-
Η Ford λέει (δεν μπορώ να το διαπιστώσω) ότι έχουν διαφορές και σε υλικά κατασκευής, ηχομόνωση (το drive αναφέρει ότι το vignael fiesta είχε διαφορά στον θόρυβο), προσοχή στο φινίρισμα και διαφορετικό βάψιμο κλπ. Η Ford λέει ότι χρησιμοποιεί υλικά κορυφαίας ποιότητας που δεν είναι διαθέσιμα στα υπόλοιπα μοντέλα. Επίσης διενεργεί 100 επιπλέον ελέγχους στο αυτοκίνητο πριν φύγει από την γραμμή παραγωγής, έχει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για την κατασκευή των Vignale, το χρώμα περνάει ένα επιπλέον τελικό στάδιο γυαλίσματος με το χέρι και ακόμα μερικές λετομέρεις που δεν τις θυμάμαι. Τέλος έχει ειδικό δέρμα στα καθίσματα και σε κάποια μέρη του ταμπλό (δεν ξέρω εαν ισχύει και στο Fiesta).
Επίσης - δεν ξέρω για την Ελλάδα - προσφέρεται και ένα πακέτο υπηρεσιών όπως προσωπικός relationship manager, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, pick up & drop off για service και διάφορα άλλα.
-
Tkin73 wrote:
Οι τιμές του νέου ActiveX vignale.
ΈκδοσηΤιμή
1.0 EcoBoost 125 PS26.412€
1.5 EcoBoost 150 PS27.063€
1.5 EcoBoost 182 PS33.575€
1.5 Diesel 120 PS 27.264€
Για όλους εμάς που λέμε ότι το 1.0 xceed είναι ακριβο.!
Aυξημένες, αλλά μπορείς να επιλέξεις και τις απλές Active 1000άρη βενζίνης και 1.5 diesel με 21000,23900 αυτομ. και αντίστοιχα 23800 και 26100. Oι vignale ,όπως λέει κι ο Fanis είναι οι τοπ με φουλ δέρματα,headup display,αυτόματο parking κ.τ.λ.
Βέβαια,δυστυχώς αν θέλεις τον 1.5 βενζίνης αναγκαστικά πας active x vignale.
Που είδες ότι οι απλές ακτιβ ντίζελ έχουν 21000?! +26000 έχει το χειροκίνητο και για αυτόματο δεν μου έδιναν κα τιμή πριν ένα μήνα! Αλλά προφορικά μου είπαν αν και όταν θα είναι ξανά διαθέσιμο θα είναι στις +30000! Και επιβεβαιώνεται η τιμή γιατί το vignale active έχει +33000.
Αν ήταν να είχε το ακτιβ ντίζελ 21000 καλά θα ήταν....
-
panormus772 wrote:
Aυξημένες, αλλά μπορείς να επιλέξεις και τις απλές Active 1000άρη βενζίνης και 1.5 diesel με 21000,23900 αυτομ. και αντίστοιχα 23800 και 26100. Oι vignale ,όπως λέει κι ο Fanis είναι οι τοπ με φουλ δέρματα,headup display,αυτόματο parking κ.τ.λ
Βέβαια,δυστυχώς αν θέλεις τον 1.5 βενζίνης αναγκαστικά πας active x vignale.
Που είδες ότι οι απλές ακτιβ ντίζελ έχουν 21000?! +26000 έχει το χειροκίνητο και για αυτόματο δεν μου έδιναν κα τιμή πριν ένα μήνα! Αλλά προφορικά μου είπαν αν και όταν θα είναι ξανά διαθέσιμο θα είναι στις +30000! Και επιβεβαιώνεται η τιμή γιατί το vignale active έχει +33000.
Αν ήταν να είχε το ακτιβ ντίζελ 21000 καλά θα ήταν....
Έγραψα 'τις απλές Active 1000άρη βενζίνης και 1.5 diesel με 21000,23900 αυτομ. και αντίστοιχα 23800 και 26100.' Iσως δεν διατυπώθηκε σωστά, αλλά εννοούσα Αctive βενζ. 21000 χειρ. και 23900 αυτομ. και Αctive ντιζελ 23800 χειρ. και 26100 αυτομ.
Τις τιμές τις είδα εδώ: https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdf
-
Δεν την έχω μπροστά τώρα την προσφορά για να δω την τιμή εκκίνησης πάντως με δύο έξτρα στα 1500 νομίζω τιμή η τελική για το χειροκίνητο ήταν στα +27000. Ίσως λόγω του φόρου.
