-
Καλοτάξιδο criu, με πολλά,διασκεδαστικά κι αναπαυτικά χλμ.!!
-
Εμείς πήραμε αυτό από πέρσι (πλήρωσα κάτι παραπάνω να πάω στην Platinum σειρά), απλά φανταστικό και - εαν δεν έχει αλλάξει κάτι - είχε αξιολογηθεί ώς το ασφαλέστερο στην κατηγορία του.
Αυτό σου έλεγα! Είμαι της άποψης ότι δεν παίζεις με αυτά, κοιτάς κατ'ευθειαν την κορυφή της κατηγορίας.
Μάλλον Σεπτέμβριο-Οκτ. θα το πάρουμε.
Ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
-
Καλοτάξιδο Βασίλη! Φαντάζομαι και πολύ καλή αγορά. Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα λίγων μηνών ή ενός έτους με τόσο λίγα χιλιόμετρα αποτελούν τις καλύτερες αγορές, εφόσον καταφέρεις να τα βρεις.
-
Καλοτάξιδο @criuser!
Το c3 aircross της carcenter πήρες ε;
-
βαλε και εμενα στο κλαμπ που ευχονται καλοτάξιδο
-
Τέλειο το C3 Aircross!
Μη δώσω κ εγώ το Saxo κ C3 κ πάρω το Aircross για δεύτερο..
Φρέναρε λιγάκι...
Απλά καλό το C3 Aircross και VFM για αυτά που προσφέρει. Μέχρι εκεί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Περιμένω τον cruiser να μας πει πως του φάνηκε σε ταξίδι και να μας πει αν έχει βρει αρνητικά σημεία.
Εγώ επειδή δεν ενθουσιάζομαι εύκολα, αποφεύγω τις απόψεις/κριτικές γιατί συνήθως εστιάζω στα αρνητικά που μου χαλάνε τη διάθεση.
-
Dublin wrote:
Τέλειο το C3 Aircross!
Μη δώσω κ εγώ το Saxo κ C3 κ πάρω το Aircross για δεύτερο..
Φρέναρε λιγάκι...
Απλά καλό το C3 Aircross και VFM για αυτά που προσφέρει. Μέχρι εκεί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Περιμένω τον cruiser να μας πει πως του φάνηκε σε ταξίδι και να μας πει αν έχει βρει αρνητικά σημεία.
Εγώ επειδή δεν ενθουσιάζομαι εύκολα, αποφεύγω τις απόψεις/κριτικές γιατί συνήθως εστιάζω στα αρνητικά που μου χαλάνε τη διάθεση.
Το ξέρω πολύ καλά το αυτοκίνητο, δεν το συγκρίνω ολικά σαν το 2008 που πήρα σαν πρώτο και ταξιδιάρικο, αλλά σαν δεύτερο με λαστιχάκι ποιο off κ το Grip Control ειναι μια χαρά για λίγο ποιό περίεργες φασουλες κ ποιο ψηλό αντικαταστάτη του απλού C3 (προηγούμενη γενιά) που έχουμε για τα παιδιά κ τις μικροδουλειες, κυρίως επαρχία.
Σκέφτομαι να το αντικαταστήσω το C3 σε κανα χρονο-δυο με μεταχειρισμενο. Σκεφτομαι από Ignis - C3 Aircross - Duster εδώ θα παίξει value for money γιατί θα πέσει πολύ ξύλο!
-
Το value που προσφέρει το duster ειδικά το 4κίνητο δύσκολα το φτάνει κάποιο από τα άλλα που ανέφερες. Είναι φοβερό σύνολο για τα χρήματά του και φαντάζομαι σε μεταχειρισμένο θα είναι ακόμα πιο συμφέρον
-
Το duster μ αρεσει και εμενα. Με το υγραεριο και τουρμπακι
Ωραιότατο και σκληρουτσικο εκτός.
Πας παραλίες χιόνια. Όλα τα κάνει.
-
κρίου γουέλ ντάν
ειμαι σιγουρος; οτι τα ειδες ολα.
τα πι ες έι.
σου εχω και μερη μπολικα για εκδρομαι με δικουνα-ψηλοαψηλα
-
κρίου γουέλ ντάν
τα πι ες έι.
Κάνε ένα νήμα να μας ανοίξεις τα μάτια! Σοβαρά.
@lap τι υγραέριο και green horses. Diesel-ακι πάντα! Ειδικά Duster.
@dimitriscs το ξέρω. Αλλά θα δούμε πώς θα πάμε και τι ανάγκες έχουμε. Μπορεί να Θέλουμε μικρότερο από τα 4.3m του 2008, μπορεί 4Χ4 να είναι υπερβολή. Θα δείξει. Αν όλα πάνε καλά του χρόνου το καλοκαίρι θα ψάχνω.
-
Έχω την αίσθηση πως το υγραεριο είναι πιο οικονομικονκαι από diesel λογω κόστος καυσίμου.
