-
Ένα θέμα για να γράφουμε εντυπώσεις και προβλήματα σχετικά με το infotainment της Ford.
Μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που βρήκα και που είναι συμβατές με τη λειτουργία Applink. Κοινώς εφαρμογές που εμφανίζονται στο μενού 'Apps'
Φυσικά δεν τις έχω δοκιμάσει μία μία, μπορεί κάποιες να λειτουργούν μόνο σε Android ή σε IOS.
Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι μερικές φορές για να εμφανιστεί μια εφαρμογή πρέπει να την κλείσεις (force close) και να την ξανατρέξεις. Κάποιες τρέχουν πάντα (πχ. iheartradio) και κάποιες μετά από λίγο εξαφανίζονται (fordpass).
Επίσης κάποιες καινούργιες απαιτούν Sync 2.3 ή 3.0 (πχ. sygic car navigation) -
Ένα θέμα για να γράφουμε εντυπώσεις και προβλήματα σχετικά με το infotainment της Ford.
Μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που βρήκα και που είναι συμβατές με τη λειτουργία Applink. Κοινώς εφαρμογές που εμφανίζονται στο μενού 'Apps'
Φυσικά δεν τις έχω δοκιμάσει μία μία, μπορεί κάποιες να λειτουργούν μόνο σε Android ή σε IOS.
Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι μερικές φορές για να εμφανιστεί μια εφαρμογή πρέπει να την κλείσεις (force close) και να την ξανατρέξεις. Κάποιες τρέχουν πάντα (πχ. iheartradio) και κάποιες μετά από λίγο εξαφανίζονται (fordpass).
Εγώ εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα που είχα πάντα (εξαρχής) με το S8, και που είναι ότι απλά δεν βρίσκει κ-α-μ-ί-α εφαρμογή το SYNC3 Και φυσικά έχω δοκιμάσει τα πάντα (όχι Ultrex δεν έριξα στο SYNC), εκδόσεις, restarts/reboots, (απ)ενεργοποίηση ΑΑ, κινητού, BT κλπ, δεν βρίσκει τίποτα. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι είχε βρει για μερικά δευτερόλεπτα (στην κυριολεξία) νομίζω το Glympse και το Spotify, τα οποία εξαφανίστηκαν πάλι και δεν εμφανίστηκαν ποτέ ξανά. Οπότε πρακτικά έχω μείνει μόνο με την επιλογή του ΑΑ, καθώς το AppLink φαίνεται να μην δουλεύει σε μένα....
-
Δοκίμασες Master reset στο Sync 3? Αλλιώς δεν μένει και τίποτα άλλο πέραν άλλης ROM.
-
Αυτό όχι, το σκέφτομαι μεν, αλλά από την άλλη βαριέμαι να ξαναπερνάω σταθμούς, POIs, ρυθμίσεις κλπ.
Αυτή η 'ασυμφωνία χαρακτήρων' μεταξύ SYNC και κινητού με έχει αποτρέψει μέχρι στιγμής από το να αγοράσω το Sygic Car, αφού τελικά μπορεί να μην δουλέψει καν στο Kuga....
-
Το sygic car έχει 15 μέρες δοκιμαστική περίοδο. Ακόμα και να την έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, στην περιγραφή στο Play store λέει ότι ξεκλειδώνει άλλες 15 μέρες αν συνδεθεί στο Sync 3.
Sygic Car Navigation on SYNC
3 AppLink is now available for Ford drivers with updated SYNC
3 head units**. Connecting Sygic Car Navigation with new SYNC
3 AppLink will extend trial version to 14 days. Connectivity works only with Sync
3 with firmware 3.0 and above. Check your firmware version in SYNC
3 unit (Settings -> General -> About Sync).
-
Γι'αυτό αναφέρω την 'ασυμφωνία', γιατί δεν έχω καταφέρει να το 'δω' από το SYNC....
-
Εν τω μεταξυ ειναι σπαστικο που τα Apps στο Android παιζουν μεσω Bluetooth ενω στο iOS θελουν USB connection...
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Εγώ εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα που είχα πάντα (εξαρχής) με το S8, και που είναι ότι απλά δεν βρίσκει κ-α-μ-ί-α εφαρμογή το SYNC3 Και φυσικά έχω δοκιμάσει τα πάντα (όχι Ultrex δεν έριξα στο SYNC), εκδόσεις, restarts/reboots, (απ)ενεργοποίηση ΑΑ, κινητού, BT κλπ, δεν βρίσκει τίποτα. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι είχε βρει για μερικά δευτερόλεπτα (στην κυριολεξία) νομίζω το Glympse και το Spotify, τα οποία εξαφανίστηκαν πάλι και δεν εμφανίστηκαν ποτέ ξανά. Οπότε πρακτικά έχω μείνει μόνο με την επιλογή του ΑΑ, καθώς το AppLink φαίνεται να μην δουλεύει σε μένα....Το ίδιο έχω πάθει κι εγώ με s8+. Δε βλέπει τίποτα. Το Android auto από την άλλη δουλεύει πολύ καλά.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ τα ίδια με το Nexus. Μόνο το ford pass βλέπει
-
Δοκιμάστε να τρέξετε την εφαρμογή από το κινητό αφού συνδεθεί με bluetooth και αμέσως μετά να κάνετε search για εφαρμογές.
