-
@storm said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Τουλάχιστον συνεχίστε τις συναντήσεις σας να γράφετε εδώ να παίρνω και εγώ μυρουδιά διασκέδασης και νυχτερινής εξόδου.
Εντάξει από τις 8.30 μέχρι τις 11.30 δεν το λες και ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ έξοδο.
Αν ήταν Ιούνιος θα ήταν απογευματινό τσάι...
Ασε που αν είμασταν από Γερμανία και πάνω, θα νύχτωνε μετά τις 10.00
-
@yem said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Ο βασικός λόγος που έχω απομονωθεί.
Πως αντέχετε να βγαίνετε έξω βράδυ και την επόμενη να εργάζεστε;Έφτασα σπίτι κατα τις 12 ξύπνησα στις 05:45 , κατα τις 11 έπεσε λίγο νύστα αλλά με 2 τζούρες γεμάτες απο φραπέ σκέτο στάνιαρα
Ο φραπές είναι γνωστό βάλσαμο.
Αν και εγώ τον πίνω και πάω άνετα για ύπνο...
-
@criuser said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Τουλάχιστον συνεχίστε τις συναντήσεις σας να γράφετε εδώ να παίρνω και εγώ μυρουδιά διασκέδασης και νυχτερινής εξόδου.
Εντάξει από τις 8.30 μέχρι τις 11.30 δεν το λες και ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ έξοδο.
Αν ήταν Ιούνιος θα ήταν απογευματινό τσάι...
Ασε που αν είμασταν από Γερμανία και πάνω, θα νύχτωνε μετά τις 10.00
Αυτά γράφετε και με ξενυχτάτε... 21.10 και ακόμη ξύπνιος.
Πως θα σηκωθώ αύριο στις 5;
Δεν τσουλάει!!!!.
Πρέπει να το κλείσω το ρημάδι.
Power Off. Τέλος. Shutdown...Τhe End.
Αύριο πάλι αν και εφόσον...
Ωτοασπίδες, πάπλωμα και καληνύχτα σας... -
Εχει τυχει μερα παλιοτερα να ειμαι βαρδυα 7-3 το μεσημερι να μην εχω κοιμηθει γιατι καποιος αφησε τον σκυλο του να πηγαινοερχεται μονος και να βλεπει φαντασματα και να γαβγιζει μετα πηγα 11-7 νυχτερινο ,επιστροφη σπιτι καφε 5 τσιγαρα και μετα χωραφια και ξαπλωσα 4 το μεσημερι .Εννοειται ξυπνησα την αλλη μερα που πηγα για δουλεια.
Ή εχει τυχει σε περιοδο κοπης να ειμαι πρωι νυχτα και να με παιρνουν τηλ το βραδυ 8 και να μου λενε αυριο κοβουμε και να τελειωνω 8 το βραδυ -
Πως θα σηκωθώ αύριο στις 5;
Γιατί να σηκωσείς Κυριακάτικα από τις 5!?!?! Κάτσε να κοιμηθείς να το ευχαριστηθείς!
-
This post is deleted! -
685 post τα ΒΠ +15 τα ΝΠ = 700
έχετε ακόμα δρόμο μεχρι τα 8700 των συναντήσεων της Θεσσαλονίκηςκαι γράψτε τουλάχιστον για τα φαγιά
είχε συκώτι ;
είχε παϊδάκια τα ορθόδοξα (πρόβια ) ;
είχε κοντοσούβλι ;τι μας λέτε για τα πρωινά ξυπνήματα ...
-
Συκώτι είχε.
Για αυτούς που το τρώνε.
Εγώ όχι.
Το μαγαζί το λένε ψαρονέφρι, οπότε φάγαμε ψαρονέφρι...
Είμαστε λίγο λάιτ εδώ κάτω...
