-
@ilias-a said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Θα το ηθελα αλλα θα ειμαι στους Παοκτζηδες εκεινη τη βδομαδα.
Μπορούμε να το κάνουμε και 29/30
-
Αν είναι τέλος του μήνα που θα έχω γυρίσει από Ολλανδία μέσα λογικά και γω. Δεν με πολύ νοιάζει η ημερομηνία μπορώ γενικα
-
Αν μπορουν και τα αλλα παιδια 30/31 θα ηταν τελειο για εμενα.
-
Δίπλα μου είναι.
Ελπίζω να μπορέσω αυτή τη φορά να είμαι. -
Εγώ γενικά θα είμαι μέσα, εκτός αν παίζει ο βάζελος.
-
@criuser said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Εγώ γενικά θα είμαι μέσα, εκτός αν παίζει ο βάζελος.
Πήρες πρόσκληση από το χθεσινό ;
Ετοιμος ήμουν να πάρει και εγώ εισιτήριο χθες να πάω οακα να δω το θρύλο αλλά ούτε 10αρι κο δεν σας δίνωΠερα από την πλάκα γι αυτό γράφω για Τετάρτη γιατί Πέμπτες και Παρασκευές έχει αγώνες
-
24 πάντως, δεν παίζει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος στην Ευρωλίγκα.
-
@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Περα από την πλάκα γι αυτό γράφω για Τετάρτη γιατί Πέμπτες και Παρασκευές έχει αγώνες
Δεν βλέπω, οπότε ουτε ξέρω πότε έχει ούτε με απασχολεί. Εαν το κάνουμε Τετάρτη θα προσπαθήσω, αλλά δεν είναι σίγουρο, ελέω υποχρεώσεων. Δευτέρα/Τρίτη έχει τέτοιες μαλακίες με αγώνες ή όχι?
-
Δεν βλέπω Ευρωλίγκα πριν το φάιναλ φορ.
Ούτε ο ΠΑΟ βλέπει τους άλλους.
-
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Δευτέρα/Τρίτη έχει τέτοιες μαλακίες με αγώνες ή όχι?
Έχει, αλλά όχι για τις ελληνικές ομάδες.
-
Πάντως με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα μετά την έναρξη της έκθεσης, για το Ψαρονέφρι δεν το βλέπω...
Μάλλον για κανένα κινέζικο, να φάμε μυρμήγκια, σκαθάρια, φίδια και σκύλους μας βλέπω...
-
Τετάρτη ιδανική μέρα για μένα (δεν έχω ταριφιές με τις μικρές αργά).
-
Άρα για να συνοψίσουμε και να ειμαστε περισσότεροι, η συνάντηση θα γίνει στην ταβέρνα το Ψαρονέφρι, στο Μαρούσι (Κύμης)
https://g.co/kgs/vzjKX25
την Τετάρτη 30/10 στις 21:00Δηλώστε συμμετοχές για να ξέρουμε ποιους θα περιμένουμε
-
Άρα για να συνοψίσουμε και να ειμαστε περισσότεροι, η συνάντηση θα γίνει στην ταβέρνα το Ψαρονέφρι, στο Μαρούσι (Κύμης)
την Τετάρτη 30/10 στις 21:00Δηλώστε συμμετοχές για να ξέρουμε ποιους θα περιμένουμε
Μέσα εγώ.
-
Μέσα εκτός απροόπτου πάντα...
-
σε περιμενουμε μαζι με πληρες οπτικοακουστικο υλικο και μπροσουρες των νεων μοντελων του ομιλου
Κανονιζω να φερω και προβολεα αν θες! -
Πολυ νωρίς για να ξέρω. Θα προσπαθήσω, αλλά όπως είπα η Τετάρτη ειναι η πιο δύσκολη μέρα για εμένα, τελειώνω 9 με τις υποχρεώσεις του γιου.
-
@dettol said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
σε περιμενουμε μαζι με πληρες οπτικοακουστικο υλικο και μπροσουρες των νεων μοντελων του ομιλου
Κανονιζω να φερω και προβολεα αν θες!Θα φέρει και φωτογραφίες και βίντεο από τον φυσικό χώρο των Στελλάντις, δηλαδή τα συνεργεία!
-
@dettol said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Κανονιζω να φερω και προβολεα αν θες!Οχι θα πάω να μαζέψω ακρίδες για να σας φέρω να φάτε μαζί με τα σπρινγκ ρολς...
-
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Πολυ νωρίς για να ξέρω. Θα προσπαθήσω, αλλά όπως είπα η Τετάρτη ειναι η πιο δύσκολη μέρα για εμένα, τελειώνω 9 με τις υποχρεώσεις του γιου.
Εντάξει μεγάλωσε πλέον φέρτον μαζί, να δει ότι και οι μεγαλύτεροι συνομήλικοι του είναι στο μυαλό...
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