-
Ώπα....χτυπήσαμε ντιζελάκι?
Μπήκες στον δρόμο της αρετής?
-
Εκανα καλό ντηλ....
-
Εκανα καλό ντηλ....
Μαύρη αντλία, η αγαπημένη μου!
Για πες το deal να διασκεδάσουμε και εμείς!
-
48-8 , 3-1, 18-20
-
Θα μας εξηγήσεις και εμάς που είμασταν Γ δέσμη και δεν σκαμπάζαμε από μαθηματικά?
-
Ασε να το ψάξει και κανένας άλλος . ΣΚ καλοκαιριού έχουμε .
-
48-8 , 3-1, 18-20
ί
Μιλάς με γρίφους γέροντα...
-
Ενεκα της πείρας της γεροντικής....
-
Είχες 48.000Κμ και πήρες ελαφρώς μεταχειρισμενο με 8.000Κμ.
Πουλησες 18.000€ και αγόρασες 20.000€.
Είχες άλλον 1 χρόνο εγγύηση και τώρα έχεις άλλα 3 χρόνια.
Έπεσα κοντά ή ο γρίφος έχει άλλες απαντήσεις? χαχαχαχαχα
-
Χμμ, καθώς προείπα, έδωκεν αυτοίς το διχίλιαρον (εις τα δυόμισι ετέθη το όριον συμφέρουσας ανταλλαγής) και το γύρισεν εις το ντίζελ, ο γέρων... Ευλογία αυτού.
-
Υπάρχει και άλλος γέροντας,μάλλον ο μεγαλύτερος όλων και ακούστε τι του κατέβηκε στην γκλάβα του.Να πουλήσει το Aircross,ούτε δυο χρονών δεν είναι το φουκαριάρικο,ούτε 12000 χλμ.δεν έχει προλάβει να κάνει ακόμα και να πάρει ενα c3 picasso,ή ενα c4 cactus...
Καλά,υπάρχουν και μερικοί άλλοι λόγοι που το σκέφτεται αυτό...
-
Είχες 48.000Κμ και πήρες ελαφρώς μεταχειρισμενο με 8.000Κμ.
Πουλησες 18.000€ και αγόρασες 20.000€.
Είχες άλλον 1 χρόνο εγγύηση και τώρα έχεις άλλα 3 χρόνια.
Έπεσα κοντά ή ο γρίφος έχει άλλες απαντήσεις? χαχαχαχαχα
Πολύ κοντά .
Στο τελευταίο είσαι περίπου .
Ηταν 3 χρόνων και τώρα είναι ενός.
Οπότε είχα 2 χρόνια και 52000 χλμ εγγύηση και τώρα θα έχω 4 χρόνια και 92000 χλμ εγγύηση.
Επειδή όμως ήταν της Σιτροέν το αμάξι , την επέκταση θα την πληρώσω εγώ.
Πήρα δώρο μεταβίβαση , συναγερμό και σέρβις .
Γλύτωσα λάστιχα , σέρβις , τακάκια που θα ήθελε το προηγούμενο το επόμενο 6μηνο.
Πήρα και πίσω κάμερα , μπροστά αισθητήρες και αυτόματο φρενάρισμα .
Εχασα την διχρωμία , μάλλον δεν θα ταίριαζε , τις πίσω ποτηροθήκες στο μπράτσο , το φως και τον κλιματισμό στο ντουλαπάκι και το υποβραχιόνιο - ντουλαπάκι που είχα βάλει έξτρα , γιατί έχει μπράτσο στο κάθισμα του οδηγού και δεν μπαίνει .
Ουσιαστικά με τα σύν-πλήν θεωρώ ότι είμαι πολύ καλά .
Εχω τρελάνει και κάποιους φίλους με την ευκολία και τις καλές τιμές που πουλάω τις σιτροέν μου . Θεωρώ ότι ο κύριος λόγος είναι ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πάντα καλοεξοπλισμένες , ενώ ανεβάζω και πολλές φωτό στην αγγελία .
Ο αγοραστής πήγε το παλιό σε δικό του συνεργείο , το ανέβασε πάνω και από κάτω ήταν καινούργιο το αμάξι . Επαθε πλάκα ο μάστορας. Λογικό αφού τα χλμ δεν είχαν γίνει σε μποτιλιαρίσματα , αλλά κυρίως ΑΟ και ταξίδια . Βοήθησε και ότι έγιναν και στο λοκντάουν που οι δρόμοι ήταν σχετικά άδειοι.
-
Αντε καλοτάξιδο, δεν πρόσεξα αν το αναφέρεις αυτόματο είναι?
-
Δεν τα ρωτάνε αυτά, τα ευκολως εννοούμενα παραλείπονται...
Μου ρίχνει και καμιά χιλιάδα χλμ ο παλιός...
-
Θα σου ξεφύγω και άλλο
-
Αυτόματο ίδιο με του Πηλιου..
Περίμενα να το δοκιμάσει πρώτα...
-
Υπάρχει και άλλος γέροντας,μάλλον ο μεγαλύτερος όλων και ακούστε τι του κατέβηκε στην γκλάβα του.Να πουλήσει το Aircross,ούτε δυο χρονών δεν είναι το φουκαριάρικο,ούτε 12000 χλμ.δεν έχει προλάβει να κάνει ακόμα και να πάρει ενα c3 picasso,ή ενα c4 cactus...
Καλά,υπάρχουν και μερικοί άλλοι λόγοι που το σκέφτεται αυτό...
Αν δεν τα χρειάζεσαι τα λεφτά , παίζει με την τιμή που θα το πουλήσεις , να πάρεις ΚΑΙ ένα 3 πικάσσο ΚΑΙ ένα κάκτους...
Μεταχειρισμένα 3 αιρκρος Ελληνικής αντιπροσωπείας υπάρχουν λιγότερα από τα δάχτυλα των δύο χεριών , ίσως και του ενός.
-
Τα χρειάζομαι,ταξιδευτή μου...Διαφορετικά,σιγά μην το έδινα το αμαξάκι μου...
-
Καλοτάξιδο να είναι! Πολύ καλό το deal και αν σκεφτείς τα έξοδα που έρχονταν και την παραπάνω εγγύηση (έστω με πληρωμή) με πολύ λογικό κόστος απέκτησες νεότερο αυτοκίνητο. Η αλλαγή από μεταχειρισμένο σε μεταχειρισμένο σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις έρχεται για το διάστημα που το κράτησες σαν να έχεις leasing του C3 air cross με μίσθωμα C1.
-
Ενεκα της πείρας της γεροντικής....
εισαι ο παλι-αυτος-ηρθε-να-μας-παρει-τα-σωβρακα του συστηματος κριου.
ευγε.
Citroen C3 Aircross 2018