-
Οχο ακόμα δεν θα το αλλάξω το led φωτάκι αλλά οτνα θα το κάνω θα ζητήσω tuturial.. Το εχω παρατημένο λόγω covid.
Οταν το μαθεις και χρησιμοποιείς σωστά την ροπη του θα πάθεις πλάκα με το ποσό οικονομικό είναι. Κοντράρει στα ισα το yaris hybrid.
Hill holder εχει και εμενα
Αλλα με μπερδευει καπως, δηλαδή πρέπει νομίζω πρώτα να βάλεις ταχύτητα και μετά να σηκώσεις το πόδι από το γκαζι. Εγώ που κάνω γρήγορες αλλαγές πήγα να το δοκιμάσω χωρίς να βάλω πρώτα ταχυτητα και τσουλησε ελαφρώς προς τα πίσω.
Δεν ξέρω, το έχω σκεφτεί παντως να το αλλάξω αλλά από την αλλη σκέφτομαι ίσως το νέο Swift όταν έρθει ή κάτι μεγαλύτερο... Το ότι έχω αυτό με τα 90 αλογα με κρατάει ακόμα.
Τωρα μετά το facelift με αυτα τα δυο εξτρα συστήματα ασφαλείας συν τη μεγαλύτερη μπαταρία σε αντίθεση με το profacelift είναι εξαιρετικό. Έχει όλο το πακετο: χωρους, σπορτιφ αισθηση, κράτημα, φοβερή οικονομία, αποδέκτες επιδόσεις, πολυ όμορφο και φουλ εξοπλισμένο με τα παντα ολα.
Τι αλλο να θέλει κάποιος για αυτοκινητο πολης;
Υ. Γ Για εμενα το blind spot monitor είναι πολύ σημαντικό σύστημα και φυσικά η suzukara στο δίνει στη glx χωρίς έξτρα χρεώσεις και παραγγελίες.
αα εσύ είσαι παιδί της SUZUKI
ενώ προσωπικά το προτίμησα επειδή ήταν το μόνο της κατηγορίας πραγματικά MADE IN JAPAN με εξαίρεση το BOSCH InfoTainment ίσως και κανα εξάρτημα ακόμα που νομίζω φτιάχονται στην Ουγγαρία....but not bad
το ΥΑRIS παρόλο που φτιάχνεται στη Γαλλία με 10ετίες παράδοση σε μηχανικούς & ηλεκτρονικά.......σχεδόν τα πάντα από τα ελαστικά εώς μέσα ήταν Γερμανικά συν ότι είναι 3βάλβιδο θορυβώδες στην επιτάχυνση & βαρύ
το SWIFT δεν θα έλεγα ότι στέκεται καλά μόνο στη πόλη. αρκεί να είσαι είτε 5 άτομα χωρίς αποσκευές (μονοήμερη εκδρομή) ή 2-3 άτομα με αποσκευές βορειοευρωπαίου......όχι δηλαδή η Ελληνίδα αθάνατη ΜΑΝΑ που κουβαλάει από ανασφάλεια όλα τα ρουχα της αλλά & το μισό σπίτι μήπως τυχόν χρειαστεί κάτι....ενώ η πλειοψηφία των Ελληνικών οχημάτων δεν έχουν καν σοβαρό φαρμακείο με τα απαίτητα για να μην πω για πυροσβεστήρες 3γωνα κλπ
για να σε ξεμπερδέψω μια & καλή με το Hill Hold......είναι συγκράτηση για 2-3'' δευτερόλεπτα
σωστό που λες ότι θελει να βάλεις ταχύτητα άρα πατημένο συμπλέκτη.........ΟΜΩΣ θέλει να πατήσεις κάπως έντονα το φρένο εκείνη τη στιγμή ΠΡΟΤΟΥ το αφήσεις! για να αντιληφθεί το σύστημα
δοκίμασέ το & πες μου αν στο εξήγησα καλά
-
Εγω ξερω πως σταμάτησε τέλειως η παραγωγη των swift από Ουγγαρία. Ίσως να υπήρχαν εξαρτήματα πιθανότητα από Ινδία. Αλλα απο οσο ξέρω καθώς το ψαχνω είναι εξ ολοκλήρου made in japan. Εχει και άπειρα αυτοκόλλητακια με ιαπωνεζικα... Χαχαχα
