-
Καλησπέρα ονομάζομαι Παύλος.
Είμαι νέος στο forum και ο λόγος που αποφάσισα να κάνω εγγραφή ειναι.Μιας και σίγουρα κάποιος εδώ μέσα θα ξέρει κάτι παραπάνω να με βοηθήσει να σιγουρευτώ για την αγορά που σκέφτομαι να κάνω.Ενδιαφέρομαι να πάρω το νέο Renault Clio 2017 μοντέλο βενζίνης 1.2 16v 75hp στα 11.000 ευρώ (Καινούριο).
1ον: Η χρήση του αυτοκινήτου θα είναι καθημερινή αλλά περισσότερο μέσα σε πόλη λίγα χιλιόμετρα δηλαδή, εκτός από κάποια σαββατοκύριακα που μπορεί να κάνω κάποιο ταξίδι.
Κατανάλωση βενζίνης 5,6/100lt θα είναι σχετικά οικονομικό η να κοιτάξω να πάω σε πετρέλαιο?2ον: Δεν είχα ποτέ Renault και σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο που ανέφερα αξίζει η αγορά του?Ρωτάω γιατί άκουσα για κάποια προβλήματακια που έβγαζαν τα προηγούμενα Clio.
-
Είμαι νέος στο forum και ο λόγος που αποφάσισα να κάνω εγγραφή ειναι.Μιας και σίγουρα κάποιος εδώ μέσα θα ξέρει κάτι παραπάνω να με βοηθήσει να σιγουρευτώ για την αγορά που σκέφτομαι να κάνω.Ενδιαφέρομαι να πάρω το νέο Renault Clio 2017 μοντέλο βενζίνης 1.2 16v 75hp στα 11.000 ευρώ (Καινούριο).
1ον: Η χρήση του αυτοκινήτου θα είναι καθημερινή αλλά περισσότερο μέσα σε πόλη λίγα χιλιόμετρα δηλαδή, εκτός από κάποια σαββατοκύριακα που μπορεί να κάνω κάποιο ταξίδι.
Κατανάλωση βενζίνης 5,6/100lt θα είναι σχετικά οικονομικό η να κοιτάξω να πάω σε πετρέλαιο?2ον: Δεν είχα ποτέ Renault και σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο που ανέφερα αξίζει η αγορά του?Ρωτάω γιατί άκουσα για κάποια προβλήματακια που έβγαζαν τα προηγούμενα Clio.
-
-
Νομίζω πως παίρνεις πολύ αυτοκίνητο στα χρήματα, όμως αρκετά αδύναμο ώστε να με αναγκάζει (πάντα στα χρήματα) να σου προτείνω να δεις και τις άλλες προτάσεις της κατηγορίας.
-
Ο χρήστης PaulosArai έγραψε:
Κατανάλωση βενζίνης 5,6/100lt θα είναι σχετικά οικονομικό η να κοιτάξω να πάω σε πετρέλαιο?
Αξιζει να πας σε πετρελαιο,αν τα ετησια χιλιομετρε που κανεις ειναι περισσοτερα απο 15000.
-
Είναι όμως κυρίως μέσα στην πόλη αν κατάλαβα και αυτό έχει κάποιες μικρές παγίδες. Για το λόγο αυτό τουλάχιστον δεν του έγραψα του φίλου για πετρέλαιο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Νομίζω πως παίρνεις πολύ αυτοκίνητο στα χρήματα, όμως αρκετά αδύναμο ώστε να με αναγκάζει (πάντα στα χρήματα) να σου προτείνω να δεις και τις άλλες προτάσεις της κατηγορίας.Ή την clio με δυνατότερο κινητήρα Σπύρο??
Πάντως επειδή είχα την clio II με αυτό τον κινητήρα, επαρκής είναι, ειδικά αν κινείται κυρίως εντός πόλης.
Στο δικό μου είχε και άριστη κλιμακωση και τα άλογα φαίνονταν παραπάνω. -
Δίκιο έχεις Ανδρέα! Επειδή όμως δεν θέλω να φανεί πως μεροληπτώ υπέρ της Κλειώς... το έριξα ως πρόταση. Μη ξεχνούμε πως στην κατηγορία εκτός της πρότασης της renault υπάρχει πανδαισία οχημάτων από εταιρείες εγνωσμένης αξίας με τα + και - τους το καθένα. ΓΜΤ καταντά βαρετό να μη μου αφήνετε καναδυο στο φόρουμ το περιθώριο να διαφωνώ μαζί σας μια και στις περισσότερες συμφωνώ με 1000 .
-
Είσαι ωραίος Σπύρο!!
Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές στην κατηγορία, αλλά με €11χιλ. που γράφει ο PaulosArai, δύσκολα θα βρείς κάτι.
-
Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Τώρα λογικά θα πάω στο βενζίνης όμως για να καταλάβω γενικά για την Clio τι έχετε να πείτε?
-
ομορφο, ευρυχωρο, αξιοπιστο αυτοκινητο
απλα θα επελεγα τον 0.9 tce βενζινοκινητηρα
αν κινεισαι κυριως πολη βοηθαει ιδιαιτερα το start-stop για χαμηλοτερη καταναλωση σε συνδυασμο με ενα τρικυλινδρο κινητηρα -
+1
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
ομορφο, ευρυχωρο, αξιοπιστο αυτοκινητο
απλα θα επελεγα τον 0.9 tce βενζινοκινητηρα
αν κινεισαι κυριως πολη βοηθαει ιδιαιτερα το start-stop για χαμηλοτερη καταναλωση σε συνδυασμο με ενα τρικυλινδρο κινητηρα+1
Στα χρηματα αυτα επισης, που ειναι οριακα για mini-supermini, θεωρω οτι μπορεις να παρεις 'αρκετο αμαξι' αν κοιταξεις προς την suzuki και τα διαθεσιμα μοντελα της.
-
Μαλιστα!Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
-
Μπορείς να βρεις κάποια κομμάτια χωρίς το πρόσφατο facelift σε πολύ καλές τιμές.
Πρέπει π.χ. να υπάρχουν 1.5 DCi 75 hp Expression με 13.000 euro.Υ.γ: ας το συγχωνεύσει κάποιος διαχειριστής με το νήμα του Clio IV.
-
75 ντιζελαλογα; Τον μισείς; [emoji38]
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
75 ντιζελαλογα; Τον μισείς; [emoji38]Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Είναι αρκετά καλύτερα από το 1.2 75 hp που σκέφτεται και σε οικονομία καυσίμου και σε καθημερινή χρήση. Δε νομίζω να το θέλει για τελικιάσματα. Ροπάρει με μικρές διαφορές από αυτόν με τα 90.
-
Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την συγκεκριμενη εκδοση,το μονο που μπορει να με ανησυχει ειναι η καρτα αναφλεξης.Εγω παλι εχω την 'τυχη' να μενω σε νησι με μικρο οδικο δικτυο οποτε καθετι με τουρμπο νομιζω οτι παει χαμενο και νομιζω οτι ειναι καλυτερο οτι δεν εχει start/stop καθως επιβαρυνει την μιζα με το σταματα ξεκινα,τουλαχιστον σε καποιον που θα κτατησει το αυτοκινητο πανω απο 10 χρονια.
Renault Clio