Νομίζω 20 με 25% πιο οικονομικό σε κοστος μετακινησης. Δηλαδη ακομα και το ignis με την πολύ χαμηλή κατανάλωση βενζινης ίσως κοστιζει περισσότερο από ότι το duster ανά 100 χλμ ταξιδιου
Και εντάξει το duster είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο και φθηνό στη συντήρηση και όλα του.
-
Έχω την αίσθηση πως το υγραεριο είναι πιο οικονομικον και από diesel λογω κόστος καυσίμου.
Νομίζω 20 με 25% πιο οικονομικό σε κοστος μετακινησης. Δηλαδη ακομα και το ignis με την πολύ χαμηλή κατανάλωση βενζινης ίσως κοστιζει περισσότερο από ότι το duster ανά 100 χλμ ταξιδιου
Και εντάξει το duster είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο και φθηνό στη συντήρηση και όλα του.
Τα πολλά χλμ θα τα κάνει το 2008. Βουνό το πετρελαιακι είναι ευλογία! Δεν ξέρω τι άλλες διαφορές έχουν σε απόδοση υγραεριο vs diesel κλπ
Μέσα το Duster είναι αστείο, τρίζουν όλα μετά από λίγο, ξεκολλάνε μοκέτες - πλαστικουλια, καθίσματα μέτρια, γενικά το καταλαβαίνεις ότι είσαι σε ένα πολύ φθηνό αυτοκίνητο.
Πάντως μου φαίνεται κ το C3 Aircross έχει πλεονεκτήματα σαν χαλαρό off roader. Πότε θα βγάλει ένα 4Χ4 η Citroen; τα 2 Aircross θα ήταν 'μανούλα' για ένα τέτοιο πρότζεκτ. Ούτε καν το PHEV C5 δεν το έβγαλε με 4Χ4 (Grandland, 3008 ναι)..
Εκείνο το MEHIRI, που έχει θα ήταν ενδιαφέρον 4Χ4.
-
Το προηγούμενο ήταν άθλιο. Άλλα και το νεο;
Το νεο διαβάζω πως έχει εξελιχθει παρά πολύ στην ποιότητα του εσωτερικού.
-
Με-γεια και καλές βόλτες!
Είστε δύο τρεις οι αγοραστές μέχρι τώρα, κι έχω αρχίσει κι εγώ και το γλυκοκοιτάζω σοβαρά αυτό το αυτόματο... ίσως και να είναι τελικά, ένα από τα πιο vfm all-rounder τσ' ελληνικής αγοράς...
Σε χαλαρή πόλη όπως ο Βόλος και επαρχιακό δίκτυο, Πήλιο, καμιά βόλτα στο ίσωμα του κάμπου, με σχετικά ελαφρύ πόδι, τί πραγματικές καταναλώσεις να έχω στα υπ'όψη με το ΕΑΤ6 ;
-
gatoz wrote:
κρίου γουέλ ντάν
τα πι ες έι.
Κάνε ένα νήμα να μας ανοίξεις τα μάτια! Σοβαρά.
@lap τι υγραέριο και green horses. Diesel-ακι πάντα! Ειδικά Duster.
@dimitriscs το ξέρω. Αλλά θα δούμε πώς θα πάμε και τι ανάγκες έχουμε. Μπορεί να Θέλουμε μικρότερο από τα 4.3m του 2008, μπορεί 4Χ4 να είναι υπερβολή. Θα δείξει. Αν όλα πάνε καλά του χρόνου το καλοκαίρι θα ψάχνω.
