-
Άρα λοιπόν είχε και κάποια άλλα πραγματάκια για να ειναι η τιμή του ως καινούριο στα 26 χιλιάρικα. Οπότε τα 22 χιλιάρικα που ζητάνε είναι όντως στο -15%.
Έχει την οκταετή εγγύηση; Και για πόσα χιλιόμετρα; Γιατί υπάρχουν πακέτα με 100 και με 160.000 Km. Ελπίζω τα 26 χιλιάρικα να μην είναι προσθέτωντας το κόστος της εγγύησης που ως επί το πλείστον το έκαναν δώρο...
-
σε χιλομετρα απλα σε χρονια,ετσι κι αλλιως με την οκταετη με καλυπτει σε θεμα χιλομετρων
-
Αν είναι η αγγελία που έχω υπόψη μου από γνωστό εξουσιοδοτημένο στο Π. Φάληρο, η περιγραφή στο car.gr δεν έχει τίποτα που να δικαιολογεί 26.000 αρχική τιμή. Σε σχέση με ένα standard st-line έχει επιπλέον μόνο το 2ζωνικό κλίμα, την κάμερα οπισθοπορείας και το μεταλλικό χρώμα. Αν έχει και άλλα εξτρά ας τα γράψουν. Τόσα λεφτά ζητάνε για να βαριούνται να το κάνουν. Ίσα ίσα που έχει κι ένα βαθούλωμα στο φτερό... Από την αγγελία και μόνο λοιπόν το ποσό είναι αδικαιολόγητο.
-
Αυτο ειναι , δεν υπαρχει κι αλλο
-
κοντα σημερα,ακατεβατα 22000 με τα εξοδα μεταβιβασης δικα τους,το μοντελο εχει σταματησει λογω των νεων κανονισμων καυσαεριων,η τιμη του ετσι οπως ειναι ηταν στα 26000,αυτο εχει την SLA αναρτηση
Μήπως ρώτησες τι ιστορικό έχει το αμάξι; Γιατί το πουλάνε;
-
Ειχα παρει προσφορα για την ιδια εκδοση στα 22000 τον Φλεβαρη. Ψαχνουν για κοτσυφια.19.000 ευρω πεστους,
-
Κατάφερα να οδηγήσω επιτέλους το Active σήμερα (αλλά μικρή διαδρομή, η κλασσική βλακεία των εμπόρων) και δεν μπορώ να πω ότι είδα μεγάλες διαφορές από το ST Line, λίγο πιο άνετο (το προτιμώ) και με το 95% της αίσθησης. Για εμένα σαφώς προτιμότερο για την Ελλάδα.
Μειονέκτημα φυσικά οι τιμές και οι εκδόσεις, πάς ή σε 1.000αρι (αυτόματο ή χειροκίνητο) με λογικές τιμές, σε 1.5 ντιζελ ή μετά εαν θές 1.5 βενζίνη μόνο SW (τεράστιο) ή μόνο Viganle Active X αυτόματο (δνε βγαίνει χειροκίνητο) με €32.000 περίπου.
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Διαβασα λίγο το θέμα και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος διαθέτει τις λειτουργίες ford pass connect. Οταν αγόρασα το αυτοκίνητο με διαβεβαίωσαν ότι έχει το modem αλλά οι λειτουργίες connect (εντοπισμός αυτοκινήτου, κλειδωμα-ξεκλειδωμα κλπ) δεν θα ειναι διαθέσιμες πριν το τέλος του τρέχοντος έτους. Έχω την έκδοση st-line αγορασμένο τον 09/19.
-
Μίλησα σήμερα με τον πωλητή στη Βροχίδης Χατζής
μου ανέφερε ότι τους έκαναν ενημέρωση για τον νέο κινητήρα που θα έρθει το focus και είναι ο ίδιος που φοράει και το puma, 1000ρι ήπια υβριδικό με 155 άλογα.
