-
Σωστά τα λέει ο REAL ZEUS.Μόλις πρόσφατα είδαμε στα social το λευκό S3 που είχε κλαπεί κι ο ιδιοκτήτης του μέσω του gps του συναγερμού, παρακολουθούσε το αυτοκίνητο κι ειδοποίησε την αστυνομία με ευτυχή κατάληξη.
Επίσης, είσαι παρκαρισμένος κάτω από το σπίτι σου και κάποιος για να παρκάρει σου γδέρνει τον προφυλακτήρα, χτυπάει ο συναγερμός, βγαίνεις έξω γρήγορα, τον προλαβαίνεις(2 φορές μου έχει τύχει)
-
Παιδιά πόσο κάνει ένα τέτοιο σύστημα που να τα χει όλα; Δηλαδή και γρατζουνιά με κλειδί να παν να σου κάνουν, θα χτυπήσει;
-
Για όλα αυτά που περιγράφτηκαν πιο πάνω; Για τα μισά από αυτά θες ένα χιλιάρικο! Για όλα αν μπορεί να στα περάσει κάποιος δεν θα θες κάνα διχιλιαρο?
Δλδ αν έχεις μια σοβαρή περιουσία στον δρόμο άνω των 40000 έχει νόημα ένας τόσο ακριβός συναγερμός. Για αμάξια που βρωμάει ο τόπος των 20-25 χιλιάδων είναι υπερβολή τόσο ακριβός συναγερμός.
Βάλε έναν συμβατικό που θα αποτρέψει το απλό κλεφτρονι ή το πρεζακι . Αν περιμένεις ο συναγερμός τα πάντα όλα να σε σώσει από τον επιστήμονα κλέφτη δεν σε σώζει τπτ....
Και μην νομίζεις ότι ο πανάκριβος πολύπλοκος συναγερμός δίνεις το χιλιαρικακι και ξενιασεις όσο πιο πολύπλοκο τόσο πιο εύκολα βγάζει θέματα στα διάφορα υποσυστήματα και τόσο πιο συχνές οι επισκέψεις στον μαστορα γιατί φυσικά εσύ δεν μπορείς να βαλεις χερι.
-
Η δικιά μου άποψη (έχοντας αλλάξει 10 αυτοκίνητα με συναγερμό aftermarket, με εργοστασιακό και χωρίς καθόλου) είναι ότι είναι πεταμένα λεφτά. Για όποιον επιμένει (όπως εγώ παλιά), εργοστασιακός και μόνο.
-
Η δικιά μου άποψη (έχοντας αλλάξει 10 αυτοκίνητα με συναγερμό aftermarket, με εργοστασιακό και χωρίς καθόλου) είναι ότι είναι πεταμένα λεφτά. Για όποιον επιμένει (όπως εγώ παλιά), εργοστασιακός και μόνο.
Πριν 20+ χρόνια κατεβαίνω στο Καψής, στην Συγγρού, με το ολοκαίνουριο Xedos 6 και με τέτοιον συναγερμό (με μεγάφωνο και ομιλία). Το δίνω στον παρκαδόρο, βάζοντας την ειδική λειτουργία 'parking' και επειδή άργησε να το παρκάρει, του έσβησε την μηχανή και άρχισε να βαράει η σειρήνα, λέγοντας του 'Δεν έχετε την διακαιοδοσία να οδηγείτε το αυτοκίνητο. Ακολουθείστε την σωστή διαδικασία για επανεκκίνηση!'. Ήρθε έντρομος ο ρεσεψιονίστ να μου πει ότι δεν πήγανε να κλέψουν το αυτοκίνητο...
Ένα τέτοιος συνεγερμός είναι πολύ χρήσιμος.
-
Πριν 20+ χρόνια κατεβαίνω στο Καψής, στην Συγγρού, με το ολοκαίνουριο Xedos 6 και με τέτοιον συναγερμό (με μεγάφωνο και ομιλία). Το δίνω στον παρκαδόρο, βάζοντας την ειδική λειτουργία 'parking'
Brainlock? Θυμάμαι ότι διαφήμιζαν ότι έχουν τέτοια λειτουργία.
Δεν λέω, πλάκα έχει αλλά δεν βρίσκω και μεγάλη χρησιμότητα....δεν έχω ακούσει περιστατικό να κλέβει ο παρκαδόρος αυτοκίνητα. Να τα κάνουν βόλτες ναι, το έχω ακούσει και το ξέρω για κάποια μαγαζιά παλιότερα (είχα φίλο παρακδόρο στο Βο), οπότε εκεί χρησιμεύει.
-
Ναι, Brain Lock. Για αυτό ακριβώς που περιγράφεις είναι, να μην κόβουν βόλτες δηλαδή. Ένας φίλος σημείωνε τα χιλιόμετρα και έλεγε στους παρκαδόρους ότι ξέρει πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο... Χαχα!
-
Τελικά μετά από ξεκάθαρη μας απαίτηση, η ΒΕΛΜΑΡ ανταποκρίθηκε και το αυτοκίνητο εκτελωνίστηκε και έφτασε πλέον στο Ηράκλειο όπου θα παραμείνει στεγασμένο πίσω από την έκθεση μέχρι να πάρει έγκριση τύπου.
