-
'Πατρίδα' clio τελικα; Τώρα το είδα. Ευχαριστημένος;
-
Ναι φιλε μου.....καλυτερο απ οτι περιμενα.....σιγουρα οι 75 ιπποι ειναι λιγοι αλλα εδω στη Συρο δεν νομιζω οτι χρεισζεται κατι παραπανω.....
Το εχω τεσσερις μηνες πλεον με 1400 χλμ περιπου.....
-
Καλορίζικο!! Ε ρε μεγαλεία, ούτε 300km το μηνα. Εδώ 450km τη βδομάδα...
-
Καλορίζικο!! Ε ρε μεγαλεία, ούτε 300km το μηνα. Εδώ 450km τη βδομάδα...
Εχω κι αλλο αυτοκινητο.....ενα Αιγκο της γυναικας μου....οποτε χρησιμοποιω και αυτο....
-
Εργοστασιακό υποβραχιόνιο για ClioV/Captur II. 180€ και μιά ώρα δουλειά.
-
πολύ ωραίο είναι. Είναι καλύτερο από το standard? και μπαίνει με διαφορετικό τρόπο;
-
πολύ ωραίο είναι. Είναι καλύτερο από το standard? και μπαίνει με διαφορετικό τρόπο;
To στανταρ πάει πακέτο με το ηλεκτρικό χειρόφρενο, ηλεκτροχρωματικό καθρέφτη και ρυθμιζόμενο ύψος συνοδηγού και κάνει 400€. Εκείνο πιάνει κάτω στην κονσόλα και είναι σταθερό. Αυτό είναι το επίσημο αξεσουάρ που μπαίνει εκ των υστέρων στο κάθισμα του οδηγού και μετακινείται μαζί του. Δεν κλέβει και τον χώρο πίσω από το χειρόφρενο.
-
Oh yeah!!!
Με την λήξη του lockdown θα ενημερωθείτε για update...
-
Μερικό χιλιόμετρητη έχει?
-
Μερικό χιλιόμετρητη έχει?
Δεν ξέρω, μόνο αυτήν την φωτό μου στείλανε, δεν το πέρασα ακόμα...
-
Πωωωωωωωωω από που το έστειλαν?
Που το έβαλαν? Ποιο λοκ νταουν... δώσε συντεταγμένες να πάμε τώρα, έχω ελευθέρας... Έχω αντί λοκ νταουν
-
Που το έβαλαν? Ποιο λοκ νταουν... δώσε συντεταγμένες να πάμε τώρα, έχω ελευθέρας... Έχω αντί λοκ νταουν
Χαχαχα. Αλεξανδρούπολη. Τρέχα...
-
Yem wrote:
Χαχαχα. Αλεξανδρούπολη. Τρέχα...
... Και για το Captur μου είπε κάποιος ότι το έφτιαξε στην Χαλκιδική...
Και για εκεί έχω ελευθέρας....
-
Τώρα μίλαγα με τον φίλο που έχει Duster lpg, παρότι έχει κάνει το update και του έχει όλες τις μετρήσεις για την βενζίνα, στο υγραέριο του δείχνει - -. - l/100, οπότε παίζει και στον φίλο σου να είναι 'κούφιο'
-
Ρε αστερι, πες τιποτα.
Πως ειναι σε αισθηση, σε ηχομονωση, σε ανεση....
Ολη μερα μεσα στην πυλωτη καθεσε και κανεις βου-βου;;;
-
Ρε αστερι, πες τιποτα.
Πως ειναι σε αισθηση, σε ηχομονωση, σε ανεση....
Ολη μερα μεσα στην πυλωτη καθεσε και κανεις βου-βου;;;
Ομορφιά: Από όπου και να το πιάσεις είναι πολύ ωραίο. Βοηθάει και το κόκκινο περλέ χρώμα και η διχρωμία στο σαλόνι, για να το πεις κουκλί, κατά γενική ομολογία. Led φώτα παντού και μάλιστα με εξαιρετική υλοποίηση (3D πίσω-μπρος στην dynamic), ψάχνεις να βρεις κάτι που να του προσάψεις και δεν έχει.
Τεχνολογία: Αν είχε ACC και blind spot δεν θα υπήρχε και τίποτα άλλο από τα σύγχρονα βοηθήματα που να του λείπει. Εξοπλισμός ασφαλείας full, καντράν LCD, οθόνη, Navi, 4G ενημερώσεις, Android auto, αυτόματα φώτα, βροχές, σήματα κυκλοφορίας, λωρίδες, clima, κάμερες, τα έχει σχεδόν όλα.
