-
Σου φαίνεται λογικό αυτό που μεταφέρεις; Μια ερώτηση.
Και τελικά μια λες επίσημο,μια ανεπίσημο. Δε συνεννοούμαστε όμως. Ούτε μιλάς συγκεκριμένα.
Γιατί συγκεκριμένα θυμάμαι δηλώσεις υπευθύνων που το αντίθετο υποστηρίζουν.
Και αυθαίρετα κάνουμε μια κουβέντα, εκεί καταλήγει.Ας μην το επεκτείνουμε με το αν έβγαλαν βλάβες και ποιος, δεν τεκμηριώνεται κάπως.
ΥΓ: Μπορώ να σου βρω ανακοινώσεις που μιλούν για το υπέρτατο quality control της VW, της Audi, της Seat, της Bentley κοκ.
Πραγματικά μπορώ.
Δε βγαίνει κάτι όμως. Ούτε με το να βγάζουμε από την κοιλιά μας εντυπώσεις.ΥΓ2: Ο τρόπος που κατασκευάζει-προμηθεύεται-συναρμολογεί εξαρτήματα/αυτοκίνητα το VW γκρουπ,
δε δικαιολογεί αποκλίσεις στην κατασκευαστική διαδικασία σε επίπεδο μάρκας.
Θα πιάνουν την κοιλιά από τα γέλια τα μεγάλα κεφάλια όποτε ακούγεται το αντίθετο. -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Δεν ειναι αυθαιρετο. Σε εκθεση εμμεσως πλην σαφως το εχουν αναφερει απο τη vwΣου φαίνεται λογικό αυτό που μεταφέρεις; Μια ερώτηση.
Και τελικά μια λες επίσημο,μια ανεπίσημο. Δε συνεννοούμαστε όμως
Εχεις προβλημα αναγνωσης? Ειπα εγω οτι το αναφεραν επισημα? Ξαναδιαβασε το ποστ μου λοιπον. Ουτε ανακοινωσεις εκαναν ουτε ακροασεις.
Ο ποιοτικοτερος ελεγχος φαινονταν απο τα λιγοτερα προβληματα των skoda και τεκμηριωνεται απο ερευνες που βγαινουν κατα καιρους -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Δεν ειναι αυθαιρετο. Σε εκθεση εμμεσως πλην σαφως το εχουν αναφερει απο τη vw
Εχεις προβλημα αναγνωσης? Ειπα εγω οτι το αναφεραν επισημα? Ξαναδιαβασε το ποστ μου λοιπον. Ουτε ανακοινωσεις εκαναν ουτε ακροασεις.
Ο ποιοτικοτερος ελεγχος φαινονταν απο τα λιγοτερα προβληματα των skoda και τεκμηριωνεται απο ερευνες που βγαινουν κατα καιρουςΜου φαίνεται παρεξηγηθήκαμε.
Έχεις πρόβλημα κατανόησης λοιπόν και στο λέω τόση ώρα πολύ απαλά.
Εγώ είμαι που ζητώ επίσημες πιηγές, αλλιώς λες βλακείες.
Μου λες ότι άκουσες από τη vw, σου ζητάω να πεις ακριβώς.Έχεις πρόβλημα κατανόησης στο να περνάς και τις έρευνες ικανοποίησης για έρευνες αξιοπιστίας.
Από εκεί συνάγεται το λιγότερα προβλήματα; Και έτσι τεκμηριώνονται τα περί ποιοτικού ...ελέγχου;
Ανάθεμα στο πώς λειτουργεί η παραγωγική διαδικασία δηλαδή,
Κρίμα που θα μπορούσαμε να μιλάμε και σοβαρά,
αλλά φαντασιωνόμαστε λες και έχουμε ιδέα από τη γραμμή παραγωγής και την προμήθεια των εξαρτημάτων.Με την όποια επιφύλαξη αντιμετωπίζει κανείς τέτοιες ...δημοσκοπήσεις, αλλά ως υπόθεση εργασίας το προσπερνώ.
Και έχεις και αφέλεια και αδυναμία αντίληψης στο να διαβάζεις τα δελτία τύπου και να μην καταλαβαίνεις.