Εγω για άλλο suzuki πήγαινα αλλά δνε τα κατάφερα. Εν τελη επέλεξα αυτό καθως σκέφτηκα την χωρα κατασκευής και επίσης μ αρεσε η απλότητα των μηχανικών μερών, το πολύ ελαφρύ αμάξωμα και το σπορτιφ στήσιμο του. Μου εκανε φοβερή εντύπωση ο άπλετος χωρλς στο χώρο μηχανής καθώς και το οτι μπορεις να δεις και να επισκευάσεις το κιβωτιο χωρίς να το κατεβάσεις!!!!! Δεν το συναντάς αυτό σε αλλα αυτοκινητα. Γεγονός που αυξάνουν τα κοστη εργατικών. (λεπτομερείες δηλαδή αλλά οκ το παρατήρησα)
Δεν με εντυπωσιασε πολύ από την πρώτη στιγμή όσο η Κουλα, αλλά όσο το οδηγουσα άρχισε να με κερδίζει κάθε μέρα και εν τελη να σκέφτομαι να μην οδηγώ αλλά αυτοκινητα που είχα στην διάθεση μου πάρα αυτό. Ειναι σαν παιχνιδι και τελικά όπου και αν πήγαινα όλοι το κοιτούσαν και ρωτούσαν. Άσε που πολλοί το πέρασαν για mini Cooper. Οπότε είδα ότι πραγματικά το αυτοκινητο έχει πέραση στο πλατύ κοινό και εμενα μ αρεσει να το οδηγώ, σκέφτεσαι να έρθει η ώρα να το παρεις μια βόλτα. Είναι πράγματι σαν παιχνιδάκι αλλά με την καλη έννοια.
Υ. Γ Ναι το mazda 2 έχει 24v mh σύστημα και μετατροπεα.
-
Υ. Γ. 1 Αν δεις τη μπαταρία κάτω από το καθισμα κάπου πρέπει να έχει αερογωγο για να μην ζεσταίνεται. Αυτό εννοώ στο γιατι δεν βάζω κάτι δίπλα στην μπαταρία.
Υ. Γ ρε συ απαντάς σε παλαιά ποστ;;; είπα και εγώ ποτέ τα έγραψαν αυτά;
ναι τα πήρα παραμάζωμα είδες? χεχε
βρεεεεεεε για κάτω από το ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ λέγαμε.............που το SWIFT (non sport) δεν έχει τον converter (μετατροπέα) συνεπώς αφήνει χώρο για πραγματάκια από κάτω. στου ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ δεν εχει αεραγωγο ξέρω
-
Α οκ! Λάθος κατάλαβα. Νόμιζα βαζεις τον πυροσβεστήρα δίπλα στην μπαταρία και κλείνει ο χωρος αναπνοης της μπαταρίας
-
Χεχε τη ξέρω την εταιρία. Εγώ με Valeo εμπειρία πάνω από 130.000 χλμ όλο και κάτι εβγαζαν.
Οποτε τα ψάχνεις... Μπράβο, ωραίος!!!
Εμενα αυτό το infotainment μια φορά κόλλησε το καλοκαίρι. Εσβησα τον κινητήρα πήγα να πάρω κάνα καφέ να σκεφτώ τι θα κάνω και εφτιαξε μονο του.
Εχει παλιά γραφικά αλλά είναι πολύ πρακτικό. Στο 3d mode στο GPS ειανι ανωτερο από πολλά σύγχρονα ακριβοτερα.
Για να σε ρωτήσω διοτι είχα κόντρα με τον γάτο, πως σου φαίνεται το στερεο όταν επιλέξεις το Rock στα presets. Εμενα μ αρεσει πολυ και εχει πολυ καλο μπάσο.Στο flat preset ειναι σαν στερο απο λαπτοπ,σμόλις αλλάξεις τα presets είναι σαν να άλλαξες μονάδα ήχου και ηχεία. Εσενα ποια η αποψη σου;
-
Αποφάσισαν όμως να σκοτώσουν το τούρμπο γιατί, για το jimny που έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να πωλείται στην Ευρώπη με το wltp... μακάρι να δούμε να επιστρέφει κάποια στιγμή μια κατάλληλη τούρμπο πρόταση (κι ενώ τα 'τέλεια' ντιζελάκια του παρελθόντος τα έχουμε αποκλείσει τελείως).
