-
Χαχαχα. Αμαν ρε cruiser....
Στο c3....
Θα βάλουν και blind spot και acc;
-
Blind Spot νομίζω είχε ως πακέτο 2, acc όταν αγοράσει την Σουζούκι.
Πάντως βρε Λαπ παπουδιστικο δεν παίζει με τίποτα.
Μου έχεις κινήσει το ενδιαφέρον για το πώς ντύνονται αυτά τα παιδιά
-
Me gusta C3 Aircross facelift.
-
Ε ρε κόλλημα.....
Πως να στο πω αλλιώς;
Ένας 30αρης δεν θα είχε αυτό το μου ειπαν. Θα είχε ένα πιο σπορτιφ suv, με πιο σεξυ αναλογιες. Ένας 50 55ρης που δεν τον ενδιαφέρει να δείχνει σπορτιφ και σεξυ και αρέσκεται σε πιο πρακτικο πολυμορφικο θα το αγοραζε.
Άσε που οι μισοι νομιζαν πως είναι πολυμορφικο και οχι suv.
Οταν ρωτησα πως θα ημουν σε αυτο μέσα, και αν θα μου ταίριαζε , μου είπαν 'ρε φίλε θα γεράσεις πριν από την ώρα σου' . Ένας μου είπε να βάζω και μπανάνα γύρω από τη μέση μου όταν το οδηγώ.
'Πρακτικοτατο αξεσουάρ η μπανάνα' είπα,.... 'Ε καλα τι θα έλεγες' μου είπαν. Χαχα
Πουκάμισα κια και παντελόνι τζιν στην δουλειά και πόλο στα πιο χαλαρά. Νορμαλ είναι οι άνθρωποι...
Οι δε γυναικες νορμαλ και κουκλαρες
Το acc είναι απίστευτο εργαλείο..
Δηαλδη μπροστά στο puma και στο 2008 δεν υπάρχει σύγκριση, με το C3.
Τεσπα εγώ θα αγοραζα και το jazz.... Τι μου λες τώρα.
Οταν είδαν μια αλλη φορα το jazz... 'Πανασχημο' φώναζαν.
-
Το αμάξι αυτό ξεκίνησε και ως αντικαταστατης των Picasso.
Πλησιάζει τη σχεδιαστικη συνομωταξία των 'παιχνιδιαρικων' ή 'playmobil' όπως το countryman ή 500X, ακόμη και το πολύ μικρότερο twingo, γενικά των σχεδίων που χρησιμοποιούν τον ανθρωπομορφισμό στην πιο 'χαριτωμένη' του έκδοση, κι όχι την 'άγρια', 'θυμωμένη' μορφή που κυνηγάνε οι εταιρείες στα πιο 'δυναμικά' τους μοντέλα, καθώς έπρεπε να εξυπηρετήσει και το κοινό των μικρων πολυμορφικων οικογενειακων και των B suv.
Γι αυτό το λόγο όμως νομίζω η Citroën δεν καταστάλαξε ποτέ σε έναν πολύ συγκεκριμένο σχεδιασμό. Στην αρχή αφαίρεσαν τα air bumps με τα οποία το είχαν προμοτάρει, για να το κάνουν πιο πολυμορφικό και λιγότερο 'off road' στο στυλ. Μια βάζουν μια βγάζουν τις γρίλιες στα πίσω πλαϊνά τζάμια. Τώρα έχασε κι άλλο τον αρχικό του χαρακτήρα, έχοντας μάσκα που μοιάζει με Škoda... προφανώς μια (αποτυχημένη για μένα) κίνηση να το κάνει να φαίνεται λιγότερο 'πολυμορφικό οικογενειακό' και περισσότερο 'σπορ' με την έννοια που δίνουν οι συντηρητικοί αγοραστές. Τα φώτα χρειαζόταν να γίνουν LED, ήταν το αδύναμο σημείο, αλλά έπρεπε να επιλέξουν αυτούσια είτε την μάσκα του νέου απλού C3 , είτε τα φανάρια του C4 Cross που έτσι κι αλλιώς χωράνε στη μάσκα, όχι αυτό το μεσοβέζικο σχέδιο στο οποίο κατέληξαν, που απλά χάνει χαρακτήρα το αυτοκίνητο.
Εγώ πάντως δεν το επέλεξα πρώτα 'για την ομορφιά του' (αν και όταν το είχα πρωτοδεί στημένο σε ένα χριστουγενιάτικο πάρκο το '18 σκέφτηκα 'χαριτωμένο φαίνεται αυτό') αλλά για τον συνδυασμό κιβώτιο- κινητήρας- χώροι- τιμή κι έπειτα επειδή δεν το έβρισκα κι άσχημο, κι επειδή είχα απογοητευθεί ψάχνοντας τον παραπάνω συνδυασμό σε άλλες μάρκες πριν απ αυτό. Που πιστεύω πως ακόμη δεν υπάρχει 'καλύτερο' πακέτο στην αγορά για τέτοιο τύπο οχήματος, αν δεν ξεφύγει κατά πολύ κάποιος στην τιμή. Ίσως μόνο το Βιτάρα και το C4 δεν ξεφεύγουν πολύ παραμένοντας ακριβότερα (και χωρίς ντίζελ το πρώτο = +30% ακριβότερα ανά χλμ τουλάχιστον).