Ένα δύο πράγματα θέλω να πω έχοντας διαβάσει προηγούμενες αναρτήσεις στο νήμα.Είναι εφικτό τελικά να εκτελωνιστεί ένα αυτοκίνητο και να φτάσει στον εκάστοτε αντιπρόσωπο κι ας μην συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα για την ταξινόμηση του. Κατά συνέπεια δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί κάποιος να αφήσει το αυτοκίνητο του στην τύχη των καιρικών φαινομένων στην αλάνα του τελωνείου.
Αντί των στάνταρ φαναριών αλογόνου το 2020.25 έρχεται πλέον με ίδιο οπτικά φανάρι, με led drl, led στη μεσαία σκάλα και κάποια λάμπα αλογόνου (μάλλον Η1 ψυχρή, γαλάζιο κρύσταλλο) στη μεγάλη σκάλα. Το τι απόδοση θα έχει σε φωτεινότητα θα φανεί στην πράξη.
Προσωπικά επέλεξα τον εργοστασιακό συναγερμό που αποτελεί μέρος του εξοπλισμού. Έχοντας λύσει εκατοντάδες αυτοκίνητα την δεκαετία του '90 για προσθήκη αυτοματισμών και κλιματισμού απέκλεισα κάθε πιθανότητα να λύσει ο κάθε 'ηλεκτρολόγος' μονταρισμένο αυτοκίνητο και να αρχίσει να ματίζει καλώδια με μονωτική ταινία. Η πιθανότητα να πετύχει κάποιος μερακλή επαγγελματία είναι εξαιρετικά μικρή. Ακόμα και τότε κάποια δυσάρεστα και ανορθόδοξα δεν αποφεύγονται. Η συμβουλή μου σε όσουν ενδιαφέρονται για συναγερμό είναι να τον παραγγείλουν προεγκατεστημένο από το εργοστάσιο, έτσι κι αλλιώς το κόστος είναι το ίδιο.
Όταν δώσουν την έγκριση τύπου πες μας, λογικά θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθεις εφόσον το αμάξι σου είναι ήδη στην αντιπροσωπία.
-
Will do.
-
Πρόσεχε μόνο όσο είναι εκεί μη βάζουν άλλους μέσα να βλέπουν ή μη βάλουν ΔΟΚ για test drive. Το δικό μου έκατσε 3-4 μέρες στη αντιπροσωπία και το πήρα με 24 χλμ και τα νάϋλα σκισμένα.
Ουδεμία τέτοια πιθανότητα, έχει ξεκαθαριστεί αυτό και δεν έχω αφήσει περιθώριο για παρερμηνείες.
-
στους τιμοκαταλόγους του Focus, δεν υπάρχει πλεον η έκδοση titanium, ούτε η vignale, ούτε η βασική η trend
εκτός από το μπάχαλο με τον κινητήρα τον 1.5, πλεον περιορίζουν και τις εκδόσεις?
ξέρει κανένας τι ισχύει?
-
Καλημέρα στην παρέα, μπήκα σήμερα γιατί πλέον έχει γίνει καθημερινή συνήθεια να ψάχνω στο τεχνικό αρχείο οχημάτων και τι να δω..... Πήρε έγκριση τύπου... Επισυνάπτω σχετικό url..
-
Καλημέρα στην παρέα, μπήκα σήμερα γιατί πλέον έχει γίνει καθημερινή συνήθεια να ψάχνω στο τεχνικό αρχείο οχημάτων και τι να δω..... Πήρε έγκριση τύπου... Επισυνάπτω σχετικό url..
Χριστουγεννιάτικο δώρο :)) Εύχομαι η ταλαιπωρία να τελειώσει σύντομα. Χρόνια πολλά σε όλους
-
Καλά νέα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ένα καλότυχο και ασφαλές 2020.
-
Επίσης έχουν πολλές ευκολίες, όπως άνοιγμα-κλείσιμο παραθύρων, ηλιοροφής, καθρεπτών, μέχρι και κινητήρα.
Aυτο το κανει το κλειδι του αμαξιου μου απο το 1999 με παρατεταμενο πατημα. Εκτος του κινητηρα που πρεπει να εχεις αυτοματο για το remote start και παλι το κλειδι το κανει εδω και 20 χρονια πρπ.
-
Passat;
-
σε μια απορια,υπαρχει προς πωληση focus st line 1,5 150αρι του 2/19 με 13000 χιλιομετρα στα 22000 ευρω,η αρχικη τιμη ποια ειναι για αυτο το μοντελο που ξερω οτι εχει καταργηθει πια.Δεν ειναι καπως τσιμπημενη?
-
Προσφορά και ζήτηση... Η αρχική τιμή ήταν 21.500. Αν όμως εκείνο το αμάξι έχει και κάποια extra μπορεί να πήγαινε πάνω από 25.000.
Πάντως αυτά είναι κλασσικά φαινόμενα... Μετά την πρόσφατη ανατίμηση του I30N performance από τα 28.750 στα 33.500, εμφανίστηκε μεταχειρισμένο Ι30Ν performance στα 29.000 στο car.gr.
-
αλλα τι ελειπε απο την original εκδοση? αυτο που αναφερω εχει καμερα οπισθοπορειας και διζωνικο κλιματισμο που νομιζω οτι τα εχει ετσι κι αλλιως
-
Αυτά ήταν προσφορά 'γνωριμίας' στο st-line για τα πρώτα ετοιμοπαράδοτα κομμάτια την περίοδο λανσαρίσματος. Όταν εκείνα εξαντλήθηκαν, τα χρέωναν ως έξτρα. Το st-line κανονικά είχε aircondition και εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος χωρίς κάμερα.
Ford Focus MK4