Πώς να πιστέψει κανείς την όποια μαρτυρία σου να αναφέρεσαι σ' αυτά και στα προηγούμενα;Πρόβλημά σου, δηλαδή
αλλά εγώ σου απαντώ υπομονετικά τόση ώρα που σε ακούω και απαντάς με αστειότητες.
Μάλλον φαίνεται δε χρειάζεται. -
Ο χρήστης inertia έγραψε:
Δεν ειναι αυθαιρετο. Σε εκθεση εμμεσως πλην σαφως το εχουν αναφερει απο τη vw
Ο ποιοτικοτερος ελεγχος φαινονταν απο τα λιγοτερα προβληματα των skoda και τεκμηριωνεται απο ερευνες που βγαινουν κατα καιρουςΜου φαίνεται παρεξηγηθήκαμε.
Έχεις πρόβλημα κατανόησης λοιπόν και στο λέω τόση ώρα πολύ απαλά.
Εγώ είμαι που ζητώ επίσημες πιηγές, αλλιώς λες βλακείες.
Μου λες ότι άκουσες από τη vw, σου ζητάω να πεις ακριβώς.Έχεις πρόβλημα κατανόησης στο να περνάς και τις έρευνες ικανοποίησης για έρευνες αξιοπιστίας.
Το 'ικανοποιησης' το προσθεσες αυθαιρετα με το ετσι θελω.Ας ειναι.Το σωστο ειναι ερευνες αξιοπιστιας
Από εκεί συνάγεται το λιγότερα προβλήματα; Και έτσι τεκμηριώνονται τα περί ποιοτικού ...ελέγχου;
Ανάθεμα στο πώς λειτουργεί η παραγωγική διαδικασία δηλαδή,
Κρίμα που θα μπορούσαμε να μιλάμε και σοβαρά,
αλλά φαντασιωνόμαστε λες και έχουμε ιδέα από τη γραμμή παραγωγής και την προμήθεια των εξαρτημάτων.
Με τη διορθωση που σου εκανα απο πανω πλεον βγαινει ενα νοημα γιατι εμφανιζαν λιγοτερα προβληματαΜε την όποια επιφύλαξη αντιμετωπίζει κανείς τέτοιες ...δημοσκοπήσεις, αλλά ως υπόθεση εργασίας το προσπερνώ...
Οντως παρεξηγηθηκαμε. Εκτος απο προβλημα αναγνωσης προεκυψε και προβλημα κατανοησης.
Παμε παλι με μερικες διορθωσεις στο κειμενο σου με bold και χρωμα -
Απο μπροστα ειναι τοσο ιδιο με το Leon που καταντα βαρετο σα σχημα μιας και το Leon το συνηθησα ως σχεδιο και δν μου κανει καμια πλεον εντυπωση.
Απο πισω ειναι ωραιο αν και κατι μου λεει πως θα ομοιαζει παρα πολυ με το επομενο polo.
Απο μεσα εχει ωραια γραμμη ΑΛΛΑ ενω προσφερει την καλυτερη οθονη πολυμεσων στην κατηγορια μεχρι στιγμης, παει και την τοποθετει σε σημειο λες και δεν προοριζοταν εξ αρχης (κατα τον σχεδιασμο) να προσφερεται με οθονη αλλα με απλο ραδιοφωνο. Η θεση που βρισκεται η οθονη εκτος απο λανθασμενη ειναι και επικινδυνη .Το μεγαλο ομως προβλημα που θα εχει στο αμεσο μελλον να αντιμετωπισει ειναι πως το νεο polo και το νεο 208 θα προσφερουν digital cluster με φοβερα οπτικα εφε και ευκολιες, εξοπλισμος δηλαδη που θα ναι καθοριστικος κατ εμε για την αγορα κυριως στο νεανικο κοινο μιας και οι διαφορες σε αλλους τομεις ειναι μικρες στην κατηγορια αυτη. (Η προσλαμβανουσα αισθηση ενος μοντερνου εσωτερικου θα επηρεαζεται πολυ απο την υπαρξη ενος digital cluster)
Σχετικα με τους κινητηρες μακαρι να περιοριστει το θεμα με τις επικαθισεις στις βαλβιδες, και μπραβο του για τον 1,5 tsi 150hp
Για το σασι του ομως (mqb0 platform) πολλα μπραβο καθως γενικα το vw group στο τομεα αυτο οδηγει τις εξελιξεις και προσφερει top class αμαξωματα-σασι με ολα τα συν που αυτο συνεπαγει.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Απο μπροστα ειναι τοσο ιδιο με το Leon που καταντα βαρετο σα σχημα μιας και το Leon το συνηθησα ως σχεδιο και δν μου κανει καμια πλεον εντυπωση.
