-
Σε άλλα νέα, μήπως σας περισσεύει κάνα πίσω φανάρι από T-ROC
Ιδού ο υπαίτιος 🤬
δεν το έπιαναν τα ραντάρ εκεί ψηλά, έβλεπαν την καρότσα μόνο.
Το επόμενο αυτοκίνητο με κάμερα πίσωΚρίμα . Ελπίζω να είναι φτηνή ζημιά.
Me2#
Θα μάθουμε από ΔευτέραΠληροφοριακά
265€ περασμένοΠάλι καλά να λες που ήταν πίσω το trailer. Αν ήταν το μπροστινό led φανάρι, υπολογίζω 3πλάσια λεφτά...
Αν ήταν μπροστά θα είχα καλύτερη ορατότητα
-
Επιτρέπεται να έχει ο άλλος το τρέιλερ σε δημόσιο δρόμο;
-
Επιτρέπεται να έχει ο άλλος το τρέιλερ σε δημόσιο δρόμο;
Όχι, απαγορεύεται καθώς θεωρείται κατάληψη δημόσιου χώρου. Έχω ένα τέτοιο φυντάνι εδώ που έφερε το τρέιλερ του και το αλυσόδεσε πριν από 2+ χρόνια στην κολώνα. Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης….πήγα στο δήμο, το κατέγραψαν αλλά δεν έχουν κονδύλια εδώ και χρόνια για να το μετακινήσουν ενώ η τροχαία ούτε που πάτησε.
-
Ο ΚΟΚ λέει απαγορεύεται η στάση και η στσθμευση 12 μέτρα από το STOP. Οπότε το τρέιλερ είναι παράνομα παρκαρισμένο, ενώ και ο παθών νομίζω οτι χάνει κάθε νομικό έρεισμα
-
-
Γκαντεμιά. Δεν έχεις κάμερα? Ρώτα στην αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη αν βάζουν.. Στην Αθήνα σου βάζει ο Γρατσίας με 400€ και εγγύηση.
εισαι βεβαιος για την τιμη της καμερας , μου φαινονται λιγα...
πριν απο ενα μιση χρονο τιμη deletronics 650€ η highline και απο ιδιωτη με απολυτη εμπειρια κοντα στα 500€ -
@anergos13 said in VW T-Roc:
Γκαντεμιά. Δεν έχεις κάμερα? Ρώτα στην αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη αν βάζουν.. Στην Αθήνα σου βάζει ο Γρατσίας με 400€ και εγγύηση.
πριν απο ενα μιση χρονο τιμη deletronics 650€ η highline και απο ιδιωτη με απολυτη εμπειρια κοντα στα 500€Μου το έχουν πει για το Γρατσία, δεν έχω ρωτήσει ο ίδιος. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος την τιμή.
Η delectronics κάνει πολύ εξειδικευμένα retrofit σε vag, έχουν εξαιρετική τεχνογνωσία, αλλά είναι πανάκριβοι. -
πριν απο ενα μιση χρονο τιμη deletronics 650€ η highline και απο ιδιωτη με απολυτη εμπειρια κοντα στα 500€Μου το έχουν πει για το Γρατσία, δεν έχω ρωτήσει ο ίδιος. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος την τιμή.
Η delectronics κάνει πολύ εξειδικευμένα retrofit σε vag, έχουν εξαιρετική τεχνογνωσία, αλλά είναι πανάκριβοι.Θα κανω και μια ερωτηση στον Καψιωχα να εχω και μια update τιμη απο αντιπροσωπεία!
-
Η delectronics κάνει πολύ εξειδικευμένα retrofit σε vag, έχουν εξαιρετική τεχνογνωσία, αλλά είναι πανάκριβοι.Θα κανω και μια ερωτηση στον Καψιωχα να εδω μια update τιμη απο αντιπροσωπεία!
Οι αντιπροσωπείες έχουν η κάθε μία ξεχωριστή πολιτική σε τέτοια θέματα. Ο Γρατσίας βάζει, η Karenta απ' όσο ξέρω όχι. Ρώτα και τον Καψιώχα να σου πει.