Πρόβατα κλπ, τρώει μόνο ο γάτος στις εξορμήσεις στα βουνά, όπου μετά πεινάει σαν λύκος... -
@monman2 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
έχετε ακόμα δρόμο μεχρι τα 8700 των συναντήσεων της Θεσσαλονίκηςκαι γράψτε τουλάχιστον για τα φαγιά
είχε συκώτι ;
Τι τους ρωτας τωρα κι εσυ..... Δεν βλεπεις οτι ειναι μιας ηλικιας??!!! Εχουν και χοληστερίνη , τριγλυκεριδια , ουρικο οξυ....
-
και γράψτε τουλάχιστον για τα φαγιά
είχε συκώτι ;
είχε κοντοσούβλι ;Αυτά όταν πάμε στα νότια , στα βόρεια πάμε κυριλέ , συκωτάκι και φιλετάκι !
Είχα και τον πολύ καλό φίλο @antoniokon δίπλα μου που είναι βέγκαν και είπα να φάω μόνο συκώτι (που δεν είναι κρέας ) και ψητή ντομάτα , όλα καλοψημένα και ζουμερά .
Την επόμενη μας βλέπω στα Καλύβια !
-
This post is deleted! -
είχε συκώτι ;
κι εσεις ομως παει το κοπει τη πιτα
-
Σας έχω και στα νοτια τούμπανο μαγαζί με θέα, τέλειο φαγητό, άνετο πάρκινγκ και δυνατότητα να συνδυαστεί με αυτοκινητάδα προς Σουνιο.
-
@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Σας έχω και στα νοτια τούμπανο μαγαζί με θέα, τέλειο φαγητό, άνετο πάρκινγκ και δυνατότητα να συνδυαστεί με αυτοκινητάδα προς Σουνιο.
Μην μας κρατάς σε αγωνία , για πες
-
@yem said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Μην μας κρατάς σε αγωνία , για πες
ταβέρνα «Το Απόμερο» στο Θυμάρι μετά την Παλαια Φωκαια (2291 038855 https://g.co/kgs/hnULG8r).
Κόψαμε την πιτα μας εχθές εκεί στο X1 Greek Club αν και εγώ πηγαίνω συχνα.
-
Εκεί θα είναι ωραία για απογευματάκι Ιουνίου.
-
@dimsabas said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Εκεί θα είναι ωραία για απογευματάκι Ιουνίου.
Τέτοια ακόμα εποχή είναι ιδανικά Σάββατο μεσημέρι.
Λιγος κόσμος, ήλιος και ανάλογα τον καιρό μέχρι έξω εγώ κάθεσαι.Ιούνιο επειδή κατεβαίνουν για μπάνιο καθημερινή όσο έχει ήλιο ακόμα.
-
και γράψτε τουλάχιστον για τα φαγιά
είχε συκώτι ;
είχε κοντοσούβλι ;Συξκώτι ναι. Παϊδάκια (αρνίσια και προβατίνας) έφαγα το Σάββατο σε άλλο "ναό" της χοληστερίνης, στον Γέρακα.
-
Λοιπόν η δική μου βαθμολογία για το Βαγγέλη- Ψαρονέφρι είναι 8,5/10 πολύ καλό το συκωτάκι και το ψαρονέφρι και τα υπόλοιπα συνοδευτικά.
Θα έβαζα 10 στα 10 άμα είχε μεγαλύτερη ποικιλία στα κρεατικά.
Μια που το αναφέρατε γουρουνοπούλα (που σκοτώνει) μόνο στο Δαναό και Αναστάση στη Νεμέα, έχει 5στα 5 από trip advisor και bonus το αγιωργίτικο από το κτήμα Λαντίδη.
Για παϊδάκι (χοντρό) Γαβρίλης στο Κουβαρά (ήμουν χτές). -
@a65 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Μια που το αναφέρατε γουρουνοπούλα (που σκοτώνει) μόνο στο Δαναό και Αναστάση στη Νεμέα, έχει 5στα 5 από trip advisor και bonus το αγιωργίτικο από το κτήμα Λαντίδη.
πολυ ενδιαφερον! και ειναι και κοντινη βολτουλα. μια χαρα
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