τελικώς το JIMNY επέστρεψε! αν και επαγγελματικό αυτή τη φορά λένε
και το sport κρατήθηκε στη ζωή με χαμηλά τέλη είναι ότι πιο value4money γι' αυτούς που λατρεύουν τα γκάζια
θεωρώ όμως αρνητικότατο την επιλογή του προμηθευτή SUZUKI Ελλάδας που ειναι το ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ GROUP
να μην έχει αυτοκίνητο SPORT σε ΚΑΜΙΑ έκθεση της Ελλάδας?;
ας είχαν έστω 1 όχημα sport τουλάχιστον στις 2-3 μεγαλύτερες πόλεις!
και με ελεγχόμενο test drive ολίγων χιλιομέτρων. αρνητικό γιατί δύσκολα σπρώχνουν κομμάτια έτσι.
θεωρώ πως οι περισσότεροι αγοραστές ειναι αγοραστές απλού swift ή σουζουκάκηδες γνώστες από αμάξια μοτο εξωλέμβια...
αλλιώς δύσκολα το παίρνουν χωρίς καν να το έχουν δει από κοντά
στα θετικά ότι ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ suzuki κατά τη διάρκεια της πανδημίας σου έδινε το swift GL+ για test drive μόνος σου για ελάχιστα λεπτά, όμως χωρίς μάσκα με ελεύθερη διαδρομή. έτσι κάποιος μπορεί να επιλέξει τον κηφισό για να δει πώς είναι σε ταξίδι ή τα στενάκια για να δει πώς στρίβει. σε αυτό μπράβο τους
-
To ιδιο έχουμε. Και εμενα έχει twiter. Και έχουμε τα ίδια ηχεία. Και όπως τα λες έχει πολύ καλό ήχο. Παρά πολύ καλό μάλιστα στα διάφορα presets. Έχουν μπει φίλοι μου και με ρώτησαν αν τα άλλαξα τα ηχεία.... Και είπα φυσικά όχι. Suzukara!!
Δεν έχουμε πολλές διαφορές πάρα τα δυο συστηματα ασφαλείας και την μεγαλύτερη μπαταρία.... Εγω εχω όμως 90 αλογα...... Ζηλιααα (λέω και τίποτα για να μην ξενερώσω τελείως διοτι στο έναν χρόνο μετά από εμένα περίπου βγήκε το facelift , χαχαχαχα )
Ωραιο κολπάκι και αυτό με την SD card... Μπραβο δεν το είχα σκεφτεί. Εγώ απλά το φορτίζω και τότε βάζω από το κινητό τραγούδια.
-
-
[/quote]
tweeters αδελφέ!
αν γκουγκάρεις αυτό που γραψες θα σε βγάλει στο twiter social media χαχαχα
άρα για να καταλάβω εσένα δεν έχει BSM & ReCTA?
HiBA διαθέτει στους προβολείς?
αυτά έχω δες εδώ:
https://pixhost.to/show/108/200295818_u.jpg
έχεις 90 άλογα μόνιμα αυτό ειναι το θετικό
ενώ με φορτισμένα & τα 2 του 2021 πρέπει να ρίχνει στου 2017
ενώ αφόρτιστα ρίχνει το μοντέλο του 2017 λογικά
τη GL+ έχεις δηλαδή? δεν μας είπες....
αν έχεις σύστημα GPS πάνω γίνεται. στο GL από όσο ξέρω δεν έχει
-
Ωραιο...... Τεστ!!!
Εχει και αυτό το καλυμα στο ταμπλο. Ωραίο φαίνεται!
την ομορφιά της κοπέλας έβαλες να δούμε τώρα ή του swift?;
χιχιχιχ
-
Ωραιο...... Τεστ!!!
Εχει και αυτό το καλυμα στο ταμπλο. Ωραίο φαίνεται!
δεν μας είπες τι να κοιτάμε.........το swift ή την ωραία αυστραλέζα? χεχε
-
-Χαχα εκτός του ότι είμαι ανορθόγραφος έχω και ένα απίστευτα χάλια t9. Αν δεις πόσες φορές το διορθώνω θα γελάσεις.
