρόμο δεν το ακούω σχεδόν καθόλου (πριν ακουγόταν ελάχιστα). Με κάνει να πιστεύω ότι για να γλυτώσουν κάνα γραμμάριο CO2, πρέπει να είχαν βάλει το αντίστοιχο 0W-20FE από το εργοστάσιο, και όταν ζεσταινόταν παραήταν λεπτό.
Σωστή η αλλαγή τελικά, την ήθελε...
Renault Clio V