-
Πάντως σε ένα κλαμπ του μοντέλου, νομίζω πως η πλειοψηφία είναι μικρότεροι από μένα, θα έλεγα πως το επιλέγουν πολύ για νέες οικογένειες οι γύρω στα 35 άνδρες και γυναίκες. Πενηντάρηδες και πάνω δύσκολα, αλλά αυτοί ίσως δεν μπαίνουν και πολύ ίντερνετ, αν και είναι η κύρια ηλικιακή ομάδα στα social.
-
Ε ρε κόλλημα.....
Πως να στο πω αλλιώς;
Ένας 30αρης δεν θα είχε αυτό το μου ειπαν. Θα είχε ένα πιο σπορτιφ suv, με πιο σεξυ αναλογιες. Ένας 50 55ρης που δεν τον ενδιαφέρει να δείχνει σπορτιφ και σεξυ και αρέσκεται σε πιο πρακτικο πολυμορφικο θα το αγοραζε.
Άσε που οι μισοι νομιζαν πως είναι πολυμορφικο και οχι suv.
Οταν ρωτησα πως θα ημουν σε αυτο μέσα, και αν θα μου ταίριαζε , μου είπαν 'ρε φίλε θα γεράσεις πριν από την ώρα σου' . Ένας μου είπε να βάζω και μπανάνα γύρω από τη μέση μου όταν το οδηγώ.
'Πρακτικοτατο αξεσουάρ η μπανάνα' είπα,.... 'Ε καλα τι θα έλεγες' μου είπαν. Χαχα
Πουκάμισα κια και παντελόνι τζιν στην δουλειά και πόλο στα πιο χαλαρά. Νορμαλ είναι οι άνθρωποι...
Οι δε γυναικες νορμαλ και κουκλαρες
Το acc είναι απίστευτο εργαλείο..
Δηαλδη μπροστά στο puma και στο 2008 δεν υπάρχει σύγκριση, με το C3.
Τεσπα εγώ θα αγοραζα και το jazz.... Τι μου λες τώρα.
Οταν είδαν μια αλλη φορα το jazz... 'Πανασχημο' φώναζαν.
Και το Jazz που λες εσύ, είναι της ίδιας σχεδιαστικης φιλοσοφίας με το Aircross.
Μου φαίνεται η παρέα σου είναι οι γνωστοί 'συνταξιούχοι' από 30 χρονών της VW και των μεταχειρισμένων 316i με ψεύτικα LED...
-
Ε όχι και παπουδιστικο... Μετά τους 30 ετών και μέχρι τους 50-55(που δεν είναι ακόμα παππούδες) υπάρχουν και οι 35-45 που ψάχνουν κάτι μικρό και ευρύχωρο που θα χωρέσει :
Α) την μελλοντική οικογένεια του 35αρι
Β) την οικογένεια 3 ατόμων που ίσως γίνουν 4 του 40αρι
Γ)την μικρή 4μελης οικογένεια του 45αρι
Και σε αυτό είναι ότι πρέπει το aircross όπως και άλλα στην κατηγορία του
-
Το Σετριο το ερκρος ειναι για 30αρηδες νεους οικογενειάρχες. Πολυ τρεντυ οχημα και με πολλους συνδυασμούς χρωμάτων...απλά πράγματα.
-
Ώπα για εταιρικά και υπαλλήλους - στελέχη αρμόδιος να απαντήσει είναι ο γάτος
-
Ώπα για εταιρικά και υπαλλήλους - στελέχη αρμόδιος να απαντήσει είναι ο γάτος
παρων. τι εταιρικα λαπη? εταιρεια ληζ?
-
Σειρά 1,α class. Κτλ
Ο ένας πρεπει να παργγγειλε το 2008.
Δεν ξέρω εταιρία Λιζ. Δεν ρώτησα καν.
-
Σειρά 1,α class. Κτλ
Ο ένας πρεπει να παργγγειλε το 2008.
Δεν ξέρω εταιρία Λιζ. Δεν ρώτησα καν.
Άρα γιατί μου τη λες ρε Λαπ, κοντά έπεσα με την 316i, απλά δεν τις φέρνει πια το λίζινγκ!
(και ξέχασα πως έχουν βγει και ακόμη φθηνότερα 'πρίμιουμ' με το σήμα που σε κάνει σεξυ, απ ότι οι παλιές μπεμπέ, που τουλάχιστον ήταν πισωκουνα ή οι παλιες μερτσεντε χωρίς γαλλικό μοτέρ)
-
δεν ξερω περι θεσεων, δεν με ενδιαφερει, μπραβο λαπη στους φιλους σου.
