-
Γιατι σου ειπα να πας να το αγοράσεις, ή να διαβαζεις με το ζορι το thread;
Ποσταρω για το αυτοκινητο που μ ενδιαφερει και συνομιλω με κατοχους του ή φιλους του.
Θα πρεπει να σας ρωτω δηλαδη αν νιωθετε ανετα με το να ποσταρω για ενα αυτοκινητο που μ ενδιαφερει.
Και αυτο απαγορεύεται εδω στο forum;;; Δεν το ηξερα.
-
«...μονο αλλαγη της τουρμπίνας...» δεν το λες μικρή αλλαγή.
-
Με 30, 40 άλογα παραπάνω θα το ήθελε και το μπλοκέ του. Νομίζω το είχε επισημανει και ο Τσουτσίγια σε ένα βίντεο που το δοκίμαζε.
Για να δούμε πόσο θα το κανιβαλίσουν στο Τζαπάν! Το 1000αρι boosterjet λογικά θα το φάει η μαρμάγγα ε; Ούτε απόσβεση δεν θα προλάβει να κάνει.
-
Super@t
Πως τα βλεπεις αυτα; θα το εμπιστεύσουν;;;
https://www.hks-power.co.jp/en/product/turbo/actuator/index.html
https://www.hks-power.co.jp/en/product/turbo/universal/index.html
-
Τι περιμένεις δηλαδή να διαβάσεις από 2 σελίδες που δείχνουν turbo;
-
'Αυτές οι προδιαγραφές κόστισαν σε απόδοση στο Swift 11Ps, που πλέον αποδίδει 129Ps, κάτι που ευτυχώς δεν είναι τόσο εμφανές στο δρόμο, αλλά μόνο στα χρονόμετρα, μιας και το νέο μοντέλο είναι ελαφρώς πιο αργό από το προηγούμενο, με 7,85sec για το 0-100km/h αντί για 7,56sec που είχε πριν και 15,71sec με ταχύτητα εξόδου 148,85km/h για το τετρακοσάρι, αντί για 15,54sec με 151,11km/h (7 μέτρα πίσω για τους κοντράκηδες). Πάντως αυτή η πτώση οφείλεται καθαρά στην καινούρια εξάτμιση με τα φίλτρα σωματιδίων, οπότε διορθώνεται πολύ εύκολα... if you know what I mean…
Συμπερασματικά, αυτό το αυτοκίνητο θα ήταν ιδανικό και εναρμονισμένο με την εποχή με επιπλέον 30-40Ps, τα οποία πολύ εύκολα μπορεί να αποκτήσει ένα τεχνολογικά προηγμένο μοτέρ σαν αυτό, αλλά ακόμα και εργοστασιακό να θέλει κάποιος να το αφήσει, το Swift Sport είναι τόσο συμμετοχικό και διασκεδαστικό, με δεμένο και το ελαφρύ πλαίσιο, τα δυνατά φρένα και το κράτημα, που θα σε ανταμείψει όταν θα το πιέσεις. Η δύναμη που του λείπει είπαμε διορθώνεται εύκολα, αυτό όμως που δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα μπορεί να διορθωθεί είναι η αύξηση στην τιμή, με τα €21.130'
https://www.powermag.gr/el/suzuki-swift-sport-hybrid-129ps.html
-
Οχι φυσικά... . Απλα δεν αλλαζουν εντοσθια του μπλοκ, για αυτο το ειπα.
Εχουν δικη τους τουρμπινα. Σχεδον διπλάσιες σε μεγεθος φτερωτες.... Αμα βρω θα ποσταρω.
-
Νομιζω στο πακετο για παραδειγμα της HKS,.. Εχει και μπλοκε, ανάρτηση, ελατηρια, εξατμιση απο χταποδι μεχρι πισω και ολα τα του κινητηρα.
Δεν ξερω ρε γαμωτο, οι αλλοι πως εχουν turbo mhev... Γιατι οχι και η suzuki που το εκανε πρωτη. Κριμα
-
Ρωτω αν τις ξερεις. Τι ακούς για αυτες ως aftermarket κτλ. Μεσα σε αυτα δεν εισαι;;; πες μια γνώμη, εχεις ακουσει τίποτα για αυτα τα aftermarket turbo. Ποια τα καλά, ποια τα κακα;;;
Τεσπα απο οτι φαινεται το sport εχει ψωμι να του ριξεις χρημα. Δεν ξερω ομως αν εχουν και για το 1.0 καμια aftermarket τουρμπίνα.
Παντως με προβλματισε αυτο που ειπε ο shumakos για την κατηφόρα .. Εδω φαινεται αλλη δοκιμη στον ιδιο δρομο απο τον ιδιο οικο αναβάθμισης
Και εδω
Φαινεται ως ευθεια το εδαφος, απλα μετα εχει μια γέφυρα και για αυτο ισως μπερδευει.
-
Στα 21 χιλιάρικα θα είχα μάτια μόνο για το Fiesta ST που είναι πιο σοβαρό μικρό hot hatch.
