-
Κοίταξε ανεξάρτητα του αισθητικού , το αμάξι είχε κάποια χαρίσματα που δεν τα έχει ο ανταγωνισμός.
Χώρους , ύψος από το έδαφος , ύψος γενικά , άνεση στον δρόμο , γκρίπ και αυτόματο κατέβασμα , καλούς κινητήρες και κιβώτια και λογικές τιμές .
Τώρα αποκτά στάνταρ τα λέντ , γίνεται λίγο πιο άγριο , αποκτά 9άρα οθόνη, αποκτά ακόμα πιο άνετα καθίσματα και μπαίνει και μία επένδυση στο ταμπλό ώστε να βελτιώσει λίγο την εικόνα των σκληρών πλαστικών, διατηρώντας όλα τα καλά και τις χαμηλές τιμές.
Ετσι για μένα είναι 2-3 κατηγορίες πάνω από τους κορεάτες που χάνουν σε πολλά , πλησιάζει το καπτούρ και το 2008 , αλλά είναι φτηνότερο και αδιαφορεί για Τ-κρος και Αρόνα , που έχουν μικρούς χώρους. Μόνο το Κάμικ παραμένει μεγάλος αντίπαλος γιατί έχει χώρους και καλές τιμές . Το τζούκ είναι ιδιαίτερο και εκτός κάθε ανταγωνισμού και το Βιτάρα αρέσει μόνο σε τετράποδα που βασίζονται στις 7 ψυχές τους ...
-
Αρα έχουμε νέα καθισματα. Τις νέες αναρτησεις του c4 δεν θα τις έχει σωστά;
Χθες μπήκα να κάνω διαμόρφωση και δεν το είχε στην σελίδα τους.
Τα αυτόματα με diesel ήταν προσφορά τότε ή γενικά τρέχουν τέτοιες προσφορές;
-
Ηταν 5-6 εταιρικά της μαμάς εταιρείας που είχαν μείνει από αυτά τα μπίζνες που ήρθαν πέρσι για λήζινγκ και λόγω ιού δεν τα πήραν τα λήζινγκ . Κάποια πουλήθηκαν στην λιανική όπως του Πήλιου , τα άλλα τα πήραν εμπορίες και η μαμά εταιρεία.
Εγώ πήρα το τελευταίο στην Αθήνα. Τώρα έχει μόνο ένα στην Καβάλα.
-
οκ, με την γκέικη αισθητικη εχω καποια θεματα. το μονο οριτζιναλε σουβι στα μπι και οχι μονο, ειναι γνωστο #mono_vitara
στο πνευμα ομως των ευελικτων καρπων και του κουνιστου πωπου, θα ελεγα ειναι πολυ μεσα το σε τριο αυτο. φερνει κατι σε και καλα 'χαπι', εκ του ευτυχης, κατι σε 'πηδα' να γεμισει παιδια, κατι σε 'παμε στη χαλκιδα για κυδωνια'. και φυσικα σε 'βαλε μεσα τον παππου'. και αν ο ρολος ειναι αυτος, μια χαρα. τα αποδελοιπα βρισκω ελλειπη, ας πουμε προσπαθουν να δειξουν ή χαμηλα που δεν ειναι, βλεπε φορντια, ή σοβαρα, που δεν ειναι τα τζερτζελα, βλεπε τζερμαν, ή με λενε ποπη σαν τη γιαγια μου τη καλιοπη, βλεπε δυοοχτω και σια, ή επεσα και χτυπησα, κορεατικα, ή το παιζω, σκετο το παιζω, ρενονισσανια. οκ, η ματσουντα εχει ομορφα.
-
Το citroenaki αυτο μου τραβηξε θετικα την προσοχη. Συνεχιστε ετσι κυριε και θα λαβετε πληρωμενη απαντηση στο τελος. Και δε σας επιτρεπω! Παρακαλω να περασει. Δε βριζω.
-
Όπως λέει κι ο γάτος, όμορφα με την έννοια της λέξης είναι τα Μαζντα. Που κοστίζουν τα διπλά. Προφανώς τα στελέχη των εταιρειών δεν θέλουν να καλομαθαινουν οι προλετάριοι με οχήματα που να είναι ταυτόχρονα και όμορφα και φθηνά. Μόνο Ιταλοί και Γάλλοι το επέτρεπαν αυτό παλιότερα, αλλά κι αυτοί δεν χαλάνε εύκολα την πιάτσα πλέον.
Οπότε μας μένει απλά να έχουν κάποιου είδους 'χαρακτήρα' αν δεν είναι απλά αδιάφορα κουτιά. Οι νότιοι επιλέγουν 'παιχνιδιαρικο' χαρακτήρα. Οι βόρειοι 'αυστηρό' και 'εγκρατή'. Η διάκριση συνεχίζεται για αιώνες στο ντιζάιν, από τότε που έχτιζαν Καθεδρικούς ναούς... Οι εγκρατείς προτεστάντες πάντα κοιτούσαν υποτιμητικά τους ...πληθωρικός Καθολικούς. Σαν το προτεσταντικο ζευγάρι των Μοντυ Πάιθονς που σχολιάζει τους Καθολικούς γείτονες... οι γάλλοι πάντως είναι Καθολικοί. Όχι τόσο όσο οι Ιταλοί, κάπου ενδιάμεσα...