-Glx έχω με τα παντα ολα οσα έδιναν τότε.
Ναι δεν έχω αυτά που είπες και το traffic sign. Αρα τρία συστηματα δεν έχω. Το hiba το εχω και full led και πίσω led και θερμαινόμενα καθισματα κτλ. Όλα τα άλλα ίδια είναι.
-Και παλι πιστεύω πως αν δεν περάσω τις 3000 σ.α.λ και παλι στα ίδια είναι τα δύο αυτοκίνητα με το facelift να έχει για μεγαλύτερη απόσταση ηλεκτρικό boost. Μεχρι τις 2800 σ.α.λ έχουν τα ίδια κιλα ροπης, απλα στο δικό μου ανεβαίνει η ροπή μέχρι τις 4400 σ.α.λ λόγω διαφορετικής χαρτογράφηση.
-
1)Ωραια τα λεει η ωραια Αυστραλεζα, αλλα αυτο το κοκκινο της ντοματας δεν το μπορω....
- Τελεια μου δωσατε ιδεα γιασ τον πθροσβεστηρα, κατω απο το καθισμα του συνοδηγου,
Αμα μπορειτε και για το βαλιτσακι φαρμακειο , θα ειμαι ευγνωμων, ναι εχω και φαρμακειο full εξοπλισμενο....
3) Ερωτηση προς ολους, εεε μπορεις να ανεβασεις αρχειο word εδω, ετοιμαζω εκθεση για swift
-
Α οκ! Λάθος κατάλαβα. Νόμιζα βαζεις τον πυροσβεστήρα δίπλα στην μπαταρία και κλείνει ο χωρος αναπνοης της μπαταρίας
θέση πυροσβεστήρα
δεν ενοχλεί πουθενά αυτός αν βρεις. ούτε γδέρνει αν έχεις 'παραξενιά'. συν ότι το κάθισμα καθ' ύψος δεν το αλλάζεις συχνά.
ίσως το πλατοκάθισμα να αλλαζεις λίγο ή το μπρος πίσω αν υπάρχει 2ος 3ος οδηγός στην οικογένεια. νομίζω είναι αρκετά μελετημένη η ιδέα. ευελπιστώ ότι είναι ολόιδια η υποδοχή & στου 2017+ μοντέλα απλά & σπορ
-
1)Ωραια τα λεει η ωραια Αυστραλεζα, αλλα αυτο το κοκκινο της ντοματας δεν το μπορω....
- Τελεια μου δωσατε ιδεα γιασ τον πθροσβεστηρα, κατω απο το καθισμα του συνοδηγου,
Αμα μπορειτε και για το βαλιτσακι φαρμακειο , θα ειμαι ευγνωμων, ναι εχω και φαρμακειο full εξοπλισμενο....
3) Ερωτηση προς ολους, εεε μπορεις να ανεβασεις αρχειο word εδω, ετοιμαζω εκθεση για swift
η εξ' Αυστραλίας ορμώμενη είναι λογικό.....δεν ξέρει ότι της έρχεται η ντομάτα απ'τη Καλαμάτα χοχοχ
τον πυροσβεστήρα καλό είναι να τον έχεις όσο πιο κοντά κι άμεσα στο χέρι γίνεται. δες τη ΘΕΣΗ που πρότεινα πιο πάνω αν έχει τον ίδιο χώρο το δικό σου. ποιού έτους έχεις εσύ Πέτρο?
σίγουρα το καλοκαίρι είναι περισσότερες οι πιθανότητες να χρειαστεί αλλά σκεφτείτε ότι & τον χειμώνα μπορεί να βοηθήσετε κάποιον άλλον όχι μόνο στο δρόμο αλλά και σε σπίτι ή κατάστημα κλπ....