είπε ότι θα έρθει στην Ελλάδα το Μάρτιο, ενώ μπορούμε να τον δοκιμάσουμε στο νέο puma από μέσα Ιανουαρίου που θα το φέρουν στις εκθέσεις.
η διαφορά του είναι ότι θα δίνει 25κιλά ροπής και όχι 22 όπως στο puma
επίσης ρώτησα για την τιμή και είπε ότι αναμένεται να είναι στα ίδια επίπεδα που ήταν και ο 1500ρης κινητήρας
για πίνακα οργάνων ψηφιακό δεν γνώριζε, ενώ είπε ότι τους ενημέρωσαν ότι η ιστορία όλη είναι για τις εκπομπές CO2
-
Μια ερώτηση βρε παιδιά αν ξέρετε. Όταν λέει ο αντιπρόσωπος ότι σου κάνω δώρο 8 χρόνια εγγύηση (από τα 2 που υποθέτω είναι το default ) αυτό σημαίνει ότι μπορώ να το κάνω service μόνο στο συνεργείο του; ή μπορώ να πάω και σε άλλον αντιπρόσωπο;
-
Mπορείς να πας και σε άλλον αντιπρόσωπο. Η εγγύηση είναι της Ford,όχι ενός αντιπροσώπου.
-
Το λέω γιατί στην παραγγελία την αναφέρει σαν 'δώρο' του. Θα ρωτήσω και την ίδια την Ford
-
'Δώρο του' σημαίνει ότι επωμίζεται το κόστος της επέκτασης εγγύησης. Από εκεί και πέρα εσύ μπορείς να πας σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Ευρώπης θέλεις.
-
Το αναφέρει στα δώρα του γιατί στο έκανε αυτός μαζί με όποια άλλα,αν έκανε.Μπορεί αν πας σε άλλον αντιπρόσωπο να μην την δίνει ως δώρο ή να δίνει κάτι άλλο. Αλλά ούτως ή αλλιώς, η ισχύς της εγγύησης είναι από τη Ford και πανελλαδική και πανευρωπαϊκή.
-
Ok ευχαριστώ παιδιά
-
Δεν ξέρω τι είδους 'δώρο' είναι,εμένα στον Βροχίδη μου είπαν ότι έχω δύο επιλογές....8 χρόνια και 100.000χλμ ή 5 χρόνια και 150.000χλμ. Περίεργα νούμερα βέβαια αλλά ο πωλητής είναι φίλος και δεν θα μου πούλαγε παπάτζα....
-
Δεν ξέρω τι είδους 'δώρο' είναι,εμένα στον Βροχίδη μου είπαν ότι έχω δύο επιλογές....8 χρόνια και 100.000χλμ ή 5 χρόνια και 150.000χλμ. Περίεργα νούμερα βέβαια αλλά ο πωλητής είναι φίλος και δεν θα μου πούλαγε παπάτζα....
8 χρόνια ή 100.000 για αυτό μιλάω αλλά η ερώτηση μου είναι αν αυτό ισχύει για όλα τα συνέργια ή μήπως πρέπει να πηγαίνω το αμάξι εκεί που το αγόρασα.
-
Σε εξουσιοδοτημένο FORD μπορείς να το πηγαίνεις. Στην Θεσσαλονίκη έχει μόλις δύο.
-
Υπάρχει και επέκταση 5 χρόνια - 150.000, και 8 χρόνια - 100.000 και άλλες
https://www.ford.gr/shop/extras/warranties/ford-protect/new-vehicles
-
Αυτή είναι λοιπόν η περιβόητη 8ετης εγγύηση της Φορντ; συγγνώμη αλλά με 2 και 2μιση χιλιάρικα δε νομίζω ότι αξίζει. Προπληρωνεις όλες τις πιθανές ζημιές. Θα εύχεσαι να σου χαλάσει για να πιάσει τόπο το 2χιλιαρο. Της ΚΙΑ η 7ετης είναι τσαμπε αν δε κάνω λάθος. Αυτή μάλιστα.
Ford Focus MK4