-
...
Ουσιαστικά με τα σύν-πλήν θεωρώ ότι είμαι πολύ καλά .
....
Εχω τρελάνει και κάποιους φίλους με την ευκολία και τις καλές τιμές που πουλάω τις σιτροέν μου . Θεωρώ ότι ο κύριος λόγος είναι ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πάντα καλοεξοπλισμένες , ενώ ανεβάζω και πολλές φωτό στην αγγελία .
....
Πολύ καλό ντιλ. Καλοτάξιδο να είναι το νέο-νέο Aircross.
Βασικά και μένα έχεις τρελάνει με τα ντιλ που κάνεις.
Ωραίο χρώμα το γκρι. Στο ίδιο χρώμα είχα το 207.
-
Πήρε το δεύτερο καλύτερο χρώμα
Το πρώτο ήταν αυτό που είχε πριν.
Αν και σε αυτό το γκρι (και τα περισσότερα αυτοκίνητα) δείχνουν πιο απερ κλας ενώ ταιριάζει και σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Το συγκεκριμένο, χωρίς να έχει διχρωμία, πάει πολύ με τα φιμέ και τα φώτα του αυτοκινήτου.
Όταν γράψεις κάποια χιλιόμετρα, πες εντυπώσεις κι οδηγικά, ειδικά όταν μάθεις τα χουγια του ντηζελ (το αμάξι το ξέρεις έτσι κι αλλιώς) κι αν βλέπεις κάποια διαφορά στο στροφιλίκι από ένα τέτοιο 'μη οδηγοκεντρικο' μοντέλο, σε σύγκριση με τη βενζίνη. Ελάχιστοι άνθρωποι, ακόμη και του ειδικού τύπου, για να μην πω κανένας, έχει την ευκαιρία για μακροχρόνια τέτοια σύγκριση.
-
Τα χρειάζομαι,ταξιδευτή μου...Διαφορετικά,σιγά μην το έδινα το αμαξάκι μου...
Πάντως αυτή την περίοδο μπορείς να πάρεις καλά λεφτά με αμάξι στην εγγύηση. Πρακτικά υπάρχουν λιγότερα από 5-6 στην αγορά και είναι σε τιμές που μπορεί να βρεθεί ιδιώτης με μετρητά.
-
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις ευχές τους
-
Πηλιου εγώ δεν το στραγγαλιζω το αυτοκίνητο. Οδηγώ εδώ και χρόνια με γραμμές. Οπωσδήποτε όμως η διαφορά ροπής 300 έναντι 205 είναι τεράστια. Αυτό φαίνεται σε προσπερασματα αλλά πρέπει να βυθίσεις το πόδι ώστε να περάσει η μικρή υστέρηση μέχρι τις 1500 στροφές και μετά φεύγεις γρήγορα. 0-100 και τα δύο γύρω στα 10-10.5 έχουν. Στις ανηφορικές στροφές ο ντίζελ κάνει την διαφορά. Απλά όταν τον πιέσεις ο ήχος της τράτας ακούγεται ενώ σε ομαλή λειτουργία όχι
-
SGL wrote:
Είχες 48.000Κμ και πήρες ελαφρώς μεταχειρισμενο με 8.000Κμ.
Πουλησες 18.000€ και αγόρασες 20.000€.
Είχες άλλον 1 χρόνο εγγύηση και τώρα έχεις άλλα 3 χρόνια.
Έπεσα κοντά ή ο γρίφος έχει άλλες απαντήσεις? χαχαχαχαχα
Πολύ κοντά .
Στο τελευταίο είσαι περίπου .
Ηταν 3 χρόνων και τώρα είναι ενός.
Οπότε είχα 2 χρόνια και 52000 χλμ εγγύηση και τώρα θα έχω 4 χρόνια και 92000 χλμ εγγύηση.
Επειδή όμως ήταν της Σιτροέν το αμάξι , την επέκταση θα την πληρώσω εγώ.
Πήρα δώρο μεταβίβαση , συναγερμό και σέρβις .
Γλύτωσα λάστιχα , σέρβις , τακάκια που θα ήθελε το προηγούμενο το επόμενο 6μηνο.
Πήρα και πίσω κάμερα , μπροστά αισθητήρες και αυτόματο φρενάρισμα .
Εχασα την διχρωμία , μάλλον δεν θα ταίριαζε , τις πίσω ποτηροθήκες στο μπράτσο , το φως και τον κλιματισμό στο ντουλαπάκι και το υποβραχιόνιο - ντουλαπάκι που είχα βάλει έξτρα , γιατί έχει μπράτσο στο κάθισμα του οδηγού και δεν μπαίνει .
Ουσιαστικά με τα σύν-πλήν θεωρώ ότι είμαι πολύ καλά .
Εχω τρελάνει και κάποιους φίλους με την ευκολία και τις καλές τιμές που πουλάω τις σιτροέν μου . Θεωρώ ότι ο κύριος λόγος είναι ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πάντα καλοεξοπλισμένες , ενώ ανεβάζω και πολλές φωτό στην αγγελία .
Ο αγοραστής πήγε το παλιό σε δικό του συνεργείο , το ανέβασε πάνω και από κάτω ήταν καινούργιο το αμάξι . Επαθε πλάκα ο μάστορας. Λογικό αφού τα χλμ δεν είχαν γίνει σε μποτιλιαρίσματα , αλλά κυρίως ΑΟ και ταξίδια . Βοήθησε και ότι έγιναν και στο λοκντάουν που οι δρόμοι ήταν σχετικά άδειοι.
