-
@criuser said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Οι της Θεσσαλονίκης κρύβουν πρόσωπα...
Τώρα θα μας βλέπει ο Λαπ και θα ξέρει ποιοί είμαστε...
Αν και χτες στην πίσω γωνία του εστιατορίου, ήταν ένας τύπος που τάχα διάβαζε εφημερίδα και ίσως ήταν κάποιος άλλος...
Το ότι διάβαζε την Εξόρμηση τον κάρφωσε....
Την ΕΞΟΡΜΗΣΗ
-
Αφού είναι στο παλαιό το ορθόδοξο...
-
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όσους ήρθαν, για την όμορφη παρέα...
Είναι ωραίο να βάζεις πρόσωπα στα nicknames...
Και να συνειδητοποιείς πόσο έξω έπεσες όταν προσπαθούσες να τα φανταστείς
Η, δια ζώσης, μονομαχία @gatoz - @criuser όλα τα λεφτά...
Αξία ανεκτίμητη...ειδικά όταν ρίχνουν λάδι στη φωτιά Χάρης ( @harisma23 ) και Φάνης ( @fanis75 )...
Όλα τα παιδιά εξαιρετικά...
Ειδική μνεία στον απολυμαντικό @dettol για την ωραία βόλτα και την υπομονή του να εξηγήσει πράγματα για το Tesla...
-
Χαχαχα, η εφημερίδα είχε τρύπες στο ύψος των ματιών;;;;
Μπράβο, το ευχάριστο είναι ότι περάσατε καλά.
Ελπίζω να φάγατε χαρτινα κοψιδια και μπιφτέκια από παραισθησιογόνα μανιτάρια....
Υ.γ Ότι πετύχατε τον david draiman σε ταβέρνα μου κάνει τεράστια εντύπωση.
-
@antoniokon said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όσους ήρθαν, για την όμορφη παρέα...
Είναι ωραίο να βάζεις πρόσωπα στα nicknames...
Και να συνειδητοποιείς πόσο έξω έπεσες όταν προσπαθούσες να τα φανταστείς
Η, δια ζώσης, μονομαχία @gatoz - @criuser όλα τα λεφτά...
Αξία ανεκτίμητη...ειδικά όταν ρίχνουν λάδι στη φωτιά Χάρης ( @harisma23 ) και Φάνης ( @fanis75 )...
Όλα τα παιδιά εξαιρετικά...
Ειδική μνεία στον απολυμαντικό @dettol για την ωραία βόλτα και την υπομονή του να εξηγήσει πράγματα για το Tesla...
εσένα σου χρωστάω δεν το ξεχνάω, θα ξαναβρεθούμε
-
Χάρηκα που τα είπαμε από κοντά, αλλά πιο πολύ με εντυπωσίασε ο κ. @gatoz ελπίζω να να τα καταφέρω να πάω σε κάποια εκδρομή στο μέλλον.
-
Εσυ μην χρεωνεσαι πολυ
Χρωστας κι αλλου -
Για οσους περιμεναν ματαιως παραλειπωμενα απ την μητερα ολων των μαχων , αυριο θα μαθουμε απ τα πρωιναδικα λεπτομερειες , καθως διερευσαν ηχητικα αποσπασματα (προφανως καποιος βαρουφακης )
Παιδια την αλλη φορα τα κινητα να μενουν στην ρεσεψιον,Απο Θεσσαλονικη μερια ποτε θα εχουμε κοπη τη πιτα ; και την καθιερωμενη φωτο με τα προσωπα να κρυβονται πισω απο μασκες φυλων του αμαζονιου;
-
@alex-mix said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Εσυ μην χρεωνεσαι πολυ
Χρωστας κι αλλουΕσενα έχει ερθει ο deadpool στειλε διευθυνση να στον στείλω!!! Αφου στο είχα πει!!!!
-
@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Εσυ μην χρεωνεσαι πολυ
Χρωστας κι αλλουΕσενα έχει ερθει ο deadpool στειλε διευθυνση να στον στείλω!!! Αφου στο είχα πει!!!!
Ωωωωω τι ειπες τωρα αληθεια?