Επίσης μέσα στις ρυθμίσεις έχει μια επιλογή update mobile apps, σελίδα 64 pdf δεν είμαι σίγουρος αν είναι το ίδιο με το search apps που υπάρχει στην καρτέλα με τις εφαρμογές.Πάντως, εκτός από το fordpass που χάνεται μετά από λίγο και πρέπει να κάνω τα από πάνω, όλες όσες έχω δοκιμάσει εμφανίζονται κανονικά. Εγώ έχω ένα Oneplus One με στοκ rom.
-
Τσάμπα κόπος, αφού σου λέω έχω δοκιμάσει τα πάντα, απλά δεν δουλεύει με κάποια κινητά. Και φυσικά η υποστήριξη που παρέχεται από την Ford για το θέμα του SYNC3 είναι σχεδόν ανύπαρκτη, και μιλάω για κεντρική Ford, επίσημες σελίδες κλπ, γιατί αν ρωτήσεις κάποιον επίσημο ή εξουσιοδοτημένο, πιθανότατα η απάντηση θα είναι του στυλ 'τιναφτορε'
-
Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο battery optimiζation που κλείνει τις εφαρμογές στο background; Κάτι τέτοιο συνέβαινε και σε αυτούς που δοκίμαζαν το OBD2AA και δεν τους το εμφάνιζε.
-
Μπορεί να είναι ρύθμιση, μπορεί να είναι κάποια προστασία (ειδικά στα Samsung), μπορεί να είναι feature του εκάστοτε customized λογισμικού, μπορεί πολλά και διάφορα. Αλλά εδώ δεν μου βρίσκει καμία εφαρμογή, ακόμα και αν την έχω ανοιχτή εκείνη τη στιγμή. Σε όλες έχουν φτιαχτεί οι λογαριασμοί, σε όλες έχουν δοθεί δικαιώματα, όλες έχουν δοκιμαστεί ότι τρέχουν και λειτουργούν στην εντέλεια, δεν βλέπει τίποτα το SYNC3. Μπορεί με περισσότερο ψάξιμο, αφαίρεση άλλων εφαρμογών, master reset, ή factory reset του κινητού να φτιάξουν, αλλά αυτό είναι σαφέστατα πολύ περισσότερος χρόνος και προσπάθεια από όσο είμαι διατεθειμένος να διαθέσω για να βρω τη λύση...
-
Με το nougat έπαιζε το sync. Από την εγκατάσταση του oreo και μετά, δε βλέπει τίποτα.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ τα γράφω για όλους, μπορεί στο δικό σου να μην φτιάχνει αλλά σε άλλο κινητό να οφείλεται σε κάτι άλλο, πιο απλό. Όποιος θέλει δοκιμάζει και λέει εντυπώσεις, δεν παίρνω ποσοστά από τη Ford. Να βοηθήσω θέλω,
-
Εσύ καλά κάνεις και ωραία τα γράφεις, εμείς να δούμε πως θα βρούμε τη λύση
-
Μου φαίνεται πρέπει να εξωτερικεύω το θυμό και την αγανάκτησή μου πιο συχνά, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία
Χθες γυρνάω σπίτι, αφήνω το κινητό για να φάω, έκανε κάτι γκλιν-γκλιν από mails, μηνύματα, ενημερώσεις κλπ, με το που το ξαναπιάνω, βλέπω ενημέρωση συστήματος καμιά 500αρια ΜΒ. Βάλτη να δούμε τι θα δούμε, το αφήνω κανά 10λεπτο, reboots, κωδικοί κλπ, ανοίγει, ψάχνω να δω γενικώς τι έφτιαξε ή τι άλλαξε, διαβάζω και το change log, κάτι για βελτιώσεις ΒΤ γράφει, κάτι για ευστάθεια κλπ. Το αγνοώ και το αφήνω.
Σήμερα το πρωί το βγάζω από airplane, βλέπω ξαφνικά ότι το Ford+Alexa έχει ανοίξει και έχει μείνει ως SmartDevice ανοιχτό. Ψυλιάζομαι ότι κάτι άλλαξε, οπότε με το που μπαίνω στο Fiesta για το πρωϊνό δρομολόγιο, ψάχνω για Apps, τσακ βλέπω ήδη ενεργό το Ford+Alexa, βρίσκει και το Glympse. Αφού κατάφερα να μην τρακάρω από την έκπληξη, λέω κάτσε να δοκιμάσω και το FordPass, το τρέχω, μπαμ νάτο στην οθόνη του SYNC
Οπότε μου μένει να δω αν δουλεύουν όλα αυτά και στο Kuga, για να βεβαιωθώ ότι όντως κάτι έφταιγε στο S8, και ότι το τελευταίο update της Samsung κάτι φαίνεται να διόρθωσε...
-
Έχει καταφέρει κανείς να ολοκληρώσει την αναζήτηση updates μέσω WiFi ? Εχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση σε version 3.0 με usb stick αλλά μέσω WiFi ολο ψάχνει αλλά δεν τελειώνει ποτέ.
Επίσης δεν έχω καταφέρει να τρέξω το carstream, ακόμα και με παλαιότερη έκδοση του android auto, μιας και διάβασα ότι οι τελευταίες εκδόσεις δεν είναι συμβατές. Ενώ η εφαρμογή εμφανίζεται, παίζει μόνο ήχο.
Ford Sync 3