-
Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα,φοβερό χρώμα το deep impact.
Σχετικά με το υποβραχιονιο που λέει ο Πέτρος θα το ήθελα και εγώ επίσης θα ήθελα και πανοραμική ηλιοροφή αλλά θα πήγαινε 3 μήνες++ παράδοση!!
Αλλά τελικα κατέληξα σε ετοιμοπαραδοτο με μεγάλη αεροτομή χωρίς b&o λόγω του ότι ήθελα την τελευταία φουρνιά που ερχόταν για τυχόν διορθωμενες ατέλειες και τα έφερναν χωρις το ηχοσύστημα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοταξιδο Αναστασία, με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα και να σου χαρίζει μόνιμα ενα χαμόγελο!!
Το χρώμα, απλά τέλειο!
-
Καλοταξιδο και απροβληματιστο σου εύχομαι!
-
Σας ευχαριστώ πολύ!!
Για το χρώμα, ευτυχώς στάθηκα τυχερή, γιατί ούτως ή άλλως ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το λευκό, οπότε αφού ήταν και τα δύο μπλε, βγήκα κι απο το δίλημμα!
Το υποβραχιόνιο θα το ήθελα οπωσδήποτε ...αν το έφτανα!
Απο το td θυμάμαι οτι δεν με είχε βολέψει καθόλου, οπότε δεν θα το προσέθετα, ακόμη κι αν έκανα παραγγελία. -
Εθεάθη με ελληνικές πινακίδες παρακαλώ!!! Fiesta st st2(αν κρίνω από τις ζάντες)με full led!!!! Έ-Ρ-Ω-Τ-Α-Σ!!
Ήμουν στην Μεσογείων και στο αντίθετο ρεύμα από μακριά βλέπω τα φώτα ημέρας led λέω θα είναι st line,πλησιάζει πιο κοντά και βλέπω τα full led(είχε ανάψει και φλας και ήταν όλα τα λεφτά έτσι όπως έκανε) και τον προφυλακτήρα με το διακριτικό ST.
-
-
Απλά εξαιρετικό!
Πέτυχε στα 80 που είναι πολύ καλή επίδοση , αλλά το εντυπωσιακό ήταν ο τρόπος, τρομερή ευελιξία, φάνηκε να το κάνει πολύ εύκολα με πολύ - πολύ ελεγχόμενες αντιδράσεις και χωρίς να επεμβαίνει δραστικά το esp.
Μάλιστα κάπου λέει πως όταν προσπάθησαν για παραπάνω το όριο το έβαζαν οι ικανότητες του οδηγού και η σταδιακή επιδείνωση της κατάστασης των ελαστικών.Σίγουρα καλύτερο από το swift που δοκιμάστηκε πριν λίγες μέρες και κατά την άποψη μου συνολικά καλύτερο δυναμικα από κάποια άλλα που πέτυχαν καλύτερες επιδόσεις καθώς είχαν πολύ πιο παρεμβατικα esp , ή πολύ πιο έντονες αντιδράσεις που απαιτούν μεγάλη ικανότητα από τον οδηγό.
Θα έλεγα μπράβο αλλά θυμήθηκα πως το τεστ αυτό είναι άχρηστο και εξυπηρετεί σκοτεινές σκοπιμότητες με κύριο στόχο την αμαύρωση του ονόματος της BMW καθώς τα X1 και X2 'απέτυχαν οικτρά' στο συγκεκριμένο τεστ.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πι-νατ εισαι αναστασια το φυλον βλεπω...
ουάου...
καλοριζικον... δηλωνω θαυμαστης αν και γατος - εδιαβασα κατι για σεμνα εκατοσαραντοπενηνταρια στρωσιμο και εξοδους με σανιδα... ευγε και παλιν για τα ρετζιονς οφ ιντερεστ, λεω στη κορακλα παρε μωρη διπλωμα και αυτη βγαζει σελφι...ΑρΕς
το φιεστα το παω με χιλια. σε στ τριο. πλησιαζει και ο καιρος αλλαγης του ληζινγκ, μεγαλωσαν και τα καμαρια μανας-καημοι πατερα και πανε κλαμπινγκ αντι καμπινγκ οποτε τα 80 τα γατοκιλα και τα εξ-εξ αυτης τα χωραει. ειδωμεν μονον λογω αμεα κυλινδρων, καπως το τρεμουλο με ψιλοχαλαει... -
Στο τεστ του km77 το fiesta στηρίζεται υποστρέφοντας και ταλαιπωρεί το μπροστά αριστερό λάστιχο , το βάρος δε κρύβεται και είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει η ford επιτέλους να δει και να βελτιώσει στο μέλλον. Δε είναι τυχαίο που λένε ότι έμειναν από λάστιχα στις επόμενες για κάτι καλλίτερο προσπάθειες!
Το ότι περνάει γρήγορα εννοείται, με τόσο σκληρή ανάρτηση και επιθετικές ρυθμίσεις στο esp αυτό έλλειπε ,τι ST θα ήταν!
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
πι-νατ εισαι αναστασια το φυλον βλεπω...
ουάου...
καλοριζικον... δηλωνω θαυμαστης αν και γατος - εδιαβασα κατι για σεμνα εκατοσαραντοπενηνταρια στρωσιμο και εξοδους με σανιδα... ευγε και παλιν για τα ρετζιονς οφ ιντερεστ, λεω στη κορακλα παρε μωρη διπλωμα και αυτη βγαζει σελφι...Σ’ ευχαριστώ πολύ!
