-
@green-power said in VW T-Roc:
95% πόλη; Είσαι σίγουρος για το T-ROC;
Μια χαρά είναι για πόλη το T-Roc. Αντικειμενικά βέβαια για πόλη και το i10 πολύ είναι!
Κ εγώ κυρίως Θεσσαλονίκη κυκλοφορώ και περιφερειακό, αλλά το πήρα γιατί κάνω και 2-3 ταξίδια το χρόνο.
-
Καλησπερα παιδια,
Ερωτηση γιατι ειμαι λιγο νουμπας.... Παιζει καπου καποιο Pdf η κατι αλλο, που να συγκρινει τις εκδοσεις στο T-ROC? Στον εξοπλισμο εννοω.
Επισης, για μεσα στην πολη (Σαλουγκα) κατα 95%, εχει τοσο μεγαλη διαφορα (στην πραξη) ο 1,0 απο τον 1.5?
Αυτήν την στιγμή μόνο οι More εκδόσεις συμφέρουν, τις άλλες μην τις κοιτάς καθόλου.
Αν πάρεις προσφορά από αντιπρόσωπο σου δίνει εκτυπωμένο τον εξοπλισμό., αλλιώς στην Σύνοψη από τον διαμορφωτή, pdf δεν έχω ανακαλύψει.95% πόλη; Είσαι σίγουρος για το T-ROC;
Εκτός κι αν εννοείς κάποια επαρχιακή πόλη .
Πατριώτης, Θεσσαλονίκη;Ναι Θεσ ειμαι !
Τι σιγουρος ρε συ ? κοιταω τοσο καιρο, και καθε μερα μπερδευομαι ολο κ περισσοτερο!! Φανταζομουν οτι θα ειναι δυσκολη ασκηση να αποφασισεις για καινουργιο αμαξι, αλλα τετοιο πραγμα δν το περιμενα....TROC δν ειναι ιδιαιτερα ψηλα στη λιστα μου , αλλα το διαμορφωνα σημερα λιγο και ελεγα αν υπηρχε κατι ετοιμο σε συγκριση...
-
Καλησπερα παιδια,
Ερωτηση γιατι ειμαι λιγο νουμπας.... Παιζει καπου καποιο Pdf η κατι αλλο, που να συγκρινει τις εκδοσεις στο T-ROC? Στον εξοπλισμο εννοω.
Επισης, για μεσα στην πολη (Σαλουγκα) κατα 95%, εχει τοσο μεγαλη διαφορα (στην πραξη) ο 1,0 απο τον 1.5?
Αυτήν την στιγμή μόνο οι More εκδόσεις συμφέρουν, τις άλλες μην τις κοιτάς καθόλου.
Αν πάρεις προσφορά από αντιπρόσωπο σου δίνει εκτυπωμένο τον εξοπλισμό., αλλιώς στην Σύνοψη από τον διαμορφωτή, pdf δεν έχω ανακαλύψει.95% πόλη; Είσαι σίγουρος για το T-ROC;
Εκτός κι αν εννοείς κάποια επαρχιακή πόλη .
Πατριώτης, Θεσσαλονίκη;Τι σιγουρος ρε συ ? κοιταω τοσο καιρο, και καθε μερα μπερδευομαι ολο κ περισσοτερο!! Φανταζομουν οτι θα ειναι δυσκολη ασκηση να αποφασισεις για καινουργιο αμαξι, αλλα τετοιο πραγμα δν το περιμενα....
Που να δεις και τον @alex-mix τι έχει πάθει
-
Γεια σε όλους!
Είμαι σε αναζήτηση πετρελαιοκίνητου (20.000+χλμ/έτος, 90% αυτοκινητόδρομος). Έχει οδηγήσει κάποιος τον συνδυασμό μηχανικού κιβωτίου με τον 2λ TDI στα 116hp; Γνώμες;Θα παρεις πετρέλαιο τώρα που καταργούνται; Και γιατί να μπλέξεις με VAG με τα γνωστά προβήματα; Πάρε ενα Yaris Cross ή μια Corolla Cross που πετυχαίνουν λογω υβριδικού συστηματος την ιδια οικονομία σε ταξίδι και 70% καλύτερα εντός πόλης.
Ο άνθρωπος λέει ότι κινείται 90% εκτός πόλης και ψάχνει προφανώς diesel για οικονομία καυσίμου.
Τι να το κάνει το υβριδικό Toyota? Που εκτός των άλλων αντενδύκνειται για τέτοιες συνθήκες οδήγησης. Αυτά είναι αυτοκίνητα πόλης, άντε και να πηγαίνεις και καμιά έκδρομή. -
Πλεον και τα βενζινοκινητα πετυχαινουν πολυ καλες καταναλωσεις στην ΕΟ.
Ειδικα αν πας με τιποτα 110-120 μιλαμε αστεια νουμερα.
Και ασε το πετρελαιο. Δεν σε ενδιαφερει και η πολη με ουτε τιποτα.
Εκτος και αν θες συγκεκριμενο μοντελο για χ,ψ λογους. Οχι οτι το T-Roc σε βενζινη θα καιει... -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. @giocitroen91 το άστρα το έχω στα υπόψιν, αποφεύγεις και το δόκανο του 2λιτρου. Τα μπιχλιμπίδια δεν με ενδιαφέρουν αλλά το κιβώτιο είναι δέλεαρ. Θα το δω από κοντά.
@dimgeo το όφελος του πετρελαίου είναι σίγουρο, η κατάργησή του καθόλου. Σχετικά με τα τογιότα δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση στην κατανάλωση εκτός πόλης. -
@dimgeo το όφελος του πετρελαίου είναι σίγουρο, η κατάργησή του καθόλου. Σχετικά με τα τογιότα δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση στην κατανάλωση εκτός πόλης.
Με to cruise control στα 110 εχω 4,4 λιτρα κατανάλωση στην Εθνική οδό με το CHR, ανετα και ξεκούραστα. Μαλλον δεν ξέρεις απο υβριδικά.
-
α) Δεν πάω με 110.
β) Τα τογιότα δεν είναι φτηνές λύσεις και η τιμή αγοράς είναι το κύριο κριτήριο.
VW T-Roc