-
Πετρέλαιο είναι και τα δύο Κώστα;
-
Πετρέλαιο είναι και τα δύο Κώστα;
Για να γράφει 120 άλογα, πετρέλαιο.
Η βενζίνη βγαίνει σε 110 και 130 ίππους. Νομίζω αυτόματο βενζίνη πλέον μόνο στο 130.
-
Μόνο για πετρέλαιο ρώτησα....30κ χλμ το χρόνο,δεν με παίρνει για βενζίνη....
-
Αξιζει να μαθουμε αν υπαρχει αλλο διαθεσιμο, μολις εκλεισα (απο οτι ειπε ο πωλητης) το τελευταιο bussiness auto diesel
-
Καλορίζικο . Πιστεύω θα το ευχαριστηθείς .
-
Ευχαριστω πολυ criuser! ειδικα οι δικες σου περιγραφες βοηθησαν πολυ στην αποφαση να το κλεισουμε
-
Kαλοτάξιδο!
-
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Να το χαρείς
-
#kaloriziko
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!
Τι χρώμα το πήρες (θα μου πείς ό,τι είχαν...αχαχα)?
-
Σας ευχαριστω πολυ ολους! Εννοειται ο,τι ειχαν! λευκο μονο δλδ
-
Ωραιότατο είναι το λευκό, του πάει, ελπίζω να σου έκαναν και λίγο σκόντο σε σχέση με το μεταλλικό χρώμα. Καλό δρόμο να χεις.
Εγώ έχοντας εγκλωβιστεί (αεροδρόμια ακόμη κλειστά και δε βλέπω φως στον ορίζοντα) παρέλαβε το αυτοκίνητο η οικογένεια και κάνουν καμιά βόλτα. Σήμερα μου έστειλαν τη καταγραφή απ' το απλικέσιο, Βόλος- Άφησος, 20 χλμ, κατανάλωση 1 λίτρο ή 1.15€
Βόλτα στα Γιάννενα η οικογένεια, έβγαζε 5.4λτ/100χλμ. η ανώτερη που μου έχουν στείλει, στο πρώτο του ταξίδι, 5.7λτ.
Αυτά για το ντηζελακι και τον μετατροπέα ροπής που 'καίει παραπάνω'...
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Πηλιορείτη,,που να δουλευτεί και το μοτέρ κάποιες χιλιάδες χλμ,τότε θα δεις την πραγματική κατανάλωση.....
-
Επειδή όταν κοίταγα για καινούργιο , έβλεπα το λευκό σε φτηνότερες εκδόσεις , μου είπαν ότι μπορώ να κάνω μαύρη την οροφή με φίλμ , που είναι ωραίο , την προστατεύει και όποτε θέλεις την βγάζεις με σχετικά μικρό κόστος .
Πηλιουρίτη μάλλον βλέπω να είμαστε κοντά στα 2 λίτρα η διαφορά μεταξύ ντίζελ και βενζίνης και γύρω στα 4 ευρώ διαφορά στα 100.
-
Destyl καλοτάξιδο,νομίζω ότι απέκτησες το πιο ολοκληρωμένο μέχρι στιγμής τουλάχιστον, μοντέλο της Citroen.
-
count me in σε αυτους που ευχονται καλοταξιδο!
-
Προσπαθησα παρα πολυ να μην παρω αυτοκινητο αλλα αυτο το ντιλ δεν καταφερα να μην το παρω. Αυτη η τιμη για πετρελαιο με τοσο καλο κ αξιοπιστο κυριως αυτοματο με εκανε κ λυγισα!
Επειδη δεν ηθελα να δωσω τοσο ρευστο (εχουμε ταβερνα κ δεν ξερω τι μας επιφυλασσει το μελλον) εχασα την εκπτωση 1500 ευρω κ πηρα το 'ατοκο' ( δεν ξερω γιατι το λενε ατοκο απο τη στιγμη που προφανως τα 1500 πανε σε τοκους) οποτε πηρα μια εκπτωση μονο 150 ευρω, πιστευω θα μπορουσα να παρω κατι παραπανω μετρητοις. Ισως βαλουμε κ το υποβραχιονιο της προκοπης στο ντιλ.
Ευχαριστω παρα πολυ, η βοηθεια σας ειναι ανυπολογιστη, εδω κ καμποσους μηνες που διαβαζω τα νηματα, εμαθα πολλα που χρειαζομουν για να καταληξω εδω
-
Επειδη δεν ηθελα να δωσω τοσο ρευστο (εχουμε ταβερνα κ δεν ξερω τι μας επιφυλασσει το μελλον) εχασα την εκπτωση 1500 ευρω κ πηρα το 'ατοκο' ( δεν ξερω γιατι το λενε ατοκο απο τη στιγμη που προφανως τα 1500 πανε σε τοκους)
-
Να μας πεις που είναι η ταβέρνα να έρθουμε!
-
Άτοκο είναι, απλά δεν σου κάνουν έκπτωση. Έντοκο θα ήταν να σου δώσουν την τιμή καταλόγου και επιπλέον τόκους. Απλά είναι λίγο εκ του πονηρού.
-
-
Χιωτης λεγεται η ταβερνα αλλα ειμαστε ηρακλειο κρητης! εννοειται να περασετε οποιον τον βγαλει ο δρομος!
-
Χιωτης λεγεται η ταβερνα αλλα ειμαστε ηρακλειο κρητης! εννοειται να περασετε οποιον τον βγαλει ο δρομος!
Μου πέφτει λίγο μακριά....όταν όμως έρθω Ηράκλειο θα σας τιμήσω οπωσδήποτε!!
Citroen C3 Aircross 2018