Απο πισω ειναι ωραιο αν και κατι μου λεει πως θα ομοιαζει παρα πολυ με το επομενο polo.
Απο μεσα εχει ωραια γραμμη ΑΛΛΑ ενω προσφερει την καλυτερη οθονη πολυμεσων στην κατηγορια μεχρι στιγμης, παει και την τοποθετει σε σημειο λες και δεν προοριζοταν εξ αρχης (κατα τον σχεδιασμο) να προσφερεται με οθονη αλλα με απλο ραδιοφωνο. Η θεση που βρισκεται η οθονη εκτος απο λανθασμενη ειναι και επικινδυνη .Το μεγαλο ομως προβλημα που θα εχει στο αμεσο μελλον να αντιμετωπισει ειναι πως το νεο polo και το νεο 208 θα προσφερουν digital cluster με φοβερα οπτικα εφε και ευκολιες, εξοπλισμος δηλαδη που θα ναι καθοριστικος κατ εμε για την αγορα κυριως στο νεανικο κοινο μιας και οι διαφορες σε αλλους τομεις ειναι μικρες στην κατηγορια αυτη. (Η προσλαμβανουσα αισθηση ενος μοντερνου εσωτερικου θα επηρεαζεται πολυ απο την υπαρξη ενος digital cluster)
Σχετικα με τους κινητηρες μακαρι να περιοριστει το θεμα με τις επικαθισεις στις βαλβιδες, και μπραβο του για τον 1,5 tsi 150hp
Για το σασι του ομως (mqb0 platform) πολλα μπραβο καθως γενικα το vw group στο τομεα αυτο οδηγει τις εξελιξεις και προσφερει top class αμαξωματα-σασι με ολα τα συν που αυτο συνεπαγει.
http://www.autobild.es/noticias/ya-sabe ... gen-318809
El Ibiza tendrá cuadro de mandos digital sí, pero no será el primero ya que tendrá que esperar hasta 2018 para ofrecer esta opción y antes que él lo harán el Ateca y el León.
https://www.motorpasion.com.mx/seat/tu- ... os-digital
Tu próximo SEAT Ibiza podría incorporar cuadro de instrumentos digital
http://www.diariomotor.com/noticia/seat ... ital-2018/
El SEAT Ibiza estrenará la instrumentación digital de Volkswagen en 2018
https://www.motor.es/noticias/seat-ibiz ... 35911.html
El SEAT Ibiza estrenará el cuadro de instrumentación digital en 2018
http://www.motor-talk.de/news/seat-mach ... -erst-2018
Das frei konfigurierbare, digitale Cockpit aus VW Tiguan oder Audi TT wird der Ibiza zum Marktstart im Juni nicht erhalten. Entwicklungschef Rabe verspricht aber das Extra bereits zum Jahreswechsel 2018.
δηλαδή το Ibiza θα διαθέτει το digital cluster περίπου από την περίοδο που θα διατεθεί στην αγορά και το νέο Polo
κατά τον αντίστοιχο τρόπο που προστέθηκε εσχάτως το digital cluster και στα Leon, Ateca
Μην τρελαινόμαστε με το digital cluster,
είναι ένας εξοπλισμός που λειτουργεί πάνω στην αρχιτεκτονική της πλατφόρμας MQB.
Δεν είναι δα κάποια τεχνολογική υπεροχή.Διαφωνώ πάντως ότι το νέο Ibiza είναι τόσο ίδιο με το Leon,
ίσα ίσα που το βρίσκω και πιο όμορφο από το Leon.
Κι εδώ που τα λέμε ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μόνο όταν το δούμε από κοντά.
