-
Υποψιν, απο αντιπροσωπεια μου ειπαν θα ερθει εκδοση expression plus, αναμεσα σε expresson και dymanic, μαλλον δεν θα εχει πλοηγηση και τα led.
-
Φιλε μου led εχει και η απλη authentic,απλως δεν κανουν αυτο το σχημα C....Εχω την expression και εχω renault led pure vision....Η expression plus υπαρχει ηδη και εχει σε σχεση με το δικο μου ζαντες αλουμινιου,πισω ηλεκτρικα παραθυρα και κατι αλλα που δεν θυμαμαι τωρα....
-
-
Δεν κατάλαβα
Τελικά έρχεται πλέον με diesel;
-
Δεν κατάλαβα
Τελικά έρχεται πλέον με diesel;
Από Φθινώπορο στην Ελλάδα, γράφει το άρθρο. Για να δούμε...
-
Οπότε μένουν δύο όμιλοι με Diesel στην κατηγορία. Renault και stellantis
Εβλεπα μια δοκιμή πο έλεγε πως το τετρακικυνδρο μοτερ του 85 dci ήταν αισθητά πιο πολιτισμένο από το 3κιλυνδρο μοτερ της εταιρίας.
-
.
-
Χαχαχα, πετρέλαιο γατάκια. Ξανά. Νομίζατε ότι θα τη γλιτώνατε? The lion will roar again! Που πας ρε Καραφρανσουά με τη βενζίνη και το υβρίδιο μόνο? Το αίμα νερό δε γίνεται.
Ελλάς - Γαλλία - συμμαχία. Στηρίζουμε.
-
Ερώτηση για το κιβώτιο με το 5αρι lpg σασμάν στις 3000 στροφές πιάνει 130 ταχύτητα, σε εσάς με 6αρι πως κυμαίνεται;
-
Γνωρίζετε αν τον νεο κινητήρα πετρελαίου με τα 100 άλογα θα τον πάρει και το Captur ; Πάντως ό,τι και να λένε για καταργήσεις τα συμφέροντα που θέλουν να σπρώξουν την ηλεκτροκίνηση (και που έχουν μετατρέψει ακόμα και πρωθυπουργούς σε πλασιέδες) το πετρέλαιο και γενικά οι κινητήρες εσωτερικής καύσης έχουν ΠΟΛΥ δρόμο ακόμα. Μέχρι να αποκτήσουν ανταγωνιστικό κόστος - μεγεθος - χωρητικότητα - ταχυτητα φορτισης οι μπαταρίες και μέχρι να επεκταθεί το δίκτυο φόρτισης σε βαθμό που να ειναι προσβάσιμο παντου και με ευκολία, εγω προβλεπω να έχουμε πάρει σύνταξη και να είμαστε γεροντάκια με μπαστούνια
-
Όσοι έχετε LPG , έχετε αγοράσει εξτρα ρεζερβα για περίπτωση ανάγκης;
Αύριο φεύγω επαγγελματικό ταξίδι και μου αναζωπυρωθηκε το ενδιαφέρον...
Είχα ψαχτεί στην αρχή αλλά σε όσους πηγα με παρότρυναν να μην πάρω.. κόστος + όγκος, εφόσον έχω και το κιτ + οδική
-
Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ έξτρα στενής Ρεζέρβα και κιτ επισκευής. Η πρώτη είναι μονόδρομος για μένα.
-
Όσοι έχετε LPG , έχετε αγοράσει εξτρα ρεζερβα για περίπτωση ανάγκης;
Αύριο φεύγω επαγγελματικό ταξίδι και μου αναζωπυρωθηκε το ενδιαφέρον...
Είχα ψαχτεί στην αρχή αλλά σε όσους πηγα με παρότρυναν να μην πάρω.. κόστος + όγκος, εφόσον έχω και το κιτ + οδική
To kit είναι για τους μπρούκληδες. Άμα το χρησιμοποιήσεις, χαλάς το λάστιχο, δεν σηκώνει μετά επισκευή από τρύπημα, δεν πιάνει η κόλλα από μέσα και πάει για αντικατάσταση. 100€. Και άμα έχεις περάσει τα 10-15 χιλιάδες χιλιόμετρα, συστήνεται να αλλάξεις μαζί και το άλλο στον άξονα. Για μία βίδα και 10€ δουλειά δηλαδή, να πετάξουμε 200€ έτσι για πλάκα.
Εγώ πήρα μια σιδερένια 15άρα, έβαλα πάνω ένα 185/55/15 κανονικό (από μεταχειρισμένα), σάκο μεταφοράς ρεζέρβας και δεύτερη τσάντα με γρύλλο και επεκτεινόμενο μπουλονόκλειδο. Όταν είναι να βγω εκτός νομού, μπαίνουν μέσα στο πορτ-παγκάζ και τέλος. Εντός νομού ή θα μου τα φέρει κάποιος από το σπίτι, ή θα με πάει η οδική σε βουλκανιζατέρ. Έχει και το TPMS που πιάνει τα ψιλά τρυπήματα (προχτές προλάβαμε μιά βίδα που είχε καρφωθεί), οπότε κρίνω ότι είμαι εντάξει έτσι...