-
Πάντως, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο, η Αctive diesel χειροκίνητη ξεκινά από 17151 ΛΤΠΦ (έχει δηλ. περιθώριο ~2800 ευρώ πριν φθάσει στις 20000 προ φόρων).
-
Ετσι ειναι και το απλο το ακτιβ χειρ και το αυτοματο αλλα και το ακτιβ βινιαλε χειρ εχουν περιθώρια 2800 -1350-660 ευρω σε εξοπλισμό για να μην ξεφυγει η τελικη πάνω από τα 27900. Από εκεί και πάνω τα αμαξια περνούν τα 30000.
-
Πωλητής επιβεβαίωσε την απουσία paddles , αφού πρώτα επιβεβαιωσε την ...ύπαρξη τους, και τόνισε ότι μόνο στην stline παραμένουν ενώ για τις υπόλοιπες μπορούν να μπουν με την προσθήκη προεγκαταστασης κοτσαδορου! Δλδ κάτι που το είχες στάνταρ τώρα το πληρώνεις έξτρα και εκτός από αυτό πληρώνεις υποχρεωτικά και τον κοτσαδορο που μπορεί να μην χρειάζεσαι! Σπέσιαλ!!!!
Επίσης όπως με ενημέρωσε οι πολλαπλοί παραμένουν μεχρι την παραγωγή του Μαρτίου , από εκεί και μετά καταργούνται παντού στο φοκους! Όσο πάει το κάνουν και καλύτερο....
-
Τι σχέση έχουν τα paddles με την προεγκατάσταση κοτσαδόρου μπορεί να μου εξηγήσει κανείς???? Να ήταν το sport mode να πω οκ, αλλά ο κοτσαδόρος???
-
Έλα ντε;! Και κόστος 148 ευρώ! Καλά οποις πληρώσει αυτά τα λεφτά ενώ γνωρίζει ότι τα χειριστήρια ήταν κανονικά βασικός εξοπλισμός στο αυτόματο θα είναι μεγάλο κορόιδο....
-
Χαχα!! Λοιπόν επιβεβαιώνω ότι είπε ο φίλος παραπάνω περί κοτσαδορου!! Δεν ξέρω τι σχέση έχει άλλα συνοπτικά μου είπαν από τα κεντρικά ότι για να έρθει η παραγγελία μου με paddles θα πρέπει να μπει έξτρα ο κοτσαδορος με κάποιο κόστος!! Επίσημα θα ξέρω από Δευτέρα που θα με ενημερώσουν!! Φυσικά και δεν πρόκειται να δώσω ευρώ διότι άλλο καταργήθηκε κι άλλο μπαίνει έξτρα πλέον!! Πραγματικά όσα έχετε γράψει ο καθένας με έχουν βοηθήσει πολύ!!
-
Έλα ντε;! Και κόστος 148 ευρώ! Καλά οποις πληρώσει αυτά τα λεφτά ενώ γνωρίζει ότι τα χειριστήρια ήταν κανονικά βασικός εξοπλισμός στο αυτόματο θα είναι μεγάλο κορόιδο....
Φίλε έχω αρχίσει και καταλαβαίνω, από την πρόσφατη εμπειρία μου, όσο καλά αυτοκίνητα από άποψη οδηγικής συμπεριφοράς κατασκευάζουν, άλλο τόσο σε γράφουν εκεί που δε πιάνει μελάνι. Αναφέρομαι και στους αντιπροσώπους και στην φορντ ελλάς. Είχα μια ελπίδα οτι οι Γερμανοί ήταν πιο σοβαροί αλλά μετά από αυτές τις βλακείες με τα paddles και τις εγκρίσεις τύπου έχω αρχίσει και αναθεωρώ σοβαρά. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που άμα συμφωνούμε 1 θέλουμε 1 δε πα να βάλουν led και της Παναγιάς τα μάτια πάνω, ή θα ενημερωθώ από πριν ή έχω πρόβλημα, αλλά από την άλλη όλοι κοιτάνε να κάνουν τον κινέζο, πως θα στο κρύψουν, πως θα στο περάσουν στη ζούλα κλπ τι να πω.
-
Χαχα!! Λοιπόν επιβεβαιώνω ότι είπε ο φίλος παραπάνω περί κοτσαδορου!! Δεν ξέρω τι σχέση έχει άλλα συνοπτικά μου είπαν από τα κεντρικά ότι για να έρθει η παραγγελία μου με paddles θα πρέπει να μπει έξτρα ο κοτσαδορος με κάποιο κόστος!! Επίσημα θα ξέρω από Δευτέρα που θα με ενημερώσουν!! Φυσικά και δεν πρόκειται να δώσω ευρώ διότι άλλο καταργήθηκε κι άλλο μπαίνει έξτρα πλέον!! Πραγματικά όσα έχετε γράψει ο καθένας με έχουν βοηθήσει πολύ!!
