-
ψηφίζω lap για admin του φορουμ! online 24/7!
-
Χαχαχα
Κινητό και τάμπλετ...το μυστικό μου.
Μπαίνω να δω e emails, περιμενω απαντησεις και στο ενδιάμεσο ...λέω κατσε να δω τι γράφουν τα άλανια
Περιμένω στο σουπερμάρκετ απ έξω να ψωνισει η κυρά....Όχι δεν κάνω το λάθος να μπω μαζί....λέω κάτσε να δω τι λένε τα αλάνια.
Χειρίζομαι το YouTube από το κινητό στην τηλεόραση μόλις το κάνω, λεω κατσε να δω τι λενε τα αλάνια.
Διαβάζω το βράδυ βιβλία και μελέτες από το tablet, κουράζομαι, βαριεμαι μετά κάποιες σελίδες Και λέω κάτσε να δω τι λένε τα αλάνια.
Χαχα
Δεν ασχολούμαι με φατσοβιβλιο...,τι να κάνω να ζηλεύω και να με ζηλεύουν του πάω να πιω καφέ ή τι εφαγα;;;
Καλύτερα τα αυτοκίνητα.
Χεχε
Υ.γ Οι admin είναι πολύ ποιοτικοί αν και με έχουν αποβάλλει πολλές φορές, και δεν τους γνωρίζω προσωπικά... Δηλαδή μια χαρά ει αι το status quo του forum..
Υ.γ κάτσε να με ξανααποβαλλουν να ρίξω καντηλια..
-
Ενεργοποιήθηκε ο αριθμός πλαισίου που μου έδωσαν, και αναφέρει ημερομηνία παραγωγής 28.02.2020!! Έχει και έγκριση τύπου!! Σε πόσο καιρό θα είναι Ελλάδα; ευχαριστώ πολύ!!
-
Ενεργοποιήθηκε ο αριθμός πλαισίου που μου έδωσαν, και αναφέρει ημερομηνία παραγωγής 28.02.2020!! Έχει και έγκριση τύπου!! Σε πόσο καιρό θα είναι Ελλάδα; ευχαριστώ πολύ!!
Δηλαδη απο Σεπτέμβριο περιμενεις να παρεις το αυτοκίνητό σου; ειναι φυσιολογικο αυτο; παντα επαιρνα ετοιμοπαραδοτα, αλλα και παλι 3 μηνες παραδοση μου εδιναν συνηθως για παραγγελίες.
-
panoscivil wrote:
Δηλαδη απο Σεπτέμβριο περιμενεις να παρεις το αυτοκίνητό σου; ειναι φυσιολογικο αυτο; παντα επαιρνα ετοιμοπαραδοτα, αλλα και παλι 3 μηνες παραδοση μου εδιναν συνηθως για παραγγελίες.
Σε προηγούμενες σελίδες υπάρχει όλο το στόρι! Καλημέρα!! Τουλάχιστον τελειώνει σιγά σιγά
-
To πολύ 2 εβδομάδες. Εμένα το Κούγκα με ημερομηνία παραγωγής 31.1.2017έφτασε Ελλάδα 11 Φεβρουαρίου.
-
Χεχε, το αμάξι σου είναι κατασκευασμένο ένα χρόνο μετά από το δικό μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα και σύντομα να το έχεις για να το χαρείς και να δικαιωθείς για όλη την αναμονή! Περιμένουμε φωτογραφίες
-
Χεχε, το αμάξι σου είναι κατασκευασμένο ένα χρόνο μετά από το δικό μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα και σύντομα να το έχεις για να το χαρείς και να δικαιωθείς για όλη την αναμονή! Περιμένουμε φωτογραφίες
Να είστε καλά ρε παιδιά!! Δεν σας ξέρω, αλλά σας ευχαριστώ που με έχετε βοηθήσει τόσο πολύ!! Εννοείται φωτογραφίες
-
Μα αυτό είναι το νόημα των Φόρουμ, να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και ας γνωριζόμαστε μόνο διαδικτυακά (ΟΚ ορισμένοι έχουν συναντηθεί και δια ζώησης, αλλά ελάχιστοι).
-
Καλησπέρα.
Στη δική μου περίπτωση το αυτοκίνητο είχε buld date 27.11.2019, έφτασε στην Ελλάδα και μπήκε στην εταιρία cars logistics 24.12.2019, παραδόθηκε στον αντιπρόσωπο 08.01.2020 και παρέλαβα 14.01.2020.
Βέβαια υπήρξαν καθυστερήσεις και λόγω της έγκρισης τύπου που εκδόθηκε 24.12.2019 και λόγω των εορτών.
Πιστεύω πως θα παραλάβεις μέσα στο τελευταίο 15ήμερο του Μαρτίου.
-
panoscivil wrote:
Καλησπέρα.
Στη δική μου περίπτωση το αυτοκίνητο είχε buld date 27.11.2019, έφτασε στην Ελλάδα και μπήκε στην εταιρία cars logistics 24.12.2019, παραδόθηκε στον αντιπρόσωπο 08.01.2020 και παρέλαβα 14.01.2020.