Οι καημενοι οι γιαπωνέζοι ως καλλιγραφια έχουν 'τυχαίες' πινελιές. Ας είν καλά η Κίνα. Όλα τα υπόλοιπα, ευθείες γραμμές... Που και που, πλήρωναν κάναν Pininfarina να τους φτιάχνει κάποιο σχέδιο της προκοπής που να φτουράει στην Ευρώπη...
-
Πιο όχι ποιο
-
Για μένα δεν συγκαταλέγεται στα πιο όμορφα της κατηγορίας αλλά δεν το βρίσκω και άσχημο. Μια χαρά είναι και πολύ άνετο μάλιστα που αυτό μαζί με την τιμή του πουλάει και πολύ trendy με τις χρωματικές πινελιές οπότε μια χαρά για νέους οικογενειάρχες που θέλουν άνεση.
Δεν τα πάω καλά με την γαλλική σχολή και είμαι προκατειλημμένος (σόρυ αλλά αυτή είναι η αλήθεια) οπότε δεν θα το έπαιρνα αλλά τίμιο μου φαίνεται γενικά.
Το απλό C3 φανταστείτε το πρότεινα και στην γυναίκα και είναι και εκείνο καλό και άνετο και το ποιο ψηλό στην κατηγορία φέρνοντας σε λίγο σε crossover
-
Για μένα δεν συγκαταλέγεται στα πιο όμορφα της κατηγορίας αλλά δεν το βρίσκω και άσχημο. Μια χαρά είναι και πολύ άνετο μάλιστα που αυτό μαζί με την τιμή του πουλάει και πολύ trendy με τις χρωματικές πινελιές οπότε μια χαρά για νέους οικογενειάρχες που θέλουν άνεση.
Δεν τα πάω καλά με την γαλλική σχολή και είμαι προκατειλημμένος (σόρυ αλλά αυτή είναι η αλήθεια) οπότε δεν θα το έπαιρνα αλλά τίμιο μου φαίνεται γενικά.
Το απλό C3 φανταστείτε το πρότεινα και στην γυναίκα και είναι και εκείνο καλό και άνετο και το ποιο ψηλό στην κατηγορία φέρνοντας σε λίγο σε crossover
Όμορφο δεν το λες, το λες quirky και το γουστάρεις για αυτό που είναι!
Το απλό C3 έχει παραδοσιακά όρθια θέση οδήγησης, τα air bumps στο πλάι, και το καπώ είναι αρκετά ψηλά αν το προσέξεις, οπότε όντως έχει στοιχεία suv.
To Aircross τώρα, μέγιστο φάουλ η ΜΗ ύπαρξη airbumps, το έχουν όλα εκτός από αυτό που το χρειάζεται! Στο προ-facelift μοντέλο, τραγική έλλειψη σε ντουλαπάκια/ποτηροθηκες/χώρους αποθήκευσης στην καμπίνα. Ανεμπνευστο μπροστά ταμπλώ που αν δεν το πάρεις με grip control έχει κάτι αδικαιολόγητα κενά..
Εμείς είχαμε έτοιμο σε sable (της άμμου) χρώμα άμεσο για αγορά. Μάλιστα σε κάτι διαφημιστικά, είχε και έναν ηχολήπτη με κάτι παρόμοιες βαλίτσες και εξοπλισμό που έχω! Με εψησε τρελά!
Τελικά προτίμησα να δώσω 5.000€ παραπάνω για το 2008..
-
Αντε πάνε πάρε το δικό σου σήμερα,
Κοντά στα 30.000 φτάνει. Και να τα έχω κόλλαω.... Φοβαμαι να δώσω τόσα πολλά. Αλλά κάποτε θα πρέπει να το κάνω αν θέλω σοβαρό αυτοκινητο.
Ειδαλλως
Παίρνεις ένα sandero stepway και ένα 108 δώρο στη σύζυγο και είσαι' ο νουμερο ένα άντρουλης του κόσμου'
-
Κοντά στα 30.000 φτάνει. Και να τα έχω κόλλαω.... Φοβαμαι να δώσω τόσα πολλά. Αλλά κάποτε θα πρέπει να το κάνω αν θέλω σοβαρό αυτοκινητο.
Ειδαλλως
Παίρνεις ένα sandero stepway και ένα 108 δώρο στη σύζυγο και είσαι' ο νουμερο ένα άντρουλης του κόσμου'
Καλά, αν έχεις προσέξει κυρίως με το C3 και το B max κυκλοφορώ! Το 2008 είναι το 'οικογενειακό', οπότε καβατζωνεται από την οικογένεια!
Γι' αυτό σκέφτομαι από τώρα ανανενεωση του C3, με Aircross/EcoSport/Vitara; Θα δείξει. Μεταχειρισμένο φυσικά. Μετά από καινούργιο πάμε σε μεταχειρισμένο συνήθως. Εκτός αν βουλευτώ με κανένα καινούργιο 2κυκλο τον Σεπτέμβρη και δούμε τα φθηνά ηλεκτρικά που λένε οι φίλοι μας στο άλλο νήμα ότι θα έρθουν σε 2-3 χρόνια!
