-
Καλησπέρα έχω ένα θέμα που αντιμετωπίζω και θέλω άμα ξέρετε να μου πείτε καμία λύση να προτείνετε.
όταν βρέχει και οδηγώ οι πλαϊνοί καθρέπτες είναι γεμάτοι σταγόνες βροχής και δεν έχω καθόλου ορατότητα όπως και τα πλαϊνά τζαμιά αλλά κυρίως με τους καθρέπτες έχω το θέμα.
τι μπορώ να κάνω να το αποτρέψω αυτό. Είναι πολύ επικίνδυνο. καμια λυση ? -
Καλησπέρα έχω ένα θέμα που αντιμετωπίζω και θέλω άμα ξέρετε να μου πείτε καμία λύση να προτείνετε.
όταν βρέχει και οδηγώ οι πλαϊνοί καθρέπτες είναι γεμάτοι σταγόνες βροχής και δεν έχω καθόλου ορατότητα όπως και τα πλαϊνά τζαμιά αλλά κυρίως με τους καθρέπτες έχω το θέμα.
Ο χρήστης davelis έγραψε:
Καλησπέρα έχω ένα θέμα που αντιμετωπίζω και θέλω άμα ξέρετε να μου πείτε καμία λύση να προτείνετε.όταν βρέχει και οδηγώ οι πλαϊνοί καθρέπτες είναι γεμάτοι σταγόνες βροχής και δεν έχω καθόλου ορατότητα όπως και τα πλαϊνά τζαμιά αλλά κυρίως με τους καθρέπτες έχω το θέμα.
τι μπορώ να κάνω να το αποτρέψω αυτό. Είναι πολύ επικίνδυνο. καμια λυση ?Υπάρχει υγρό (άχρωμη λοσιόν) που βάζεις σε όλα τα τζάμια και στους καθρέπτες, το οποίο απομακρύνει όλα τα νερά της βροχής αμέσως. Θα το βρεις σαν Rain Remover από διάφορες εταιρείες.
-
Η αν έχεις θερμαινόμενους καθρέπτες πατάς το κουμπάκι (πάει μαζί με την αντίσταση του πίσω τζαμιού)...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η αν έχεις θερμαινόμενους καθρέπτες πατάς το κουμπάκι (πάει μαζί με την αντίσταση του πίσω τζαμιού)...Φαντάζομαι αν είχε θα το ήξερε!!!
-
Επάλειψη ( ίσως) με υδρόφοβη αλοιφή ;
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Η αν έχεις θερμαινόμενους καθρέπτες πατάς το κουμπάκι (πάει μαζί με την αντίσταση του πίσω τζαμιού)...
Φαντάζομαι αν είχε θα το ήξερε!!!
Θα εκπλαγείς αν ακούσεις πόσα αγνοεί ο κόσμος...
-
Αν ειχα θα το ηξερα η θα το ειχα καταλαβει
βρηκα κατι https://oil-stores.gr/WIZARD-ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ-ΒΡΟΧΗΣ-375ml-13444?ref=bestprice.gr
-
Επίσης υπάρχουν και κάτι σαν πολύ μικρά σκέπαστρα, τα οποία κολλάνε στο πάνω μέρος του καθρέπτη και τον προστατεύουν από βροχή, ρίξε μια ματιά, είναι σχετικά φθηνά...
-
Ναι το εχω δει αυτο αλλα δεν νομιζω οτι βολευει πολυ , να το εχεις συνεχεια εκει ειναι λιγο ασχημο
-
μια μερα που θα εχουν θολωσει ή θα εχουν πολλες σταγονες οι καθρεπτες πατα την αντισταση του πισω τζαμιου και περιμενε Εμενα εχουν θερμανση οι καθρεπτες και δεν το εγραφε στις οδηγιες...
-
Το 99% των αυτοκινητων εχουν θερμενομενους καθρεπτες.Φαντασου να βρεχει και να μην βλεπεις απο τους καθρεπτες ενω καποιοι εξυπνοι να μην εχουν ουτε τα φωτα αναμενα (καποιοι νομιζουν οτι μετα φωτα ημερας αναβουν και τα πισω) αλλα να αναβουν τα προβολακια ομιχλης μεσα στην πολη λες και πανε για λαγο....
0 ορατότητα την βροχή από τους καθρέπτες