Βέβαια υπήρξαν καθυστερήσεις και λόγω της έγκρισης τύπου που εκδόθηκε 24.12.2019 και λόγω των εορτών.
Από όσο βλέπω έχει ήδη έγκριση τύπου!! Οποτε αναμένουμε
-
PGT wrote:
panoscivil wrote:
Καλησπέρα.
Από όσο βλέπω έχει ήδη έγκριση τύπου!! Οποτε αναμένουμε
Ισχύει. Λίγη ακόμα υπομονή και θα αποζημιωθείς. Είναι πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο.
-
Με το καλό να έρθει με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
Μία ερώτηση προς όλους.
Ο χώρος αποσκευών παραμένει στα 360λτ χωρίς ρεζέρβα και στις εκδόσεις με απλή ανάρτηση ή αυξάνεται?
-
Ο χώρος αποσκευών στο hatch είναι 375 λίτρα. Δε νομίζω να υπάρχει αλλαγή με τον ημιάκαμπτο.
Πηγή: https://www.car.info/en-se/ford/focus/mk4-17150547/specs
Μειώνεται εάν προσθέσεις το ηχοσύστημα B&O
-
Καλησπέρα σε όλους,
Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ στο φορούμ και θα ήθελα την βοήθεια σας!!!
Αρχικά ενδιαφέρομαι για το focus με τον diesel κινητηρα στα 120 αλογά με χειροκίνητο κιβώτιο και οι αποριές μου είναι οι εξής:
1)Από κατανάλωση έχω δεί/διαβάσει απο 5 εως 8 λίτρα/100χλμ το οποίο μου φαίνεται λίγο ασυνήθιστο. Οντάς συντηριτικός οδηγός με μικρά ξεσπάσματα κυρίως σε ευθειές τι κατανάλωση να αναμένω στο περιπού?
2)Περύσι ήμουν στο ορίο να αγοράσω το φιέστα, χωρίς τελικά να κάνω καποία κίνηση και έχω παρατηρήσει οτι στην διαμόρφωστη στο site της ford έχουν κόψει καποία εχτρα. Π.χ θυμαμαι το focus με προστατευτικα στις πορτες και head's up display. Είναι πολιτική της εταιρίας ή είναι stadar πλεον?
Ευχαριστώ προκαταλαβολικά για τις απαντήσεις!!!
-
Δεν μας παρατάς ρε ξερολα...άσχετεεε... πληρωμένε.....κομματοσκυλο..... ξυστη.....επιδομολαγνε
Λες γελοιότητες....βλακείες......Είσαι πέρα από τα όρια της παράνοιας.
Δεν σε έβρισα....λέω πως λες βλακείες.....
Υ.γ σε έβαλα γρήγορα στο κλιμα του forum.
Καλωσόρισες βρε!!!!
-
Εκεί που μου έγραφε ημερομηνία παραγωγής 28.02.2020 τώρα γράφει 02.03.2020!! Τι φάση;
-
Περίεργο. Ίσως η καινούρια ημερομηνία είναι ολοκλήρωση παραγωγής ενώ η προηγούμενη έναρξη.
Αλλιώς ίσως απλά έγινε κάποια καθυστέρηση στο εργοστάσιο. Πάντως τώρα βγάζει όλες τις πληροφορίες για το όχημά σου. Πριν δεν έβγαζε πχ τα software versions
-
Περίεργο. Ίσως η καινούρια ημερομηνία είναι ολοκλήρωση παραγωγής ενώ η προηγούμενη έναρξη.
Αλλιώς ίσως απλά έγινε κάποια καθυστέρηση στο εργοστάσιο. Πάντως τώρα βγάζει όλες τις πληροφορίες για το όχημά σου. Πριν δεν έβγαζε πχ τα software versions
Ναι όντως το παρατήρησα κι εγώ!!
-
Από κατανάλωση έχω δεί/διαβάσει απο 5 εως 8 λίτρα/100χλμ το οποίο μου φαίνεται λίγο ασυνήθιστο. Οντάς συντηριτικός οδηγός με μικρά ξεσπάσματα κυρίως σε ευθειές τι κατανάλωση να αναμένω στο περιπού?
Η κατανάλωση εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης σου. Εγώ με Focus mk3.5 1.5TDCi-120hp και 70% πολλή και κακή (πολλές πολύ μικρές διαδρομές) κίνηση εντός Αθήνας και 30% ταξίδια με 120-140Km/h έχω μετά από 35.500 χιλιόμετρα μέση κατανάλωση 6 lt/100Km. Τα 8 lt/100Km είναι σχεδόν ανέφικτα εκτός αν το προσπαθήσεις. Στην πράξη εντός πόλης οι χειρότερες μέσες καταναλώσεις από γέμισμα σε γέμισμα που έχω δει είναι στα 7-7,1 lt/100Km, στα ταξίδια από 4,8 ως 6,0 lt/100Km και σε επαρχιακές οδούς από 3,0 ως 5,0 lt/100Km.
Ford Focus MK4