-
Χαίρετε,είμαι νέο μέλος στην κοινότητα τον 4τ.
Πήρα την πρώτοβουλεία να γράψω για αύτο το θέμα που με απασχολεί καθώς παρόμοια θέματα αναβάθμισης δεν έχουν θιχτεί για παλιότερα αυτοκίνητα.
Θα ήθελα να με βοηθήσει κάπιος γνώστης τι θα μπορούσα να κάνω σε ένα AUDI 100 του 1998 για να του ανεβάσω την ιπποδύναμη με οικονομικό τρόπο;(αντί να το στείλω στην θάλασσα)
Κάποιο ολοκληρωμένο σύστημα εξαγωγής θα βοηθούσε;
Υπάρχει πρόγραμμα για τέτοια αυτοκίνητα; -
Πήρα την πρώτοβουλεία να γράψω για αύτο το θέμα που με απασχολεί καθώς παρόμοια θέματα αναβάθμισης δεν έχουν θιχτεί για παλιότερα αυτοκίνητα.
Θα ήθελα να με βοηθήσει κάπιος γνώστης τι θα μπορούσα να κάνω σε ένα AUDI 100 του 1998 για να του ανεβάσω την ιπποδύναμη με οικονομικό τρόπο;(αντί να το στείλω στην θάλασσα)
Εξ οσων γνωρίζω, Με οικονομικό τρόπο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δυστυχώς.
-
Του '98?
Τοτε ειχε βγει το πρωτο ευρεως αναγνωρισιμο a6.
Μαλλον εχεις το μεταβατικο σταδιο 100/a6 και φορας το 5κυλινδρο ατμοσφαιρικο 1.8 με τα 125. Κανω λαθος? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Του '98?
Τοτε ειχε βγει το πρωτο ευρεως αναγνωρισιμο a6.
Μαλλον εχεις το μεταβατικο σταδιο 100/a6 και φορας το 5κυλινδρο ατμοσφαιρικο 1.8 με τα 125. Κανω λαθος?+1
Πόσο μου άρεσε εκείνο το εσωτερικό του...
-
Μπορεί να κανω εγώ λάθος και να είναι του 96 και είναι 16 βάλβιδο 2.0 και 150 ίπποι
-
Έκανα λάθος την χρονολογία το μοντέλο ειναι του 94 με τα παραπάνω χαρακτηριστικά
-
Αν ηταν 150 μπορει και να μη ψαχνωσουν.. σκαρτα 140 βγαζει αυτος. Δυστυχως δε μπορεις να κανεις τιποτα ουσιωδες ωστε να δεις διαφορα. Και προσωπικα λογω και του χαρακτηρα του ως αυτοκινητο θα το αφηνα οπως ηταν και τουλαχιστον θα ειχα ησυχια, ανεση, χωρους κτλπ
-
H αλλη λυση ειναι ,αλλα θα χρειαστεις λεφτα γι αυτο..., να βρεις τροπετο 2.8 v6 που θα ναι και φτηνο και να κανεις πληρη μετατροπη ,οχι κοπτοραπτικη δηλαδη στη πλεξουδα κτλπ.. ΚΑτα ποσο αντεχεις το 'μπλεξιμο' βεβαια, τη καταναλωση και να εισαι αδηλωτος...εκτος κι αν το δηλωσεις.
-
Πολύ τρέξιμο μου φαίνεται.
Θα το αφήσω έτσι όπως είναι γιατί απο οτι κατάλαβα δεν αξίζει.
Ευχαριστώ για την βοηθεία
Αναβάθμιση αυτοκίνητου 20ας