-
τα 22000 που ζηταει και μεταλλικο χρωμα που εχει το αυτοκινητο καταληγει να ακουγεται λογικο?
-
Οχι , ειναι λιγο ακριβο.... Και κατα 99% προκειται για αμαξι test drive
-
Συμφωνώ.
-
οτι μαλλον προκειται για τετοιο αυτοκινητο,απο την αλλη ομως το καλυπτει 8χρονη εγγυηση. Θα το δω και απο κοντα διερευνητικα για να δω αν εχει και προθεση στο κοψει απο την τιμη. Για σας μια τιμια τιμη πουθαηταν?
-
σε μια απορια,υπαρχει προς πωληση focus st line 1,5 150αρι του 2/19 με 13000 χιλιομετρα στα 22000 ευρω,η αρχικη τιμη ποια ειναι για αυτο το μοντελο που ξερω οτι εχει καταργηθει πια.Δεν ειναι καπως τσιμπημενη?
Είναι εξαιρετικά καλή τιμή τιμή για τον πωλητή. Δες τη συνημμένη φωτογραφία.
-
Για σας μια τιμια τιμη πουθαηταν?
20,000€ (και κατω)
-
Αλεξανδρε,δεν εχω να χασω κατι ,αν δεχτουν εχει καλως αλλιως τα μοναστηρια να ειναι καλα
-
Μαζι σου
-
Η αρχική τιμή ήταν 21.000 περίπου. Με 15% απαξίωση για τον πρώτο χρόνο θα έλεγα πως 18.500 είναι μια δίκαιη τιμή.
-
με το χρωμα,καμερα,κλιματισμο? με αυτα επιπλεον της τιμης που αναφερεις στα ποσα θα ηταν η τιμη οταν μιλαμε για αυτοκινητο 10 μηνων και να υπολογισουμε το 15% μετα?
-
Ο διαμορφωτής της ford φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Επιλέγοντας παρόμοια (και μάλλον παραπάνω απ΄όσα έχει) η τιμή του είναι 24.236.26. Ρίξε μια ματιά στον παρκάτω σύνδεσμο:
Επομένως μια τιμή γύρω στις 20.000 είναι λογική.
Οι τιμές αυτές είναι χωρίς προσφορές και δώρα που κάνουν στον πρώτο αγοραστή.
-
για την απαντηση σου, αν υπολογισεις πινακιδες,μεταφορικα παμε 24500 αρα με 15% μιλαμε γυρω σρα 20500
-
ειναι το θεμα μιλωντας για την συγκεκριμενη εκδοση
-
Τα ποσοστά είναι κάτι πολύ αυθαίρετο. Αν κάποιος είναι πρόθυμος να αγοράσει σε αυτή την τιμή, τότε η τιμή είναι σωστή. Αν όχι, η τιμή θα πέφτει μέχρι να βρεθεί ο πρόθυμος. Υπό αυτό το πρίσμα, μην ρωτάς εμάς αν αξίζει αυτό το αυτοκίνητο αυτή την τιμή, αλλά τον εαυτό σου αν είναι πρόθυμος να την πληρώσει.
-
Τα αυτοκινητα test drive σε st line ειχαν κατα 99% τα εξτρα πακετα παρκαρισματος (με αισθητηρες, προστασια στις πορτες, καμερα) και τον αυτοματο κλιματισμο με το head up. Με αυτα τα εξτρα η τιμη μαζι με το μεταλλιμο πηγαινε €24.500 και τα πουλάνε περι τα 20-21. Ειχα βρει ενα αυτοματο diesel αλλα μου εδωσαν τραγικα χαμηλη τιμη ανταλλαγης για το Κούγκα (κλασσικος Σφακ...παντα μου εχει δωσει τις χειροτερες τιμες) και δεν προχωρησα.
-
20000 χωρις ανταλλαγη ουτε τιποτα και αν θελουν
-
Επίσης μην ξεχνάς ότι μάλλον θα παίρνεις SLA ανάρτηση.
-
Ναι αφου την φορανε τα τελευταια μοντελα της μεσα στο 2019
-
Άμα το Focus 1.5 είναι ταξινομημένο 2/2019 σίγουρα θα έχει πολλαπλούς συνδέσμους. Εγώ θεωρώ ότι στα 20-21 χιλιάρικα μια χαρά αγορά είναι, συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι καν διαθέσιμο για να το παραγγείλεις ως καινούριο και ότι όταν θα είναι διαθέσιμο, θα έχει πίσω ημιάκαμπτο. Μικρό το κακό βέβαια, αλλά όταν μπορείς να εχεις κάτι έστω και οριακά καλύτερο, γιατι να μην το προτιμήσεις;
-
κοντα σημερα,ακατεβατα 22000 με τα εξοδα μεταβιβασης δικα τους,το μοντελο εχει σταματησει λογω των νεων κανονισμων καυσαεριων,η τιμη του ετσι οπως ειναι ηταν στα 26000,αυτο εχει την SLA αναρτηση
Ford Focus MK4