Γενικά είναι και που θα πέσεις και σε τι φάση θα τους πιάσεις. Είχα συνεννοηθεί με τον αρχιμηχανικό στην Karenta να κάνω μια αλλαγή στο δικό μου. Και πετάχτηκε ο τεχνικός διευθυντής και το ακύρωσε, του μίλησε και απότομα, περιμένουν του λέει τόσα αυτοκίνητα για service και συ θα ασχολείσαι με τροποποιήσεις?
-
Η delectronics κάνει πολύ εξειδικευμένα retrofit σε vag, έχουν εξαιρετική τεχνογνωσία, αλλά είναι πανάκριβοι.Θα κανω και μια ερωτηση στον Καψιωχα να εχω και μια update τιμη απο αντιπροσωπεία!
Κι εγώ θα ρωτήσω Ιωαννίδη Κοζάνη
-
Γεια σε όλους!
Είμαι σε αναζήτηση πετρελαιοκίνητου (20.000+χλμ/έτος, 90% αυτοκινητόδρομος). Έχει οδηγήσει κάποιος τον συνδυασμό μηχανικού κιβωτίου με τον 2λ TDI στα 116hp; Γνώμες; -
Γεια σε όλους!
Είμαι σε αναζήτηση πετρελαιοκίνητου (20.000+χλμ/έτος, 90% αυτοκινητόδρομος). Έχει οδηγήσει κάποιος τον συνδυασμό μηχανικού κιβωτίου με τον 2λ TDI στα 116hp; Γνώμες;Εγώ είχα τον 1.6ΤDI με τα 116 άλογα και ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός. Οπότε ο 2.0 πιστεύω θα είναι σούπερ
-
Γεια σε όλους!
Είμαι σε αναζήτηση πετρελαιοκίνητου (20.000+χλμ/έτος, 90% αυτοκινητόδρομος). Έχει οδηγήσει κάποιος τον συνδυασμό μηχανικού κιβωτίου με τον 2λ TDI στα 116hp; Γνώμες;Δεν έχω οδηγήσει το diesel, αλλά τα specs του δείχνουν ικανοποιητικότατες επιδόσεις. 300 Nm ροπή σε χαμηλές στροφές, 0-100 σε 10.4 s και τελική 190.
Και σα μοτέρ το tdi είναι δοκιμασμένο, στους ταξιτζήδες έχει φτάσει μέχρι και 800.000 km.
Στην περίπτωσή σου που δεν θα το καταπονείς και στην πόλη, φαίνεται ιδανική επιλογή. Φαντάζομαι ξέρεις ότι τα 2λιτρα πληρώνουν κάποιο επιπρόσθετο φόρο κάθε χρόνο. -
Πιστεύω ότι η ισχύς είναι ικανοποιητική, άλλωστε προτεραιότητα είναι η οικονομία καυσίμου. Με αυτήν στα τόσα χιλιόμετρα υπερκαλύπτω τον φόρο πολυτελείας. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που το πιο οικονομικό οικογενειακό ντίζελ είναι ένα 2λιτρο vw!
Θα προσπαθήσω να το οδηγήσω για να πάρω μια εικόνα από την αίσθηση του οχήματος αλλά δύσκολα να βρεθεί το συγκεκριμένο ως τεστ ντράιβ στην επαρχία. -
Πιστεύω ότι η ισχύς είναι ικανοποιητική, άλλωστε προτεραιότητα είναι η οικονομία καυσίμου. Με αυτήν στα τόσα χιλιόμετρα υπερκαλύπτω τον φόρο πολυτελείας. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που το πιο οικονομικό οικογενειακό ντίζελ είναι ένα 2λιτρο vw!