-
Αν δεν πας επαγγελματικό ταξίδι στην Μέση του Πουθενά τι να κάνεις 2 τσάντες πράγματα που θα κουδουνιζουν μέσα στο αμάξι? Καλή και η λύση του Αστέρη αλλά και το μεταχειρισμένο λάστιχο επικίνδυνο είναι και μην ακούσω κανέναν να λέει : θα το αλλάξω και θα πηγαίνω μόνο με 40χλμ...μπουρδες.
Σαν σωστός γρουσούζης έπαθα 2 φορές λάστιχο από το Νοέμβριο στο καπτουρ, φουσκωσα το λάστιχο πήγα τα παιδιά σχολείο και μετά βουλκανιζατερ. Την δεύτερη φορά το καρφί ήταν έξω έξω και σκέφτηκα να το φτιάξω με το σουβλι και το μακαρόνι που πήρα (κιτ επισκευής) αλλά λέω άστο...
EDIT : Ακόμα και το κιτ επισκευής να έχεις χρειάζεσαι γρύλο και κλειδί αν η βίδα - προκα είναι κέντρο και μέσα.
-
Και την ρεζέρβα και το μεταχειρισμένο, είναι μέχρι να πας σε βουλκανιζατέρ. Όχι να κάνεις τον γύρο της Πελοποννήσου. Απλά με το κανονικό λάστιχο (έστω και μεταχειρισμένο, σε καλή κατάσταση), πας 10-20 χιλιόμετρα μέχρι τον κοντινότερο λαστιχά, σαν άνθρωπος, πατάς και 100 άμα χρειαστεί. Με την ανάγκης, θέλει να πηγαίνεις 70-80 max και φυσικά αν πρέπει να μπει μπροστά, θες διπλή αλλαγή, να βάλεις κανονικό λάστιχο μπροστά και την ρεζέρβα πίσω...
-
Σε Clio LPG τις μέρες που έχει πολύ ζέστη και το χει βαρέσει ο ήλιος ζορίζεται να πάρει μπρος, σα να μπουκώνει.
Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο? Καμιά ιδέα τι παίζει να φταίει?
-
Έχεις βενζίνα μέσα ή είναι με τις αναθυμιάσεις? Κάνε την καρδιά σου πέτρα και βάλε κάνα 20ε βενζίνα και γύρνα το να κάψεις την παλιά να φύγει. Και εγώ έχω ξεχάσει να την κάψω και έχω 10ε βενζίνα από τον Γενάρη , θα έχει γίνει μπουγαδόνερο τώρα με τις ζέστες.
-
Έχεις βενζίνα μέσα ή είναι με τις αναθυμιάσεις? Κάνε την καρδιά σου πέτρα και βάλε κάνα 20ε βενζίνα και γύρνα το να κάψεις την παλιά να φύγει. Και εγώ έχω ξεχάσει να την κάψω και έχω 10ε βενζίνα από τον Γενάρη , θα έχει γίνει μπουγαδόνερο τώρα με τις ζέστες.
Βενζίνη έχει πάντα, δεν πέφτει κάτω απ τα 2 πλακάκια. Γενικά ανά 1000 περίπου χλμ το γυρνάω βενζίνη να την κάψω. To φούλαρα βενζίνη πριν 3 βδομάδες, την Κυριακή έκανα και ~70-80 χλμ με βενζίνη. Το μπούκωμα το κάνει μόνο στη ζέστη όμως, αν είναι βράδυ ή δεν το χει βαρέσει ο ήλιος για ώρα δεν έχει θέμα. Θα δοκιμάσω να κάψω τελείως τη βενζίνη και θα βάλω φρέσκια μπας και ισιώσει
-
Θεσσαλονίκη- Αθήνα και πίσω έχει το πρόγραμμα για αυτο ελεγα να εχω καμια ρεζέρβα καλού κακού. Βέβαια μου ζήτησαν 100αρι σύνολο για την ρεζέρβα και δεν μου έκατσε καλά η ιδέα..
Σε Clio LPG δεν εχω κανένα θέμα με την ζέστη και το μπούκωμα...
-
100ε για ρεζέρβα ασφαλείας χωρίς γρύλο και κλειδί ?Υπάρχουν κιτ με ρεζέρβα ασφαλείας (μικρή και ελαφριά) μαζί με γρύλο κτλ αλλά τσιμπάει λίγο. Τώρα Αθήνα -Θεσσαλονίκη πόση γκαντεμιά να σκίσεις λάστιχο... άλλοι θα σου πούνε ότι χρειάζεσαι εγώ θα σου πω όχι.
@asteris καλά κάνεις με την ρεζέρβα δεν λέω ότι εγώ που δεν έχω είμαι ο εξυπνάκιας αλλά λάστιχο μεταχείρο κόκκαλο καμμένο να το βάλω και στο τιμόνι και να πάω και με 100 ?
https://www.skroutz.gr/c/1882/Eidi-Ektaktis-Anagkis-Aytokinitou.html?keyphrase=Kit
Renault Clio V