Ακολουθεί μια σχεδιαστική ταυτότητα όπως όλοι οι κατασκευαστές. Και καλώς.Ελπίζω το νέο Polo να μην είναι σαν αυτό
θεωρούσα ότι δεν μπορεί να είναι αυτό
αλλά μπήκα σε σκέψεις με το εξής βίντεοΤη θέση του infotainment τη βρίσκω λάθος κι εγώ
(αν και όσο μεγαλώνει σε μέγεθος, είναι τόσο και πιο εύχρηστη - βλέπε ακραίο παράδειγμα Tesla),
θεωρώ πάντως σωστή τη θέση στο Α3 και στο Leon
αλλά φαντάζομαι αφού ο ειδικός τύπος δε βρίσκει λάθος τη θέση του infotainment στο Golf
δε θα τον ξενίζει και στο Ibiza.
(Η διαφορά βέβαια ανάμεσα σε συστήματα με χειρισμό μέσω οθονών αφής και μέσω controller
είναι πως οι οθόνες αφής πρέπει να βρίσκονται στο πεδίο κινήσεων των χεριών.
Όταν ο κατασκευαστής επιλέγει infotainment με οθόνη αφής πρέπει να ισορροπεί
ανάμεσα στην προσβασιμότητα με τους χειρισμούς των χεριών και στην προσβασιμότητα ως προς το οπτικό πεδίο του οδηγού.)Πέρα από την πλάκα, το VAG έχει από τα καλύτερα infotainment και τα πιο γκατζετάδικα αυτοκίνητα της αγοράς
και δε θα έχει πρόβλημα να προσελκύσει ή να απωθήσει αγοραστές με κριτήριο το κομμάτι αυτό.Με την καινούρια πλατφόρμα μάλιστα
το VAG ηγείται ξεκάθαρα της αγοράς σε χώρους επιβατών και αποσκευών.
Φοβάμαι ωστόσο πως θα χάσει το παιχνίδι στο κομμάτι της τιμολόγησης.
Θα κοντεύουν να πουλάνε B segment με τιμές C. -
Κατ εμε αν τελικα οντως το προσφερουν με το digital cluster της vw εστω και ως εξτρα τοτε προβλεπω να κερδιζει ευκολοτερα στις πωλησεις τον αντιστοιχο σπορτιφ ανταγωνισμο (swift, micra) ο οποιος και απευθυνεται στο ιδιο κοινο -Νεοι στην ηλικια αγοραστες που δν νοιαζονται για νουμερα στρεπτικης ακαμψιας, κοινες πλατφορμες για εξοικονομηση πορων, ποιοτητα συγκολλησεων, feedback τιμονιου και επιστρωση εμβολων στον κινητηρα.
(Π.χ το νεο c3 στηριζεται στην pf1 platform η οποια με μικροεξελιξεις προερχεται απο το 1998-9 και η οποια θα καταργηθει πολυ συντομα για τα μοντελα της psa απο την ευρωπαικη αγορα, αλλα κυριολεκτικα, το γεγονος αυτο δεν απασχολει καθολου τους αγοραστες του.)
Οι επιλογες αυτου του target group εχουν να κανουν με στοιχεια εντυπωσιασμου και ομορφιας και το συγκεκριμενο θα εχει μεγαλο συντελεστη στις επιλογες των νεαρων, καθως ειναι πραγματικα πολυ εντυπωσιακο. Εκτος αυτου, δεν ειναι απλα ενα ομορφο αξασεουαρ που απλα υπαρχει, ειναι ενα εντυπωσιακο πρακτικο οργανο που θα το χρησιμοποιει συνεχως ο οδηγος του αυτοκινητου. Το εχω δοκιμασει.Μετα απο την χρηση του μολις γυρισα σε αυτοκινητο με απλο πινακα οργανων και με μια απλη οθονουλα, αμεσως ενιωσα πως οδηγουσα αυτοκινητο προηγουμενης γενιας - αισθητικης....ενω δεν ηταν.
Σε γενικες γραμμες το ibiza φαινεται ενα αρκετα καλο προιον και προσεγμενο στα σημεια που πρεπει. Ειδωμεν.
-
Που να δεις ποσο εργονομικο (δεν) ειναι το joystick της mercedes. Το ακουμπας σε κινησεις πχ αλλαζοντας τον κλιματισμο*, τις ταχυτητες, ακουμπωντας στο arm rest, κι αυτο αλλαζει.