το φαρμακείο βάλτο είτε στο πορτ μπαγκάζ είτε κάτω απ' το κάθισμα του οδηγού αφού είναι βαλιτσάκι 'ντυμένο' δεν θα λερώνεται
εμένα στου 2021 που δεν έχει ρεζέρβα ζαντολάστιχο έχει στο πορτ μπαγκάζ ντουλαπάκι στα δεξιά για να μπαίνει ο γρύλος. αν το διαθέτει το όχημα σου μπορείς να δεις αν χωρέσει εκεί
https://pixhost.to/show/110/200326354_-.jpg
από ότι βλέπω Πέτρο κάτω κάτω στη παράθεση του μηνύματος έχει επιλογή ΑΤΤΑCHMENT προσθήκη νέου αρχείου
που γράφει ότι δέχεται μόνο αρχεία επέκτασης: .txt
συνεπώς άνοιξε ένα τέτοιο αν εχεις windows πάρτα από το word & ρίχτα εκεί
δεν θα είναι το ίδιο καλά μορφοποιημένα κλπ αλλά σιγά η δουλειά μας να γίνει
-
εδώ μπορείς να ανεβάσεις αρχεία WORD (.doc .docx ή pdf κλπ)
χωρίς εγγραφή το δοκίμασα & δουλεύει ΟΚ. δεν ξέρω όμως μέχρι τι μέγεθος επιτρέπει θα δούμε....
πατάς:
SELECT FILES
διαλέγεις το αρχείο που θες να ανέβει
στο αναδυόμενο παράθυρο που θα σου 'πετάξει' πάτα κάτω δεξιά που γράφει:
ΝΟ ΤΗΑΝΚS ((για να το ανεβάσεις χωρίς να γραφτείς -- συνδεθείς))
μετά πηγαίνει κάτω κάτω & αντιγράφεις τον σύνδεσμο που θα επικολήσεις εδώ όπως έκανα εγώ για να το δοκιμάσω μπες εδώ:
-
Ούτε που σκέφτηκα ότι μπορεί να μπει εκεί ο πυροσβεστήρας. Εγώ πάλι συνεχώς αλλάζω θέση οδήγησης. Στην πολη ψηλά όπου πραγματικά νιώθεις το αυτοκινητο σαν scooter, και τέρμα χαμηλά με χαμηλομενο το τιμονι σε στροφές οπου το νιώθεις σαν μεγαλύτερης κατηγοριας αυτοκινητο.
Στο πορτπαγκαζ εγώ του έχω περάσει προατατευτικο της maguiar's στα πλαστικα του.... Χεχεχε
-
Ακριβως. Αψογος.
Σε μια κατηφορα 400 μέτρων έχει φουλάρει. Και μαλιστα αν φουλάρει με τις μπάρες δείχνει πως ακόμα γεμίζει... Δεν ξερω αν φορτιζει και την μπαταρια του αυτοκινήτου για αυτο και το δείχνει.
Το είχα γράψει και εγω πως με acc μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να γεμίσουν οι μπάρες καθώς και cruisαρει όπως λες για να κρατήσει σταθερή απόσταση από τον προπορευόμενο.
Παντως σε εμενα φουλάρει σε 400 μέτρα και ξοδευεται ολόκληρη σε 500 μέτρα. Δηλαδη εξαντλείται (κρατώντας και τις δύο μπάρες ασφαλείας) και γεμίζει καθώς φρεναρω με ταχύτητα. Για αυτο έχω γράψει πως θέλει να το μαθεις πως οδηγείται. Με τον τρόπο που το κάνω σχεδόν πάντα έχω απόθεμα ενέργειας. Δηλαδη αν κάνω 10 χλμ μέσα στην πόλη για τα 9 χλμ έχω διαθέσιμη οπότε χρειαστεί ηλεκτρική ενέργεια (μεγάλο φορτίο ή επιτάχυνση από στάση).
Υ. Γ. 1 Αν δεις τη μπαταρία κάτω από το καθισμα κάπου πρέπει να έχει αερογωγο για να μην ζεσταίνεται. Αυτό εννοώ στο γιατι δεν βάζω κάτι δίπλα στην μπαταρία.
Υ. Γ ρε συ απαντάς σε παλαιά ποστ;;; είπα και εγώ ποτέ τα έγραψαν αυτά;
Χαχαχα
-
Τζίφος το test drive, από Δευτέρα, γιατί τώρα είναι μόνο 1 πωλητής στην έκθεση και δεν μπορεί να φύγει και φυσικά επειδή μιλάμε για Ελλάδα, δεν το δίνουν χωρίς πωλητή.