Νομίζω οτι οι απόψεις μου για το “στρώσιμο” συμπίπτουν κάπως με τις δικές σου, αν θυμάμαι καλά.Σχετικά με την κόρη, μην εκπλαγείς αν ξυπνήσει ένα πρωί και ψάχνει για δάσκαλο οδήγησης. Ως γνωστόν, το γυναικείο φύλο δεν διεκδικεί δάφνες σταθερότητας!
-
Την Τζαζάρα την είδατε; Παραλίγο να περάσει με 85
Youtube Video -
και μάλλον με τα πιο στενά λάστιχα από τα σπορ ...τρομάρα τους!
-
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
Την Τζαζάρα την είδατε; Παραλίγο να περάσει με 85
Youtube VideoΟυπς! Πολύ καλές αντιδράσεις.
-
Γεια σας!!Εχω το fiesta st-line του 2018 1,5 120 ps diesel!!! Πάντα όταν το βάζω μπρος και παω να ξεκινήσω(μονο κατα την πρώτη εκκίνηση Αφου το βαλω μπρος),μόλις παει στα 10χλμ νιώθω μια δόνηση για ενα δευτερόλεπτο κάπου στα πετάλια!!!Το ίδιο το νιώθω και όταν ξεκινάω σε κατηφόρα με νεκρό!!!Αυτο θα ξανά συμβεί μονο Αφου σβήσω τον κινητήρα ξανά βαλω μπρος και ξεκινήσω μονο στην πρώτη εκκίνηση!!! Δηλαδή δεν το ξανά κανει μετα μεχρι να σβήσω και να ξανά βαλω μπρος!!!το βιβλίο του κατασκευαστή λεει πτι κατα τα 3 χιλ χλμ αν ακούσετε έναν θόρυβο ρολογιού κατα την επιβραδυνση(εγώ το ακούω στο ξεκίνημα)αυτο ειναι φυσιολογικό και ότι ο κινητήρας κανει κάποιες ρυθμίσεις!!! Τώρα έχω 7 χιλ χλμ και το κανει ακομα!!! Έχει συμβεί σε κάποιον κατι παρόμοιο ;;;; Petran17 σου το κανει ακομα ;;; Κάποιος άλλος κατι παρόμοιο;;
-
Ναι ακομα το κανει Γιαννη. Και σημερα το πρωι το καταλαβα παλι και λογικα για παντα θα το κανει. Οπως σου εχω ξαναπει αυτος ο ηχος-δονηση στο πενταλ του φρενου ειναι κατι σαν απασφαλιση των φρενων και συγκεκριμενα των πισω.. καπως ετσι το νιωθω εγω και ειναι λογικο να το κανει παντα αν ειναι οντως αυτο.
Το 90% των ιδιοκτητων το εχει αναφερει και αυτο το 10% απλα δεν το εχει αναφερει νομιζω.
Μια αλλη παραμετρος που σκεφτομαι τωρα ειναι να το κανει στα αυτοκινητα με πισω δισκοφρενα (>100 PS), γιατι οπως ειπα απο τα πισω φρενα νιωθεις τη δονηση, οποτε γιαυτο και δεν το εχουν αναφερει και ολοι.
Μη δινεις σημασια για μενα. Εγω ουτε καν ασχολουμαι πλεον με αυτο. -
Μηπως εισαι η ενεργοποιηση του esp ?
Δλδ απο την αδρανεια οσο ηταν σβηστο, μπαινει στο ΟΝ μετα απο καποια χλμ/ωρα -
Εγώ το καταλαβαινω κάθε που ξεκινάω!!Δε νομίζω να ειναι απο το esp Γτ και όταν το απενεργοποιείς το κανει!!
-
Εγώ τη στογμη που κανει τη δόνηση τη νιώθω σε ολα τα πετάλια και στον συμπλέκτη γτ ξεκινάω σιγα σιγα απο εκει που παρκάρω και όταν φτάνει στα 10 χλμ δεν έχω αφήσει τελείως την απομόνωση και το νιώθω !!
-
Είναι κάτι σαν ρυθμίσεις / έλεγχος που κάνει το αυτοκίνητο στα φρένα είναι φυσιολογικό, το κάνουν όλα! Πέτρο και εγώ που έχω τα 100PS πάλι το κάνει δεν έχει σχέση με τα πίσω δισκόφρενα.
-
Ο χρήστης andro έγραψε:
Είναι κάτι σαν ρυθμίσεις / έλεγχος που κάνει το αυτοκίνητο στα φρένα είναι φυσιολογικό, το κάνουν όλα! Πέτρο και εγώ που έχω τα 100PS πάλι το κάνει δεν έχει σχέση με τα πίσω δισκόφρενα.Α τοτε μια χαρα. Γιατι δεν ειχα ακουσει καποιον με 100αρι πχ να αναφερει αυτο το πραγμα.
Εγώ τη στογμη που κανει τη δόνηση τη νιώθω σε ολα τα πετάλια και στον συμπλέκτη γτ ξεκινάω σιγα σιγα απο εκει που παρκάρω και όταν φτάνει στα 10 χλμ δεν έχω αφήσει τελείως την απομόνωση και το νιώθω !!
Προφανως και παει η δονηση σε ολα τα πεταλια και απο τη στιγμη που τα ακουμπας κιολας.
Και παντα το καταλαβαινεις την πρωτη φορα που ξεκινας μετα απο καθε ξεκινημα του κινητηρα.Μην ασχολειστε παντως παιδια. Σιγουρα ειναι καποιος ελεγχος του συστηματος των φρενων.
Ford Fiesta 2017