Πάτημα: Σταθερό, ευκίνητο, γρήγορο τιμόνι χωρίς να ελαφραίνει στα πολλά, ήσυχο, δεν περνάνε θόρυβοι μέσα, πας με 150 σαν να μην τρέχει τίποτα. Φρένα καλά, ερχόμενος από ιταλό τα ήθελα λίγο πιο άγρια, θα παίξω με τακάκια ή μεγαλύτερους δίσκους όταν έρθει ο καιρός. Στροφιλίκι όσο πρόλαβα να το τρέξω πριν μας πιάσει το lockdown, δεν είδα να ζορίζεται πουθενά. Άνετο σαν Γάλλος, θα σε πάει όπου θες χωρίς να τσαλακωθείς. Το νιώθεις σαν μεγαλύτερης κατηγορίας, σαν C.
Δύναμη: Για τα 100 άλογά του θα ήθελα λίγο γκάζι παραπάνω χαμηλά (πετρέλαιο το προηγούμενο αμάξι και καλόμαθα), αλλά αποζημιώνει μέχρι τις 5000σαλ που τραβάει σταθερά και με όρεξη. Μόνο η 5η είναι σχετικά μακριά και χάνεται, χαζομάρα της Renault το 5άρι κιβώτιο, ήδη το βγάζουν με 6άρι από ότι είδα στην Ευρώπη.
Οικονομία: 78€ τα 1750 χιλιόμετρα μέχρι τώρα. Αέρας κοπανιστός. Με υγραέριο έχει αποδειχτεί πιό οικονομικό και από πετρέλαιο, σε αστική και περιαστική χρήση. Και δεν το καταλαβαίνεις πουθενά. Μόνο όταν το πληρώνεις θυμάσαι ότι έχεις άλλο καύσιμο, όταν λες 'γέμισέ το' και βγάζεις 20άρικο να πληρώσεις.
Δεν είναι χωρίς λόγο το best seller παιδιά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να το πλησιάζει σε value4money. Υπάρχουν άλλα που στρίβουν λίγο καλύτερα, άλλα που έχουν λίγο καλύτερους χώρους, άλλα που έχουν μεγαλύτερη δύναμη, αλλά όλα μαζί σε τέτοιο βαθμό δεν τα έχει κανένα.
Έχει ήδη αποδειχθεί πολύ καλή επιλογή, δεν μετανιώνω σε τίποτα (εκτός που δεν έβαλα το relax pack, γιατί θα είχα και πίσω δισκόφρενα), και άμα για τα επόμενα 7-8 χρόνια μου φερθεί όπως θα του φέρομαι και γω, θα είναι μιά άκρως επιτυχημένη αγορά...
-
καταλαβαίνεις ότι το 78euro στα 1750χλμ δεν είναι και τόσο 'κοσμογονικό' για να χάσεις τη ροπή τoυ diesel και την 6η ταχύτητα, ειδικά για εμάς που έχουμε αντίστοιχα μικρά diesel.Δηλάδη τι γλυτώνεις το χρόνο; 200euro, ανάλογα τα χιλιόμετρα;
τι τέλη κυκλοφορίας πληρώνεις;
σημείωση:μάλλον η διαφορά είναι μεγαλύτερη από 200euro πάντως.
-
Για την έλλειψη της 6ης δεν φταίει η βενζίνη/LPG, φταίει το νιονιό της αντιπροσωπείας. Σε λίγους μήνες και τα βενζινοκίνητα θα είναι εξατάχυτα. Τέλος, πουθενά δεν είναι πιό γρήγορο το 85άρι diesel από το 100άρι LPG, παρά μόνο από 1500-2000 στροφές και ίσως σε καμιά ανηφόρα με 5η ταχύτητα. Χώρια που το 85άρι είναι και κάνα χιλιάρικο πιό ακριβό.
Μόνο προσόν του 85αριού, ότι θα περάσει άνετα τα 200-300Κ χιλιόμετρα, για όποιον κάνει τόσα πολλά χιλιόμετρα με το αμάξι του. Αν τον αφήσουν τα πετρέλαια της χώρας μας και δεν αρχίσουν τα χαζά οι αντλίες, τα μπεκάκια και τα DPF...
-
Έχω 6λ/100χλμ. Με το Νταστερ το πετρέλαιο. Γ ια 1750 χλμ. Θα χρειαζόμουν 115 ευρώ. Εντυπωσιακά λίγα τα 78 ευρώ.μηπως έκανες λάθος παρόλο που αναφέρεσαι σε Κλιο
-
Έχω 6λ/100χλμ. Με το Νταστερ το πετρέλαιο. Γ ια 1750 χλμ. Θα χρειαζόμουν 115 ευρώ. Εντυπωσιακά λίγα τα 78 ευρώ.μηπως έκανες λάθος παρόλο που αναφέρεσαι σε Κλιο
Τόσο ακριβώς είναι.
Το lpg έρχεται περίπου 4,5 ευρώ στα 100χλμ.
Renault Clio V