Θα προσπαθήσω να το οδηγήσω για να πάρω μια εικόνα από την αίσθηση του οχήματος αλλά δύσκολα να βρεθεί το συγκεκριμένο ως τεστ ντράιβ στην επαρχία.Αν δεν θες αποκλειστικά SUV, με 27.000 ευρώ παίρνεις το opel Astra 1.5 130ps AT8 το οποίο είναι και αυτόματο σε αντίθεση με το Vw και έχει και καλύτερο εξοπλισμό..
https://www.opel.gr/content/dam/opel/greece/pricelists/astra/my24/11Nov'24_Astra_5dr_Executive_Diesel_071124.pdf
Ισως βρεις και κάποια τελευταία κομμάτια Citroen C4 κοντά στα 28.000€ … 1.5 130ps αυτόματο και με καλύτερο εξοπλισμό από το Vw .. το C4 με το t roc έχουν και σχεδόν την ίδια απόσταση από το έδαφος με διαφορα 0,5cm
https://www.car.gr/used-cars/citroen/c4.html?category=15001&fuel_type=2&make=13214&model=17365®istration-from=2024 -
Καλησπερα παιδια,
Ερωτηση γιατι ειμαι λιγο νουμπας.... Παιζει καπου καποιο Pdf η κατι αλλο, που να συγκρινει τις εκδοσεις στο T-ROC? Στον εξοπλισμο εννοω.
Επισης, για μεσα στην πολη (Σαλουγκα) κατα 95%, εχει τοσο μεγαλη διαφορα (στην πραξη) ο 1,0 απο τον 1.5?
-
Γεια σε όλους!
Είμαι σε αναζήτηση πετρελαιοκίνητου (20.000+χλμ/έτος, 90% αυτοκινητόδρομος). Έχει οδηγήσει κάποιος τον συνδυασμό μηχανικού κιβωτίου με τον 2λ TDI στα 116hp; Γνώμες;Θα παρεις πετρέλαιο τώρα που καταργούνται; Και γιατί να μπλέξεις με VAG με τα γνωστά προβήματα; Πάρε ενα Yaris Cross ή μια Corolla Cross που πετυχαίνουν λογω υβριδικού συστηματος την ιδια οικονομία σε ταξίδι και 70% καλύτερα εντός πόλης.
-
Καλησπερα παιδια,
Ερωτηση γιατι ειμαι λιγο νουμπας.... Παιζει καπου καποιο Pdf η κατι αλλο, που να συγκρινει τις εκδοσεις στο T-ROC? Στον εξοπλισμο εννοω.
Επισης, για μεσα στην πολη (Σαλουγκα) κατα 95%, εχει τοσο μεγαλη διαφορα (στην πραξη) ο 1,0 απο τον 1.5?
Αυτήν την στιγμή μόνο οι More εκδόσεις συμφέρουν, τις άλλες μην τις κοιτάς καθόλου.
Αν πάρεις προσφορά από αντιπρόσωπο σου δίνει εκτυπωμένο τον εξοπλισμό., αλλιώς στην Σύνοψη από τον διαμορφωτή, pdf δεν έχω ανακαλύψει.95% πόλη; Είσαι σίγουρος για το T-ROC;
Εκτός κι αν εννοείς κάποια επαρχιακή πόλη .
Πατριώτης, Θεσσαλονίκη; -
Γεια σε όλους!
Είμαι σε αναζήτηση πετρελαιοκίνητου (20.000+χλμ/έτος, 90% αυτοκινητόδρομος). Έχει οδηγήσει κάποιος τον συνδυασμό μηχανικού κιβωτίου με τον 2λ TDI στα 116hp; Γνώμες;Θα παρεις πετρέλαιο τώρα που καταργούνται; Και γιατί να μπλέξεις με VAG με τα γνωστά προβήματα; Πάρε ενα Yaris Cross ή μια Corolla Cross που πετυχαίνουν λογω υβριδικού συστηματος την ιδια οικονομία σε ταξίδι και 70% καλύτερα εντός πόλης.
Αφού ο άνθρωπος θέλει T-ROC
Μια χαρά είναι για 90% αυτοκινητόδρομο
Ποια γνωστά προβλήματα; Χειροκίνητο αναφέρει -
VW T-Roc