-
Ωπ, λάθος έγραψα... 195 εννοούσα,
-
Το να ξαναβάλεις την ίδια διάσταση μόνο λάθος δεν είναι. Αντίθετα είναι το τυπικά σωστό.
Ομως αν για κάποιο λόγο θες κάτι να αλλάξεις (εγώ έψαχνα αυτό το μισό εκατοστό ανύψωσης, την μεγαλύτερη πληθώρα επιλογών στα οποία να υπήρχαν και RFT) η επιλογή του 195 είναι ασφαλής για μοντάρισμα στη ζάντα, δεν ξεπερνάει το 1,8% μεταβολή (
-
Και εγω την αισθηση οτι έπρεπε να έρθει το αυτοκινητο με 195 αρι αλλά λόγω co2 , έβγαλαν από την μυγα ξύγκι
-
@REALZEUS, Δεν έψαχνα το απόλυτο ελαστικό και μάλιστα με περιορισμένη διαθεσιμότητα 15Αυγουστιάτικα. Τα είχα ξαναβάλει σε άλλο αυτοκίνητο και θυμαμαι οτι ήταν πολυ άνετα. Δεν εκανα οικονομια τα 100ε για Μισελεν. Ειχα και Μισελεν και δε θυμαμαι κατι το φοβερό. Ανεση και ησυχία έψαχνα, απλά έγραψα εντύπωση.
@Mastoras78, οκ Μάστορα, θα τους δώσω χρόνο
@Dublin Οκ Dublin, οχι, δεν εκανα ταρζανιά, λίγο πιο γρήγορα, λίγο πιο εντονο φρεναρισμα. Εχουν τουλαχιστον 15χρονια Ελλάδα. Ειχα βαλει αλλη μια φορά.
@manast, δε διαφωνω αλλά στα 2 λαστιχαδικα που βρηκα ανοιχτα πριν κλείσουν, και οι 2 μου ειπαν οχι. Ενταξει, δεν ειναι καμια τρελή επένδυση, αμα ειναι αλλάζω πιο νωρις και βλεπω το 195αρι που λες. -
@manast, δε διαφωνω αλλά στα 2 λαστιχαδικα που βρηκα ανοιχτα πριν κλείσουν, και οι 2 μου ειπαν οχι. Ενταξει, δεν ειναι καμια τρελή επένδυση, αμα ειναι αλλάζω πιο νωρις και βλεπω το 195αρι που λες.
Ασφαλή ταξίδια εύχομαι να σου προσφέρουν! Προς θεού! Δεν είχα κανένα λόγο να σε πείσω να ακολουθήσεις αυτό που έκανα. Σου έδωσα απλώς μια δοκιμασμένη πληροφορία-επιλογή για το μεγαλύτερο πλαινό που αναζητούσες. Αυτό που έκανες ήταν σωστό. Εξέφρασα απλώς τον προβληματισμό μου για αυτούς που ακόμα αναρωτιούντε αν προσαρμόζεται καν το 195 στη ζάντα...
-
@manast, Οχι, κάνενα πρόβλημα και σε ευχαριστώ και παρέθεσες και στοιχεία που μοιαζουν λογικά. Απλά τους 2 που βρήκα ανοιχτους, ηταν κατηγορηματκοί και δε θέλαν καν να μου προτεινουν/ψάξουν λάστιχο στη διάσταση που ανέφερες.
-
Αφού πέρυσι μία γάτα κατάφερε αυτοκτονώντας να βγάλει το λουρί του air condition στη συνέχεια του περιστατικού (και αφού οι γάτες συνεχίζουν να αφήνουν πατημασιές και γρατζουνιές στο αμάξωμα) φάγανε και καλώδια τα ποντίκια. Εχει κανείς καμμιά καλή ιδέα; Μου μιλήσανε για ναφθαλίνη στο χώρο του κινητήρα. Ισχύει; Κάτι άλλο ίσως;
-
Αφού πέρυσι μία γάτα κατάφερε αυτοκτονώντας να βγάλει το λουρί του air condition στη συνέχεια του περιστατικού (και αφού οι γάτες συνεχίζουν να αφήνουν πατημασιές και γρατζουνιές στο αμάξωμα) φάγανε και καλώδια τα ποντίκια. Εχει κανείς καμμιά καλή ιδέα; Μου μιλήσανε για ναφθαλίνη στο χώρο του κινητήρα. Ισχύει; Κάτι άλλο ίσως;
υπαρχει ειδικο απωθητικο σπρευ που δεν βλαπτει τα οικοσιτα... ζεις ή σε αγροκτημα ή σε υπονομο ή απλα κεντρο αθηνα
https://www.autotec.gr/k2-bond-anti-marten-apothitiko-troktikon-spray-400-ml.html
-
υπαρχει ειδικο απωθητικο σπρευ που δεν βλαπτει τα οικοσιτα... ζεις ή σε αγροκτημα ή σε υπονομο ή απλα κεντρο αθηνα
https://www.autotec.gr/k2-bond-anti-marten-apothitiko-troktikon-spray-400-ml.html
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα το αναζητήσω.
Ο χώρος διαμονής δεν προιδεάζει για ποντίκια. (Πόλη Ρεθύμνου). Το parking βέβαια είναι ανοιχτό. Πόνταρα στις γάτες της γειτονιάς. Λάθος μου... Μάλλον τις ταίζουν...
-
Γάτες κομάντο έχουμε στο Ρέθυμνο; Και εμένα είχε συμβεί το ίδιο με το λουρί του a/c και πήγα στον Σταρένιο νομίζοντας ότι χάλασε ο κλιματισμός. Το λουρί ήταν στο μηχανοστάσιο πεσμένο κάπου 3 μήνες περίπου.