Οδηγουσα τη merc του πατερα μου προς Λεγραινα κι απο εκει που ακουγα ελληνικα κατεληξα στον pepper. Δε λεω ωραιος σταθμος αλλα δε γουσταρω να μπαινει μονος του [emoji14]*οι οποιες επιλογες του κλιματισμου ειναι τοσο χαμηλα στις b-class που επισης εργονομικο δε το λες να πρεπει να χωσεις το χερι εκει πισω απο τις ταχυτητες. Με δυσκολευε εν ωρα οδηγησης.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για να πω τη μαύρη αλήθεια,
θεωρώ το digital cluster έως και επικίνδυνο
στην αντίστοιχη λογική που είναι επικίνδυνη η θέση του infotainment στη μεσαία κονσόλα.Πόσες φορές έχω αφαιρεθεί/επαναπαυθεί προσωπικά
επειδή κακώς έψαχνα πληροφορίες στον πίνακα οργάνων στη διάρκεια της οδήγησης.
Ελπίζω το νεανικό κοινό να έχει τη φρόνηση να αποφεύγει αυτές τις απρονοησίες
και θέλω να πιστεύω ότι το collision prevention assist θα κάνει τη δουλειά εκεί που πρέπει.Προσωπική άποψη
το head up display και η ψηλή τοποθέτηση του infotainment πάνω στο ταμπλό
είναι η μόνη ασφαλής επιλογή για κατασκευαστές και κοινό. -
Η κατανάλωση είναι λογική με τον υπολογιστή ταξιδιού να δείχνει 6,4 lt/100 km σε μια διαδρομή 105 km με μικτές συνθήκες κίνησης, μόνο που το ρεζερβουάρ χωρά πλέον** 40 lt** και όχι 45.
http://www.drive.gr/test-drives/apostol ... 115-ps-dsg
40lt ντεποζιτο,μηπως εχει γινει τυπογραφικο λαθος,μηπως ειναι 42lt εστω?
-
Who cares?
-
Who cares για το μικρο ντεποζιτο,αυτος που κανει καποια χιλιομετρα παραπανω σιγουρα θα το λαβει υποψιν του.
-
Πιο αδιάφορο ζήτημα και απο το βάθος της ποτηροθηκης, για μένα τουλαχιςτον.
-
Γενικοτερα οι ποτηροθηκες ειναι ενα αδιαφορο ζητημα..
-
Ακριβώς, οπως και το ντεπόζιτο αν ειναι 40,42 η 45 λίτρα σε αυτοκινητο πόλης.
-
Κυρίες μου...
Ερχεται στη χώρα του flabouraris άμεσα... Μολις βγηκαν τιμαί...
Δείχνει καλό
Οπως το σουζουξ θα αγορασω παλι με youtube test drive
1.0 115 style = ουτε που ξερω τι μπλιμπλικια έχει
Δια το εν εκατομυριοστόν του σπέρματος που εγλύτωσε την αποχέτευσην το σωτήριον 1998
Αύριον αι προκα-ταβολαί...
Οποιος έχει αντίρρησην ας μιλήσει τώρα, αλλιώς ας σωπάσει για πάντα...R.S.
Ρε νονέ και λοιποί, κανεις δεν απήντησε περι 208... -
Νομίζω ότι θα ψιλοτσακόνεστε με τον υιό για το ποιος θα το παίρνει. Καλοτάξιδο.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ποιο ωραιο και δυναμικό από Polo και Fabia...
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχουν ανακοινωθεί κάπου οι τιμές;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Στη Γερμανική σελίδα έχει κάποια φυλλάδια
http://www.seat.de/kontakt/downloads/modelle/ibiza.htmlαν έχουν συνάφεια με τα ελληνικά δεδομένα, κανείς δεν ξέρει
http://media.seat.de/flv/seatde/pdf/SEA ... chuere.pdf
http://media.seat.de/flv/seatde/pdf/SEA ... eDaten.pdfκαι μερικά εγχειρίδια για να καταλάβεις το καθένα από τα μπλιμπλίκια που έχει ή δεν έχει ο εξοπλισμός
https://www.seat.com/datamanual-manual/ ... _17_EN.pdf
https://www.seat.com/datamanual-manual/ ... 018_EN.pdf
https://www.seat.com/datamanual-infotai ... _17_EN.pdf
https://www.seat.com/datamanual-apps/my ... _16_EN.pdf
https://www.seat.com/datamanual-mainten ... _16_EN.pdf
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)