Μην ξεχνάς ότι είμαστε 'οικογένεια', έχεις άλλο μπάτζετ και άλλες συνισταμένες στο κεφάλι σου, όταν θα έρθει η ώρα θα πάρεις και εσύ τις σωστές αποφάσεις. Και το Swift μία σωστή απόφαση ήταν για την φάση σου.
-
Επειδή εμείς εδώ δεν έχουμε το σύνδρομο του κλειδιού , δεν φοβόμαστε να λέμε για τις αστοχίες.
Λοιπόν Πήλιου που έχεις το ίδιο , άκουσα λίγο περίεργο ήχο σαν να προερχόταν από το λουρί .
Το πήγα σήμερα στην Ωμέγα. Το άκουσε μου είπε λουρί , το αλλάζουμε από Σεπτέμβριο. Κοίταξε και το πλαίσιο και υπάρχει ανάκληση και έλεγχος και της αντλίας νερού .
Οπότε Πήλιου κοίτα και τον δικό σου τον ιμάντα. Αν έχει μία κίτρινη γραμμή πάνω , μάλλον θέλει αντικατάσταση .
Ολοκλήρωσα σήμερα και την επέκταση εγγύησης στα 100.000 χλμ.
-
Τα νέα C3 aircross έρχονται μεθαύριο στις εκθέσεις , ενώ και στην ιστοσελίδα της εταιρείας άνοιξαν τιμές - εκδόσεις και διαμορφωτής .
Θα πάω να παίξω και εγώ λίγο εκεί....
-
Ποσα χλμ εχει δαυτο που προλαβε να δειξει ιμαντα?
-
Lap wrote:
Ειδαλλως
Καλά, αν έχεις προσέξει κυρίως με το C3 και το B max κυκλοφορώ! Το 2008 είναι το 'οικογενειακό', οπότε καβατζωνεται από την οικογένεια!
Γι' αυτό σκέφτομαι από τώρα ανανενεωση του C3, με Aircross/EcoSport/Vitara; Θα δείξει. Μεταχειρισμένο φυσικά. Μετά από καινούργιο πάμε σε μεταχειρισμένο συνήθως. Εκτός αν βουλευτώ με κανένα καινούργιο 2κυκλο τον Σεπτέμβρη και δούμε τα φθηνά ηλεκτρικά που λένε οι φίλοι μας στο άλλο νήμα ότι θα έρθουν σε 2-3 χρόνια!
Μην ξεχνάς ότι είμαστε 'οικογένεια', έχεις άλλο μπάτζετ και άλλες συνισταμένες στο κεφάλι σου, όταν θα έρθει η ώρα θα πάρεις και εσύ τις σωστές αποφάσεις. Και το Swift μία σωστή απόφαση ήταν για την φάση σου.
Stepway sandero lpg, 1.0 turbo... Πανε δες το... Ακουσε με.... Εσύ που έρχεσαι από γαλλικα θα με καταλάβεις. Θυμίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γαλλικα του 2005-2015 αλλά με ΠΟΛΎ καλύτερο 6αρι κιβωτιο, σχεδόν ιαπωνικο σε αίσθηση, και με 16.000 έχεις ολα τα ουσιώδη σε ζελατίνα του κουτιου. Έχει και αυτόματο φρενάρισμα σε πορεία και διασταύρωση, δεν έχει μόνο lane assist και φρεναρισμα για πεζούς και ετσι έχασε τα στεριά του. Ίσως στο facelift τα βάλουν και το πάρεις τότε.
-
Ποσα χλμ εχει δαυτο που προλαβε να δειξει ιμαντα?
Δεν έδειξε ιμάντα . Απλά έχει ανάκληση γιατί ο συγκεκριμένος ιμάντας έχει θεματάκια .
Κίτρινη γραμμή λέει έχει .
-
Τα νέα C3 aircross έρχονται μεθαύριο στις εκθέσεις , ενώ και στην ιστοσελίδα της εταιρείας άνοιξαν τιμές - εκδόσεις και διαμορφωτής .
Θα πάω να παίξω και εγώ λίγο εκεί....
Αν πάρεις και τρίτο θα σου πάρω δώρο τα άπαντα της Βεφας αλεξιαδου.
Θα μαγειρεύεις καλά, να δεις τι περιζήτητος που θα γίνεις.
-
Πωλητής είμαι ...
Αν πετύχω καλό ντήλ με κανένα υπερπλούσιο γιατί όχι...
Δεν μαγειρεύω ....
Είμαι μοναχοπαίδι και είμαι καλομαθημένος....
-
Ωχ θα τριτώσει το κακό!
Σαν εμενα. Δεν θέλω να το μάθω..... Θέλω να το φάω,
-
Η μαγειρικη ειναι τεχνη και το τέλειο αγχολυτικο για μενα.
Citroen C3 Aircross 2018