-
Γάτες κομάντο έχουμε στο Ρέθυμνο; Και εμένα είχε συμβεί το ίδιο με το λουρί του a/c και πήγα στον Σταρένιο νομίζοντας ότι χάλασε ο κλιματισμός. Το λουρί ήταν στο μηχανοστάσιο πεσμένο κάπου 3 μήνες περίπου.
Φοβάμαι ότι απλά κάνανε οργάνωση με τα ποντίκια για να προβληματίσουν τους κατά τα άλλα χαρούμενους ιδιοκτήτες Syzuki. To ανταλλακτικό δεν υπάρχει (φάγανε το καλώδιο στην ένωση με τον αισθητήρα καυσαερίων και λέει δεν μπορεί να το ματίσει), αρά ο Θεός και η ψυχή τους πότε θα έρθει και πόσο...
Η σύσταση είναι να μην το κινώ πολύ
-
Πω ρε συ.... Τι να πω;;;; Μου προσέθεσες ένα ακόμα άγχος.
-
Και σου έβγαζε τσεκ; Εμείς εδώ στο Ατσιπόπουλο έχουμε και ζουρίδες που πάνε πάνω κάτω.. Το 1.2 έχεις;
Μου φαίνεται πρέπει να πάρουμε το κ2 να ψεκάσουμε μια ολιά το μηχανοστάσιο.
-
Και σου έβγαζε τσεκ; Εμείς εδώ στο Ατσιπόπουλο έχουμε και ζουρίδες που πάνε πάνω κάτω.. Το 1.2 έχεις;
Μου φαίνεται πρέπει να πάρουμε το κ2 να ψεκάσουμε μια ολιά το μηχανοστάσιο.
Αναψε το κίτρινο του κινητήρα, το γενικό τρίγωνο με θαυμαστικό και το cruise system. Ο κ. Κώστας στο Σταρένιο είπε ότι είναι μία η ζημιά. Γυρίζοντας προς το σπίτι άναψε και βλάβη στο σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης. Ελπίζω να μην ήταν κάτι μισοφαγωμένο. Εκτός του κινητήρα τα υπόλοιπα άχρηστα μπλιμπλίκια που ...τρώγωνται και δημιουργούν προβλήματα! Βούτυρο στο ψωμί του κ. ΠΕΤΑ...
Το χιλιάρι.
-
Εγώ την άνοιξη που ήμουν στο χωριό
Βρήκα κάτι μεγάλα κομμάτια από ψωμί στο πλαστικό πάτωμα κάτω, όταν άνοιξα να βάλω νερό.
Μην σας τα πολυλογώ, ένας φίλος που έχει σκύλο μου έδωσε λίγο κομμένο τρίχωμα, το τύλιξα σε ένα δυχτάκι και το κρεμασα εκεί κάτω στο πλαστικό σε μια βίδα που εξέχει.Επισης ψεκασα τα σώθηκα με σπρει για τρωκτικά.
Από τότε δεν έχω παρατηρήσει κάτι το ανησυχητικό.
-
Μην σας τα πολυλογώ, ένας φίλος που έχει σκύλο μου έδωσε λίγο κομμένο τρίχωμα, το τύλιξα σε ένα δυχτάκι και το κρεμασα εκεί κάτω στο πλαστικό σε μια βίδα που εξέχει.Επισης ψεκασα τα σώθηκα με σπρει για τρωκτικά.
Από τότε δεν έχω παρατηρήσει κάτι το ανησυχητικό.
Ωπ, ενδιαφέρον αυτό με τις τρίχες και άκρως εφευρετικό.. Δοκίμασε να ψεκάσεις και με ούρα από το κουτάβι και ανέφερε εντυπώσεις
-
Που τα πουλανε αυτά;
-
Manast, Όταν το κλείνεις και ξαναβαζεις μπροστά σου βγάζει πάλι την ίδια βλάβη; Στο ρωτάω γιατί και εμένα από το τότε που το πήρα μια φορά το χρόνο θα βγάλει σφάλμα το radar ή το αυτόματο φρενάρισμα. Το έχω πάει πολλές φορές και δεν ξέρουν τι είναι. Διάβαζα στο ιντερνετ ότι είναι κάποιο λάθος στο σύστημα. Αν σβήσω το αμάξι και το ξανανάψω δεν το ξανακάνει.
-
Manast, Όταν το κλείνεις και ξαναβαζεις μπροστά σου βγάζει πάλι την ίδια βλάβη; Στο ρωτάω γιατί και εμένα από το τότε που το πήρα μια φορά το χρόνο θα βγάλει σφάλμα το radar ή το αυτόματο φρενάρισμα. Το έχω πάει πολλές φορές και δεν ξέρουν τι είναι. Διάβαζα στο ιντερνετ ότι είναι κάποιο λάθος στο σύστημα. Αν σβήσω το αμάξι και το ξανανάψω δεν το ξανακάνει.
Μέχρι Δευτέρα βράδυ που χρειάστηκε τελευταία φορά ναι. Δεν το ξανακούνησα. Θα αποφύγω όσο μπορώ.Χρησιμοποιώ το άλλο.
-
Σου είπαν λοιπόν ότι αυτή η βλάβη οφείλεται στα φαγωμένα από τα τρωκτικά καλώδια; Έχεις ακόμα εγγύηση; Σου είπαν πόσο θα πάει το μαλλί;
Νέο Suzuki Swift 2017