Επειδή το έχω παρακολουθήσει ελάχιστα, είχες βενζίνη 110 και πήρες πετρέλαιο 120;
Τι διαφορές βλέπεις σε κατανάλωση στις ίδιες διαδρομές;
-
Αυτόματα και τα δύο είναι αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να έχω πλήρη στοιχεία. Σίγουρα όμως είναι 1.5 λίτρο η διαφορά ίσως και 2 λίτρα. Με ασφάλεια θα υπολογίσεις 7.5 λ η βενζίνη και 6 το πετρέλαιο. Σε ευρώ είναι 12 και 8 αντίστοιχα.
-
Εχει ακριβυνει η βενζινη πολυ, οποτε την διαφορα στην τιμη θα την αποσβεσεις γρηγορα. Με τα χμ που κανεις ντηζελ και μονο ντηζελ.
-
Ειναι πως καταφέρνει χαμηλες καταναλωσεις και συνεπως μεγαλυτερη αυτονομια δίχως τα κοστη αγορας φεβ. Για οσους το χρησιμοποιούμε ειναι αξία ανεκτιμητη και σταθερη.
-
Μόνο που ο Λαπ είπε ότι για τους 30ρηδες είναι παπουδιστικο και ντεκαβλε και με ξενέρωσε.
Ευτυχώς στο τεστ οικονομίας ήταν τα νεανικά καί ξεσηκωτικα Καμικ και Κονα με τις θεσπέσιες μάσκες
-
Αφού παππούς είσαι εσύ.... Τι σε νοιάζει;
Το δίλημμα πέφτει στους νεότερους υποψήφιους οδηγούς του.
-
Δεν είμαι ακόμη.
Ούτε με νοιάζει αλλά τους μλκς δεν τους ποτίζουμε. Τους ξεριζώνουμε ως ζιζάνια
-
Άσε που τους αρέσουν οι εξωφθαλμες βρογχοκήλες με Ρόδες
-
Τςτςτςτς. Σταμάτα.... Εχει και ζέστη.
Κάθομαι και ψάχνω το facelift....
https://www.showcarnews.it/post/citroen-c3-aircross-2021-restyling-prova-test-drive-video-come-va
Χμμμ μάλλον το χάλασαν ή όχι;
Εδω, σε ασημί στα 3/4 φωτογραφία με αυτα νέα φωτα δεν είναι και χάλια ή είναι;
https://es.motor1.com/reviews/514999/contacto-citroen-c3-aircross-2021/
-
Τι να σου πω αρχικά φαινόταν χάλια τώρα το συνηθίζω. Εδώ αρέσει το νέο 4 με εκείνα τα περίεργα φώτα.
Πάντως αυτό το παπουδιστικο τους ακύρωσε εντελώς και σαν υποψία γούστου. Να πουν παιδικό παιχνίδι να το δεχτώ
-
Ε σου πα... 'Παππουδιστικο' αλλά όχι σαν τα sedan toyota Carolla. Κόλλησες με την λέξη εσύ τώρα...
Οτι ρε παιδί μου δεν θα δεις νέο παιδί με το C3 aircross. Είναι νωρίς για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, Θα δεις όμως με mini countryman (καλα ΟΚ στα ΒΠ και στα νοτια, αλλά θα δεις) και 2008, puma κτλ .Αυτο ήταν το πνευμα της συζήτησης.
-
Χμμμ μάλλον το χάλασαν ή όχι;
Εδω, σε ασημί στα 3/4 φωτογραφία με αυτα νέα φωτα δεν είναι και χάλια ή είναι;
Τους ξέφυγε η σχεδίαση μπροστά. Ήταν ήδη προχωρημένη και μοντέρνα τώρα στο facelift δεν ήξεραν τι να κάνουν και μάλλον προτίμησαν την εκκεντρικότητα. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η περίεργη σχεδίαση που θυμίζει και κάτι από transformers.
-
Μόνο σε εμένα αρέσει το μπροστά τελικά..Δεν μου αρέσει καθόλου το πίσω και το γεγονός ότι φαίνεται πολύ στενό όταν το κοιτάς από το πλάι, σαν κύλινδρος κάπως...
-
Ε σου πα... 'Παππουδιστικο' αλλά όχι σαν τα sedan toyota Carolla. Κόλλησες με την λέξη εσύ τώρα...
Οτι ρε παιδί μου δεν θα δεις νέο παιδί με το C3 aircross. Είναι νωρίς για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, Θα δεις όμως με mini countryman (καλα ΟΚ στα ΒΠ και στα νοτια, αλλά θα δεις) και 2008, puma κτλ .Αυτο ήταν το πνευμα της συζήτησης.
Λαπ ξέρω κάτι άτομα , είναι πρώην ζευγάρι , που είναι σε αυτή την συνομοταξία. Τάχα μπάνικα και λοιπά .
Αυτοί έψαχναν στα νιάτα τους , όπως και οι δικοί σου , πλούσιους συζύγους.
Τελικά παντρεύτηκαν νομίζοντας ότι ο άλλος σύζυγος είναι πλούσιος...
Δεν ήταν κανένας τελικά και βέβαια χώρισαν . Τα χρόνια πέρασαν , πλούσιους συζύγους δεν βρήκαν...
-
Τώρα για το νέο , να το δούμε από κοντά. Μέσα στον μήνα θα έλθει.
Περίεργο είναι , αλλά εδώ κοιτάνε το Κόνα , το Πούμα με τα φώτα Μάρτι Φέλντμαν.
To θετικό είναι ότι θα έχει αρκετά στοιχεία για να κρατήσει κοινό , όπως τα λεντ φώτα , 9άρα οθόνη , ακόμα πιο άνετα καθίσματα και όλα όσα είχε .
Citroen C3 Aircross 2018