-
-
Μετά 3,5 χρόνια και 36000 km, μπορώ να πιστοποιήσω ότι το αμάξι αξίζει τον κόπο. Η αισθητική του, καλύπτει τη σύζυγο και αυτό είναι αρκετό. Ο κινητήρας καλύπτει εμένα και αυτό είναι επίσης αρκετό. Για τους χώρους του έχω να πω ότι τους αξιολογείς εύκολα και στατικά στον αντιπρόσωπο με σαφή απάντηση: χωράμε ή δεν χωράμε-δεν κρύβει εκπλήξεις. Στην καμπίνα εμείς χωράμε άνετα, στο χώρο αποσκεύων δεν χωρέσαμε ποτέ σε κανένα αυτοκίνητο (ούτε στο μεγαλύτερο της οικογένειας), ούτε τώρα. Εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι αποσκευές πάντα θα καταλαμβάνουν το διαθέσιμο χώρο συν κάτι ακόμα. Από εκεί και πέρα, χαίρομαι να το οδηγώ.Προφανώς και θα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αυτό είναι καλό.Ο εξοπλισμός καλός,(GLX). θα ήθελα να έχει μια δεύτερη θύρα usb και φυσικούς διακόπτες στο ηχοσύστημα αλλά δεν μπορεί αυτό να είναι κριτήριο αγοράς! Για την αντιληπτή ποιότητα εσωτερικού που τόσα γράφονται, εγώ δεν έχω ακούσει ούτε τσικ. Τίποτα δεν τρίζει τίποτα δεν χτυπάει. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την εξωτερική ποιότητα (βαφή), όπου αρκεί να το αγριοκοιτάξεις κάπου και αυτό επί τόπου θα χαράξει!!! Νομίζω ότι αυτό είναι και το μοναδικό αδύναμο σημείο που εγώ εντόπισα.Οδική συμπεριφορά στα γούστα μου(βελτιώθηκε ακόμα με την άλλαγη των άθλιων πρώτων ελαστικών). Τα υπόλοιπα καλοδεχούμενα (συνδεσιμότητα, κατανάλωση,τέλη κλπ). Σαφώς θα ήταν χρήσιμη μια μεγαλύτερη μπαταρία για το υβριδικό-αδειάζει αμέσως- (νομίζω το διόρθωσαν) αλλά έτσι κι αλλιώς παρόλο που η συμμετοχή του γίνεται αντιληπτή και χωρίς αυτό τα 111 άλογα είναι αρκετά. Τελειώνοντας να σχολιάσω αρνητικά την απόσταση από το έδαφος που δυστυχώς αφορά όλο και περισσότερα αυτοκίνητα. Δεν νομίζω ότι για ένα εκατοστό παραπάνω θα γινόταν ασταθές και επικίνδυνο στο δρόμο, σίγουρα όμως θα δυσκόλευαν λιγότερο οι πολλές κακοτεχνίες κυρίως στα διάφορα φρεάτια και σε κάθε είδους ράμπα.
-
Μετά 3,5 χρόνια και 36000 km, μπορώ να πιστοποιήσω ότι το αμάξι αξίζει τον κόπο. Η αισθητική του, καλύπτει τη σύζυγο και αυτό είναι αρκετό. Ο κινητήρας καλύπτει εμένα και αυτό είναι επίσης αρκετό. Για τους χώρους του έχω να πω ότι τους αξιολογείς εύκολα και στατικά στον αντιπρόσωπο με σαφή απάντηση: χωράμε ή δεν χωράμε-δεν κρύβει εκπλήξεις. Στην καμπίνα εμείς χωράμε άνετα, στο χώρο αποσκεύων δεν χωρέσαμε ποτέ σε κανένα αυτοκίνητο (ούτε στο μεγαλύτερο της οικογένειας), ούτε τώρα. Εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι αποσκευές πάντα θα καταλαμβάνουν το διαθέσιμο χώρο συν κάτι ακόμα. Από εκεί και πέρα, χαίρομαι να το οδηγώ.Προφανώς και θα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αυτό είναι καλό.Ο εξοπλισμός καλός,(GLX). θα ήθελα να έχει μια δεύτερη θύρα usb και φυσικούς διακόπτες στο ηχοσύστημα αλλά δεν μπορεί αυτό να είναι κριτήριο αγοράς! Για την αντιληπτή ποιότητα εσωτερικού που τόσα γράφονται, εγώ δεν έχω ακούσει ούτε τσικ. Τίποτα δεν τρίζει τίποτα δεν χτυπάει. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την εξωτερική ποιότητα (βαφή), όπου αρκεί να το αγριοκοιτάξεις κάπου και αυτό επί τόπου θα χαράξει!!! Νομίζω ότι αυτό είναι και το μοναδικό αδύναμο σημείο που εγώ εντόπισα.Οδική συμπεριφορά στα γούστα μου(βελτιώθηκε ακόμα με την άλλαγη των άθλιων πρώτων ελαστικών). Τα υπόλοιπα καλοδεχούμενα (συνδεσιμότητα, κατανάλωση,τέλη κλπ). Σαφώς θα ήταν χρήσιμη μια μεγαλύτερη μπαταρία για το υβριδικό-αδειάζει αμέσως- (νομίζω το διόρθωσαν) αλλά έτσι κι αλλιώς παρόλο που η συμμετοχή του γίνεται αντιληπτή και χωρίς αυτό τα 111 άλογα είναι αρκετά. Τελειώνοντας να σχολιάσω αρνητικά την απόσταση από το έδαφος που δυστυχώς αφορά όλο και περισσότερα αυτοκίνητα. Δεν νομίζω ότι για ένα εκατοστό παραπάνω θα γινόταν ασταθές και επικίνδυνο στο δρόμο, σίγουρα όμως θα δυσκόλευαν λιγότερο οι πολλές κακοτεχνίες κυρίως στα διάφορα φρεάτια και σε κάθε είδους ράμπα.
