ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
-
Γεια χαρα σε ολους θελω να κανω μια ερωτηση εχω ακουσει οτι η μονοφθαλμη μπορουν να βγαλουν διπλωμα οδηγησης για αυτοκινητο το οποιο ανανεωνουν καθε 3 ετη μπορουν να βγαλουν και για μηχανη και αυτο το διπλωμα θεωρηται κατηγοριας αμεα?
-
Γεια χαρα σε ολους θελω να κανω μια ερωτηση εχω ακουσει οτι η μονοφθαλμη μπορουν να βγαλουν διπλωμα οδηγησης για αυτοκινητο το οποιο ανανεωνουν καθε 3 ετη μπορουν να βγαλουν και για μηχανη και αυτο το διπλωμα θεωρηται κατηγοριας αμεα?
-
-
Αναφέρεται και σε Α και σε Β κατηγορία
- ΔΙΟΦΘΑΛΜΗ ΟΡΑΣΗ
Εάν υπάρχει έκδηλος στραβισμός και το υγιές μάτι έχει οπτική οξύτητα ≥ 8/10 και πλήρες οπτικό πεδίο, χρειάζεται επανεξέταση ανά 3ετία.
Εάν υπάρχει διπλωπία και το υγιές μάτι έχει οπτική οξύτητα ≥ 8/10 και πλήρες οπτικό πεδίο επιβάλλεται οδήγηση με κάλυψη του ενός ματιού και χρειάζεται επανεξέταση ανά 3ετία.
- ΔΙΟΦΘΑΛΜΗ ΟΡΑΣΗ