-
ψηστε τους αντμιν να ανοιξουν κατι για εκδρομες. πραγματι σας εχω μερη και συγκεκριμενες εποχες να σας φυγει το πι απο το ες έι. βουνο στο πολυ ηρεμο σπεσιαλε για δικουνες. γαλλικες, χωματοβουνια χωρις ουτε γαρμπιλι. και κοντα και μεσαια και μακρυνα. για αρχη πηγαινετε τρικορφο δωριδος. δρομος απο ναυπακτο-ευπαλιο μετα τη διασταυρωση για βαρνακοβα, δεξια προς ποσειδανια. μετα απο τις καθιζησεις στην ασφαλτο, δεξια εχει ενα φαρδυ χωματοδρομο που λεει προς κορυφη. μπαινεις αφοβα, χωμα στρωμενο, ουτε λακουβα μιλαμε. και δασος απο οξυα και πλατανια. παθαινεις εγκεφαλικα απο την ομορφια. και εκει που εχεις τρελλαθει στο πρασινο μπροστυα σου ενα ξενοδοχειο, το δασος θερετρον, μεσα στους χωματοδρομους. καφε ή διαμονη και μετα βολτες προς αγιο κωνσταντινο, αγια τριαδα, κορυφη, δασοφυλακιο κλπ. μετα κατεβασμα ποσιδανεια, και φευγεις προς φραργμα δεξια, ασφαλτος αλλα φυτρωμενη καθως δεν παιρνουν αυτοκινητα. πριν τη περιθιωτισα αριστερα στο χωματοδρομο που εχει χειροποιητη ταμπελα προς το χωριο και αριστερα στην πρωτη ασφαλτο. εχει να περασει αμαξι απο εκει απο τοτε που ηταν εθνικη οδος το 70. κατεβαινεις μορνο, περνας μεσα απο το ποταμι, ρηχο πλεον περναει οτιδηποτε πλην ρενεγκειτ, εχω τραβηξει απο εκει και τις 2 φορες το τρέιλ χοουκ της παρεας, αν και εχει περασει μεχρι και μαζντα 323 του 2000. μετα το ποταμι αριστερα, δεν κανεις στη διασταυρωση δεξια προς κροκυλειο αλλα ολο ισια και οταν βρεις δεξια πινακιδα προς κουπακι, ανεβαινεις ιδιο χωματοδρομο και δασος οπως απεναντι. κλπ
-
υγραεριο στο βουνο? χαχαχαχ.... νταστερ? χαχαχαχ... ουτε καν καλο πιασιμο δεν εχει για να το βγαλει με εργατη, ειχε κολησει ενα που προσπαθησε να ακολουθησει δερβενοχωρια, το εδεσα και το τραβαγα και ξεκολλησε η βαση ολοκληρη. στο τελος το τραβηξα απο τη ζαντα. γενικα αν βουνο, ή χωνεις πολλα για ελ σι και ρανγκλοροβερ ή παιρνεις τζιμνυ ή πας σε βιταρα που εχει απειρα αφτερ μαρκετ και φθηνα. τελος. πηγαινετε μια βολτα στο καντηλι, ευβοια. μεσα θα δειτε τζιπια κανονικα, γραντ βιταρα παλια, βιταρα παμπαλαια και λιγα καινουργια. ρενεγκέιτ καινουργιο ειναι για γελια, πανω απο 20 εκατοστα νερο εμεινε. δικουνες σουβια, αυτα ειναι μολυνση για το περιβαλλον εκειθε, ουτε βημα.
-
ντηζελ? τι λετε ωρε? βενζινα φορ εβερ στο κανονικο βουνο. σε κανονικα μιλαμε, οχι σε τερατα πολυκυβισμενα ελσιροβερρανγκλερια. γιατι εχει και κρυο. και παγωνουν τα πετρελαια. και με τα μικρα κυβικα δεν εχεις τραβηγματα πολυ χαμηλα, δεν εχεις και κοντα, τον ηπιες. και θεματα μπολικα. και αερια στα υψομετρα τα φτυνουν. τουλαχιστον το γυρνας βενζινα. βενζινουλα και καλο συμπλεχτη θες. και γραμμικο τραβηγμα απο αν γινεται 100 rpm. και φυσικα τετρα, αυτα τα γκριπια ειναι για το δημαρχο βολου, τον μπεο.
-
δικο μου αυτο. εκτος δρομου, εστω και στον απλουστερο και ευκολοτερο χωματοδρομο ποτες, μα ποτες, διπλου συμπλεχτη. μα ποτες λεμε. στο πρωτο ρυακι θα φωναζεις ελπα και δεν θα ερχεται. θελει να χωσεις 500αρικακι. τελειως αχρηστα, αναβουν δισκους για πλακα. και στο μανιουαλ και στο αυτοματο. σε αντιθεση με τα ροπης που ειναι οτι καλυτερο για εκτος. μα ποτες δισιμπλεχτα. για πεταμα.
-
-
Όποιος έχει C3 Aircross ας το βγάλει εκτός δρόμου, κάπου με μπόλικες πετρίτσες και λακουβίτσες!
Να μας πει και μας εντυπώσεις... και τα αποτελέσματα...
χε!χε!...
-
Ακριβώς, έτσι τα πουλαει β PSA ενώ υπάρχουν βιντεάκια στο YouTube oπου αλλάζουν μόνο τα συνεμπλοκ
Ποσο σου βγήκαν τα ψαλίδια.
-
Το σκέτο c3 εντυπώσεις πολύ θετικές δεν τρίζει τίποτα και σε πολύ καλούς χωματόδρομους, σιγά σιγά βέβαια όχι ραλυ.
Τα αποτελέσματα δυαλυθηκαν τα συνεμπλοκ και άλλαξα ψαλίδια χαχα!!
Αλλά για πες μας και τις δικές σου εντυπωσεις.
Ρε θηρίο το έβγαλες εκτός δρόμου;;;;;;;;;;;;; Εκπλήσσομαι!!
Πάνε και τα σινεμπλοκ, πάνε και τα ψαλίδια... Αυτά είναι.
Εγώ τι εντυπώσεις να γράψω; Δεν το έχω τολμήσει και δεν νομίζω να το τολμήσω.
Δεν θέλω να πλουτίσω και άλλο τον Συγγελίδη! χα!χα!
Citroen C3 Aircross 2018