-
Εσυ μην χρεωνεσαι πολυ
Στείλε prive μυνημα σε λέω με διεύθυνση κτλ
-
Εσυ μην χρεωνεσαι πολυ
Στείλε prive μυνημα σε λέω με διεύθυνση κτλ
-
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Κοιμήθηκα στις 2:00 και τώρα νυστάζωωω.....και αρχίσανε οι συνατήσεις από τις 8:30 σήμερα....
Ο βασικός λόγος που έχω απομονωθεί.
Πως αντέχετε να βγαίνετε έξω βράδυ και την επόμενη να εργάζεστε;
Εγώ αν κοιμηθώ μετά τις 10 το βράδυ την άλλη μέρα είμαι άρρωστος στην κυριολεξία. Και στην εργασία δεν παίζει να είμαι κομμάτια, με πονόκοιλο, πονοκέφαλο και με λιποθυμικές τάσεις. Δεν προβλέπεται. Στρατιωτικός νόμος.Μπράβο σας πάντως που έχετε αντοχές. Προσωπικά σας ζηλεύω...
-
@storm said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Εγώ αν κοιμηθώ μετά τις 10 το βράδυ την άλλη μέρα είμαι άρρωστος στην κυριολεξία.Αντέχω εαν ειναι μια φορά την εβδομάδα. Έτσι και αλλιώς πριν τις 12 δεν κοιμάμαι ποτέ, κανένα βράδυ. Και με ένα ξενύχτι, ειμαι ΟΚ την επομένη, νυστάζω λίγο αλλά οχι να μην μπορώ να δουλέψω. Απλά δεν μπορώ πλέον να πάω κατευθείαν δουλειά ή να κοιμηθώ 2-3 ώρες, όπως έκανα πριν 15-20 χρόνια.
-
Εγω λογο δουλειας πλεον ειμαι μαθημενος πχ νυχτερινος και μετα το πρωι χωραφια.Ασε που εχει διαλυθει το ρολοϊ μου λογο κυκλικου ωραριου.Απλα δεν πινω αν δουλευω την αλλη μερα το εχω αρχη απο 20 χρονων αντε μια μπυρα μικρη.
Εκει ομως που εχω θεμα ειναι το μεσημερι,εκει μπαινει στο αθορυβο το κινητο και 1μιση με 2 ωρες σιεστα -
Εγώ αν κοιμηθώ 6 ώρες είμαι.μια χαρά.
-
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Κοιμήθηκα στις 2:00 και τώρα νυστάζωωω.....και αρχίσανε οι συνατήσεις από τις 8:30 σήμερα....
Εγώ αν κοιμηθώ μετά τις 10 το βράδυ την άλλη μέρα είμαι άρρωστος στην κυριολεξία. Και στην εργασία δεν παίζει να είμαι κομμάτια, με πονόκοιλο, πονοκέφαλο και με λιποθυμικές τάσεις. Δεν προβλέπεται. Στρατιωτικός νόμος.Μπράβο σας πάντως που έχετε αντοχές. Προσωπικά σας ζηλεύω...
παντως μετα περασα και απο το γραφειο να δω μερικα θεματακια....
η αληθεια ειναι οτι σηκωνομαι δυσκολα.
απο το κρεβατι....αλλα τοσα χρονια δουλιτσα μιαμιση φορα νομιμο ωραριο, συνηθιζεις
οταν ρε συ καταιγις αναμενεται εξοδος ή ειδικα εκδρομη, ε, ειναι σαν ενεργειακο ποτο η φαση
μετα βεβαια χρειαζεται ενα 8ωρο στανιαρισμα... -
Τουλάχιστον συνεχίστε τις συναντήσεις σας να γράφετε εδώ να παίρνω και εγώ μυρουδιά διασκέδασης και νυχτερινής εξόδου.
-
Τουλάχιστον συνεχίστε τις συναντήσεις σας να γράφετε εδώ να παίρνω και εγώ μυρουδιά διασκέδασης και νυχτερινής εξόδου.
virtual reality
-
Πως αντέχετε να βγαίνετε έξω βράδυ και την επόμενη να εργάζεστε;Έφτασα σπίτι κατα τις 12 ξύπνησα στις 05:45 , κατα τις 11 έπεσε λίγο νύστα αλλά με 2 τζούρες γεμάτες απο φραπέ σκέτο στάνιαρα
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