Αλλά μάλλον τρώει άκυρο γενικά, λόγω τιμής. €15.380 λέει ο τιμοκατάλογος, €16.380 βγαίνει τελική (€510 μαμισιάτικα!) και δεν έχει καμία προωθητική (!!!) και το επιτόκιο στο 8.9%. Μου είπε ο πωλητής 'έχει πολλά αυτοκίνητα, σε όλα τα χρώματα'....εεε πως να μην έχει ρε φίλε, όταν ήσασταν κλειστοί 2 μήνες και τώρα δεν κάνετε ούτε €500 έκπτωση? Κλασσικός σφάκ...έφυγε και το κονέ που είχα. Βέβαια θα πάω να το οδηγήσω από περιέργεια.
σου έκανα like επειδή έχεις δίκιο 2 μήνες ήταν κλειστά αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν το καλάμι καβαλημένο & τώρα ακούγεται ότι δεν πάνε τόσο καλά τα πράματα γενικώς στην αυτοκίνηση στην Ελλάδα, είναι περιορισμένα & τα ταξίδια ίσως από Σεπτέμβρη να ξανακλειστούμε πάλι, οπότε ξενερώνει ο άλλος.
παράδειγμα της suzuki hellas είναι ότι ηρθε το jimny αλλά τα ACROSS (rav) & SWACE (corolla) δεν πρόκειται να έρθουν ακόμα ενώ στην Ευρώπη ήδη κινούνται! ενώ δημοσιεύματα ελληνικά υπάρχουν από το φθινόπωρο. θα μου πεις είμαστε μικρή χώρα συμφωνώ, όμως η λατρεία που έχει ο έλληνας για αμάξι & το άλλο που έχει γίνει προέκταση της παλάμης του....λίγοι στην Ευρώπη την έχουν οπότε δεν είναι ότι δεν τραβάνε, αλλά για να μην έρχονται σημαίνει ότι έπεσε η ζήτησηκι εμένα μου την έδωσε που έχουν ΜΟΝΟ το κόκκινο χωρίς επιβάρυνση αλλά κάνει μήνες να έρθει ενώ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ υπάρχουν διόλως τυχαία πάντοτε! τυχαίο? δεν νομιιιιίζω. κι ενώ άλλες εταιρείες έχουν & το λευκό σε απλό η suzuki δεν τοχει & χρεώνει κι αυτό extra.
το κονέ που είχες δεν σου είπε ποτέ ότι ο κεντρικός αντιπρόσωπος ΣΦΑΚ.... δίνει πάντα ακριβότερα & άνευ έκπτωσης για να βοηθά να δουλεύουν οι υπόλοιποι;; αλλιώς δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης. με παραξενεύει όταν ακούω-διαβάζω ανθρώπους να λένε ότι έχουν δικό τους........αλλά γελιούνται από τον δικό τους. κρίμα που τα χάφτουμε ρε παιδιά
ΥΓ: υπάρχουν περίοδοι που πέφτουν οι τιμές αυτά τα ξέρουν οι της αγοράς
-
Εδω ενα βιντεακι από έναν δοκιμαστή που δοκιμάζει συνήθως supercar και είναι ιδιοκτήτης mini Cooper s και άλλων mini.
Δεν το περίμενε να είναι τόσο ευχάριστο οδηγικα. Οδηγεί το boosterjet στην gl+ και αναφέρει ότι έχει ταμπεραμέντο και feeling σαν μικρο mini Cooper s.
Ειναι αυτό που σας αναφέρω και εγω, βέβαια σε αργή κίνηση για τα πιο ταπεινά mh, αλλά η αίσθηση είναι ίδια. Άλλωστε έχουν ίδιο set up και περιφερειακά οι δύο εκδόσεις. Μάλιστα στο αυτοκίνητο της δοκιμης έχει πίσω ταμπουρα ενώ στα glx mh δισκόφρενα.
Πραγματικα το αυτοκινητο σου φτιάχνει την διάθεση για οδήγηση. Αν μάλιστα έρθεις απο βαρύ αυτοκινητο, και οδηγήσεις swift, δεν θα θες να ξανά οδηγήσεις το βαρετό, μεγάλο και βαρύ αυτοκινητο σου.
Το εχω ποσταρει στο κατάλληλο στιγμιότυπο :
Νέο Suzuki Swift 2017