Να σας ρωτήσω πότε αλλάξατε λάστιχα.
Και ποια βάλατε μετά?
Εμείς το έχουμε τώρα περίπου 3 μήνες και τα λάστιχα είναι made in Japan(εχω τσεκάρει τους κωδικούς),νομίζω της mischelin κάτι τέτοιο...
-
Ecopia Bridgestone δεν ειναι;
-
Φορούσε τα ecopia 185/55/16. Επειδή συνήθως κινούμαι εκτός πόλεων και το χρησημοποιεί και η σύζυγος, λόγω έλειψης ρεζέρβας ήθελα να βάλω τα driveguard τα οποία πλησιέστερα βγαίνανε σε 195/55/16 (αποδεκτή διαφορά). Τα άλλαξα στα 32500km, 420 ευρώ. Τσουλάει καλύτερα, έδωσε 0,5 cm ανύψωση, το ταχύμετρο δεν παραπλανεί και το αυτοκίνητο φαίνεται ακόμα σταθερότερο. Λογω καραντίνας δεν έχω όσες διαδρομές θα ήθελα για καλύτερη άποψη αλλά σαφέστατα θετικό πρόσημο. Μοιάζουν να έχουν σκληρό σκελετό και μαλακή γόμα-δεν ξέρω αν όντως ισχύει-.
-
έχεις καμιά φωτογραφία; Φαίνεται πολύ προφίλ; Έχει κόψει; Εγώ προτίμησα με βαριά καρδιά την ίδια διάσταση
-
Ανθρωπε μου!!!!!.... Εσένα περιμεναμε .... Δώσε και αλλά στοιχεία.... Από άνεση;;;
-
Ecopia Bridgestone δεν ειναι;
Nai Λαπ εγω μπερδευτηκα.
185/55/R16 83V 2820
-
Δεν έγραψα το πλήρη τίτλο του ελαστικού.Bridgestone turanza t005 driveguard. Θα προσπαθήσω αν τα καταφέρω να επισυνάψω φωτογραφία αλλά δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αισθητικής με τους θόλους και το προφίλ (πέρα από τη βρωμιά...)
Οσο αφορά την άνεση η διαφορά δεν είναι αξιοσημείωτη στα περισσότερα είδη λακουβών. Στις κυμματοειδείς μάλλον καλύτερα, στις αιχμηρές τα ίδια. Να σημειώσω ότι τα psi είναι σταθερά ψηλά δυστυχώς.
-
Καλοταξιδα να ειναι τα ελαστικα. Λογικα ταιριαζουν οπως λες στην οδηγό κεντρική αισθηση που σου δινει το αυτοκινητο, τηρουμένων των αναλογιων της κατηγοριας
Καθάρισε τις ζαντες με ειδικο σπρευ μην αφησει τις μαυρίλες. Αυτες οι ζαντες οταν ειναι καθαρες και κινηται το αυτοκινητο μοιαζουν με cd απο την πιαω πλευρά...
Περιεγο παντως που δεν εκανε ουτε τσικ. Εγω που αραπαζω οποιον υποπτεύεται τριγμο στα suzuki, παραδεχομαι οτι σε δυο σημεια ψεκασα με σπρευ σιλικόνης. Απο τοτε βεβαια και σε εμενα δεν τριζει πουθενά και ποτε αλλα το ηθελε το ψιτ ψιτ του. Ια παραδειγμα στο καπακι του πινακα οργανων, στο μαυρο πλαστικο γυρω απο την οθονη (εχει δυο μικρα νικελακια) και στο παραθυρο που εκανε τσικ τσικ στις λακουβες οταν ηταν μισανοιχτο.
Γενικα περα απο αυτα, ειναι πολυ ωραιο εσωτερικο σε αίσθηση. Στις φωτο και στα βιντεο αδικείται κατα πολυ μαλιστα. Φαινεται πιο απλο. Ενω απο κοντα παρατηρες τα διαφορα επιπεδα που εχει και ειναι πολυ ωραια η αισθηση που σου δινει
Νέο Suzuki Swift 2017