να πω μονο οτι συνηθως στις εταιρειες υπαρχει ενα πουλ απο αυτοκινητα που καποιος διαλεγει. και πριμια και μη πριμια. η επιλογη πριμιου θα φερει προφανως χαμηλοτερο εξοπλισμο και κινητηρα, ενος μη πριμιου οχι. εκτος και αν ειναι πουγκ που την εχει δει και καλα πριμιο. η επιλογη πρεμιων γινεται για τους εξης βασικους λογους
-
το επιβαλει πολλες φορες η εταιρεια για μουρη
-
το επιβαλει η μαμα
-
το επιβαλει η σουλα και ο τακης απεναντι
-
απωθημενο απο ταξι μερκεντε μετα απο οκταβια
-
ελπιδα οτι ή θα πηδηξεις ή θα πηδηχτεις
-
θελεις να παρεις πιο μουρη απο αυτο που πηρε ο αλλος στο απεναντι γραφειο
παντως η θεση και σταση γατου ειναι μακρυα απο πριμια, γονος λαικης οικογενειας γαρ, δεν τα μπορει αυτα
-
-
Τελικά οι έχοντες aircross είναι αλήθεια ότι σας δίνουν δώρο πατάκια ,συναγερμό ,βιαγκρα;
#oxiallokarvouno
-
Εγξερω πως δίνουν δώρο κρέμες για τις αρθρώσεις.
Τεσπα έβλεπα ένα βιντεακι και έδειχνε το πορτπαγκαζ και άνοιγε αυτά τα ντουλαπάκι σε κάθε τροχο εκεί μπορούσες να δεις την ηχομονωση, ωραία και παχιά ηχομονωση.
Στα ιαπωνικα δεν καν μόνωση εκεί πισω
-
Αλλο ταξικομετρο με αυτοκίνητο 50 χήνων.
Της γενιάς είναι ή είστε ίδια ράτσα;
Ναι είναι χαμηλό επίπεδο εξοπλισμού, από όσο ξέρω ο ένας το επέλεξε διοτο οντως έχει πολύ καλη οδική συμπεριφορά. Η εταιρία του ενός ειναι τεραστίων διαστάσεων και δίνει αυτοκινητα για πλάκα.
Μου φαίνεται πως αλλοι έχουν συμπλέγματα και δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και τα προβάλουν στην κριτική τους.
-
Πάντως στις πόλεις πρέπει να έχει πιάσει πολύ μεγάλες θερμοκρασίες και σας έχει κάνει πουρέ τον εγκέφαλο και τσακώνεστε και την λέτε ο ένας στον άλλο χωρίς λόγο και γενικά και επί προσωπικού, Χαλαρώστε λίγο βρε παίδες!
Αν δεν την παλεύετε κλείστε το κάντε ένα κρύο ντουζάκι και απλά Χαλαρώστε....
-
Χθες έξω στην εθνική πού ήμουν ο αέρας ειχες 43, ευτυχώς δούλευε το κλίμα. ..Αυτοκίνητα είχαν κάτσει στην άκρη του δρόμου και είχαν ανοιχτά τα καπό. Θερμοκρασία νερού στου 98 με 100 και δεν κατέβαινε με τιποτα
Σημερα σε δουλειά με τσιμέντα γύρω γυρω, 50 αρα.
Και έχεις το ταξικομετρο να κρίνει τους πάντες..... Ε μα!
-
Ναι όπως τα λες.... εντωμεταξυ κοντά κάνα 20αρι χήνες διαφορά τα δύο αυτοκίνητα.
Εσυ σκιαγραφισες ανθρώπους με ψυχικά απωθημένα να αγοράσουν μια BMW μεταχειρησμενη με σκοπό την γελοιοποίηση τους και να ενισχύσεις το άτοπο συμπέρασμα σου ότι τα παιδιά είναι 'σκάρτα'
Εδω όμως έχουμε ανθρώπους σε αρκετα καλές θέσεις που τους ανταποδίδει η εταιρία όπου εργάζονται πέρα από τον μισθό και ένα εταιρικό αυτοκινητο (καινούργιο) και που τυγχάνει να έχουν μια αλφα άποψη για την αισθητική και που πολύ κακώς τη μετέφερα.
Τι έπρεπε να έχουν κατά την άποψή σου για να μην είναι ψευτοπριμιουμ.... C3 aircross; Ταιριάζει στο κοινωνικόταξικομετρο σου;
Θες να σου περιγράψω πως τα παιδιά αυτά έφτασαν σε αυτές τις θέσεις τόσο νωρίς; Θες να κανεις μια σύγκριση για να καταλάβεις... Ή μπα;
Χαμήλωσε την μπαλίτσα της επιτυχίας και της ηθικής.
Citroen C3 Aircross 2018