Ρε Πάνο, θα μας τρελάνουν??????? Στον 1 κοτσαδόρο παίρνεις και paddles δώρο? Ενώ εντωμεταξύ ήταν εντός συμφωνηθείσας τιμής... Τι είναι αυτά ρε γαμωτο. Άμα ήξερα τι θα τραβήξω από πριν θα πήγαινα, παρότι φορντάκιας, σε άλλη μάρκα ειλικρινά.
-
Έτσι έτσι ....μια χαρά το πάνε στην φορντ θα βγάζουν σιγά σιγά εξοπλισμό και θα τον δίνουν έξτρα όπως παλιά κάποιοι έβγαζαν τα αιρκοντίσιον και τα πουλούσαν εξτρα.
Και μην κοιτάτε εμείς που ενημερωνόμαστε. Υπάρχουν αλλοι που θα τα σκάσουν μια χαρά....
-
Η ιστορία αυτή της Ford είναι μεγάλο μπάχαλο και αυτό είναι αναμφισβήτητο!
**ΟΜΩΣ **(αν κατάλαβα καλά) αν μου ζητούσαν 148 Ευρώ για να αποκτήσω paddles και εν τω μεταξύ είχα κερδίσει σε σχέση με τον εξοπλισμό της αρχικής παραγγελίας μου full LED φώτα και (δευτερευόντως) modem, θα έτρεχα να τα πληρώσω πριν αλλάξουν γνώμη!
-
Η ιστορία αυτή της Ford είναι μεγάλο μπάχαλο και αυτό είναι αναμφισβήτητο!
**ΟΜΩΣ **(αν κατάλαβα καλά) αν μου ζητούσαν 148 Ευρώ για να αποκτήσω paddles και εν τω μεταξύ είχα κερδίσει σε σχέση με τον εξοπλισμό της αρχικής παραγγελίας μου full LED φώτα και (δευτερευόντως) modem, θα έτρεχα να τα πληρώσω πριν αλλάξουν γνώμη!
Ξέχασες και τον κοτσαδόρο δώρο!..
Και εγώ αν είναι μόνο για εξτρα 148 ευρώ και βρίσκομουν και με τα λεδ φώτα μάλλον καλά θα ένοιωθα στο τέλος παρά την ταλαιπωρία και το μπάχαλο..
-
Έχουν δίκιο τα παιδιά παραπάνω. Με 148 ευρώ παίρνεις κοτσαδόρο και Led. Αξίζει έτσι. Τα led στο δικό μου αυτοκίνητο κάνουν τη νύχτα μέρα ακόμη και με βρεγμένο οδόστρωμα.
-
Αντικειμενικά έχετε δίκιο που λέτε ότι θα πληρώνατε 148€ (κι αν είναι τόσα, διότι προσωπικά θα έχω από Δευτέρα επίσημη ενημέρωση)!! Αλλά όταν έχεις κάνει παραγγελία με τα paddles στάνταρ, τότε δεν μπορούν να στο χρεώσουν έξτρα!! Επίσης οποιαδήποτε αναβάθμιση κάνουν στον προσφερομενο εξοπλισμό δεν με αφορά, καθώς δεν ήταν προτεραιότητα μου ή επιλογή μου όταν παρήγγειλα!! Νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πω!!
-
Να τονίσω μόνο ότι προεγκατάσταση κοτσαδόρου δεν είναι όλος ο κοτσαδόρος. Απλά θα έχει τα καλώδια και ότι άλλο χρειάζεται για να μπει αργότερα κοτσαδόρος...
-
Δώσε τα 148 ευρώ και προσπάθησε να πάρεις κάποια δώρα. Είναι ότι πιο κοντά σε αυτό ήθελες, αλλιώς μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία παίρνοντας τα χρήματα σου πίσω.
-
Το λάθος δεν ειναι της φορντ αφου ειχε ανακοινώσει τις αλλαγές για το 2020.25. Το λάθος ειναι του εμπορου που δεν σε ενημέρωσε.
πρακτικά και ενώ εχεις δικιο, εφοσον δεν παραγεται το αυτοκινητο που εχεις παραγγειλει πολυ απλα δεν μπορεις να το εχεις. Οποταν ή ακυρώνεις ή παιρνεις αυτο που παράγεται. Το πιο σωστό ειναι τα €148 να τα πληρώσω ο έμπορος.
Ford Focus MK4