-
Καλές και ασφαλείς διαδρομές εύχομαι. Ωραίο το εσωτερικό και ιδιαίτερα τα καθίσματα.
-
Καλοταξιδο και ατρακαριστο.
Παρα πολυ ομορφο. Τελικα με το κοκκινο του παει πολυ.
Τα καθισματα premium φαινονται, και υο καλυτερο με ενα μωρομαντιλο γινονται καινουργια.
Να μας ενημερωνεις για κοστος μετακινησης
-
Ωραίο! Με γειά. Καλή η κόκκινη λεπτομέρεια μέσα με κόκκινο απ' έξω. Να το χαρείτε με υγεία και άπειρα χλμ!
-
Φανταστικό χρώμα...το καλύτερο χρώμα στο Κλιό με διαφορά!!
Να το χαρείς με Υγεία!!!
-
Έχεις στις ενδείξεις trip computer και μερικό χιλιόμετρητη?
Cnut
δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει. Ας μας απαντήσει για σιγουριά ο φίλος....
Καλοτάξιδο να είναι.
-
Καλοτάξιδο!! Το χρώμα καταπληκτικό!!
-
Yem wrote:
Cnut
δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει. Ας μας απαντήσει για σιγουριά ο φίλος....
Καλοτάξιδο να είναι.
Ναι για τα captur τα είπαμε, λέω μήπως έχει το Clio! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
-
Πάνω στην χαρά μου ξέχασα να το δω. Αύριο που λογικά θα παραλάβω, θα τα δω όλα...
-
Πανέμορφο με τις κόκκινες πινελιές!
Καλοτάξιδο εύχομαι.
-
Πανέμορφο! Καλοτάξιδο!
-
Αστέρι το αμάξι σου! Καλοτάξιδο να είναι! Καλά έχω να φάω κράξιμο έτσι και δει το εσωτερικό η γυναίκα μου.... Ήθελε στο polo τις πορτοκαλιές επενδύσεις μέσα (ψιλοκίτς) αλλά ευτυχώς δε συνδυάζονταν με την ηλιοροφή ως πακέτο εξοπλισμού κι έτσι τις γλίτωσα. Στο Clio οι συγκεκριμένες είναι πολύ ευχάριστες στο μάτι. Καλά χιλιόμετρα!
-
Καλως ηλθες στο κλαμπ φιλε Αστερη......καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι....
Θα δεις οτι οσο παιρναει ο καιρος θα το αγαπησεις περισσοτερο....αυτο κανω εγω τωρα.....
-
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις!
-
Δεν παραλαμβάνω ούτε σήμερα. Είναι το πρώτο Tce100 με LPG που φοράει τον νέο κινητήρα και δεν υπάρχει ακόμα έγκριση τύπου. Καταθέτουν σήμερα, και λογικά παραλαμβάνω αύριο. Δεν ξέρω τι κάναν στον νέο κινητήρα, ελπίζω να μην είναι κάνα νέο πρόγραμμα και το κάνουν ακόμη πιό αργό, ή το βάλουν κάνα λάδι 0W-20 και μαλώνουμε στο service...
-
Δεν παραλαμβάνω ούτε σήμερα. Είναι το πρώτο Tce100 με LPG που φοράει τον νέο κινητήρα και δεν υπάρχει ακόμα έγκριση τύπου. Καταθέτουν σήμερα, και λογικά παραλαμβάνω αύριο. Δεν ξέρω τι κάναν στον νέο κινητήρα, ελπίζω να μην είναι κάνα νέο πρόγραμμα και το κάνουν ακόμη πιό αργό, ή το βάλουν κάνα λάδι 0W-20 και μαλώνουμε στο service...
Τοοοοοσοοοο κοντά και όμως ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ μακριά!
Για καλό θα είναι, λες να κάνανε upgrade και το λογισμικό? Αντε με το καλό
-
Εχεις δει κάτι TCE 90 που έχουν οι βόρειοι στα δικά τους site; Μην είναι κάνα τέτοιο downgrade και ψάχνουμε το παλιό firmware να το ξαναρίξω πάνω...
-
@Asteris, αγορίνα έμπλεξες στο υπουργείο με τις χειρόγραφες άδειες και δεν παρέλαβες ακόμα ή από την κ@υλ@ντ@ σου μας έχεις ξεχάσει?
-
@Asteris, αγορίνα έμπλεξες στο υπουργείο με τις χειρόγραφες άδειες και δεν παρέλαβες ακόμα ή από την κ@υλ@ντ@ σου μας έχεις ξεχάσει?
Δεν υπάρχει έγκριση τύπου ακόμα για το νέο μοτέρ. Είπαν μέχρι την Παρασκευή θα το πάρω. Αν όχι, βουτάω ΔΟΚ και το φέρνω σπίτι. Τουλάχιστον να το χαζεύω εγώ, όχι αυτοί...
-
Τελικά έμαθες αν έχουν αλλάξει χαρτογράφηση ή τίποτα άλλο?
-
Asteris. Πες μας και πόσο είναι τα τέλη κυκλοφορίας σου?
Renault Clio V